A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Na ma reggel nagyon aktív voltam,úgyhogy el is dugulok a hétvégére! :roll: 8)
Szép napot!
Vendég

Bari:nekem is ugyan ez a "végzettségem"!Keri meg levelezőn érettségi és van egy gyors-és gépíró papírom.(amit már régen elfelejtettem)Igaz,ez már talán alap,de én örültem,mikor meló mellett leérettségiztem. :oops:

[quote]r írta:egisztrálj a tesz-veszen vagy a vaterán és kereskedj anyóscuccokkal

Nagggyon jó ötlet!

Kép
melike

Stella:mennyi idő kellett a nyelvvizsgára felkészülni?Egyedül vagy tanárral?

Kép
melike

Csiri! :D :D :D :D :D
Nekünk is vannak anyóscuccaink, de azt hiszem Ő übereli Csirianyóst :) Turiból vásárol, de annyira elnyúlt, meg ronda ruhákat, hogy a kukából különbeket szednék ki. Ráadásul szokott rózsaszínt is hozni Bonira, amire azt mondtam, hogy azt nem adom rá. Erre Ő, miért :shock: .
Ja, Melike, én Gyöngyösön diplomáztam. :) Közgazdász vagyok.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Szegedről Gyöngyösön? :shock:
Apa is ide jár.

Most beszéltünk és azt mondta elmehetünka Kalandparkba sétálni. :lol: Szülinapi buli lesz ma ott.

Kép
melike

[quote]T írta:uriból vásárol, de annyira elnyúlt, meg ronda ruhákat, hogy a kukából különbeket szednék ki. Ráadásul szokott rózsaszínt is hozni Bonira, amire azt mondtam, hogy azt nem adom rá. Erre Ő, miért

Na jó!Anyós is turiban veszi a rucikat,azért van tele a szekrény,de azokra egy szavam nem lehet,szebbnél szebbek!És teljesen elégedett is lennék vele,ha AKKOR HOZNÁ IDE AZOKAT,AMIKOR MÁR NEM KICSIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!! :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De ezek a használhatatlan tárgyak és kinőtt ruhák piti ügyek ahhoz képest,hogy megemlítettem kb 1,5 hónapja neki,hogy majd nézünk Zoénak sportbabakocsit,meg autósülést...(emlékeztek,itt is beszéltük)...1 hét múlva jön a párom,hogy anyósomék vettek sportbabakocsit és autósülést!!!DE KÖNYÖRGÖM!!!!ÉN AKARTAM KINÉZNI ÉS MEGVENNI!!!!!AZ ÉN IZLÉSEM SZERINTIT!!!!!VAGY MONDJA AZT,HOGY NÉZZÉTEK KI ÉS MEGVESZEM!!!!DE NEM AZ Ö GYEREKE,NE Ö FORMÁLJA MÁR AZ IZLÉSVILÁGÁT!!!!!!!!!!!!!!ááááááááááááááááááááááá!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil
(és így volt ez a hordozóskisággyal,a kiscipőkkel,a kissapkákkal és mindennel!!!!!!)
Vendég

Csiri:ezt én is rettenetesen utálom!Igy már nem is örül neki az ember.
Na,jó az én anyósom nem ilyen.Szerencsére mindig mondja:én nem merem megvenni,vegyétek meg és kifizetem.Oké! :lol: :wink:

Kép
melike

Máté még mindig alszik!

Kép
melike

Sziasztok!

Beteg bébiknek mihamarabbi jobbulást! Nincs is rosszabb, mint egy beteg gyereket látni szenvedni :(

Édesek a babák, egytől egyig! Jó nézni őket!

Anyós téma: Hát, nem is tudom, melyik rosszabb. Nálunk a nagyszülők semmit sem vettek Bencének. Mikor megszületett, akkor apósomtól kaptunk egy kis pízt, ami el is ment Bence hiányzó cuccaira, az én szüleimtől meg 2db játékot... Anyám néha ad 1-1 használhatatlan plüss játékot (vagy van rajta vmi fém izé, amibe bele tud akadni a gyerek ujja, vagy ilyen-olyan szőrös izé, amit nem adok a kezébe, mert a szájába tömi...)... Nos, asszem apósom legalább hasznos dolgot adott, de az én szüleim... Pedig imádják Bencét, de ennyi... Végülis mind1, mert mindent meg tudunk venni a bébinek, amire szüksége van. Csak furcsa, hogy más nagyszülők kicsit másképp állnak a picihez. (A nagyimról, vagyis Bence dédijéről ne is beszéljünk... Ő is imádja ;) ) Nem várok el én senkitől semmi.

Karácsony: Hát, mi is kevéske ajcsival fogunk indítani. Megbeszéljük ismét a családdal, hogy max a gyerekek kapnak, erre a szüleim jól bevásárolnak nekünk is, úgy hogy gyorsan bevásárolunk valamit (hasonlóan kreatívat, mint ők. Pl. tusfürdő csomagot, kv-t ;) ), így a szolidra tervezett karácsonynak annyi...
:)

Tegnap Bencének kinyitottam az egyik bébiételét. egyszerűen balhézott, ha nem kapott elég gyorsan belőle :lol: Megetette a 3/4-ét :shock: Jó, mondjuk már nem volt annyi tejem, így sztem jó, ha kapott ciciből 40-50-et, szóval én is marhára éhes lettem volna ;) Gyümi után 1 órával pedig beszipkázott 100ml tápot és anyatejet (előző este lefejt maradék), majd kapott még cicit is. Na, erre fél egykor kelt, hogy éhes :lol: Szép mondhatom :)

Úszás: Tervezzük, hogy a keddi oltás után megyünk mi is. Dokit megkérdezzük, hogy lehet-e és kb. okt közepén elkezdjük, ha lehet... Nagyon várom már :)

No el, Bence duhajkodik apa mellett, aki meg vígan alszik közben :lol:

Kép

Kép
bettica

Poci fotókat kérek!

Kép
melike

Kép Alakul...

Kép
melike

Melike, az enyém hasonló, mint a tied. ;)

Kép

Kép
bettica

Bettica:lássuk!

Kép
melike

Melike, nem volt egyszerű menet az a 4 év. Egyébként nekem is kerim volt, meg levelezőn érettségiztem, úgyhogy hajrá lányok, 36 éves koromban diplomáztam.
A nyelvvizsgára magántanárnál készültem fel, sztem úgy érdemes. A Rigó utcain megcsináltam a szóbelit, de az írásbeli nem sikerült. Végül a TIT-nél csináltam meg az ECL-t komplexen. Hát össze se lehet hasonlítani, mennyivel könnyebb volt, nekem legalábbis az írásbeli.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Melike, ez igen :shock: Én inkább nem mutogatnám az enyémet :( Egyelőre :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

Ez még messze nem az igazi (has),de türelmes vagyok. :lol:

Kép
melike

pocifotó???? :shock: :shock: :shock: Nincs az a pénz!!!
(melike!tényleg alakul!)
VISZONT VAN ZOÉFOTÓ :lol: 8) :
Kép
Kép
Vendég

Nem tudom Apának mi lenne a legjobb.Középiskolában tanulta utoljára. :cry:

Kép
melike

Csiri:indultok valahová a rózsaszín tündérkével?
De már!Pocakfotót akarok!Tudjuk,hogy a 3. gyerek! :wink:
Láttam a tesz-veszen a Zoé rucikat.

Kép
melike

[quote]C írta:siri:indultok valahová a rózsaszín tündérkével?

Már megjöttünk,a boltba voltunk és a zöldségesbe!!!! :wink:
Vendég

[quote]M írta:ár megjöttünk,a boltba voltunk és a zöldségesbe!!!!

Kettesben,babakocsival?Milyen az idő?

Kép
melike

Nekem elég nagy fejtörést okoz minden alkalommal mióta nincs 30 fok,hogy mit is adjak Mátéra.Persze azért 15 perc után általában eltalálom. :lol:

Kép
melike

[quote]K írta:ettesben,babakocsival?Milyen az idő?

így ahogy mondod!!!! :wink:

az idő langyi,de fúj a szél!bár az sem a hidegebb fajtából!
Vendég

Bari:főzöl?

Én tegnap borsó pörköltet csináltam és ma is azt esszük.Imádom.
Kicsi levest csináltam csak hozzá.

Kép
melike

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:36-kor.
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:36-kor.
Vendég

Kriszta:pürkölt helyett pörkölt:semmi különös,hagyma megpirít,borsó bele meg víz (ahogy a normál pöri),aztán a végén virsli karikák.Nokedlivel vagy tésztával esszük.

Kép
melike

bettica!!!
És milyen bébi ételt bontottál fel???

Bari,csiri,és a többiek hol vagytok???
ja,pironya is,hékás,melike,montana,mia,bettica stb?

Apa dolgozik ma is. Már vagy 3,dik hete dolgozik hétvégén is. Ugy sajnálom,hulla már. Ja és arrol ne is beszéljünk hogy 2hónapja egy fillért sem hozott haza. NA MAJDDDDDDDD :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kata&Milán

oszman777

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:02-kor.
pironya

.............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:02-kor.
pironya

kata,azonnal mutass magadról egy egész alakos fotót a volt férjem haverja(aki volt nálad az etetőszékért) el van halva,hogy mennyi jó csaj vagy...és ezek nagyon igényes pasik :lol:

én szerintem híztam de megmutatom...sz@r és kész

melike te nagyon tuti vagy :wink:
Vendég

.............
pironya

Kép

mentségemre szóljon,gogy ettem egy tányér pörköltet és egy lángost...azért reggel nem ilyen sz@ar
Vendég

[quote="melike"]B írta:melikeari:főzöl?

Én tegnap borsó pörköltet csináltam és ma is azt esszük.Imádom.
Kicsi levest csináltam csak hozzá.

anyu főzött pörköltet az egyik barinőm meg hozott lángost

prir nagyon tetszik a piros talpasnadrág..meg persze aki benne van..és a nagylány is :lol:
Vendég

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:03-kor.
pironya

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:03-kor.
pironya

piri mindjárt szkennelek olyan képet ahol már szilveszter megvolt azaz 3 szülés után voltam és olyat ahol szindi volt meg tehát két szülés után voltam...majd akkor meglátjátok miért nevezem ezt sz@rnak
Vendég

Bari!!!!
Én örülnék ha 1 tányér leves után így néznék ki és nem úgy mint aki ismét várandós :wink: Nemhogy pöri és lángos után,akkor a hasam már felveszi a szülés elötti formáját :wink:

Pironya!
Csongi bébi nagyon édi :wink: És milyen formás!!! :lol: :P A nővére gondolom imádja!
Vendég

.............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:04-kor.
pironya

na ez elszált!!!
szóval abszolult nem kövér csongi én még csak hurkásnak sem látom,nem is értem a nagy súlyt... :roll:
Vendég

[quote]B írta:ari: őszintén. Szerinted kövér a Csongi???

Ezt most komolyan kérdezed?????????????????Mertha még én kérdezném,hogy Zoé kövér-e!nade Csongi???DEHOGY KÖVÉR!!!!Nekem nagyon formásnak tünik!(bár nem engem kérdeztél... :oops: )
Vendég

[quote]K írta:ezdjük megint a fejnéküli fotókat, mint a régi szépidőkben.
Tisztelet a kivételnek. Ugye Csiri???

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:
Ezt én nem értem :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:
Én a régi szép időkből csak a budis fotóidra emlékszem a wc papír gurigákkal :lol:
Vendég

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:04-kor.
pironya

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:05-kor.
pironya

Mi is megyünk sétálni kettecskén bébibogyómmal!
Jövő hétre már megint lehülést mondanak :evil:
na pusz
Vendég

Na a mai napi termés nagy része velem van tele!!!Kihasználtam,hogy tudok itt lenni!Holnaptól már újra nagycsaládos leszek és csak olvasgatni fogok tudni... :roll:
Na tényleg megyünk,mert még süt a nap! :wink:
Vendég

Sziasztok!!!
Bari!! Ez most kurva jol esett a lelkemnek. Mert amugy szar kedvem van. :twisted: :twisted:
Egész alakos kép???
Nincs. :shock: :shock:
Különben is melegitőbe voltam. (játszosba)
Még nem is nőcisen. Amugy is nekem az jön be.
De éreztem valahogy,hogy bejövök a srácnak,valahogy megérzi az ember. Zavarba is voltam. :roll:

Majd megyek fodrászhoz 1-2 héten belül,addig a hasam is letornázom (de nem ennyire mint te),és csinálok egész alakos fotot. NEKED!!!
De hogy te milyen vékony vagy? elöttem a szülés elötti foto amikor indultok,ketten.
hány kg vagy???

Kata&Milán

oszman777

És megérkezett az etetőszék,?????????? :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

kb 92 :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: