A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Nem is tudom mire reagáljak.Mire elolvastam,elfelejtettem az elejét. :oops:

Dávid nagyon ügyi!Most csinálta?

Mia:jól bevállaljátok a hosszú nyaralást!

Kép
melike

Hékás:sok sikert és kitartást a projekthez!Remélem minden úgy alakul,ahogy szeretnétek!

Kép
melike

jelentem a szurkolósoknak (pl Bari :D) hogy megint megjött úgyhogy nuku ketteske, most pedig pihi van kb tavaszig, szóval mégsem én leszek a következő.

bosszúból megyek tepertőkrémes kenyeret vacsizni lilahagymával. :roll:

mia_snow

[quote]b írta:osszúból megyek tepertőkrémes kenyeret vacsizni lilahagymával

Azon gondolkoztam mit egyek....MEGVAN!!!!KÖSZI MIA!!!!!!!! :wink:
Vendég

Lányok!!!
Az alma ügye fogja a székletet??
És az őszi?
Nehezen kakál Milán,és ritkán,nem tudom melyiket adjam neki.

Kata&Milán

oszman777

Szerinted csiri?

Kata&Milán

oszman777

mia :( ne várj tavaszig,semmi baja az alakodnak...

melike a hasáról az első pillanattól átfordult, a hátáról meg eddig úgy,hogy alászorult a keze,de mostmár a kezét is kiveszi..nem olyan jó ám ez a tudomány mert tök fáradtra és idegesre forogja magát.már szinte szenved...csináltam egy kisvideót,várom,hogy anyu föltegye,és akkor meglátjátok
Vendég

[quote="oszman777"]L írta:oszman777ányok!!!
Az alma ügye fogja a székletet??
És az őszi?
Nehezen kakál Milán,és ritkán,nem tudom melyiket adjam neki.

alma talán igen valamennyire de az őszi szinte lazítja(dávidnak legalábbis)
Vendég

oszmi!Az őszi mindenképpen székletlazító...meg a szilva is...de a kamilla tea is átmossa a kicsiket...állítólag!
Vendég

Oszman: alma megfogja, őszi lazítja a székletet! a banán is megfogja.

mia_snow

Vendég

köszi csajok!!!
Annyira sűrű volt a napunk hogy nem tudtam ide űlni.
De már nagyon hiányzik,de később tudok jönni. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

csiri amit belinkeltél aszerint dávid van amiben nagyon előre van,viszont van abiben totál le van maradva..akkor mi van?? :roll:
Vendég

[quote="lia0415"]c írta:lia0415siri amit belinkeltél aszerint dávid van amiben nagyon előre van,viszont van abiben totál le van maradva..akkor mi van?? :roll:

Bari4
Nálunk is ugyanez van!!!!Van amiben sokkal elörébb van,ami még nagyon távolinak tünik....azt írni akartam,hogy minden baba fejlődése más...ne vedd alapul a hónapokat amit írnak csak úgy általánosságban olvasd el! :wink:
Én nem aggódok,hogy Zoé nem forog még...biztos fog majd idővel!Nem sürgetem a mozgásfejlődését,inkább kivárok és elősegítem tornával,játékkal és remélem az uaszi is segít....

Jaj,már úgy hiányzik!de mindjárt hozzák haza anyósék!!!(remélem nem vette már meg neki az első rollerét... :roll: )
Vendég

csiri tök rendes anyósod van...én örülnék neki,hogy csak kiejtek valamit a számon és rohan megvenni...nem adod kölcsön,karácsonyra vásárolhatna :lol: :lol: :lol:

fejlődés:nem vagyok én sem megijedve,de azért egy kicsikét elgondolkodtam azon,hogy itt a topikban minden baba fog...na mindeggy :?
forogni viszont nem mindeggyik forog...és a védőnő is azt mondta,hogy kéne :oops: de hiába játszok vele teszem a kezébe ..semmi,csak kalimpál meg dühöng...és a kezét sem nézegeti soha :roll:

fiús mintát szeretnék :oops: de csak ha ráérsz :lol:
Vendég

[quote]c írta:siri tök rendes anyósod van...én örülnék neki,hogy csak kiejtek valamit a számon és rohan megvenni...nem adod kölcsön,karácsonyra vásárolhatna

Kölcsön nem adom,csak örökre!!!!Hidd el nagyon tömény egy idő után....ésmost megyek és kipakolom azt a szatyor ruhát amit hozott Zoénak és már mind kicsi rá!!!! :evil: :evil: :evil:

Jó éjt!
Vendég

[quote]f írta:iús mintát szeretnék de csak ha ráérsz

ha ezt nekem szántad,akkor holnap a Tied vagyok és megcsinálom,de most megyek Zoébébizni és apázni....holnap este vagy vasárnap már jönnek haza a nagyok is!!!!ÉS JÖN AZ 5.-KES TANANYAG BEPÓTLÁSA... :evil: (mert a héten nem voltak itthon és iskolában...)
Vendég

na én is csináltam vonalzókat újakat. :D

Bari, neked fájdalomdíj:
Kép

:D

mia_snow

Halihó!

Engem sem zavar,hogy Máté mit nem csinál a többi babához képest,majd fogja csinálni előbb-utóbb.Inkább annak örülök,amit már tud!

Ma nem aludt el 6 után és annyira nyűgi volt,hogy folyamatosan vele kellett foglalkozni.
Mostanában észrevettem,hogy kb. két és fél óránként alszik fél órát.

Az én anyósom is majdnem ilyen. :cry: :lol:

Kép
melike

Melike: ma Milán is ezt csinálta, de ő délután 3 óta nem aludt! 4kor elindultunk boltba, hátha a séta és a friss levegő jót tesz. olyan laposakat pislogott már hazafelé, de végül nem aludt el. evett fél5kor és 7kor is, majdnem elaludt a cicin, de aztán nem. viszont úgy közdött, "birkózott", nyögött, tolta magát... a nagyágyat is kihúztuk hogy kiálje magát... tisztára kimelegedett, belevörösödött. fürdés közben is úgy pancsolt hogy ihaj. aztán persze 8kor úgy beájult mint akit agyonütöttek. :D

Milán este 8tól reggel8ig alszik kb (van hogy fél9től fél8ig legrosszabb esetben...), napközben pedig 9-10ig, 12-1ig, délután pedig 1-2 alvása szokott lenni, általában azok is 1-1 órások.

mia_snow

Máté csak fél órákat alszik,de ha ezt tartja nekem így is jó.Ha tudom biztosra,akkor így is meg tudom csinálni a dolgomat.Max. nem egyszerre.

Mia nálunk ugyan ez volt!Majd el aludt,de mégsem,aztán az ágyon játszottunk,fetrengtünk most meg kidőlt.Érdekes.

Csiri:hol voltak a csajok?

Kép
melike

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:06-kor.
pironya

Szia Pironya!Jól vagytok?Egy képet Csongiról?

Kép
melike

Kép Kép Kis tornabajnokom

Kép
melike

Elmentem pancsizni.
Jó éjt!

Kép
melike

szia piri jó hogy jöttél :lol: :lol: :lol:
nem számit szerintem sem ez a fogás dolog...majd rájönnek.
szerintem azért mert csongi nagy még az sem biztos,hogy minden t későn fog csinálni...

ami jobban aggaszt,hogy dávid olyan igazi üveghangon köhögött az este..szilvinek volt kruppos köhögése és esküszöm ez arra hasonlított...hát aki már egyszer halott kruppos köhögést szerintem egy életre megjegyzi és ez olyannak tűnt nekem
remélem csak azért halottam így mert ha valamitől,hát a krupptól nagyon félek..és jó 3-at 4-et köhögött ilyet..
az evéséről mnár ne is beszéljek...az is katasztrófa..fölül közben az ölemben artikulátlan hangokat ad,rángatja el magát,két kortyonként félrenyel,feszeng,kapkod,levegőtnyel ááááá sz@r lesz az elkövetkezendő pár hónapom...vagy évem???
Vendég

csiri neked szántam tényleg...és köszi előre is :oops:
Vendég

melike:nagyon édi :lol: és hogy hű maradjak magamhoz:látom,hogy pókemberes törölköző van alatta :lol:
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:40-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Bari:nem pókemberes és nem törölköző.Amerikaifoci labda és pléd. :lol: Semmi baj. :wink:

Kriszta:mi HA tápszert eszünk.Pedig kipróbálnám.

Kép
melike

Ancsika: Boldog hófordulót!!!!
bszilvi25

Jó reggelt!

Bari!
Nem megy,megpróbáltam...tudod,mint a múltkor...valamit le kell cserélni... :cry:

Melike!
Jó a fotó!

[quote]C írta:siri:hol voltak a csajok?

Németországban!

[quote]A írta:z én anyósom is majdnem ilyen

de csak majdnem...Ezt a nőt lehetetlen űberelni...elviszi Zoét 1 pelenkázótáskával és visszahozza nyolccal,ami teljesen nem praktikus,nem használható,már kicsi és teljesen felesleges dolgokat tartalmaz!!! :evil:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

Csiri:akkor csak olyan mintha adna,de értelmeset nem ad?!

Kép
melike

kriszti tényleg???és olyan sürübb állagú?az nagyon jó lenne..
mert amit mi eszünk az olyan mint egy nagyon híg tejbegríz!
receptre?de zéti nem is volt bukós vagy reflux gyanús..akkor miért eszik bukós tápot?na megyek veszek

melike: :lol: :lol: :lol: a mindentudó és tévedhet néha :lol:
Vendég

csiri:túl sok lenne??
Vendég

kriszri:az a baj,hogy amit belinkeltél én abból nem látom sem azt hogy sűritett se azt,hogy banános :roll:
Vendég

Sziasztok!

Sajnos mi is beléptünk a betegek táborába :( Tegnap már nyűgös volt nagyon, estétől meg folyt az orra. Fluimart használtunk meg porszívós orrszívót. Attól meg mindig felébredt éjszaka teljesen, aztán egy óra mire visszaaludt. Egyébként az orrszívás még tetszik is neki :) Alig evett valamit, de a teát legalább issza.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella: jobbulást nektek!
bszilvi25

Szegény Boni!Jobbulást!

Kép
melike

7kor ettünk és olyan jól visszaaludt a Drágám!

Kép
melike

Csakhogy tényekkel is alátámasszam amiket írtam és lássátok nem kamuzok!Csinálhatnék egy használhatatlan tárgyak kiállítását is már,annyit idehordott porfogónak és ez még csak a tegnapi szerzeményei:
1 sál,ami aranyos,jól néz ki VISZONT TOLLBOÁBÓL VAN A VÉGE!!!AMIT HA BEKAP A SZÁJÁBA MEGFULLAD SZEGÉNY!
Kép
1 tigris,ami aranyos,jól néz ki VISZONT FULL MEREV ÉS A HÁTÁN AZ AJTÓRA TAPASZTHATÓ!!!NAMOST AZ AJTÓRA NEM LEHET FELTAPASZTANI,MERT A FARKÁTÓL MINDIG LEESIK,JÁTSZANI MEG NEM LEHET VELE,MERT OLYAN MEREVRE VEN TÖMVE!!!ÉS A LÁNYORÓL IS MARADT VAGY 12 PLÜSS TIGRIS!!!!
Kép
1 kisnyúlhátizsák...ami,aranyos,jól néz ki,az arányokat nem mutatja a kép,kb akkora,hogy 1 papirzsepit tudnék betuszkolni a hátába!VISZONT JÁTSZANI NEM TUD VELE,MERT AFÁTÁN OTT FITYEG A HÁTIZSÁK PÁNTJA ÉS CSATTJA,HÁTIZSÁKNAK MEG HASZNÁLHATATLAN AZ ELÖBB LEÍRTAK MIATT
Kép

Mondhatjátok,hogy hállátlan dög vagyok,hogy örülnék,hogy kapok,hogy másnak ennyi se!!!!
DE INKÁBB NEKEM SE LEGYEN ENNYI SE!!!CSAK NE HORDJON IDE MÉG TÖBB LOMOT!Van 2 nagyobb lány,gondolhatjátok tőlük is mennyi játékot,plüsst örököl!
na jól kiadtam magam!!!!ÉS ZOÉ MÉGCSAK 4 HÓNAPOS,MI LESZ MÉG!!!!! :roll: :roll: :roll:
Vendég

boninak én is jobbulást kívánok!!

csiri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a sál nem tudom mekkora de talán még jó lesz akkor is amikor már nem veszi a szájába :lol:

a tigris semmire nem jó :lol:

a háti"zsák"-ot dísznek ráteheted a hátára ha majd totyog :lol:
Vendég

Na,tessék!Bari megoldja!
Legyünk optimisták és pozitívak!

Kép
melike

Pedig az a nyuszi annyira Zoés! :wink:

Kép
melike

[quote]a írta: sál nem tudom mekkora de talán még jó lesz akkor is amikor már nem veszi a szájába

szerinted addig még nem hord ide vagy 500 újjabb sálat??????? :evil: :evil: :evil:

[quote]a írta: tigris semmire nem jó

Van egy nagyméretű rongybabája Zoénak ami sehogy sem ül!!!Na annak a szoknyája alá betettem és jól megtámasztja a babát! :wink: 8)

[quote]a írta: háti"zsák"-ot dísznek ráteheted a hátára ha majd totyog

persze,akkor lehet,hogy tudnám használni,de most bizti örülne,ha a hátára tenném és úgy tolnám a babakocsiba! :evil: :roll:
Vendég

Apa délig dolgozik.Valahova menni kéne du. 8)

Kép
melike

Közülünk kinek van diplomája?
A férjecském ha minden igaz pár hónapon belül diplomázik.
Annyira szeretne(nk) már túl lenni rajta,mert minden estéjét lefoglalja a tanulás,szakdoga.

Kép
melike

melike nekem van kereskedelmi,meg érettségi...de az érettségi is csak levelezőn nagy nehezen..és egy számítógépes tanfolyam...hát ennyi.én alacsonyan kvalifikált vagyok de így is baromi okos :lol: :lol:

csiri:van egy utolsó ötletem...regisztrálj a tesz-veszen vagy a vaterán és kereskedj anyóscuccokkal :lol:
Vendég

[quote]c írta:siri:van egy utolsó ötletem...regisztrálj a tesz-veszen vagy a vaterán és kereskedj anyóscuccokkal

Már nemcsak ötlet!A tettek mezejére léptem ezügyben a múlt héten! :wink: 8)
Vendég

Köszi Lányok!

Melike, nekem van.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: