A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

a.kata!
Igen, az Alice-ből.

d.dodó

Bejelentkezem a t@konyfüggöny mögül... VÁÁÁÁÁÁÁ
Oti is köhögött reggel egy csomót, nem vittük oviba, de itthon nem nagyon maradhattunk, mert Natinak jár a séta és a babakocsiban alvás. A fiam ma nagyon figyelmetlen volt, tök sokat kiabáltam rá, a végén már egy negatív sárkánynak éreztem magam. Csak tűz helyett más jött az orromból...
Tömöm magunkba az oscillococcinumot, mentateát iszunk... csak elmúlik!

Visszaolvasásra napok óta nincs időm. Remélem, a tali jól sikerült!
És azt is, hogy mindenki jól van!
Vigyázzatok a gyerkőcökre!

Megyek vissza az emigrációba :wink: :roll:

Kép
Kép
bondi

Bondi:Jobbulást nektek-ez egy ilyen időszak,sajna,mindenki taknyos,köhög.

Nos,Domikám tényleg nem volt éhes este azért nem vett-hajnali háromkor kelt először,pedig ugye fél hat felé evett.És megkapta a nemszeretemcicit-és evett,pedig mivel arra már elég éhes lehetett ha nem let volna benne elég neki,tuti nem alszik vissza.
Aztán meg hatkor evett a másikból-és azóta alszik ismét.

Kép
Kép
Kép
kike

Bacimentes szép jóreggelt mindenkinek!! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Kike!

Láti, át lehet verni egy professzort is!

Bondi!

JObbulást Nektek!

Mi 1kor és 5kor keltünk, aztán fél 7kor. Most éppen megbeszélik a fiúk, hogy mit álmodtak. Fickó szitne gajdolt már.
20150601134430

Jó reggelt!

Betegeknek jobbulást! Sajna Rolkó is csatlakozott, náthás, taknyos.

Mi 0:40-kor keltünk. Visszafele fejlődünk! :twisted: Igaz azóta alszik.

A hirtelen jött tej mára el is tűnt! Most megint ugyanannyi van mint eddig volt. Szerintem több tejet nem adok le! Örülök, ha Jázminnak elég lesz. Az édeskömény teát abbahagytam, lehet azért. De talán fájt tőle a hasa. Majd kipróbálom megint, csak most az oltást heverjük ki.

Kike! Így én is jártam már. Csak nekem olyan este 6 körül evett utoljára és utána nem fogadta el, úgy kellett letenni és aludt ameddig szokott. Tudják ők, hogy mikor éhesek!

Dodó! TEtszik a Lizy! Olyan kis aranyos.

Viki4 Mi az hogy gajdolt? :oops:

Kép
szly27

Jó reggelt!

Ronix,
jaj, nagyon sajnálom a lányod, hogy szívműtétre lesz szükség! De nem Lénának lesz, ugye? Anettának hívják a nagyobbik lányodat? Ő hány éves? Csak vigyázzanak rá és gyógyítsák meg! És addig, amíg nem műtik, mire kell vigyáznotok? Mondjuk pl. nem futkározhat sokat?

Bondi, már ti is köhögtök? Mindenkit utolért ez a takonykór :(

Kike,
végül azért csak evett Domi a nemszeretem-ciciből is :) akkor tényleg csak épp nem volt éhes :) ilyen is van?
Domi meggyógyult?

Szly,
akkor mégis Bondi kisfia volt Kolompos koncerten, bocs! Valaki feltett a gyönyörű kisfiáról képet, és az volt az aláírás, hogy Kolompos koncert után... sajna elég lüke vagyok mostanában = még mindig

Tegnap eléggé kiakadtam :? A férjem vett egy új termosztátot a fűtés beállításához, állítólag azzal majd tutira be lehet állítani a fűtést a gyerekszobában, mert az érzékelője egy távirányítóban van, és oda viszem, ahova akarom (csak ki ne vigyem a kertbe :oops: )
Na lényeg, hogy fel kell szerelni a falra hozzá a vevőkészüléket, és Zoli már három napja erre készül, de mivel áramtalanítani kell, ezért Szonja mellett nem lehet megcsinálni. Tehát hamar haza kellett volna jönnie - na ez nem ment, mivel ugye a szüleinél sürgölődik esténként :?
Tegnap este hatkor hazajött (Szonja nagyizott - nagyizik) és még meg is kérdeztem, hogy mielőtt nekiáll szerelni, nem fűthetnék-e be... Minek? - kérdezte. Hétkor már káromkodott, mert valami nem úgy volt, ahogy ő gondolta (műszerész egyébként, ért hozzá), fél nyolckor belegabalyodtak a vezetékekbe a pezsgősüvegek (amiket már rég ki kellett volna hajigálni a hűtő tetejéről :oops: ), leestek és felrobbantak :shock:
Én is felrobbantam majdnem :evil:
A konyhát elárasztotta két üveg pezsgő és egy üveg sör, isteni kocsmaszag terjengett, Zoli átment takarítóvállalalatba (végre itthon is takarított egy kicsit :? ). Felmostam ötször, mire sikerült mederbe terelni a dolgokat. Utána Zoli megállapította, hogy holnap (=ma) át kell fúrnia a falat ahhoz, hogy valami vezetéket áthozzon a konyhából :evil:
Kilnecre visszapakoltunk mindnet és végre befűthettem, már rém hideg volt :evil:
Nándi nagyon jól tűrte, jól bebugyoláltam, alig nyekergett, inkább csak éhes lehetett, de ugye tegnap kapott oltást a kicsi :roll:
Sajna nálunk a szerelés mindig azzal jár, hogy valami katasztrófa kíséri :shock:
Aztán persze megköszönte a Zoli, hogy segítettem neki takarítani-pakolni. Na ja, de sajnos ma még mindig vár ránk egy szerelés, és remélem, sikerül megcsinálnia :roll: De persze ma is át akar menni a szüleihez :shock: (a papája már nagyon rosszul van, igazából nem sok ideje lehet hátra)

KépKép
szkagi

ja, és Nándi óriásit aludt, 10 órától reggel 6-ig - jót tett neki az oltás :D

Szly,
fogyóban van a tejed? :shock: Akkor tényleg Jázminnak tartogasd :roll: Drukkolok, hogy azért majd visszatérjen a bőség! Szerinted miért lett kevesebb?
(akkor nekünk is csökkenni fog majd a mennyiség? Hát az nem jó hír egyáltalán :shock: )

Viki :D
mit álmodott Lackó?

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Roni, tudom hogy ez nem vigasztal, de ez a Gottsegenben már rutin műtét, mindennap csinálnak ilyet. Melyik kardiológushoz jártok egyébként? Hidd el, semmi baj nem lesz! Pillanatok alatt a régi lesz a leány.

Ági, sajnálom a nehéz estét. Szegény Zoli nyilván meg van zakkanva kicsit a szülei miatt...

Bondi, jobbulást!

Kike!
Örülök hogy javul a helyzet.

Szly, úgy tünik nekem is segített valamennyit az édeskömény, meg a ricinnus, bár azt csak 1 napja szedem.

Én szinte már csodálkozom, hogy mi nem vagyunk náthásak. Kop-kop-kop.

Adél tündér volt, ugyan sirdogálva aludt el megint, este 9 körül, de utána hallottam 5 környékén viszont nem jelzett, csak csócslta a kezét és csak 6-kor ébredt fel! akkor is félkómásan vettem ki az ágyából, sírt, de ahogy megismert a csipáin keresztül, olyan mosolyokat dobott! Zabálnivaló! :)

Tegnap mértem egy napot és még több lett a tej! na nem olyan sokkal kb 100 ml-rel. De ennek is örülünk. Úgyhogy a kisasszony mindösszesen 90 ml tápot kapott tegnap! :):):)

Kép
andkata

Ági4 Az nem biztos, hogy nektek is így alakul. Jázminnak még elég, csak leadni nehéz már. Azt nem tudom miért lett kevesebb. Egyébként azután alakult így, hogy vagy két hétig Jázmin átaludta az éjszakákat és kimaradt egy szopi. Reggelre bedurrantak, de csak egy ideig. Szerintem hozzáapadt, most meg már éjszaka is szopizik megint, gondolom azért kevesebb, mert a kevesebből újra többször eszik. Így reggel nem tudom már lefejni azt a mennyiséget, amit eddig és ugye én főleg akkor fejtem ki a napi leadnivalót.

Kép
szly27

Andkata,
Adél milyen jó kislány! Ekkorát aludni! Váljék egészségetekre az alvás, és persze a több tejecske is! Ez jó hír, hogy több lett!
Zoli tuti meg van zakkanva a szülei miatt, de meg is lesz, ez nem fog holnapra vagy a jövő hétre elmúlni :( és lassan mindannyian ki fogunk akadni :( én sem bírom türelemmel a végtelenségig. De legalább nektek jól kipanaszkodhatom magam...

Szly,
még az jutott eszembe, hogy kevesebb lett a tejed, pedig te aztán rendesen fejsz... akkor miért???

KépKép
szkagi

Szly :D
közben megírtad a választ :D
akkor azért még van remény, hogy újra sok lesz :D
max. nem Jázmin reggelije után :D

KépKép
szkagi

Sajnos ugyanolyan gennyes taknyos szegény Domim,mint eddig,kiszívom neki,de szörcsög tovább :? Persze mitől is javulna,ha mindenki-engem is beleértve-körülötte taknyos.Téyleg lehet hogy addig taknyos lesz,amíg a fogzás tart :roll: Mindig reggel mérem a lázát,de szerencsére eddig nem volt.

Vercsinek meg újabb két foga mozog,hát lesz dolga a fogtündérnek.
Ezer dolgom lenne,de sose jutok a végére. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Szly!
JObbulást Rolkó királyfinak!

Gajdol= kurjongatott nagyokat.

Igyál kevesebb édesköményt. Sztem elég ha a ricinus c. eszed, vszínű hosszú távon üti egymást a teával.

Ági!

Ti aztán tudtok állni! Pezsgőfürdő!!! :lol:
Remélem mára azért apjukod varázsol egy kis meleget! ;)

Lackó kiskuyákkal, kiscicákkal, barikákkal szokott álmodni (legalábbis a hülye anyja szerint)

Legyen Zoli minél többet az apukjával, ha tényleg ilyen rossz a helyzet ahogy írod, el kell búcsúzniuk.

AKAta!
Mi az, hogy a 100 ml-vel több tej nem számít soknak! NAgyon ügyi vagy!!!!! Lassan már nem is kell a tápi ;)

Adél Manó nagyon ügyin aludt!

Kike!
Jobbulást a professzornak és nektek is!
20150601134430

Szóval nem állni, hanem ÉLNI!
20150601134430

Viki:Köszi.

Na de azért ne gondoljátok hogy nincsen segítségem-Vercsi felsöpört,Kristi porszívózott,és kivitte mindenhonnan a szemeteket :D és nem kellett rájuk erőszakolni a dolgot :D Én csak mosok,teregetek,mosogatok,és főzök ma-bár azt hiszem ez is bőven elég :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Megyek is dolgomra. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Ügyik!!!!!!!!!!!!!!! Kép

jól neveled őket ;)
20150601134430

Viki :(
igazad van Zolival kapcsolatban, tényleg el kell búcsúzniuk, de február óta nem nagyon láttuk a Zolit itthon (három-négy órát tölt minden nap a szüleinnél, panaszkodtam neketek eleget emiatt) - szinte minden este 7 óra körül ér haza, hajnalbn pedig fél hétkor megy el. És a papjája most egy hete van igazán rosszul, hogy tényleg indokolt is, hogy minden nap elmegy. De esetleg nem kellene három-négy órákat ott lennie... (vagy nagyon rossz ember vagyok, ha ezt gondolom?) A gyerekeivel mindensetre fele ennyit sincs.
Most felkelt, és tíz perccel meg egy tejeskávéval később már el is ment a szüleihez. Reggelit fog nekik csinálni.
Azért el vagyok kenődve eléggé.
:(
megyek takarítani, mert valakinek ezt a háztartást is el kell látni...

KépKép
szkagi

Ági:dehogy vagy rossz ember-neki kéne megtalálnia az egyensúlyt a szülei,és köztetek.

Viki:köszi-bár nem a nevelési sikeremet dícséri,hanem csak úgy kedvük volt hozzá :D Persze meglettek dícsérve,így talán majd legközelebb is besegítenek 8)

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 12:29-kor.
Vendég

jó reggelt lányok!

kike!
szupi gyermekeid vannak. fogtündér... ha igy haladtok lesz dolga bőven!!! ;)

szly!
biztos alakul majd a tejcsi, elég szépen volt eddig is. szerintem visszaáll a régi rend.
mondjuk én a bogyót nem szedném együtt a teával! azt sehol sem ajánlják, mert inkább apasztanak mint többet termeltetnének együtt!!!

ronix!
++++ drukk a műtéthez majd, és remélem addig mig eljuttok odáig nem okoz semmi galibát ez a dolog.

remélem mindenki jól aludt!
mi igen! habár már igy megy jó ideje. most is már 9-kor aludt és csak 5-kor kelt. evett aztán bealudt és nem kelt csak negyed10-fél10 körül.
most meg eljátszik egyedül. vagyis magával :D mert éppen a székében ül és a tükrös lelógókának nyomja a dumát.
jah és szerintem bal kezes lesz! sokkal ügyesebb a bal kezével. azzal nyulkál a tárgyakhoz azzal kalimpál jobban és ügyesebben.

ugyhogy azt hiszem mire iskolába megy nekem is vissza kell ügyeskednem a bal kezemet :D én is rejtett balkezes vagyok. gyermekkoromban ugyan olyan szépen irtam-ettem ballal mint jobbal. és a mai napig van amit ügyesebben csinálok balból. pl. kapálni ;) porszívózni, söprögetni is balosan csinálom :D

nagynéném is balkezes, plusz nyusziapu öccse is balkezes, ugyhogy az esély megvolt-megvan rá hogy a törpe is az legyen...

ági!
remélem apátoknak hamar megjön a jobbik esze és veletek is törődik majd. de szerintem most ugy van vele, hogy inkább a szüleivel van, főleg ahgoy irtad hogy már elég rosszul van az apukája, hisz rátok még később bőven lesz ideje...
de azért kitartást hozzá és áramoljon a csííííí ;)

jah egyébként azért voltam eltűnve mert csütörtökön anyósoméknál voltunk (nyusziapunak most tengernyi ideje van) tegnap meg vendégeink voltak.
egyébként nem vagyunk elkeseredve :D nyuszapunak egyfolytában csörög a telefonja és kapja a jobbnál-jobb ajánlatokat :D ő most a város legfelkapottabb "bukott" üzletvezetője :D :D :D
és nem akarom elkiabálni de ugy néz ki hogy nagyon jó helyet fog kapni... mégse vágunk bele sajátba anyagi okok miatt....
most sincs itthon... habár most leltározni van, mert ma jöttek a cégtől átvenni a dolgokat... remélem hamar végeznek és megszabadulunk tőlük.

megyek mert a törpe megunta a játékot saját magával... biztos semmi ujat nem tud mondani magának :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Hát én is még mindig tiszta takony vagyok meg köhögök!

Lizy most 10-től aludt fél 6-ig. Aztán szopi után még visszaaludt. Háromnegyed 9-kor keltünk. Akkor apácska hozott nekem egy Cappucinot az ágyba, és addig ő átpelenkázta és átöltöztette Lizyt. Olyan jókat nevettem rajta ahogy öltöztette (nem igazán szokta és nincs gyakorlata). És a leányzó már olyanokat rugkapál pelenkázás közbe hogy csak na....párom kérdezte is hogy tudom igy bepelenkázni..... :lol: mondom mi lesz még ha már forogni is tud na meg szaladni? De végülis sikerült neki. igaz hogy én ennyi idő alatt 3-szor megcsináltam volna, de a gyerek jól tűrte! Sokat mosolygott. Apácska mondta is hogy nem igazság, hogy nekem csak ugy osztogatja minden reggel a mosolyokat mikor ő már dolgozni van....mondom átveheti hétvégente ezt a posztot hogy reggel ő öltözteti át! :lol:

Amugy most Lizyvel kettesben maradtunk mert Ati elment segíteni egy magyar ismerősnek, aki kocsit vesz, de ugye a bérautót amivel mennek odáig a páromnak kell hazahoznia.

Muffin!!
Merre vagy?

d.dodó

katák!
az lehet hogy az epéjétől legyen egy kisbaba kakija sokkal higabb és zöld??? nem állandóan olyan csak 3-4 naponta egyszer.

Kép

Kép
timi1982

Lányok :P
Szép napot!
Köszi a megértést! Olyan jókat írtatok!
Tudom, hogy nem én v. mi rontottuk el. Tudom, hogy a viselkedés zavar nem feltétlenül a szülő hibája. De akkor is látom, hogy valami nem stimmel. Remélem, túljutunk rajta. a pszichiáteren kívül egyébként bejelntkeztem BHRG terápiára is. Szerintem nagyon jó, és hatásos! Akit érdekel: http://home.hu.inter.net/lkhrg/bemutatkozas.html

Ági :P
A te szakmai véleményedre külön kíváncsi vagyok!

Mi is jól aludtunk. Mármint úgy jól, ahogy szoktunk :? Alvás fél10-től, majd ébredés fél1-kor, és 5-kor. Kelés 7-kor.
Megy a nagy rötyögés, meg rikoltozik. imádom!!! Lilu hangját nagyon szereti. Ha meghallja, rögtön tekereg, hogy hol van? :D

Szly :P
Igen, a hosszú éjszakai alvás, ill. az ennek következtében kialakuló nem evés apaszthatja a tejet. A kereslet-kínálat elv működik :wink: De majd szépen visszaáll. Úgy létom, Jázmin azon van :D

Ronix :(
De biztos a legjobb kezekben lesz. És++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Véda
Vendég

Sziasztok!

Kata, Nektek miért kell járni dévényre?

Timi, nálunk senki sem balkezes a családban, a nagyobbik lányom mégis az lett! Itt az új szerzeménnyel.
Kép

Milyen gyakran van széklete a babáknak? Nekünk olyan ritkán, hetente 1x :?

Mennem kell, szép napot mindenkinek!

Csilla

Kép

Kép
csillala

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 12:29-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 12:30-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 12:30-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nekünk megint jó éjszakánk volt, este fél 10-től reggel 8-ig aludt. :D
Nálunk minden nap van egyszer széklete Vivinek, én már akkor lepődöm meg amikor kihagy egy napot, de az nagyon ritka.

Vidokata miért rosszabodott a helyzet ha jártok tornára?

Muffin ugye valamikor jössz majd????

Kép
linda24

vkata!
3-4 naponta jelentkezik ez a probléma... eléggé hig és hát zöld. nem nyálkás, csak hig és zöld.
és a háta közepétől a hasa közepéig szó szerint összefossa magát :oops:
de abszolut nem szenved tőle és nincs semmi látható baja... persze ettől belül még lehet :? :shock:
jah és elég büdös. sőt bűzös!
aztán ebből gondoltam hogy ugye felnőtt korban is szokott ilyen lenni, mármint ilyen széklet és az epétől van.
azért hittem azt hogy ilyen kisbaba korban is lehet esetleg...

mondjuk megyünk lassan dokihoz és majd szólok. hátha mond valami okosat

Kép

Kép
timi1982

Hali!

Ági!

Igen, meg kell találni köztetek és a család között a középutat. Viszont ha tényleg annyira beteg a papa,akkor most nem forszíroznám a helyedben.

A balkezességre én is kivi vagyok, mert én balkezes vagyok (nyugi, csak 1).

Mi voltunk apjuknak vásárolni. Bubu nagyon jól bírta a "plázázást", végigaludt a kocsiban közel 2 órát.
20150601134430

Timi!
Kap még tápszert Bence? Lehet, hogy a vegyeskoszttól büdi a rotyija.

Linda!
Jobb lett Vivi étvágya?
20150601134430

Adélnak is bűzös a széklete...Szerintem a rémes szójaalapú táptól.
Meg nagyban függ attól, hogy mit eszünk.

Szerintetek rossza az nagyon, hogy Adél az elmúlt napokban elalszik ugyan az ágyában, de mindig sírdogál? Ma beraktam, amikor már nagyon álmos volt, ásítozott és 8 perc alatt elaludt. Nem üvölt és a fáradtságba merül ki, hanem forgatja a fejét, nyüglődve sír és egyszercsak elalszik...Sajnálom nagyon, de lehet hogy ez normális?
Mondjuk a kendőben a mellkasomon is sirdogálva alszik el...

Ma voltam a Kenguru Goldban és irtózatos árak vannak, úgyhogy köszönjük Pati!
Légyszi írd meg a számlaszámod priviben!

Kép
andkata

Kata!
Laci is fel fel sír álmában, aztán gyorsan vissza is alszik.

Patti!

Elutaltuk ;)
20150601134430

ááá,kilukadt a radiárorunk-spriccest belőle a víz-Apa leeresztette a vizet,és most ment el hegesztőért,talán meg lehet hegeszteni,ha nem,nem tudom mi lesz-a mi szobánkban ahol a pici is van :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok
Gyorsan benéztem, megyek is főzni. Betegeknek jobbulást.

Kép

Itt voltunk ma. A fiam 3,5 km. után. :lol:

Kép
dittke

remek-nincs otthon későn jön meg,másikat is próbáltunk hívni az is dolgozik sokáig,ma este már nem lesz fűttés-pont mikor mindenki beteg :evil: :cry: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, más nem tudja megcsinálni?
Sajnálom...

Kép
andkata

Köszi mindenkinek a tejcsis hszeket! Majd lesz valahogy. Egyenlőre elég a kisasszonynak, az a lényeg. 4 hónaposan amúgy is akarom kezdeni a hozzátáplálást.
(egyébként meg imádom a tápszert, olyan finom, persze még nem kell, de annak is eljön az ideje)

Kike! Sajnálom a fűtést!
:cry: (Hívd fel Novák Lacit(BK), majd küld egy hegesztőt :lol: )

Ági! Szerintem is most inkább hagyd békén, had menjen ha akar, de te ezt tuti tudod. Ha esetleg egyedül marad a mama, el tudja majd látni magát? Vagy marad a férjednek ez a feladat?

Dittke! Én mindig is utáltam futni, de azért kellett. 3,5 km az nem semmi! A gyerekek olyan sokat kibírnak. Szerintem én most jelen állapotomban 100 m után kipurcannék.

Akata! Ha Adél a kendőben is így alszik el, akkor szerintem bárhová tennéd így lenne, nem a kiságy miatt van! Örülök, hogy bevált a Ricinus+édeskömény.

Timi! Jázminnak is szokott híg és zöld lenni a kakija. Pont tegnap volt olyan a dokinál. Azt mondta nem lényeg. Lehet gyorsabban emésztett, vagy én ettem valamit, nem számít.

Linda! Jó sokat aludt Vivi, ügyes kislány.

CSilla! Jázminnak minden nap többször van széklete. Még mindig, bár már nem minden evésnél.

Kép
szly27

Néhány kép:

Kép Kép Roli Mekis kaját eszik!

Kép

Kép

Kép
szly27

Látjátok Roli homlokán a foltot? Neki még mindig látszik!

Kép
szly27

8)
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 12:31-kor.
Vendég

Desviki igen már jobban eszik Vivi, lehet köze volt az oltáshoz, de elméletileg nem kéne.

Vidokata semmi baj a Londa miatt. :D

Szly remélem ez így is marad, már 3-dik napja alusszuk végig az éjszakát. Azért ez írtó jó! Nagyon arik a gyerköcök!A nyuszis kabát tetszik. :wink:

Kép
linda24

Vidokata! Hát a tejcsi nem nagyon alakul. Neki elég és ennyi! Szerintem pályafutásomat befejeztem az anyatejgyűjtőben. (így is közel 50 ezret kaptam a tejcsiért).

Lányok! Tudjátok mennyi volt az a nyuszis ruci? Egyébként nem kabát, hanem olyan overál féle, csak őszi, nem olyan vastag. Turkáltam kemény 300 ft-ért!

Kép
szly27

Latom mindenki apazik.

szly!
Jazmin nagyon edi. Bar az en fiaim is tudnanak ilyen nyugodtak lenni :D Roli igazi jopasi,mar most :oops:

Nezegetnek meg kepeket: Vivi,Dorika,Adel,Lacko...hol vagytok????
Vendég

Köszi Maverick! Én is nézegetnék képeket! De látszik hogy hétvége van.

Kép
szly27

Sziasztok!
Bocsi, sokgyerekes hétvégénk van, nem nagyon tudok jönni!

Kata, Titi képzeljétek Zsolti még a hazautat is végigaludta! A ház előtt, amikor megállt az autó akkor ébredt fel.
Cserébe viszont, ma még csak kétszer 10 percet aludt.

Ruhákat nagyon szívesen, ha bárkinek kell, szóljatok!

Viki, köszönöm én is, szólj, ha odaért a csomag!

Kép
Kép
patr

patr!
nekem is tudsz kepeket kuldeni?fickosakat :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: