A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Üdv köztünk Andi! 3 kiscsaj, ez nem semmi!

Mindenkinek jobbulást! Vége lehetne már ennek a takonykóros időszaknak.

Kép
petne

Egyetértek tényleg jó lenne már kimászni a náthából.Nálunk mind a két lány elkapta már,de én még megusztam idáig.
Köszönöm a kedves fogadtatásokat.

Kép
andi0716

SZia Andi! A párodnak akkor jó dolga lehet ennyi csaj közt:)

Csöre! kúrálom is magam jó sok mézes teával. Erről jut eszembe, hogy múltkor volt a tv-ben, hogy a töményen felkent méz lehúzza az ödémát főleg kismamáknál! SZóval akinek dagad a bokája mártsa egy bödön mézbe:)

A GAbi mosóport szinte mindenhol lehet kapni, de tescó, dm-ben tuti!
Hááát az aventhez képest a nuk igen olcsó....de igazán olcsó katgeória a baby bruin (auchanból) és a dm-es babylove amivel én nagyon meg vagyok elégedve!

VAn köztetek olyan aki linuxot használ?
katuska79

Andi:
Szió! 3 csajszi :) Nem semmi. Kolleganőm a 4. lányával van otthon gyeden :wink:

nekem a dm-es babylove azért sem jöhetett számításba, mert a formája miatt nem kell neki :) Na és a latex cumikat sem kultiválta..
Viszont mi egy fajta cumival megjártuk. Vettünk neki Nuby cumit, az első cumijailyen volt. Ebből volt 3 db. Az összes Nuby műanyag részeberepedezett, apró darabokban, mint a mozaik. :shock: Ahogy megláttam, dobtam is ki, mi lett volna, ha lenyeli???
Így lett Avent cumink, igaz a cumizás nem tartott sokáig, 5 hónaposan rájött, hogy átverés az egész, nem is jön belőle semmi, hiába szívja.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Végre van netünk.
Este jövök bővebben.

Remélem, mindenki jól van!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hát, Lányok, asszem ki lettem röhögve, feltehetően a két bojtos sapkám miatt :? mentem leányomért a menzára, és az iskolások kinevettek... na majd megtudják...
Nátha: én is leszavazom, semmi ízt nem érzek :( szerencsére a gyerekek eddig megúszták, csak Apus meg én estünk bele, de Apus tegnap már jól volt. Katuska: én is mézes teázok, na a méz íze még a náthán is átüt :)
Asszem maradok a nuknál ez esetben :) nekünk bevált, Mesi könnyen ivott belőle, korrekt minőség volt.
Andi: 3 csajszi? :) az szuper :) jobbulást a nagyoknak

Csöre
csöre74

Helló Hanna!
Végre :)

Csöre
csöre74

Hát igen, Mágnes, ez szokott lenni az ellenérv a szilikonos cumi ellen, hogy repednek, és esnek szét, bár nyilván a jobb minőségű, drágább darabok nem esnek könnyen darabokra. A latex meg szakad, de mondjuk hónapok után. Talán egy szakadt ki nekünk, de akkor már volt foga, és addig nyeszetelte, amíg kirágta. De akkor is csak lyukas lett, nem vált le. Hát, ott is biztos számít a minősége is :)
Nekem meg a szilikonost nem szerette Mesi :) kis válogatósok :)

Csöre
csöre74

Nekem mázlim volt, tökmindegy milyen anyagú, formájú és méretű cumit adtam Máténak...az volt a lényeg, hogy valami legyen a szájába:)

Mágnes! ANnának hány foga van már? Máténak most 4 szemfoga jön egyszerre....vége lehetne már ennek az egésznek. Már csak 4 kell a 20-hoz!
katuska79

Sziasztok!

Nátha megvan, köszöni szépen, ráadásul reggelre a szemem is begyulladt, bár azóta jobban van. Már csak szúr, de ez haladás. :( Tele van a hócipőm az egésszel, mikor lesz már vége?! :cry:
Betegeknek jobbulást, totál együttérzek mindenkivel! :cry:

És hogy milyen nagyok már a babák! :shock: Én kíváncsi vagyok Kristóf mekkora lesz a 24. heti UH-n, de az majd csak 6-án lesz. :(
De amúgy mi mind a ketten kicsik vagyunk, én 156 cm, apácska 172, szóval nagy gyerkőcre nem számítunk. ;)

mágnes: visszaszámlálás megindult! De jó lehet már ott tartani. :oops:

csöre: PIHI!

andi0716: üdv közöttünk. :)

Képzeljétek elkészítettem azt a kajcsit, amit Hétfőn a Koltai csinált a Vacsoracsatában. Azt a lecsós, krumplis cuccost. :) Igaz, enni még nem ettem belőle, még nagyon forró, de az illata isteni. :)

hanna: de jó, hogy újra vagy! És gratula a 22. héthez!
Vendég

Katuska: az tényleg mázli, ha Máté nem válogat :wink:
Hű, Mesinél még írtam, melyik fogacskája mikor jött ki, Zazánál már észre sem vettem :oops: egyszercsak arra jöttem rá, hogy mind kint van.... aztán majd jön a fogváltás problémakör... Zalánnak nem akarnak kiesni a tejfogak, volt, hogy a csontfog kinőtt a tejfog mögött, a tejfog meg a helyén.... mozdulatlanul
Picuranyu: úgy látom, a rossz hír mellett, hogy beteg vagy, jó hír, hogy legalább a szaglásod visszajött :wink: további gyógyulást :) és jó étvágyat a kajcsihoz :)

Csöre
csöre74

csöre: képzeld, már az orromon is tudok levegőt venni. ;) Fantasztikus!!!!!
Ettől függetlenül még náthás vagyok. :(
Vendég

Csajok! Rengeteget írtatok...

Betegeknek jobbulást!

Hihetetlen, milyen szép nagyon már a babák!

Szépek a szobák, díszek. :)

Újraélesztős tanfolyam:
http://www.bolcsohalal.hu/
http://www.leghajo.hu/

Érdekes link:
http://209.85.135.104/search?q=cache:bZ ... cd=3&gl=hu

Cumi témához nem tudok hozzászólni. Én ellenzem. Kíváncsi leszek, mennyire változik meg a véleményem. :)
A kórházban soha nem használtunk. Az újszülött csodaszépen iszik pohárból. :wink:
Annak a babának, amelyik szopik, meg nem kell víz, stb... elég az anyatej.

Kép
hanna30

Sziasztok ismét!

Andi,üdv köztünk, gratula a harmadik kisányhoz, meg persze a két nagyobbhoz is!

Csajok, ma végképp elöntötte a sz@r az agyam....
Brendon babamozi, fél négyre időpont....Temetésen voltunk, siettünk odaérni, még 1-2 dolgot vettünk is...Mire eljön az idő, megyek az információhoz, hogy akkor itt vagyok....Erre mi történik?? Hogy lehet, hogy mára vagyok beírva, amikor ma nincsenek bent? Mondom azt én már végképp nem tudom...De nem lehet,hogy a másik áruházban? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mondom nézze, hülye nem vagyok, ha a webolalon a Váci úti bolthoz van ez a szám, akkor nem kérdezem meg, hogy ez akkor most tuti az?? :evil: :evil: :evil: :evil:
Végkép elszakadt a cérna, kétségbeesve hívtam a Genezist, ahol készségesen adtak időpotot vasárnap 11-re!! Komolyan, ezt nem hiszem el :shock: :shock: :shock: :shock:
Bocs az ismételt panaszért... :oops: :oops: :oops:

Látom,elindult a cumi téma -- mi most Tommee Tippee-t vettünk, meglátjuk... Meg morzsolgatókendőt, és melegíthető nyuszis párnát,ha fáj a pocija.

Hanna, Katuska,vége itt vagytok, már izgultam!!! :wink:

Mágnes: annyival jobb talán a talpas, hogy az isofixet 2 kattintással lehet rögzíteni, kevésbé körülményes, mint övvel.
Ha nekem lenne övvel rögzíthetőm én sem vennék újat, de mivel semmilyen sincs... :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Bolond az internet!!! :( :(
Folyamatosan kikapcsol.Örülök,hogy mentek ki a náthábol,remélem én meguszom.Tényleg jó dolga van a páromnak ennyi lány között,föleg ha itt az ö lánya is kéthetente és négyen kényeztessük egyenlöre januárig. :lol:
Utána meg,már ne is beszéljünk róla :D :D :D
Aki még náthás jobbulást!!!

Kép
andi0716

Sziasztok!

Ne haragudjatok a zavarásért, én a Kistarcsa – Flór Ferenc Kórház topikba írogatok, van egy 18 hónapos kisfiam, Márk, és szeretném a segítségeteket kérni!
A szakdolgozatomat a kismamák magzatukhoz való kötődésének vizsgálatából írom, és ehhez szeretnék élményeket, tapasztalatok gyűjteni, ki hogyan éli meg várandósságát, milyen gondolatai vannak a bébijéről, hogyan kommunikál vele.

Összeállítottam egy kérdéscsomagot, és aki úgy gondolja, szívesen megosztaná velem várandósságának élményeit, kérem, töltse ki a kérdőívet. Nem muszáj minden kérdésre válaszolni, sőt el is lehet térni a konkrét kérdéstől, mert ez még csak egy előzetes felmérés lenne, hogy „élesben” milyen kérdéseket érdemes feltenni.

A kérdéscsomag innen letölthető: https://www.yousendit.com/download/bVlD ... S3FGa1E9PQ
(A linkre kattintva bejön egy oldal, ahol a Kedves Kismama.doc mellett a nagy narancssárga gombbal (DOWNLOAD NEW SECURELY) tudod letölteni a kérdéseket tartalmazó fájt.)

A válaszokat a szantre@index.hu email címre várom.

Aki kitölti a kérdőívet, és érdekli a téma, szívesen elküldöm a kutatásom eredményeit, amint elkészülök a szakdolgozattal. :lol:

Segítségeteket hálásan köszönöm!
Üdv: Szántai Réka

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Kedve kismamák elnézést, hogy itt zavarok, de sajnos nincs még saját oldalam és szeretnék egy kedvező lehetőséget a figyelmetekbe ajánlani, a bolti árak feléért készítek kismamaruhákat 34-52-es méretig, akár méretre is.

Nadrágok, felsők (34-46): 3500 Ft-4000 Ft
Tréningruha (nadrág +felső) 7000 Ft - 8000 Ft
Tréning nadrág külön is rendelhető!

Igény szerint a kész darabokon kívül korrekt áron, anyagtól és mérettől függően hasonló árakon más méreteket is elkészítek 34-52 méretig, akár egyedi méreteket is!

Várok minden kedves érdeklődőt! Vidéki megrendelések is vállalok, amit utánvéttel (500 grammig 1300 Ft), és előre utalással ajánlott levélként (500 grammig 650 Ft) tudok teljesíteni!

További információkért fordulj hozzám bizalommal:
sziszilva@freemail.hu

Köszönöm a lehetőséget!
Szilvi
Kép Kép Kép
sziszilva

Kata: értem :) én kérdeztem, nem Mágnes :) (ülés)
sajnálom az uh-t... azért komolyan, jó kis csapat ez is :evil:
Hanna: hogy vagytok, meggyógyultál?
Cumi: nem ér, rutinod van :wink: de alapból én is úgy állok hozzá, hogy nem fogom használni, Zaza is elvolt nélküle

Csöre
csöre74

Kata, neked ez valahogy nagyon nem akar összejönni. Remélem, a Genesisben nem csalatokozol vasárnap, és láthatod végre a csodát.

Hanna, jó, hogy jöttél, már hiányoztál.

Jó hétvégét mindenkinek, sok mocorgást a pociban, a betegeknek pedig jobbulást!

Kép
petne

Andi: ma engem is kidobál, de a babanet, máskor pedig egész nap bent vagyok...

Csöre
csöre74

Csajok!

Komolyan mondom könnyek jöttek a szemembe. Olyan aranyosak vagytok!!!!

Kata! Erre nem tudok mit írni! Mi egy helyre járunk, maximálisan elégedett vagyok velük! Most akciós a 4d!

Vásárlás: én full leálltam vele. Ahogy a családot ismerem, majd minden sz...t megvesznek Zsebinek. Már előre szóltam, hogy ne!
Főleg első babánál nagyon sok felesleges holmi lesz.
Az unokatesóm 5 játszószőnyeget kapott pl.
Azt hiszem, a szűk családnak csinálok ajándéklistát. :oops:

Kép
hanna30

Ja, Csajok!

Szőnyeghez!

Mivel nekünk pici a szoba, lehet, hogy itt vágatok szőnyeget:

http://www.diego.hu/padloszonyeg_termek ... 6285762205
http://www.diego.hu/padloszonyeg_termek ... 6285074605
http://www.diego.hu/padloszonyeg_termek ... 6285016292
http://www.diego.hu/padloszonyeg_termek ... 6285865029

Persze látnom is kell, nem csak a neten.
Tapasztalt Anyukák! Szerintetetk ezeken mennyire látszik a "kosz"?

Kép
hanna30

Csöre:sorry, hülyülök :oops:
Remélem, jó lesz vasárnap!!!
Hanna: én már nagyon úgy vagyok, hogy szeretném megtalálni azt a helyet, amivel elégedett vagyok -- Remélem, a Genezis ilyen lesz...A dokinál is jó volt...eddig. :evil:
Szupik a szőnyegek, holnap azt hiszem Diego látogatás a bordűrvásárlás mellett.. :lol:

Már csak röhögök, Martin meg vígasztalóan kalimpál :D

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! A Genesisben aranyosak, de nekem nem jött be...
De az tuti, hogy ott alaposan megnézik Martin babát!!!

Holnap akkor tapogasd már meg a szőnyegeket! :wink:

Ja, holnap bababörze is van.

Kép
hanna30

Katuska! Kipróbáltam a Gabi öblítőt. Hát, hihetetlen, milyen baba illata van. :lol:

Kép
hanna30

Nem lesz kiságy hétvégén, úgyhogy dobok a mostani szobáról képet:
Kép

Kép

Hanna, Katuska! Jó, hogy újra itt vagytok :wink: És köszi a tanfolyamos linket, már írtam is nekik.
A Madarászoson azt írják, hogy fél éves koráig javasolt a szülőkkel egy légtérben aludni. Mi úgy terveztük, hogy az elejétől a szobájában lesz, majd legfeljebb ottalszom vele a fotelágyon. Ti hogy vagytok ezzel?

Kata, ez az uh nagyon nem akar összejönni :evil: :evil: :evil: :? Most már vasárnap tuti menni fog :wink:

Andi, üdv itt! :D

Cumi: mi sem veszünk (egyelőre, aztán majd meglátjuk)

Kép
vickybabe

Genesis: mi már kétszer voltunk és nem csalódtunk! majdnem egy óráig "mozizhattunk" és mindent részletesen megmutattak, elmagyaráztak. Még csokit is etettek velem (oda van készítve), hogy kimozduljon Manó :lol:

Kép
vickybabe

Hanna: ezek padlószőnyegek, ugye? azt nézd meg, hogy elég vastag-e... nehogy felfázzon a kis popsija :wink: persze nálatok van alulról fűtés... szerintem nem nem nagyon koszolódók, talán a kék egy kicsit merész ebből a szempontból, de könnyen tisztíthatónak tűnnek :) a village fantázianevűn én is elgondolkodtam Zazának majd fentre... alatta parafa lesz, nem annyira számít a vastagsága, de, mint mindent, ezt is ő választja majd ki
Kata: már így meggyógyultál, hogy vásárló túrák is beleférnek? szuper :)

Csöre
csöre74

apám, de lassú vagyok ma :?

Csöre
csöre74

Viki: szuper a szoba, nagyon jó hangulata lesz :)

Csöre
csöre74

Vickybabe! Szuper a szoba!
A tanfolyamra mi is megyünk majd, csak most az Uramnak ezer a dolga.

Nálunk is első perctől fogva külön alvás lesz (elvileg).

Csöre! Remélem, nem fog (5.emelet). :) Jelenleg parketta van, de mindenhol szinte csak Mici Mackós szőnyegek vannak, de mi nem szeretnénk olyat. Inkább majd ilyet szegetek.
Zaza már kész férfi. Nála a döntés joga. :)

Kép
hanna30

Nagyon jó a szoba.Én is most fejeztem be a festést a lakásban.

Kép
andi0716

CSajok! Nem tudom, ki nézett ilyet:
http://www.vatera.hu/bundazsak_93111219.html

Kép
hanna30

Andi! Komolyan Te festettél???

Kép
hanna30

Ja, Hanna, Zaza nem hagyná, hogy én válasszak :) persze azért hatni lehet rá :wink:
Zsákon én is gondolkodom, most az a dilemma, kell-e, hogy beköthető legyen... mert ez nem az. Pedig jól néz ki, és teljesen jó állapotban van
Csajok, már alig hallok, a füleim bedugulva, és megy fel a hőm :cry: és itthagynak Apus meg a gyerekek :cry: mert így nem megyek sehová, akkor sem, ha anyóséknál is csak feküdnék... az nem ugyanaz
Kispocok nem tudom, miért kalimpál ilyen eszeveszetten: kezd melege lenni, vagy csak elvan :?:

Csöre
csöre74

Igen.Az egész házat kifestettem.A Drágám nem akarta engedni csak hát nagyon akaratos és makacs vagyok úgyhogy szegénynek nem sok választása volt engednie kellett! :lol: Igaz azért kérte hogy legyek nagyon óvatos.Hála a jóistennek nem volt semmi gond sőt jólesett a kis mozgás de ha fájt volna valamim akkor természetesen abba hagytam volna de a kisasszony tudta hogy anyának dolga van és így jó kislány volt. :lol:

Kép
andi0716

Sziasztok!

Remélem mindeki gyógyulgat,bár Kata lehet a legfittebb ha már vásárolni indul! :D
A szőnyegek nagyon klasszak,csak én is a vastagságára lennék kiváncsi!Ne hogy megfázzanak a gyerekek!

Viki nagyon jó lett a szoba!Gratula!!!

Kép

Kép
poszani

Andi0716 üdv közöttünk!!

Nagyon ügyes vagy ha ki tudtad egyedül festeni a szobát,bár talán az utolsó festésnél én sem panaszkodhatom mert kivettem a részem belőle.

Bocs a lakást !!!

Kép

Kép
poszani

Csöre! Ne hagyd, hogy lázad legyen. Nyomasd a mézes teát is!!!

Andi! Hű, gratulálok!

Poszani! Kata majd megy és megnézi, milyen vastag. :wink:

Kép
hanna30

Andi: nem is csak a megerőltetés, hanem a festékgőz miatt is... bár gondolom megtetted a megfelelő óvintézkedéseket :wink: azért én nem állnék neki a háznak, még fitt állapotomban sem :) min. 1 hetes munka reggeltől estig (vagy több pakolászással, takarítással) ...

Csöre
csöre74

Hanna: több liter van bennem :? mostmár várom Apust, csináljon még, mert nem akarok felkelni: fulladok rohadtul... ja meg hogy hozza a szittyancsomat, bár nemtom, segít-e az ilyenkor

Csöre
csöre74

Csöre! :(
Jobb ötletem nincs. Remélem, nem lesz rosszabb! Nagyon-nagyon drukkolok!

Kép
hanna30

Inkább a takaritásból vontam volna ki magam,mert addigra mindig elfáradtam.Dehát az utána követkekező kényesztetés minden fáradalmamat feledtetett. :lol: Hálla a két lányom és a párom lánya is segitett.

Kép
andi0716

Kép
hanna30

Sziasztok.Jobbulást a betegeknek :wink: nagyon szépek a babaszobák,mi még nem készültünk el vele,csak a konyha +fürdő van késsz :( Üdv Andi.Ha mostanában nem is nagyon irok azért minden nap elolvasom hogy mit termeltetek :lol: Sajna én is beleestem a náthába igy nem nagyon ülök a net elött,nyomom az ágyat :( További szép napot :D

Kép
gizella82

Hanna: :) sajnos nagyon ingadozik, hol jobb, hol nagyon rossz :( lázam még nincs, csak hőemelkedésem... de nem nyavalygok tovább :) pihenek, teázok, szedem az antibacit, ha felmegy a lázam, akkor meg egy algopyrint. Holnapra jobb lesz, mert jobbnak kell lennie :)
A hírről: hát, nem tudom, én a 10 kilósokról sem hallottam, de mindenesetre horror :shock: lehet újságírói találmány is
Andi: jó fej a kis csapatod :wink:
Gizella: épp hiányoltalak :) jobbulást neked is :)

Csöre
csöre74

Sziasztok, jó estét mindenkinek!

Mostmár én is itt vagyok, túléltem a dolgozós-vendéglátós-táncházas hétvégét, jobban bírtam mint gondoltam, s a vendégek sem haltak éhen... - csak én majdnem, mert szombaton mire végeztem az ebéddel, addigra el kellett indulnom dógozóba.
Vasárnap 10 órát nyomtunk le Kispötyivel, viszonylag normális körülmények között. De hála Istennek túl vagyunk rajta :D

Egész héten próbáltam a lemaradást behozni és bekapcsolódni az itt folyó társalgásba, de kedden lomtalanítás volt nálunk, így volt dolgom elég, utána meg ismét 8-10 órás munkával próbáltam magam utolérni. Volt is pocakkeményedés rendesen.
DE! Tegnap találkoztam az utódommal, már csak másfél hónap és nyugi lesz!!!

Ellátogattam a receptes oldara is, holnap megpróbálom megcsinálni a somlóit (kell a nasi... :) ), de a kakaós csiga is sorra fog kerülni... Csöre! Tök gusztán néznek ki a csigucik... :)

Katuska: mi használunk Linuxot, az uram programozó és elég rendesen otthon van benne (szakmai ártalom... 8) )
Priviben írd meg, mire vagy kíváncsi, s sztem válaszol legjobb tudása szerint...

Ja, és Katuska Neked köszönhetem, hogy megvan a babakocsink, mert azon az oldalon találtam egy jó kis 3 kerekű babakocsit...
Legalábbis remélem, hogy nem sokat fog lacafacázni az uram azzal a pumpálhatós kerekű babakocsival és megvesszük... Ja, és egy kis kiegészítővel újszülött kortól is használható!
Szóval: KÖSZI KATUSKA!!! Nemsokára küldöm, milyen lesz :)

Na megyek vacsoráztatni, vacsizni (mostanában olllyan éhes vagyok, hogy csak na!!!)

Az általatok összehozott iszonyatos mennyiségű hozzászólást meg vagy iccaka vagy hétvégén fogom feldolgozni.

Mindenkinek nagy ölelés!
batkata :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata: végre megvagy :) már aggódtunk :)

Csöre
csöre74

Még egy (ígérem utolsó) kép máról:
Manó hazajövős ruhája: (utólag vettem észre, hogy Ő is rajta van a képen :lol: :wink: Na ki látja?)

Kép

Hanna, 15 kiló - hát nem tudom, elég borzasztóan hangzik :roll:

CSöre, isofix: én is úgy vagyok, mint Kata, ha már veszünk, akkor legyen ilyen. Elvileg egyszerűbb ki-be pakolni. Gyakorlatban majd beszámolunk :wink:

Batka, örülök, hogy megvagy :lol: Sűrű lehetett az elmúlt időszak :D

Katuska, az Uram is ért a Linuxhoz, írd meg, hátha tud segíteni.

Kép
vickybabe

Örülök Batkata, hogy sikerült a babakocsi!

A linuxról annyit, hogy érdekel és szeretném kipróbálni, szóval ehhez kellene a segítség. Jöhet priviben minden hozz, hogy mit honnan kell letölteni mert elég sokféle csomag van....

A szőnyegvastagságról meg az ezzel kapcsolatos megfázásról, betegeskedésről annyit, hogy ha a gyerek érzékeny akkor akár hungarocelt meg 18 szivacsot is tehetsz alá, télen ráadhatod még a leszakított wc ajtót is akkor is meg fog fázni. Egész egyszerűen vannak iylen gyerekek.
A játszótéren is már a legtöbb gyerek télikabátban meg télisapkában játszik totál leizzadva....mi lesz velük télen? AZ anyjuk meg panaszkodik, hogy állandóan betegek és kérdezik, hogy az én fiam nem fog megfázni sapi nélkül? AZtán persze nem hiszik el, hogy még egyszer sem volt életében megfázva, kétszer folyt az orra életében az is fogzáskor....
Itthon csúszott mászott a hideg kövön (mert melyik gyerek fog szigorúan a számára kijelölt pihe puha szőnyegen maradni?) egyszál nadrágban....
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha tetszik a kicsit vékonyabb szőnyeg, nem azon fog múlni az egészség. Amíg kicsi addig meg egy plédet úgyis mindenki alá terít....ügyesen okosan edzeni kell egy kicsit az immunrendszert és igazi kis vidám egészséggombócok lesznek:)
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: