Mindenkinek nagyon köszi az energiákat!!!

Jönnek, jönnek!
Stelly én 9,5 kg-t híztam Zétivel és az mind mind lejött a szüléssel, talán az a fél kiló maradt fent, az egyik könyvemben van egy táblázat hogy mennyi a vértöbblet súlya, a méh súlya, a méhlepény, a mellek, stb, abból ki lehet számolni hogy a gyerek súlyához képest mennyi ezeké (közben látom hogy le is írtátok). Úgyhogy a 9 kiló az a minimum amit fel lehet szedni, a védőnőd túlzott szerintem is. Szerintem nyugodtan egyél reggel kiflit ha jól esik, csak este ne
Elif ezek szerint hasonló dolog történt veled a dokidnál mint nekem a "barátnőmmel". Remélem nem én hoztam rád "rontást"

Át kell lépni ezeket az élményeket valahogy, engem még bánt egy kicsit a barimmal történt dolog, de felezési ideje van, holnapra elmúlik. Neked is így lesz

biztos más baja volt a nőnek és téged talált meg céltáblának.
Zsu sajnálom a dédiet!
Gjéti ez rettenetes, ez minden kismama rémálma...

Reméljük lesz babájuk hamarosan! Jobbulást a szuperapukádnak
Gjéti köszönöm a tippet!!! Jövő héten hétfőn apa remélhetőleg itthon lesz, ha aznap nem is jönne össze akkor a hét bármelyik másik napján elmegyek 4D-re mert már nem bírom tovább
Kreiszi a leletkiadással kapcsolatban igazad van. Én úgy értettem amit írtam, hogy egy kacsintás is elég lenne olyankor ha jó az eredmény, találkoztam olyannal is, aki ennyit tett és sokat számított mert nem kellett idegeskedni.
Annak nagyon örülök ha írsz a munkádról, engem személy szerint nagyon érdekel, tényleg fantasztikus lehet hazaengedni egy picikét tudva hogy mégiscsak úgy indul az élete ahogy eredetileg tervezték a szülei.
Andabella gratula az uh-hoz! A neme miatt ne aggódj, még én is itt vagyok a bizonytalanságban, bár Gjéti eddig nem hibázott úgyhogy mostmár akár vehetnék is valami kéket
Nos, velünk: Zéti csak akkor egy este volt lázas, akkor is elaludt a nurofentől és reggel jól ébredt. Mostmár a taknyos betegsége enyhül, gyógyszert szed, le fog zajlani. A lába köze viszont...nincsen rá szó ahogy kinéz, túlzás nélkül tűzvörös, nincsenek már kiütések hanem egybefüggő tenyérnyi felület, itt-ott annyira elvékonyodva hogy kivérzik. Mikor kenem visít. Tegnap éjjeltől textilpelenkában alszik, az esőkabátját betettem a pléd alá, dehát így is reggel az első utunk a mosógép az összes ágyneművel. De nem érdekel, így tudott aludni, papírpelenkában csak sír és feszíti magát. Ma apa hoz gumibugyit vagy gumilepedőt és ezentúl ha nap közben nem is sikerül levetkőztetni éjjel textilpelenkában alszik. Ma megyünk vissza gyerekdokihoz, a betegségéről nem fog mondani semmit mert mostmár lefelé vonul a folyamat, a feneke meg...csak annyit fog mondani hogy kenőcs+szellőztetés. Szinte feleslegesen viszem be a beteg gyerekek közé.
Én: tegnap eltűztem a dokimhoz akibe most (ne értsetek félre, nem szó szerint) szerelmes lettem. A C 2000 maradt amire azt mondta nagyon jó jel, contractio nincs (mikor megbökött nem rándult össze a méhem mint gyógyszer előtt), a tegnap előtt esti fájdalom pedig azért volt mert még nemrég óta szedem a bogyót+ a kedves "barátnőm" okozta "kellemes délutáni beszélgetés" is rájátszott, ami miatt abszolút első helyre került a csaj a fekete listámon

. Megnézte uh, a bébim szíve nem lassú, a méhlepény a helyén. Kérdeztem lesz-e 40. hét, azt mondta "miért ne?", és annyira de annyira kedves volt...pedig mondom nem szentimentális az ürge, kifejezetten kimért, távolságtartó, de úgy néz ki megkedvelt. A szívem kettéhasad amiért nem szülhetek vele

sebaj, ő fog választani szülesztő dokit úgyhogy nem lesz baj

Na úgyhogy kicsit jobban érzem magam lelkileg, a bébi is egyre többet mozog, tegnap alig-alig volt valami, de ma reggel már kezdi hozni a statisztikáját

nem tom ki szokta írni hogy mostmár lelövöm magam, most én is lelövöm magam
Köszönöm mindenkinek, mindannyian hozzájárultok a gyógyulásunkhoz!!!