no újra itt.
montana: Milán sincs el már babakocsiban, csak ha sétálunk. viszont ő pont Marcus ellentéte: imádja a nyüzsit, ha sok ember közt vagyunk, ha elmegyünk itthonról. viszont ma délelőtt köhögött (najó 3at...) és feltűnően jófiú. most vagy kiszállt belőle a kisördög, vagy van aggódnivalóm. csak nem lesz beteg...
hékás: nagyon köszi a dícséretet a fotókra. igazából már kb 7-8 éve hobbiszinten űzöm a dolgot, csak úgy a magam szórakoztatására. ezek szerint van látszatja.

mondjuk kedv is kell hozzá, néha én is lövök amolyan "turistafotókat", amikor nincs hangulatom "fotózni", csak meg akarok örökíteni valamit hogy meglegyen és kész.
Bari: téli háttérkép? jesszus...

én annyira imádom a nyarat, hogy egész télen nyári háttérkép van, utazási oldalakat nézegetek, utikönyveket olvasok, és a következő évi nyaralást tervezem.

a télben 2 jó dolog van. az egyik a karácsony, a másik a nagy (!) hó. a tényleg nagy, hófehér hó. nem a latyakos, szeles, krvahideg idő mert azt utálom. szóval jó lenne ha januártól már kitavaszodna általában.
csiri: nálunk is így oldódik meg az anyós téma. pedig 1 házban lakunk (csak külön lakás), ... mindenkinek jobb az úgy, ha átvisszük Milánt, és nem ő jön.
Kriszta, dejóóó negyedik baba... nem semmi. mondjuk mi is 3-at szeretnénk, de ha 4 lenne sem esnék kétségbe. álmom egy igazi naaagynagy család, csak a pszichés idiótaságom miatt parázom néhány dolog miatt, és ezért nem merném sokáig húzni a dolgokat.
szóval nálunk úgy volt hogy a természetre bízzuk, de annyira nem vagyok kibékülve a paca alakommal, hogy ha most nem jött össze, akkor pihenünk addig, amíg gatyába nem rázom magam legalább nagyjából. mondjuk tavaszra ha már úgy néznék ki, mint egy normális nő, akkor jöhetne a következő project, de legkésőbb nyáron mindenképp munkához látunk. na meg hát jövö nyárra egy extragiganagy projectet is tervezünk: 1 hónapra szeretnénk kimenni görögországba - ehhez vagy tavasszal kellene születnie a 2. gyerkőcnek, vagy jóval később, hogy nyáron ne legyek pocakos, vagy ha mégis, akkor csak egy kicsit.
ja, Hékás: mi lenne ha most tavasszal esküvő, aztán gyerkőc, aztán nagyobb lakás? mi is akartunk építkezni jövőre, de mivel 3 gyerkőcöt szeretnénk, a szocpol miatt úgy éri meg a legjobban, ha akkor vesszük igénybe, ha már mind3 megvan.... szóval a 3 gyerek 1szobában lesz, mi meg maradunk a nappaliban még pár évig, és ha már teljes a létszám, akkor építkezünk.
karácsonyi sütik: én 1-1 rúd beiglit szoktam sütni (1 diós 1 mákos), de mindig megmarad a fele, úgyhogy idén kihagyom. mindenhol van beigli, akik jönnek hozzánk azok ráadásul hoznak is... szerintem már mindenkinek a könyökén jön ki. zserbóból viszont 2 nap alatt el szokott fogyni az első tepsi, úgyhogy utána még 1-2 adagot KELL sütnöm, meg még mézest szoktam. tudjátok mint a mézes puszedli csak karácsonyi formákkal. sajtos rúd szokott még lenni vagy pogi, de a sajtos rúd eccerübb, nem olyan macerás. derelyevágóval felkaszabolom a kinyújtott tésztát, azt csá.
képzeljétek tegnap az aldiban olyan fini barackot kaptam 300 ft-ért... vettünk is 4 kilót, már a nagyja a fagyasztóban figyel pürésítve. ma megcsináltam a répát, a céklát, anyu holnap hozza a sütőtököt, sóskát és a spenótot és együtt megcsináljuk. asszem ennyi elég is lesz. anyu mondta hogy minek csinálok répát, azt lehet kapni egész télen, de én igazából azért akartam azt is hogy ha nincs időm főzni, legyen mihez nyúlni.