A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

humanka,
a nem alvástól én sem félek. Mostis max 6 órát alszom, azt is kb 4 részletben.
Meg tavaly a macskánknak 5 kiscicája született, de nem volt hajlandó szoptatni őket. 1,5 hónapig én cumiztattam a kismacskákat éjjel-nappal. Éjjel is kelés, tápszer főzés, cumiztatás. Mire az 5. végére értem, kezdhettem az egészet előről. Ha azt kibírtam... :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

tábli:
Kép

eszike :)
csersznyemag párnát a DM-ben lehet kapni 700-800 ft asszem, a babás részlegnél keresd, a cumisüvegek és egyéb felszerelések környékén (nálunk legalábbis igy van)

winona :)
tüsszögés nálunk is van :) igy tisztul. Pl Csongi néha akkorát büffent, hogy felszalad az orrába is (szegény :oops: :P ) és akkor is tüsszög.

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu: nagyon helyes Csongi :) főleg a hagyjál kép :)

Winona: no para ha csak tüsszög :) legjobb mikor szopi közben csinálja és betrít tejjel :):)

Most nálunk is volt egy hascsikarás, persze szopi után fél órával had ébredjen fel... két nagy puki egy nagy rotty és elmúlt. Persze visszaaludni az már nem ment ilyen könnyen :)

de a Sarastro ária a varázsfuvolából és
ez http://www.youtube.com/watch?v=unikM6OUV7w
segített, most úgy durmol mint akit fejbecsaptak :)

Kép

Kép
starlark

minyu: köszi, hogy leírtad mi történt a koktél után! Nagyon édesek a fiaid!!

bejci: köszi az érdeklődést, egyben vagyok. Várom a csodát... Illetve a fájásokat...

Kép
dorka78

honey++!!
Háttt nem semmi macskákat etetni éjszaka :lol: :? áááá hmmmmbrrrr.. :)
Honey, Humanka!Tudodjátok, azért nálam is ez volt terhesség idején, hogy nem aludtam.. ez azért más lesz. Hisz nem akkor kelsz, amikor Te akarsz, vagy, ahogy jönne.. hanem a drágaság szabályoz majd benneteket :) De kívánom, hogy mielőbb átéljétek ezt az ébresztést :) drukk.... 1000el!!!

szeder74

Monee: most jutottam el odáig, hogy elolvassam a történetedet. Ezen is elsírtam magam, mint eddig mindegyiken. Nagyon szép történet! Néha, mintha az én szívemből beszélnél!

Minyu: köszi a tippet, majd egyszer eljutok DM-be, talán jövő héten.

Ja csajok nem is mondtam min parázok mostanság. A varrataimmal valami gáz van. A külső varratot ugye kiszedték mikor hazajöttem a kórházból, a belsők meg majd ki fognak esni állítólag. Bár az orvos kb. 2 hetet mondott, és hétfőn már 3 hete lesz, hogy szültem... De ezeket kiszedni tuti nem tudják, mert a doki is megmondta, a belső varrat elérhetetlen, majd kijön. Hát egyrészt ezen idegeskedek.
Másrészt a külső vágásom már tök szép LENNE, de az egyik végén kikandikál egy varrat. És körülötte piros és kemény a bőr (mint egy pattanás). És halvány lila f.ngom nincs róla, hogy ez most egy belső varrat egyik vége, vagy a külső varrat maradványa. Ez jár a fejemben már pár napja. Minden nap megnézem a tükörben, sőt már próbáltam kihúzni is, de nem jön ki! Úgyhogy rendesen be vagyok f.sva, hogy ezt ki fogják belőlem ráncigálni?! Főleg, hogy 6 hét után! Uhh az durva! Úgy döntöttem várok keddig (akkor lesz magánrendelés) és elmegyek dokihoz. Még mindig jobb, ha 3 hét után rántják ki belőlem, mint 6 hét után. Nem?
Valakinek vannak belső varratai? Van akinek már kiesett? mennyi idő után?

Szóval akkor mennek a drukkok:
Ági
Bejci
Nostawen
Dorka
Druska
Honey
Humanka
Vendég

uuh Eszike!!!!
nem hangzik jool.... simivel nekem is volt kb 5 varrat, azok kijottek maguktol. neha tusolas utan talakoztam egyel... ha huzod, es nem jon ki...nekem az ugrott be, hogy vizezd be korulotte, vagy talan alkohollal aztasd at, es ugy probald kimozditani! -persze lehet hog a tobbiek lehurrognak majd hogy ez baromsag...de nekem ez lenne a taktikam :)

nalunk meg este eloszor, hason alvas volt...huuu, az egy csoda!!!!! iszonyat sokat aludt ugy, es le volt teve, nem a mellkasomon fetrengett vegig! ami nagy szam, este es mostanaban.... nemtom h anyam miatt van-e, hogy allandoan a mellkasan alszik neki, vag mi, de csak ugy jo... igy asszem anyamat le kell allitsam ezzel, mert engem szivat hosszutavon, mivel 10.-en megy haza amerikaba.....
szoval most is ezt alkalmazom, csak rajtam akart aludni, semmi mas nem volt jo, es betettem babakocsiba hason...azota egy nyikk sem..... :) koppkopp

koszi csajok a mak infokat, majd hetfon el is jutok oda, asszem....

na megyek, meg mindig pizsiben

ja es valamelyik este irtam, es eltunt : petra a lanykad tunderi es rem kis kerek!!! nagyon helyes!!!

honey meg a tobbi pocakos.....most mar tenyleg nem kell sokat varni!!!!!

minyu!
nagyon helyesek a kisfickok!!!!!!!!

mindenki tegyen soksok kepet!!!! pocakrol, magarol, gyerekekrol, babakrol, mindenrol :) tenyleg, szules utanik???? nem osztjuk meg hogy festunk mostanaban??? :roll: :wink:

na pussz, rohanok

KépKép

KépKép
bagzerka

winona,
tusszoges nalunk is van, en is ugy tudom hogy tok termeszetes, nem megfazast jelent, csak tisztulnak a jaratok!!! Dani ebben is abszolut apja-fia, a napokban 7et(!!!) tusszogott rogton egymas utan!!! :shock: :)

na rohanok telleg :D

KépKép

KépKép
bagzerka

Honey: en is etettem kismacskat, ugyanezt csinaltam, mint te :lol: :lol: :lol: :lol: Tejet melegitettem, tapszer, szemcseppentovel :wink:

Az en Benedekem ugy dontott, hogy ma megis kijon: meghoza hasfalon keresztul akarja kirugdosni magat :shock: Eppen 4. oraja, hogy egy pillanatra sem hagyja abba a mocorgast, rugdosast. En nem tuidom, mi van :wink: :lol:

KépKép
Kép
humanka

Honey: Fogalmam sincs, hogy mit tervez a dokim, ha hétfőig nem szülök meg. Én nem bánnám, ha császár lenne, már egészen beleéltem magam. Mindössze annyit tudok, hogy hétfőn EKG-t, akar, meg anesztessel is megnézet. Én úgy tudom, ezeket császár előtt csinálják, de amúgy ő egy szóval sem mondta, hogy császározni akar. Én inkább azt tartom valószínűnek, hogy elindulunk a természetes úton, aztán ha valami gebasz lenne, akkor csaszi. Bár én igazából csak egyféleképpen akarok szülni!

Eszike: Húúú, sajnállak a varratok miatt, de szerintem is nézesd inkább meg, nehogy úgy járj mint Sziszi...

Dorka: Akkor ezek szerint Neked sincsenek fájásaid?

Pocakosok! Szerintetek mire várnak még a babáink??? AZ is lehet, hogy tényleg az utoljára született topic-baba címért pályáznak!

Humanka: Szerintem Te szülni fogsz! Legalábbis előbb fog kibújni Beni, mint a mi kislányaink. Ne feledd, a fiúk hamarabb jöttek, és talán eddig a túlhordásos anyukáknak mind kislányuk van!Vagy nem?
Vendég

Eszike!
Mit értesz külső varrat alatt a gátrmetszés varrását?
Mert akkor elképzelhető egy ott maradt....
A belső felszívódó varrataim nekem múlt héten távoztak,betéten ott figyeltek...az pedig a 4.hetem volt.

Szeder
teszel Adélról olyan képet amin szemből van?

Csongor baba annyira kis édes!
holka

bejci: nincsenek komolyabb fájásaim, csak keményedések, stb.
De talán ez nem jelent semmit, azok a szülési fájások egyszercsak jönni fognak, és nem múlasztja el őket semmi..én nem hiszek az előjelekben (arctorzulás, stb.) Tegnap délben együtt pogácsáztam egy csajjal (magzatvízvizsgálat után) és most jött az sms, hogy még tegnap este (éjjel) megszült. 1/2 6 kor kezdődtek a fájásai este...
Ja és én (mi) elvileg fiút várunk, mégsem akar kibújni :?

A tegnap esti mozizás pedig hülye ötlet volt a 40+0 napon. Maga a film nagyon jó volt, de én a székben ülni nem igazán tudtam a sziklakemény pocakommal :oops:

Kép
dorka78

Tisztelt Hölgyeim !

Minden elismerésem az Anyukáknak ! és a leendő Anyukáknak.

Egy boldog újdonsült apuka ír Ági nevében.

Megszületett Dávid fiunk egészségesen, 3700 grammal 55 cm-rel ma délelőtt 10:00-kor. Tegnap este hormon zselét kapott, ami a tágulási folyamatot beindította, ezt megismételték éjfélkor. Reggel ¾-ed 7 körül burokrepesztés aztán fájás elősegítő (oxi..) infúzió. 8-tól voltam én is ott. Aludni nem sokat tudott Ági, mégsem volt fáradt kb mostanáig (15:00). A vártnál jobban / gyorsabban reagált az indításra, így 7-9-ig az egy- másfél újnyiról szépen 3-3és félre tágult. Aztán egyszer csak eltűnt a méhszáj (ugye az tűnik el?) 10 előtt valahogy jöttek, hogy akkor most fog kijönni Dávid. Minden nyomáskor láttam a fejét, de visszahúzódott 3 szor. És negyedikre kijött. 4 azaz négy tolásból kint volt !!! Nem mondom hogy könnyű volt, viszont gyors. Jó „társasságnak” mondom, :-), de szerintem csúnyák az újszülöttek, és ez alól a mi fiunk sem kivétel, de ezt nem mondjátok el senkinek. Nem igazán fáradt el benne Ági. Még 2 óra szülőszoba pihenés, közben visszahozták a kicsit, cicire raktuk, de inkább az öklét szopta. Nyugodt csendes volt az első órában. Fogtam én is, sétáltam vele, ültem ági mellett karomon a FIAMmal :-). Pisilni nem tudott, Ági kétszer is leszívták. Másodszorra kicsit több mint 1 litert !! baba – mama szobában vagyunk, most miközben írok remélem már alszik, pihen az én csodálatos feleségem. Ja még valami fontos: bekevertük a bába koktélt, ott volt végig de nem használtuk.

Remélem kimerítő volt a leírás, így még az újdonsült nagyszülők, legjobb barátok sem hallották. Hát hiába kiváltságos társaság vagytok így egymásnak :-)

Boldog életet mindannyiótoknak.

Imi

Ui: Minyu! A táblázatba be lehet írni Ági mellé is hogy „megszülettem!”

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Szép napot mindenkinek!

Szivből gratulálok az időközben született kismamiknak, és babáiknak. :D Egészséget, tejcsit, boldogságot kivánok mindenkinek!

Remélem pocisok közül van, aki épp a picijével való első randin fáradozik... :D

Most, hogy olvasgattam, az jutott eszembe, hogy annyira furcsa, hogy itt tartunk... az előbb még csak teszteltük a pozitivakat... most meg egy csomó baba velünk van, és akik még várják a gyönyörű törpéket, azoknak is csak napok kérdése, hogy eggyel többen legyenek...

Újabban valamiért iszonyúan érzelgős lettem. Mindenen tudnék sirni.
Tegnap járt nálunk egy nő, pénzt gyűjtött egy beteg kisgyereknek... párom ment ki, és bár nincs bizalmam az ilyenekhez, de mondtam neki, hogy adjon. Én meg közben bent nézegettem a saját két kismanómat és bőgtem, nehogy ők is betegek legyenek, illetve szimplán örömömben, hogy nem azok...

Olvasom, hogy sokaknak pocifájós a baba... :? :? :? Annyira sajnálom!!!! Láttam már pocifájós babát (szerencsére nálunk ez elenyésző mértékű), és kivülállóként is kegyetlen érzés volt a tehetetlenség.
Volt, akinél az nagyon bejött, hogy hanyattfeküdt, és hason magára fektette a picit, úgy masszirozgatta a hátát a poci fölött. Hátha segit valakinek...

Jól gondolom, hogy tejci fronton eddig mindenkinek szerencséje van, és tud szoptatni? Ez olyan ritka, és annyira örülök neki!!! Nagyon sok ismerősömnek nem sikerült. Ebből is látszik, milyen jó kis csapat ez itt. ;) :D

Mi már egészen jól vagyunk, a sebem szinte eltűnt (én nem tudom ez a doki hogy csinálta, de kevésbé látszik, mint az előző fél év után - pedig pont ma 2 hetes).

Maja nagyon jó kislány, eszik, alszik, sirni alig halljuk, még fürdetés közben is van, hogy bóbiskol. Egyetlen dolgot nem szeret, az a hideg. Olyankor balhézik kicsit, amig jobban be nem takarom.
Az éjszakáink viszont elég húzósak... vagy fel van nála cserélődve a napszak, vagy nem tudom, de hajnali 2-4 körül olyan éber lesz, hogy őrület... szopizni sem akar, aludni sem, csak nézelődni. Olyankor pedig azért még sötét van, igy nem alszunk. :?
Ha cicire teszem, nem eszik, de elnyugszik... ehhez viszont nem akarom hozzászoktatni, ezért pár órát elszórakozunk, mire hajlandó szusszanni. Remélem ez hamarosan beáll, mert eléggé kimeritő...

Tejcim rengeteg, már épp pohárutánpótlást kellett beszereznünk. Egy hét alatt
1,5-1,8 litert gyűjtöttem össze fagyasztásra. Tavalyi tapasztalat, hogy nagyon jól fog jönni kajabevezetésnél, meg főzelékekhez. ;)
Maja is gyarapodott szépen, 1 hét alatt 270g-ot. Nem méregetem, de azért megnyugtat, hogy ilyen szépen eszik (ezek szerint).

Csajok!
Annyira aranyosak a babák!!!! Azt hiszem, Honey irta egyszer (és ezzel maradéktalanul egyet tudok érteni), hogy ebben a topicban csupa tünemény baba született... zabálnivaló mindenkié!!! Komolyan!!!!
És nem akarok sem kivételezni, sem senkit megbántani, de nekem személy szerint Emma és Adél a kedvenceim... És Szeder! Szerintem is van némi hasonlóság közöttük... ;)
Ettől függetlenül tényleg odavagyok mindegyik apróságért!!!! Annyira jó, hogy már ezeket a képeket pakolásszuk fel!!!

Most mennem kell, lassan ébredés lesz, addig egy aprót próbálok hunyni én is...

Teszek még képeket is, a minőségükért bocsi, a telefonommal csináltam őket még a kórházban.
Frisseket később csinálok. ;)

Mindenkinek sok puszika!

Kép pár órásan

Kép pár órásan közelről :)

Kép 1 naposan

Kép ez is 1 naposan

Kép 5 napos Majácska

Kép
Kép
lolababa

Agi es Imi: oriasi gratula David babahoz, es nagyon koszonjuk a reszletes beszamolot. Sok boldogsagot nektek !!!

Kép

KépKép
Kép
humanka

Ági, Imi : Gratulálok, jó egészséget és mihamarabbi felépülést kívánok!
Majd azért képet kérünk szépen a kis trónörökösről!!

Eszike:
Kistigrincset kihagytad a felsorolásból...és asszem most pont ő következik

Dorka: Én még 15 percig sem bírok ülni, mert a kiscsaj nagyon elkezd tiltakozni... Mozi??? Én már 1000 éve nem voltam.. éa még vagy 1000 évig nem is megyek..

Honey: Majd jelentkezz, hogy mi volt a vizsgálatokon!
Vendég

Gratulálok nektek Ági és Imi! Sok sok boldogságot!

Lolababa! Nagyon édi Majácska :D

Kép
Kép
csibe21

SOK ÖRÖMET ÉS TEJCIT KÍVÁNOK ÁGIÉKNAK!!!! :D

De jóóóó hosszú szünet után végre egy új baba!!! :D

Én megjöttem NST-ről meg flow-ról. Mind a kettő tökéletes lett. :D
Sőt! 4 db vízszintes tetejű fájást is sikerült produkálnom 20 perc alatt! :D Viszont Flóra nagyon durván végigaludta az nst-t. Csak a végén sikerült felébreszteni.

Viszont ami döbbenet: A flow után megmérték a szokásos méreteit éééééééééés: 3600 gr-ot mondott a szongráfus!!!!!! :shock: :shock:
Na erre varjatok gombot!!! Kedden 4350 gr-ot mondtak!!! "CSAK" 750 gr a difi!!! :shock: :shock: ja, és a BPD ma 99 volt a keddi 103-hoz képest!
Szóval most már méginkább tartom magam ahhoz az állításomhoz, hogy ha egy baba még nem jön annak oka van!!!

Szerintem Bejci te se aggód túl magad a baba méretét illetően...

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

... ennyit az uh pontosságáról!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: Örülök, hogy minden O.K. lett! A baba-méret miatt annyira nem is aggódtam, amíg csak az uh. adatai voltak... a gáz az, hogy nekem már a dokim tapintással is azt mondja, hogy nagy.
Ja: és bábakoktélra én sem tudom rávenni magam. Valahogy nagyon tartok tőle!
A fájásaidat érezted is, vagy "csak" az nst mutatta ki? Lehet, hogy te jössz?

Tigrincs jelentkezett már ma? :roll:
Vendég

aranyosak vagytok kösz a jókívánságokat
néhány kép: (ha sikerül feltölteni)
[/img]

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1222442980.1878.jpg[/img]

Kép

Kép [/img]

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

bejci,
igen, érzem is őket. de fájásnak nem nevezném. Csak brutál kemény lesz az egész méhem ( mint eddig még soha ) és elég hülye formát is ölt a pocakom ilyenkor ( mert hogy teljesen rásimul a babára )
hülye érzés nagyon, de nem fáj. Inkább olyan, mintha hirtelen valaki egy bazi nehéz sulyzót rakna a hasamra.

A mai uh mérések a szülést jövőhét csütörtökre prognosztizálták.
De én már mindegy.... :)
Most valahogy rámszállt valami türelem. Az a lényeg, hogy holnap nem szülhetek!! ( se szülésznőm, se dokim )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

mivel láttam mai is az nst-n hogy Flóra tökéletesen jól alszik a legerősebb és leghosszabb összehúzódás közepette is, és a szive is folyamatosan, szinte kilengések nélkül 137-et vert (függetlenül attól , hogy volt e közben fájás vagy sem ) ...szóval megnyugodtam. És mivel az alváson kívül semmi bajom, így már nem is érzem sürgetőnek a dolgot. :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ági, Imi
nagyon aranyos Dávid!!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Imi: Édes a pici fiatok! És kifejezetten jól áll a kezedben! :wink:

Honey: Én is éreztem ilyet, hogy rám szállt valami nyugalom, meg türelem... de másnapra elmúlt :? és ugyanolyan türelmetlen voltam, mint előtte. Ami a lényeg: Holnap akkor nem szülünk! O.K? :wink: Én meg jövő hét keddre prognosztizálom magunkat! Na majd kíváncsi leszek! :wink:
Vendég

Ági! óriási gratulációm, nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!!!!!

Szeder! Igen pohárral! A cicit egyszerűen nem tudta bekapni, cumisüveggel meg nem akartuk eleve elszúrni a dolgot. De most már nagyon ügyes!!!

Kép
blúmi

Sziasztok!

Ági, Imi!
Óriási gratula a kicsi fiúhoz!!!! Minden jót kívánok nektek! Újabb csodaszép babával bővültünk!

Honey!
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton és annak is, hogy megnyugodtál! Most már ne is idegeskedj lécci-lécci! Flóra baba mindjárt itt lesz!! Méretek: no comment! Nekem is azt mondta a dokibácsim szülést megelőző nap, hogy tuti 4 kg feletti babára számíthatok. (Mostanra már 4 kg felett van :wink: )

Lolababa!
Maja is gyönyörű kislány!!! Főleg az első 1 napos (közeli) képen gyönyörködtem sokat. :D

Tegnap voltam dokibácsinál és még mindig nem enged rendesen zuhanyozni. Ez már kezd teljesen kiborítani! :( Egy kis darabon még mindig be van gyulladva a sebem, így még egy hétig kell naponta kötözni és fertőtleníteni. Ha egyszer még folyathatom magamra a vizet a tusolóban és rendesen lezuhanyozhatok.....?!
Annácska még mindig elég nyűgös, de lehet, hogy csak a náthától. Minden szopizás előtt szívom az orrocskáját és látszik, ahogy utána megkönnyebbül. Igazán ez is elmúlhatna már!!! Tomi is elkapta ezt a mostani vírust. Tegnap reggel hányt, nem is ment suliba még ma sem, de mára úgy tűnik elmúlt, már semmi baja sem volt.
Megyek, mert ébredezik Annácska és ha nem kap kaját ébredés után, akkor elég morcos tud lenni...!! :wink: :D

Kép
Kép
konan

Ági: Gratula Dávidhoz! :) Sok boldogságot és egészséget! :)

Lola: Maja még mindig nagyon édes! :)

Hát nálunk most alakul a para a tejcsi miatt, hogy nem lesz elég. Én után fejni eddig se tudtam mert a fiatalember kieszi. Tegnap irattunk tápot mert péntekenként szakmérnökire kell mennem Pestre oda meg nem hurcibálom fel Donátot, de tejcsit sem tudok itthon hagyni neki.
Mivel 3. napja 14 óra után másflóránként kajálni szeretne ma kipróbáltuk hogy fogadja el a tápot. Hááát előszor a cumival a szájában telitorokból üvöltött mert nem tudott mit kezdeni vele, de végül cici elnyugodva benyomta belőle azt a 40 milit.
Félek kelleni fog neki a pótlás :(

Honey: az UH méret azért betalálhat. nekem a 36 hetesen 3260-nak mondták Doncit és másnap megszületett 3310-el.

Kép

Kép
starlark

Hello!

Eszike!

Azt már nem tudtam elolvasni mire kell a meggymag párna, de nekem nagyon bejött ilyen melegítős dolognak a huzatba varrt rizs. Még a szülés előtt csináltam egy ilyen páncit és állat jó. Berakom a mikróba 1 percre és kb. 20-25 percig tartja a hőt. Occsóbb mint a meggymag pánci...
Én is a DMben láttam meggymagpárnát a cumisüveg-cumi résznél.

Nekem is van egy ilyen részem a sebnél mint Neked. Én nem piszkálom egyenlőre.
A belső varratok meg nem estek még ki, de a tükörben látom, hogy belül lógnak a kék cérnák. Valami brutálisan hülyén néz ki, hogy effektíve a hüvelyem be van hálózva ilyen kék madzagokkal. Horror. :D

Lola!

Kicsit irígy vagyok a sok sok tejcsi miatt!
Nekem "csak" annyi van, amennyivel Ákos mindig meg tudja tömni a pocakját, egy milivel sem több. Bár mondjuk nem is teszek semmit a több érdekében (fejés)... Ez most így jó, de én is kicsit aggódok, hogy mi lesz ha Ákost valamiért másnak kell megetetni és nem lesz nagyon mivel.

Honey!

Méretek:
Ahogy olvashattad a születéstörimben, Ákost a szülőszobán saccolták 3800 gramm körülire. Aztán lett is belőle egy 3090 grammos 49 centis baba... Szóval erre annyira ne adj. A szülés miatt se aggódj, gyönyörűen, gyorsan meg fog születni Flóra. Te azzal tudsz a legtöbbet segíteni neki ebben, hogy elhiszed, hogy könnyen fog menni és minden rendben lesz.

Hajrá kismamákok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nah, morcog a Manó. Amint felébred bevágom a kádba. Mindig próbálja elaludni a fürdést. :D

Fáj a torkom. Csak ez hiányzott nekünk... :?

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Kép
panna zsófink

Kép
winona

SZiasztok!

Ági és Imi: gratulálok! :):):) Nagyon szép kisfiú Dávid :)

Humanka: de, és mivel ma már hétfői indítással piszkáltak az eredeti szerdai helyett, így ma este forró fürdő, plusz ha összejön elcsábítom apát egy kis együttlétre, holnap este pedig bábakoktél. Én is próbáltam beszélni Zalán fejével, de nem érdekli :) Egyébként én se terveztem bábakoktélt, de inkább ez mint a ballonos indítás.

Egyébként ennyit a természetes szülés híve István kórházról, ahol közölte ma a szülésznőm, hogy hiába mondta a dokim, hogy 10 napig békén hagynak, a főorvos nem szereti az 1 hétnél több túlhordást. Hát engem meg nagyon nem érdekel, mit szeret a főorvos, ráadásul nekem 30-31 napos ciklusaim voltak, tehát eleve nem biztos, hogy mikor fogant a gyerek... Minden esetre, ha hétfőn minden rendben (CTG, flow, magzatvíz, lepény) akkor esélyesen nem fogok beleegyezni az indításba, hagyjanak békén szerdáig, abba már beletörődtem.

Minyu: tündériek a fiaid :)

Bejci: nyűgösen mostmár, ez a ma reggeli dolog nem hiányzott (tul képp kimondatlanul, de ma akartak inditani szvsz) Neked adtak már "végső dátumot"?

Eszike: mihamarabbi jobbulást a hasfájósságtól! És nekem is tessék még drukkolni héééé ;) Varrat miatt egy telefon szvsz mehetne a dokidnak, hátha mégis tudnak vele valamit kezdeni.

Honey: basszus a te kórházad se semmi, múltkor a flow, most meg ez... Örülök, hogy mindent rendbe lévőnek találtak, és látod lehet mégse lesz óriás babád :D

Lolababa: Maja gyönyörű kislány!

Winona: a ti kislányotok is szépséges.

Kép
kistiggrincs

Kép

Kép
winona

Kép

Kép
winona

Kamilla születése:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?p=2706157#2706157

Kép
És egy kép az 5 perces Kamilláról

Márti
borossné becz márta

Ági és Imi!
Szívből gratulálok Nektek Dávidhoz!!Legyetek nagyon boldogok
!
Imi, köszönjük a beszámolót.

Márti
Az az én jutalmam,hogy először reagálhatok kicsi Kamilla fotójához!! :lol: Nagyon formás,szépséges baba. Szüléstörténet tetszett nagyon! Mégegyszer nagyon sok boldogságot a kislányodhoz (is).

Lolababa
A képen olyan kipihentnek tűnsz mintha nem is pár órája szültél volna… :lol:
Maja tüneményes!! Nagyszerűek a képek!
Emma dicsit köszönjük.

Winona
Panna Zsófi is nagyon-nagyon cuki!
holka

Jo reggelt!

Mara en is eljutottam a fiam tervezett szuletesnapjaig. Felo, hogy tovabbra is marad terv, mert nem nagyon igyekszik :wink: (Bar meg kell valljam, a napot egy jo alapos hanyassal kezdtem, es ezt siman felfogtam mar annak, hogy megyunk szulni :lol: <--no, ez az optimizmus :P )

Lolababa: Majacska (is) nagyon szep kislany

Agi, Imi: David is nagyon edes baba, es vegre-vegre, hossszu ido utan egy fiu is bekoszontott :wink:

Honey: latod, ezert nem erdemes aggodni a suly miatt. Amikor itt en kertem, hogy becsuljon sulyt a doki, azt mondta, azert nem resze mar ez az itteni gyakorlatnak, mert olyan nagyon sokat hibaztak regebben, hogy inkabb nem remisztgetik feleslegesen a kismamakat, szerintem ez nem hulyeseg :P JA, es akkor megy a drukk, hogy most 2 napig mindenkeppen maradjon bent Flora +++++++++++++++

En kibekkeltem a dokimat, ma mar visszajott ! :wink:

Konan: rossz lehet ez a nem-zuhanyzas. Nem irigyellek, esetleg vhogy nem tudnad leragasztani jo alaposan a sebet? Nalunk asszem, nem is varrnak, csak van egy olyan gumiszeru atlatszo vmi, es azt rakjak a sebre. Ez nagyon szepen osszehuzza, rugalmas, es vizhatlan, szoval siman lehet vele zuhanyozni. Allitolag amikor leszedik, az nem kellemes, de hat az ugyis csak egy pillanat.

Monee: remelem, a torokfajas csak egy rovid tema volt, es mostanra mar el is felejtetted :wink:

Winona: Panna is nagyon kis cukorfalat.

Marti: Kamilla is szep baba, olyan kis kisimult feje van neki is rogton a szuletes utan, pedig a jelek szerint eleg kalandos uton jott a vilagra. A torteneted nagyon reszletes es alapos !!! A fiutesok hogy fogadtak a kislanykat? Ahogy no, nagyon jo dolga lesz majd, mindenki ot fogja kenyezteteni, meg vedelmezni. :D

Nalunk semmi ujsag, Benedek odabent kuksol, nagyokat rugdos (azt hittem, ekkorakat mar nem is tud, de vhogy csak lenduletet vesz :shock: ) Reggelenkent, amikor felkelek az agybol, pl. mindig kapok egy figyelmeztetest, hogy azonnal fekudjek vissza, mert itt meg nincs mindenki teljesen kesz az ebrenletre :lol: )

KépKép
Kép
humanka

bocsi, nem nagyon olvastam, epp becsapom magamn, es agybol netezek, mintha mar aludnek..... :roll: na mindegy, nem birok ejfel elott aludni...pedig jol jonne, az tuti....
szal csak feluletesen:

winona, marta!!
nagyon szeeepek!!!!!!!!!!!!!!!!!

agieknak meg szupernagy gratula!!!!
rem edesek a kepek! koszonjuk az apukas beszamolot!!! :)

starlark:
en biztos hogy ennyi utan nem adnek semmi pluszt!!! biztos ezerszer irtam, de simi kb 3honaps koraig masfel, neha orankent evett!!! nekem meg sem fordult a fejemben h azert, mert keves lett volna a tej.... o igy evett, kicsiket, sokszor! kb 5 perc alatt vegzett is! sztem inkabb adj neki tejet, ha ehes. persze en nagy szopi-parti vagyok :) sztem nyugi, igyal sokat, es pihenj, amennyit csak birsz, es akkor lesz tej amennyi kell!
-fejni en csk akkor szoktam otthonra, hogy legyen, ha egyikbol kiette, a masikat kiuritem en!!! mire ehes lesz ujra, mar mindketto tele lesz!! hmm????
-persze akkor sincs nagy gaz, ha tapis lesz vegul, de sztem meger egy probat!

pockosoknak mar nem is irok semmit :) csokok nektek!!!!!!!!

na jooocakkkkkk

KépKép

KépKép
bagzerka

Starlark
ahogy Bagzerka meséli Simit pont így szopizott Heni is anno... 1,másfél óránként és volt,hogy fél óráig szopizott,általában 40-max 70-milit...de hízott havonta 1 kilót!!
Mérd,hgy hetente minimum 120 gr hízás megvan-e?Ha igen nem kell pótlás.
Pisis,kakis pelus legyen elég.
Heni is 2-2,5 hós volt mikor kezdett ritkulni a szopik száma...
holka

Szép Jó Reggel! :)

Winona: Panna nagyon édes ahogy alszik :)

Márti: Köszi a beszámolót, szinte láttam ahogy a dokid száguld feléd a folyosón :) Szerencse, hogy apa nem vette túl komolyan azt a gratulációt jó meglepi lett ez így :)

Bagzerka, Holka: Nem, nem szeretném ha tápos lenne végül mert olyan lelkesen szopizik ráadásul teljesen kímélő üzemmódban, az előre megvett krém bontatlanul hever a fiókban.
Most a tea és a bogyó mellé rendszeresen fejni is fogok, de a jobb cici továbbra is katasztrófa abba semmit se hagy.
Péntekerte viszont marad a tápi, mert eltehető mennyiséget nem tudok kifacsarni, az hogy 2,5-3 órákat vonatoztassam ahhoz meg nagyon kicsi még.
Próbálom hozzápótlás nélkül megoldani majd hogy Doncek se üvöltsön és én is tudjak majd tanulni, mert azt sajnos muszáj vagy a cégem nagyon nem fog megdicsérni... De érdekes hogy csak délután van ez nála, éjjel szépen 3-4 órát alszik.

Kép

Kép
starlark

Jó reggelt!

Humanka!
Azért zuhanyzok ám! :lol: Csak nagyon kell rá vigyázni, hogy ne érje víz. Úgyhogy elég érdekes pózokban tudok zuhanyozni! :mrgreen:

Ma is drukkolok a pocisoknak!!! :D Hajrááá!!!

Kép
Kép
konan

Jó reggelt!

Ma reggel látok elöször valami reményt arra, hogy 1-2 napon belül megjöjjön Flóra.
Folyamatosan keményedik a hasam, 5-7 percenként. Egy -egy keményedés eltart kb 1 percig is. Még a 20 perces meleg fürdő sem változtatott rajta.
Szegénykém próbálja a szüneteket kihasználni valami mocorgásra... de nem nagyon sikerül neki. :)
Fájni viszont egyáltalán nem fáj, úgyhogy addig nem is szólok még a férjemnek sem. Már nem merek hiú reményeket táplálni senkiben.... :?

bejci, tigrincs,
nálatok mizujs?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

MArti gyonyoru a kis KAmilla szuletesenek tortenete, az izgalmak mellett csodasan alltal a kis virag erkezesehez.
Es a teljesseg igenye nelkul mindannyiotoknak nagyon meghato a tortenete, mikor egy egy szep tortenet olvasok kapok egy kicsi pluszt is ugyanis az en kis Rekam szuletese felert egy kesz remalommal. Nem is irtam rola eddig semmit, sot gep kozeleben is nagyon keveset voltam ugyanis a szo szoros ertelmeben fel kellet dolgoznom a traumat. De azt gondolom itt az ideje, hogy kiirjam magambol es ugymond megengedhetem magamnak, hogy elpanaszoljam, mi is tortent.

Szeptember 10-ere voltam berendelve a dokim magan rendelojebe 36 hetes vizsgalatra. Az elott ket hettel mar elmondta hogy a mehszaj nyitva van ket ujjnyira, es hogy barmikor beindulhat a szules. Azt is latta, hogy a bokaim elefant nagysagura dagadtak, de azt mondta figyelmen kivul lehet hagyni, mert meg nem veszelyes. En meg a szavai utan nyugodt lelki ismerettel ultem itthon a dagadt labaimmal, kezeimmel.
10-en negy orara mentem be a dokihoz, ahol az aszisztens nenije mert egy vernyomast, aztan nagy kikerekedett szemekkel elkuldott hogy hozzak a wc-bol egy kis vizeletmintat. (Itt jegyzem meg hogy ver es vizeletvizsgalat 12 hetes terhesen volt csinalva utoljara). A vizeletmintat miutan megnezte szaladt be a dokimhoz szinten nagy kerek szemekkel (nekem egy vak hangot nem mondott, hogy mi van, vagy mi nincs...), ahonnan kitessekeltek az epp benn levo beteget es engem azonnal behivtak. Termeszetesen en az eg egyadta vilagon semmit nem ereztem, nem fajt sehol sot nagyon vartam hogy vege legyen a vizsgalatnak, mivel programunk volt delutanra. A doki bacsi nagy kerekedett szemekkel megkerdezte, hogy ^ugyan biza, mit csinaltam^ - erre en, semmit, miert, hat mert hogy hatalmas a vernyomasom 150/120 es a vizeletem tele van feherjevel, es hogy mekkorara meg van dagadva a labam. Mondtam neki, hogy a labam mar bo ket honapja ilyen a vernyuomasom meg biztos azert magas mert nem pihentem tul sokat. Erre o, bejelenti, hogy be kell menni a korhazba. Mondom neki ok, hazamegyek osszecuccolok, elkoszonok a fiaimtol es estere bemegyek. Erre o, hogy szo nem lehet errol, mivel lehet komaba esek nem mehetek haza egyaltalan. Mondom neki eszem agaban nincs komaba esni, de ha igy gondolja hivom a ferjem, vagy az anyukam es autoval bevisznek a korhazba. Termeszetesen ebbe sem ment bele, hanem mentot hivott. En meg telefonaltam a paromnak, hogy szedjen ossze meg nehany cuccot, es jojjon fel a korhazhoz, mivel lefogtak. O sem ertette a dolgot, hisz abszolut nem ereztem rosszul magam. Megjott a mento (viszonylag eleg gyorsan) es felvittek a korhazhoz, ahol felig neveto gorcsot kaptam ugyanis hordaggyal vartak ram az ajtoban. Mondtam ne vicceljenek velem fel tudok en menni a sajat labamon is. Erre ok szo nem lehet rola ez a parancs, igy kell felvigyenek a szuleszetre. Az ugyeletes doktorno benn volt a szuloszoban igy a hordagyon egy szal vekony haloing imitacioban (regebb emlitettem nektek, hogy sajat ruhat, bugyit stb nem lehet a korhazba bevinni es viselni. ) ott fekudtem a folyoson ugy jo fel orat, nagyon idetlenul nezhettem ki ugyanis a betegek akik a folyosoi tarsalgoban beszelgettek, mind nagyon sajnaltak. En meg az ijedtsegtol-e vagy mitol nagyon furan kezdtem erezni magam, kemenyedett a hasam nagyon, Reka baba feszkelodott, es nem tudtam hova tenni a dolgot. Na fel ora elteltevel mire teljesen csonta fagytam volna vege lett a szulesnek es megerkezett az ugyeletes doktorno es szuleszno, akik azonnal bevittek nst-re miutan mondtam, hogy furan erzem magam. A vernyomasomra adtak valamiket, aztan feltettek az nst tappancsokat. Reka nagyon keveset mozgott viszont a hasam kemenyedett folyamatosan, aminek az eredmenye, hogy a gep 3 perces szabalyos falyasokat mutatott - nagy meglepetesemre. Nagy oromomre, hogy de jo beindult a dolog le is lomboztak, hogy nagyon sajnaljak nem vallaljak a szulest a magas vernyomasom miatt, preeclaptikus allapotot diagnosztizaltak(toxikus allapot.), es hogy azonnal csaszarolni kell. Remenyeim szertefoszlottak, de elfogadtam a helyzetet, erre kiderul hogy mivel 5 ora elmult nincsen aneszteziologus a korhazban es nem is lehet behivni, ugyanis a kozeli varosbol jar at, es 5 ora utan nem vallal munkat. HUh ennek el tudjatok kepzelni mennyire orultem, kerdem mi tortenik akkor most, bejelntik, hogy mar ertesitettek a mentoket es irany a hozzank 60 km-re levo varos CSikszereda, merthogy ott fognak operalni. Fogtam a telefont mondom a paromnak, ne gyere, mert megyunk CSikszeredaba. Hirteken annyian vettek korul, hogy csak kapkodtama fejem betettek a katetert harman, egy adta a sooldatot, a masik karomba meg raktak az infuziot. Es termeszetesen kozben szabalyosan jottek a fajasok. Titkon azon imadkoztam, hogy jojjenek mar gyorsabban, hatha kibujik magatol a kis hercegnom, aztan meg azert, hogy ha nem is bujik ki bar legyen minden ok. Kertem a mentosoket es az ugyeletes dokinot engedjek, hogy a ferjem jojjon velem, de termeszetesen nemleges valasz erkezett, miert is szamitottam engedelyre vajon???
NOs kb, hat ora utan megjott a mento, hoztak a hordagyat atpakoltak, lekotoztek stb. Mindenki szaladgalt, mint a mergezett eger, hogy mindent hozzanak magukkal, ha netan menet kozben komaba esnek. En az a beallitottsagu vagyok, hogy nem gondolok a rosszra, hogy mi tortenhet, hanem azt szajkoztam, hogy ugyan mar minden ok lesz semmi baj nem fog tortenni, nem hittek nekem.
Egy szal semmiben a telefonom es a penztarcam kisereteben elindultunk a mentoauto fele. MIre kiderul, hogy nem tudtak normalisan kezelni a hordagyat (ugyanis nem reg kaptak es meg nincs tapoasztalatuk - kesz rohej) igy meg szinte fejre ejtettek, a szo szoros ertelmeben. MOndtam neik inkabb megyek a labamon, mint kitorjek a nyakam, ha mar igy alakult. ERre ok nem nem megoldjak, igy ket eros emberke emelte a hordagyat, miutan eldontottek, nem kiserleteznek a hordaggyal tovabb. Betettek a mento autoba es irany Csikszereda, pont mint a Veszhelyzetben szirena, fenyek meg minden, hajtott a sofor mint allat. SZivhangmegfigyelot tettek ram, automatikus vernyomas merot. Szoval hirtelen kezdtem elhinni, hogy valami nagyon nem jo ha igy korul vagyok ugralva. Ne ertsetek felre nem felelotlen voltam es azert nem hittem el, hanem egyszeruen annyira gyorsan porogtek az esemenyek, hogy fel sem tudtam fogni. A mento autozas csucsa az volt , hogy Reka baba mar egesz pici koratol felt a szirenatol, erre mikor ezerrel bomboltettek a szirenat a kicsike ketszer ugy nyomakodott lefele, a fajasok mar nem harom hanem 2 percenket jottek. Feluton talalkoztunk a CSikszeredai mentoautoval, es a 4-5 fokban kivettek az egyik autobol es atettek a masikba, nem hordagyat csereltek, hanem egyik hordagyrol atettek a masikra kitakartak, betakartak, szoval nagyon kellemes volt. A kateterhez meg nem tettek eleg folyadekot iy az jobban feszitett es fajt, mint egy egy fajas. Na kb 5 perc alatt atvajjtak a masik autoba, a gyergyoi ugyelets doktorno szivelyesen elbucsuzott es indultunk tovabb. Nagyon egyedul ereztem magam, hiaba, hogy ne a sajat orvosom kisert, de bar ismertem, haladtunk egy tok idegen helyre, tok idegenekkel, tok egyedul, szornyu kinokat megelve. Nem volt senki aki bar egy biztato mosolyt elengedett volna felem. Szorongattam a telefonomat, mint utolso kapaszkodo szalat.
Bo fel ora alatt odaertunk a csikszeredai korhazhoz, ahol nem fogadtak valami jol, este nyolc ora volt, mikor az ugyelets doki odaert, es nem volt tul jo kedvu az ujabb gyergyoi beteg lattan. En benn a vizsgaloasztalon az ugyeletes orvos meg a folyoson szidta az egeket, hogy ~ azok a k...rva gyergyoiak, mar igazan talalhatnanak megodast, mert, hogy o nem dolgozik mar csak gyergyonak, es hogy nei mara ez a hetedik mutetje a k..ra ur... stenit ~ stb. stb. En meg neztem mint majom a ketrecben, hogy Ur Isten mi lesz ebbol. Erre meg a szuleszno is enyhen szolva morcosan kezdett orditani, hogy milyen dolog, hogy nem borotvaltak le es, hogy ugy tettek be a katetert. Kerte a borotvat (merthogy kellett volna vinni), mondom neki nincs mert nem szandekoztam ma szulni, szemem lattara vette a rozsdas zsilletet es azzal borotvat, mondom neki, nem baj, hogy rozsdas, erre o nagyon sajnalja nincs mas, ezert kell hozni. Innetol azon imadkoztam, nehogy megvagjon... Mondom neki faj a kateter, erre o nem fajhat, mondom neki de tenyleg faj nem viccelek csinaljon mar valamit. NAgy zsortolve aztan megigazitotta, persze szidta a gyergyoiakat mint a bokrot, hogy meg egy katetert sem tudnak normalisan feltenni. Kerdem mi fog most tortenni, mondja megvizsgal a doki aztan meglatjuk, ugy gondolja megyunk nst-re. Az ugyeletes orvos miutan becsuletesen lehozta az eg osszes szentjet megvizsgalt, de ugy hogy azt gondoltam felszokok a plafonba. Nem szolt egy vak hangot sem. Engem meg hivott a parom, mondom neki kikapcsolom a telot, mert megyunk nst-re. MIre bevezetnek a mutobe es megjott az anesztezes, tehat tenyleg nem voplt annyi idom hogy megijedjek, vagy bar felfogjam, hogy ur isen mutenek. Szo nelkul meggorbitettek es elkezdtek elokesziteni erzestelenito beadasara. HAromszor szurt a doktor, kozben szidott, hoy hogy lehet valakinek ilyen gorbe a gernice. Nem hiszitek el de elkapott eg idegzonat amitol mai napig agybajt kapok annyira tud fajni (mintha aramot vezettek volna a gerincembe), mondom az ugyeletes orvosnak, hogy ha mar igy alalkult akkor kosson el, mert nem szeretnenk tobb gyereket, es mar a gyergyoi orvosommal meg van beszelve. ERre vagja a hasamat, veszi ki a kis angyalkamat es mivel jon, hogy hogy lehetek ennyire felelotlen mert mi van akkor ha meghal a kisalanyom, vagy a fiaimmal tortenik valami es akkor mast akarok helyettuk, idegileg annyira kikeszitett, hogy rabolintottam, hogy ne kosson el. A fejemnel allt egy holgy akinek konyorogtem, hogy torolje meg az arcomat es a szamat egy kis nedves rongyal (hisz jogom van hozza), hanyingerem van es iszonyuan szarad a szam. nagy nehezen egyszer megtorolte, mire nagy cinikus hanogon megallapitotta, hogy nem tartozok a fegyelmezett betegek koze. Kerdem a dokit, hogy Reka mar kinn van-e, (ugyanis nem mutattak meg), mire ramformedt, hogy ejsze suket vagyok es nem hallom, hogy sir. MOndtam halom hogy sir de nem tudtam hogy az en kislanyom.
Tuleltuk a mutetet nagy nehezen, nagy oromomre es nem hiszitek el miutan atettek a hordagyra, kitaszitottak a folyosora, es ott hagytak ket kerek oran keresztul. Kerdem miert nem tesznek be egy szobaba, mire ok, hogy szem elott legyek. FAntasztikus, lanyok ha nem velem tortenik eskuszom nektek nem hinnem el, hogy ilyen ma letezik....
Ha csak visszaemlekezek elfog a siras annyira trauma volt az egesz. 10kor bekapcsolatma telefont, es hivtam a ferjemet, hogy megszuletett Reka baba, aki majd hanyat vagta magat, hisz ugy tudta, hogy nst-re mentem.
aztan levittek a gyermekagyra, ahol viszonylag elviselhetobb volt a tortenet. A kislanyomat mesnak ketto masodpercre behoztak, miutan rengetegszer konyorogtem, hogy latni szeretnem, aztan penteken megkaptam es azota minden percunket egyutt toltjuk. Voltak nehezsegek az elejen, nem volt tejcsi, a babasnoverek meg nem adtak potlast, igy sirtunk mind a ketten, akarom mondani negyene mivel volt egy szobatarsnom aki hasonlo cipoben jart. de nagy nehezen ez is megoldodott, aztan mas problema nem igazan volt. Beleszerettem elso perctol az en kisangyalomban es a sok sz@r utan boldognak mondom magunkat. DE egy biztos a legadazabb ellensegemnek sem kivanom mindazt amin keresztul mentunk Rekucival. DE hala a JO Istennek tuleltuk itthon vagyunk, es o a vilag egyik legtunemenyesebb gyereke.

szisziKép
sziszi7

Ne haragudjatok, hogy egy kicsit hosszura nyult a tortenet, de muszaly volt kiirnom magambol.

Lenne egy kerdesem a csaszaros anyukakhoz, nalatok, hogy van ha a vagassal minden ok, nem gyulladt, de meg vannak porkok, lehet zuhanyozni? furodni mikortol szabad? Mit nem adnek istenem egy nagy kad melegvizert. De itt azt mondjak nem szabad.

Ime az en hercegnomrol egy kep 3 naposan Kép

szisziKép
sziszi7

Sziasztok!

Először is HATMAS GRTULA MINDNKINEK AKINEK MÉG NEM VOLT ALKALAM GRATULÁLNI!! SOK BOLDOGSÁGOT A BABÁKHOZ!

Csak nagyjából futottam végig a dolgokat! Tüneményesek babák! Hasfájóoknak kitartás! A még egyben lévőknek szintén KITARTÁS!!!

A gratulációkat és a dicséreteket nagyon köszönjük!

Gyorsan még Rólunk! Tegnap jöhettünk haza nagy nehezen! Sajnos a sebem megint nem úgy regenerálódik ahogy kéne úgyhogy most is fekszem! Jegelnem kell és 2 hét múlva vissza kell mennem megmutatni! Sajnos így a mozgás is nagyon nehéz úgyhogy tegnap már volt is miatta sírás mert nehéz volt a Kornéliával. De mára már jobb a helyzet és remélem hogy ez csak egyre jobb lesz! Ramóna eddig nagyon jó baba! Tejci is beindult, reggel úgy elöntött tejben úszott mindenem :) Most sajna csak ennyire futotta! Ramóna ébredezik! Majd hook képeket is csak még nagyon vissza kell rázódni!!!

Szép napot és hétvégét Mindenkinek!!

Kép
Kép
lanta

Látom ismét egy pocakossal kevesebb=és eggyel több anyuci!!! :D
Gratulálok Áginak és Iminek. Szívből kívánok minden jót és szépet nektek.
Imi köszi a beszámolót és a képeket. Nagyon édes Dávid.

Lola!
Nagyon jól nézel kis a képen,de tényleg!!!Na és Maja elbűvölő kiscsi lány!

Konan!
Sajnálom Annácska megfázását. Pedig azt mondják az anyatej mindentől megvéd az első hónapokban..HMMM akkor ez nem mindig igaz.Remélem hamar rendbejöna pici lányod
Nagyon rossz lehet,hogy nem lehet még rendesen tusolnod. Én is midnen nap nézegetem a sebemet,de hál Istennek már egész széepn néz ki. Szinte csak egy vékony csík. Az egyik szélén még kicsit pulis,de sz is húzódik szépen vissza.
Kitartást neked!

Winonsa!
Panna gyönyörű baba.Édesen alszik nagyon. Látom Ő is oda van a cumiért :lol: akárcsak Gyuszika.

Márti!
Milyen gyönyörű husis a kis Kamillád. Most fogogm olvasni a történeted..bocsi még eddig nem volt időm...

Kistigrincs,Bejci,Nostawen,Dorka,Druska,Honeymoon,Humanka megy a drukk 100000000-el,hogy akkor bújjanak ki a babáitok amikor ti szeretnétek és ne kelljen indítani.
Nekem is volt terv a császárra,de mostmár nagyon örülök neki,hogy mini Gyuszi úgy gondolta nem vár addig és így legalább az természetes volt,hogy a magzatvíz elfolyt hamár a farosság miatt nem tudtam megszülni.
Szóval drukkolok,hogy ne kelljen megindítani senkinél! :wink:

Kép
Kép
a.m.

Sziszi!
HÚÚÚÚÚÚ ez nagyon durva születéstörténet volt. Nagyon sajnálom,hogy ennyit kellett szenvedned. A képen viszont nagyon édes Réka és biztosan minden fájdalmadat tudja enyhíteni.
Nekem futkosott a hátamon a hideg ahogy olvastam a soraidat.
Nagyon nagy szerencse,hogy ő egészséges baba lett és ez a legfontosabb:wink:

Kép
Kép
a.m.

Márti!
Nagyon szépen leírtad Kamilla születését.Teljesen át tudatm élni én is.Köszi,hogy megosztottad velünk.

Kép
Kép
a.m.

sziszi, ez borzalmasan hangzott
hogy lehetnek ennyire érzéketlenek :evil:
és hát szíved joga azt kérni, hogy kössenek el (engem is megkérdeztek), mit szólnak még abba is bele?
és mennyiből tart szó nélkül letörölni? Attól miért vagy problémás beteg?
de a lényeg, hogy Réka baba jól van és tüneményes :D

zuhanyozni nekem lehetett még aznap, csak volt egy takaró géz, hogy közvetlenül ne érje víz. Aztán 4. nap már a géz sem volt rajta
fürödni gondolom a varratszedés után lehet (nekem már megvolt, de én zuhany párti vagyok)

Kép
Kép
csibe21

sziszi
:shock: :shock: :shock: :evil: ez a sztori brutál!!! Jesszusom!! Melyik földrészen vagyunk, melyik században?!
Remélem azóta Réka már mimdenért kárpótol!!!

Nálam semmi extra, keményedések megmaradtak. Továbbra is 5 percenként. Görcs nincs. Viszont a bal oldalam úgy fáj, hogy majd beszarok. Pont olyan éles, hasító fájdalom, mint amikor vakbelem volt. :shock: :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: