A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Erika: Te vagy a legviccesebb a táblázatban: rószaszín és Sanyika. :D Tényleg így fogják hívni szegény kislányt???

Verus: mondtam én már ezt, de nagyon helyesek a Gyerkőceid!!! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kangu!!! Édesek a csajok!!! Azok az ártatlan pofikák! Legalábbis úgy csinálnak, mintha nem fröcséltek volna ki a kádból, csk Te úszol mikor bemész a fürdőbe.....(nálunk igy szok lenni)

Matrac ügylet: Nekem sima szivacs volt mindkettőnél, szerintem most is az lesz...ha gond volt könnyű volt kiszárítani....meg olyant vettünk ami vastagabb, így egész kemény volt...Most új kell, mert fog sincs hol a régi, meg hát elhasználódott az már....még az ágy méretét se tudom...kapunk egyet kölcsön, bár én megvenném, amit kinéztem......:(

Jó korán van, de hajnal 4kor felébredtem, nem tudok visszaaludni, és lasssan úgyis kelnem kell (6kor) a gyerekek miatt, már kár lenne visszaaludni(ha menne..), meg ma időm se lesz ideülni, gondoltam kihasználom az üresjáratot!

Drága pindurka a pocakban egyre Vincésebb....:) Képzeljétek tegnap végre nem bújt el apa kezétől....eddig mikor szóltam, hogy na most mocorgás van, és gyere, odatette a kezét, és a bab teljes csendben várt, akár 20 percet is, mire apa végre távol került, hogy kezdhesse előről a bulit....de tagnap megmutatta magát!!!Apa boldog volt, hogy mégis bírja őt a 3. :D

Én mindig sokat írok! Bocsi.Ja és szép mai napot!!!!Sok napsütést!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Elfelejtettem!!!!!
A hugom tegnap valamikor délelőtt 10 óra fele bement a kórházba, és már fél1re megvolt a gyerek!!!Lány, és Lilla, 2800g, és basszus első gyerek, még 3 órát se vajúdott!!!!!Nekem egy egész nap volt, a 2. meg plussz egy éjszaka! Szerencsés csaj!És jól vannak!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Julcsi: a gmail-on már rrég javítottam, de ebben még mindig benne van. A szülés ideje sem február 3 hanem február 1. De amúgy meg nem számít. Attól függetlenül fogalmam sincs, hogy mi lesz a neve.

Kép
cserkészkolbász

Erika a lámpákat mind Szerencsen vettem egy kis üzletben, de szerintem speciálisan lámpákkal foglalkozó üzletben meg lehet találni hasonlót.

Verus gratula a babához!!!

Pocakfotó: megígértem, sajnos nem jött össze, este megint fájt a hasam :( tapintásra nem volt annyira kemény mint a gyógyszer szedése előtt, de ugyanúgy fájt, még a derekmaból is éreztem a húzást. Úgyhogy ma doki :( ráadásul ma reggelre tüszős lett a torkom, tegnap is fájt de azt hittem futó megfázás. Mi jön még...

Zéti legalább gyógyul, tegnap este már nem volt láza, csak a lába hajata tüzes megint, de azt a kenőcs remélem megoldja.

Megint padló, pedig már kezdtem jókedvű lenni... :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Gjéti és mindenki! Jelentem pocakfotók a közösben! A fejem ne nézzétek, nagyon sz.rul vagyok.

Egy időre eltűnök, azt a kis időt is a képen is látható pingvinen fogom tölteni amíg itt ülnék. Este még visszajövök megnézni Gjéti véleményét.

Puszi mindenkinek!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zetibebi: hát erre kíváncsi leszek mit mond gjéti, én biztos nem tudnám, pedig eddig nekem is bejött amiket gondoltam, csak magamnál nem tudtam dönteni, de ez részrehajlás miatt volt :D... Mostmár tényleg ideje lenne meggyógyulni ám irgumburgum!

Megfigyeltem, hogy kincsem napirendje teljesen igazodott apucihoz, akkor van hosszabb ficánkolás nálunk, amikor férjem reggel elmegy és amikor estefelé hazajön :), lehet már most ilyen szoros a kapcsolat közöttük... Ma reggel pl. párom kérdezte miért keltem fel, hiszen ő csendben volt, erre én mondtam, hogy most a fia keltett, nehogy lemaradjunk a pusziról. :)

Kép
Kép
elif

Jó reggelt megint! Tettem fel képet a gmailra, bár nem tökéletes....:)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Zsu!
Tettem fel képet a babakocsiról, tegnap kipróbáltuk, szerintem nagyon profi. Ma érkezik!

Kép
mist

Lányok! Bajban vagyok! Az előbb még sikerült felmennem a képekhez, bár azt már nem tom hogy, mert saját emailcimemen csináltam a múltkor féynképalbumot, és mindig abba lép be!!! Nem tudom hogy lépjek át a közös fényképoldalra! Tud valaki segíteni????

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Kangu, gyönyörűek a lánykáid :D

Vera, jó holmikat vettél - nekem a két lámpa a kedvencem :) Most nézem, hogy került fel végül pocakfotó :) szépen gömbölyödik már :)

Elif, nagyon csinos kismami vagy :D

Verus, gratula tesódnak! Ha lesz fotód a kis Lilláról, ne feledkezz meg rólunk :D szerintem elvileg ha a saját fiókodban nyomsz egy kijelentkezést, akkor utána akármelyik címmel vissza tudsz jelentkezni.

Babakocsik szépek :) Mist, hány éves is a kislányod? Olyan szemei vannak, hogy lassan lehet majd puskával őrizni a ház bejáratát az udvarlóktól :wink:

hihi férjem már most tervezgeti, hogyan fogja távol tartani a pasikat Adri babától :D

KépKép

KépKép
stelly

Stelly!
7 lesz novemberben, az én férjem már lassan kiválasztja a távcsöves puskát... :lol: Hát, tény, hogy nem egyszerű a lányos apukáknak, bár nálunk elég sokáig tartotta magát az elhatározás, hogy apa lesz a férje. :lol: Sőt, még most is ő a top pasi a szemében! Szóval megvan a jó oldala is a dolognak, ezzel biztasd a férjedet!

Kép
mist

Verus: gratulálunk a Tesódnak! Első baba?

Erika: Bocsánat, nem akartalak megbántani, csak viccnek szántam. :oops:

Jaj Lányok, annyi dolgom van, de nem akarok melózni... :( Babakönyveket szeretnék olvasgatni otthon!!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nem vagyok én olyan sértődős típus ám.. A vonalzó meg úgyis Sanyikás marad mostmár :) az is épp elég hülyén néz ki.

Kép
cserkészkolbász

Tényleg, ez a karika a vonalzó végén azt jelenti, hogy akkor lesz 0 éves, vagy a kijáratot szimbolizálja? :oops:

Kép
cserkészkolbász

Sziasztok!

Gjéti, Mist: Nagyon szuperek a kocsik! :)

Verus: Gratulálok a hugodnak! Ha tudsz hozz képet Lilla babáról! :D

Zétibébi: Csini pocid van! :lol:
Én is küldöm a pozitív energiát, hogy Zéti és te is minél hamarabb meggyógyuljatok! :lol:

Elif: Nálunk is így van, reggel és este a legaktívabb Bence, amikor apa is velünk van! Reggel is egy nagy rúgással búcsúzott tőle! :lol:
Ja, és éjszaka megint buli volt hajnali 4-ig! :D Apa meg is jegyezte, hogy ez a gyerek bírni fogja az éjszakázást! :wink:

Nálunk apa a kis pecabotokat nézegeti Bencének! :lol:
zsu83

Sziasztok!

Verus! Irigyelhetsz engem is! :oops: :lol: Én is kb. így szültem ahogy a tesód. Moondjuk én onnantól számtom a vajúdást, mior bekötötték az oxitocint. De sokan még úgy is jól elvannak egész vagy fél napig. Szóval bekötés után (mindkettőnél volt) Eszter 2 óra 50 perc, Zsó 2 óra 20 perc volt az egész. Remélem a harmadik nem viccel meg! :shock: :roll: :) Eszternél mindenki csodálkozott, hogy normálisan jött ki. Ekkora gyerek...

Nálunk asszem megint csak szivacs lesz a kiságyban. Eddig is az volt. Nem volt még vastag sem. Kb 5-6 centis.

Jön valaki szombaton a börzére, Pestre? Én megyek és alig várom, hogy túrhassak valamit Csengének. Meleg cucc alig van, mert ugye nem is kellett. De most bundazsák kell.(én annak hívom a meleg kezes-lábas overálos ruhát. Valaki vett a neten és fel is tette a képet a Liberos takaróval együtt. Csak már nem emlékszem ki is volt :oops: ) Ti vesztek? Monoron egy gyerekruhás boltban nézegettem és tök drága volt. Nem is volt vastag és 4200.- A C&A-ban meg volt 5500-é jó vastag. A monori boltos csaj megkérdezet mikor jön a baba. Mondom február 6 körül. Aszongya akkor már nem kell bundazsák. :shock: Ha nem is totál vastag de kell. Miben hozzam haza? Miben vigyem szurira? Főleg, ha megint esik majd a hó márciusban? :roll: :shock: :?
Megnézem a képeket! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

lkverus, zetibebi: nagyon csinik vagytok sötétben, nyűgösen is. :)

Edina: én is, én is megyek, megyünk... Mi is overált szeretnénk, mert szerintem is kell, de nem fogjuk túl sokat használni, így én is sajnálom rá a sok pénzt, amit boltban kérnek... Plusz bevásárlólistán van a szopipárna és ágyneműgarnitúra, plusz a babakocsikat szeretnénk megnézni, hátha lesz nagyobb választék és akkor kipróbálgatjuk őket. Meg még ki tudja, de biztos ami tuti viszem a babakelengyelistát, hogy visszatartson a butaságok megvételétől... :)

Ma olvastam, hogy 13 óra után mindenkinek ingyenes a belépés!

Kép
Kép
elif

Sajna mi nem megyünk - a változatosság kedvéért anyós vendégeskedik nálunk, csak ezúttal hozza férjem nagymamiját is, szóval délelőtt főzök, délután szórakoztatok :? dejólesz :roll:

de vasárnap megyünk babakocsit nézni :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Elif! Ez jó, hogy 13 után ingyen, de akkor már "minek"? Azért jó reggel menni, mert akkor még találhatsz jó cuccokat. Én mindig lázban vagyok és belevetem magam. :oops: Mondjuk gyorsan haladok, mert én színre megyek. Mármint messziről látom, hogy mi az ami egyátalán nem jön be és ki az aki hasonló stílusú rucikat árul, mint amiket én keresek. Van hozzá szemem! :lol:

Jelentem: Megnéztem a képeket! :lol: Annyira jól látszik, ahoyg nősz Elif! És mindenkinek tök szép a pocakja! És azt vettem észre, hogy egyikünk sem elhízott kismami! :lol: Láttam már olyat! :?
Én is tettem fel új képeket.

Kint lesz a böztén az a csaj, akitől a mályva színű nacimat vettem és még egy felsőt is. Meg akarom keresni, mert álítólag van neki vastag kismamifölsője is. Kellene vagy kettő!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Z elaludt és nem álltam meg, hogy ne nézzek be :)
3kor megyek nődokihoz, nagyon várom, kíváncsi vagyok mit szól a hasfájáshoz. Házidokihoz holnap elmegyek, bár nem szeretném ha gyógyszert adna (tüszős a mandulám)...

Zsu jön az energia mert most megint kicsit jobb a kedvem, reggel sikerült elmosogatni a tegnap esti kupacot és nem fájdult meg a hasam. Most hogy lekucorodtam a kicsi is kommunikál úgyhogy ez is feldob. Meg fogom kérni hogy nézzük meg a szívverést, szeretném tudni hogy nem lassult be nagyon.

Nem tudom mi lenne ha nem lenne az apánk, az előbb felhívtam, mondtam hogy nem lesz vacsi ma, max melegszenyó, ha valamit szeretne kérje meg a nagyiját hogy főzzön neki, olyan rendi volt, azt mondta ne törődjek vele, feküdjek, ne csináljak semmit, és nyugodjak meg főleg. Eközben a beszélgetés közben Z elaludt az etetőszékben ahogy az utolsó falat ebédjét lenyelte, fel is teszem a képet mert szerintem tök édi, meg is sirattam :oops: Még a száját sem érkeztem megtörölni, a körmei meg hót feketék mert ebéd előtt a kertben járt, hiába sikáltam, majd este a kádban kiázik :D

Gjéti nagyon várlak ám! Jelenleg az tartja a lelket, hogy jövő héten elmegyek 4D-re képet kérni a lába közéről, és utána ha már tényleg 100% veszek valamit a bébinek, vagy egy nagyon férfias dolgot, vagy egy habos-babos rózsaszín plédet :lol: de az uh mellett a te véleményed is nagyon érdekel! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép Alvó kertészlegény

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Edina: éppen miután felírtam, hogy 13 után ingyenes jutott el a tudatomig, hogy akkor már szépséges kis overált nem veszünk valószínűleg... szóval megpróbálom én is kirobbantani reggel az uramat az ágyból, nem lesz egyszerű feladat...

Jajj, Zéti annyira zabálnivaló ezen a képen, meg a napszemüvegesen is :wink: .

Sajnos én is tudok olyanról aki félidősen, mint mi 15 kg plusznál tartott, dehát ez itt egy válogatott társaság :).

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Most hívtam a terhesgondozót, megvan a toxoplazma eredményem, munka után megyek érte. Kérdeztem, hogy mit lehet róla tudni: pozitív - negatív??? Hát, azt majd az orvos értékeli... Köszi :x . Na mindegy, gyanítom, hogy kapok egy csomó számot, és egész este az interneten fogok lógni, hogy kiderítsem, ez most jó vagy rossz eredmény...

Elif! Szopipárnát én tegnap vettem a MiniManóban, 5 ezerért, plüss csíkos huzattal, szerintem nagyon helyes. A Brendonban néztem, ott a legolcsóbb 13e volt, és ráadásul nem is túl szép.

Vera!
Örülök, ha jobban vagy, pihenj sokat!

Én is megkaptam a fenyegetést arra az esetre, ha mégis fiú lenne, most, hogy érkezik a rózsaszín babakocsi. :lol:

Kép
mist

Vera!

Zéti tüneményes!!!!

Kép
mist

Mist ilyen nekem is volt hogy azt mondták majd az orvos értékeli, tiszta hülyeség, ha nem is a szakmája az illetőnek az értékek értelmezése ha már ott dolgozik van annyi tapasztalata hogy meg tudja állapítani legalább azt, hogy jó-e vagy sem. Egyszerűen lusta volt foglalkozni vele. Ne izgulj, nem lehet baj :) Úgy néz ki lassan lesz annyi energiám hogy tudjak én is sugározni :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Mist: hát igen, elég rózsaszín az a babakocsi :), ebből a szempontból mi fiús kismamák szerencsésebbek vagyunk, mert a kék kocsiban sem ciki a kislány, ha mégis az lenne... Tényleg kiváncsi vagyok lesz-e olyan akinek végül más nemű baba születik, mint várta. :)

Lehet, hogy jobb ez így, lásd az én védőnőmet, aki inkább ne kezdett volna el szakérteni az AFP értékén... kissé alacsony értékre azt mondja, hogy magas...

Kép
Kép
elif

Mist: Milyen kocsi ez végülis??? Nekem ez tetszik! Nem tudod, milyen magas állású? Belinkelnéd nekem, ha szépen megkérlek? :D

Dina: Ez igazán kedves, de én mondjuk inkább a lassan elhízottak közé sorolnám magam... :( Pedig az esküvőmön még...

Zetibebi: jobbulást Neked! Zeti nagyon édes! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zéti tündéri :D

hízás: én már pánikba estem, mert már +7kg :shock: pedig nem eszem sokat, vagy zsírosat, és az édességmennyiséget erősen lekorlátoztam (napi egy TúróRudi max)... tavaly úgy sikerült ledobnom tíz kilót, hogy nem ettem kenyeret, csak hamletet meg ehhez hasonlókat, és reggeli helyett csak joghurtot, de ezt most nem tudom megcsinálni, egyszerűen muszáj rendes kiflit reggeliznem, különben tízre már kopog a szemem :( na meg úgy érzem, nem most kéne nekiállni fogyózni........ csak a védőnő is azzal zaklat, hogy nem szabadna összesen kilenc kilónál többet hízzak a végéig!

KépKép

KépKép
stelly

Stelly: milyen védőnő ez??? Minden könyv szerint max. 13-14 kilót szabadna hízni, de maximum 9??? Ez szerintem nagyon kevés. Annyi lejön a Babával is. Azt pedig én sem hiszem, hogy ez a fogyózás legjobb ideje.

Én eddig nem kívántam az édességet egyáltalán, most pedig egy hete egyre jobban... :? Ugye intenzív sportolás pedig annyira nem mehet, torna, jóga igen, de azért ezek annyira nem dolgoztatnak meg, hogy fogyjunk tőle...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Verus, Kangu: tüneményesek a gyerkőcök!

Vera: Zéti imádnivaló!!! Remélem minden rendben lesz a dokinál, ha végeztél gyere mindenképp!!! Addig is küldjük a gyógyítós energiákat!!!

Képzeljétek, nekem tegnap jött meg a szopipárna, amit a neten rendeltem http://www.szopiparna.hu honlapon. 4000 ft volt. Mikrogyöngy töltetes... Millió féle huzatból lehet nálunk választani, pestiek előnyben, mert, ha bemégy érte még a postaköltséget sem kell kifizetned, nekem 830 ft volt a postaköltség, de még így is olcsóbb volt, mint bárhol, ahol eddig néztem. Majd teszek fel róla képet, nagyon szép, és nagyon kényelmes... olvasáshoz, alváshoz használom, és tényleg jó.
Holnap meg megyek babarucit nézegetni egy barátnőmmel... Háááááááát, kíváncsi leszek, hogy mennyi pénzt fogok elverni... :)
Ma voltunk úszni, holnap meg jógára megyünk... most nézem csak, hogy milyen aktív lettem mostanában... :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Gjéti: Igen, mi is kisfiút várunk, nálam is bejött a pocakjóslatod!!! :lol: :wink:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Julcsi!
Ez a Cam Combi Family, sok helyen árulják, pl. MiniManó:
http://www.minimano.hu/termekeink/babakocsi/multifunkcios_es_bovitheto/cam_combi_family_babakocsi_562.html
Szerintem elég magasan van a tolókar, de ez egyéni kérdés, nekem jónak tűnik :D . És nagyon könnyű az összerakása, bepattintható a mózes rész és az autósülés is, utána két gomb megnyomásával leszedhető.

Elif, hát igen, sikerült belenyúlni... :oops: Érdekes, az elsőnél még csupa unisex cuccot vettünk, most pedig megőrülök a rózsaszín csodákért... Persze ebben szerepet játszik a lányom is, mert az is fontos, hogy neki csupa öröm legyen a tesóvárás. És ahhoz sajnos ilyen tündi-bündi dolgok kellenek. :lol:

Vera, köszi a biztatást, én is így gondolom. Ráadásul az sem egyértelmű számomra, hogy a nőgyógyász ebben feltétlenül teljesen tájékozott. Na mindegy, délután kiderül, maximum felhívom a dokit és bediktálom a számokat...

Stelly, nyugi, teljesen alkati kérdés, hogy kinek mikor indul be a hízás. Én +4-nél tartok, amivel elégedett vagyok, bár tegnap előszedtem az első kiskönyvemet, és megállapítottam, hogy anno kb. ezidőtájt értem el a mostani kiinduló súlyomat :oops: . Úgyhogy versenysúlyhoz képest a +9 kg...

Kép
mist

Hú, a link miatt lett ilyen ronda széles a hozzászólásom?

Bocs!

Kép
mist

A barátnőm is 3 és fél óra alatt szült, hát irigylem is érte, remélem nekem is ilyen hamar lezajlik! Bár mondta, hogy neki egy napnak tűnt az az idő is! :roll:

Dina: Mi megyünk a börzére! Én is meleg cuccokat szeretnék venni, remélem kapok valami cuki overalt! :)
Hát nem tudom, hol járt az esze a csajnak, de februárba még szükség lesz rá! :roll:
Nekem is szükségem lenne még valami meleg kismama cuccra is!

Zétibébi: Ha tudsz, írj hogy mit mondott a doki!
Még küldöm az energiát!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Ne aggódj, biztos jól érzi magát a picur, de elhiszem hogy megnyugtatóbb ha megnézitek, a helyedbe én is ezt tenném!
Nagyon édes Zéti! :D

Mist: Majd gyere az eredménnyel!

Stelly: Az én védőnőm max. 12-14 kg-ot mondott! :shock:

Amy: Nagyon tetszik ez a szopipárna! Lehet hogy én is rendelek, vagy bemegyek érte személyesen! :lol:

Az előbb vasaltam ki egy nagy adag ruhát!
Most meg neki kéne állnom tanulni, de úgy nincs kedvem! :?
zsu83

Sziasztok!
Olvaslak benneteket, cska nincs időm írni, bocsánat :oops:
Megnéztem a képeket, nagyon helyesek vagytok mind!

Mist, én is ilyesmi kocsit szeretnék, persze fiúsban :D
Nem lesz gond a lelet értékelése, ha olyasmit fogsz kapni, mint én annak idején. én 6 db papírt kaptam.
Minden féle szűréshez kettő van, az egyik azt mutatja, hogy átestél-e a betegségen, a másik azt, hogy jelenleg van-e fertőzésed.
Pl. toxoplazmánál az enyém ilyen volt: Toxoplazma IgM negatív 62,2 % , Toxoplazma IgG pozitív 64,97 és ide alá van írva, hogy átvészeltség-védettség
Tehát minden betegség fajtánál az IgM érték a jelenlegi állapotott mutatja, ha negatív az jó, és az IgG érték, ha pozitív akkor jó, mert azt jelenti, hogy átestél már rajta. Akkor kell nagyon vigyázni, ha ez is negatív, emrt akkor még elkaphatod a fertőzést.
Húúm, remélem nem voltam bonyolult....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Én Szávával 8 kg-ot híztam, és 12 ment le szülés után 2 héttel.
Most éppen a 0 kg-nál tartok, emrt fogytam az elején egy csomót. Most viszonyt eleve 12 kg plusszsúllyal kezdtem :oops: SZóval én 8-10 kg-nál többet nem engedélyezek magamnak szülésig :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Ezeket az oldalakat is talán érdemes megnézni, vannak jó akcióik.

http://bolthely.hu/babyshop/oldal/fooldal

http://babaholmiolcson.hu/index.php

Zéti nagyon édes!!! Remélem Vera jó híreket hoz!

Az eredményközléshez, mint szakmabeli, annyit szeretnék mondani, h csak orvos közölheti, neki van erre "jogosítványa" :(

Még szerencse, h nem holnaptól kell a babakocsi :D . Minél többet keresgélek, annál nehezebben tudom eldönteni, h milyet szeretnék.

A börzén sikeres vásárlásokat kívánok nektek!
kreiszi

Andi!
Köszi szépen, tényleg sokat segítettél. Majd megírom, mi van a papíron, mindjárt elindulok érte.

Kép
mist

Köszi Mist, tök jó ez a kocsi, bár kissé sokallom, szóval lehet, hogy maradunk az eredetileg kinézettnél, vagy szerzünk valahonnan használtan egyet. :) Hajrá, remélem eredményeid a legnagyobb rendben lesznek.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Sajnos a börzére mi sem tudunk menni, mert a férjem nem lesz itthon, és nem szívesen hagynám ki a vásárlás örömeiből. :lol:

Amy: a szopipárna tényleg nagyon jónak tűnik, az oldalukon írják, hogy a börzén is kint lesznek, aki megy, ott meg tudja nézni őket.
Majd számolj be, hogy mit szereztél! :lol:

Mist: az a kocsi tényleg szuper!!!

Vera: Zéti tényleg egy tünemény, várunk a hírekkel, és a mielőbbi gyógyulással!!

Súly: én most +3 kg-nál vagyok, de most úgy érzem, hogy nagyon gyorsan elkezdett nőni a pocakom, úgyhogy kezdek lassan én is aggódni ...

Hajni: merre vagy, már rég hallottunk felőled!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Mist, ez a kocsi nagyon bejön nekem is! Nekem a narancssárga-bézs szín tetszik a legjobban (mi még unisexet szeretnénk, hogy kistesónak is jó legyen majd), de megértem a kislányodat: ha nekem születne kishúgom, édibédi rózsaszín holmikat szeretnék neki :D Juj de várom már a vasárnapot, hogy menjünk babakocsit nézegetni!!! :D egész nap nem tudok a melóra koncentrálni, a netet bújom, és kocsikat nézegetek :D

Lányok, ma annyi energiám van, hogy gyorsan küldök mindenkinek, akire most ráfér: Vera, Kangu, Andus, nektek biztosan tudom, hogy jól jön!

KépKép

KépKép
stelly

Még a hízáshoz ezt találtam:

A várandósság során a tíz-tizenöt kilogramm közötti súlygyarapodást tekintik egészségesnek. Ez csak részben tevődik össze a magzat (3-3,5 kg), a magzatvíz (1-1,5 kg), a méhlepény (0,5 kg) és a megnagyobbodott méh (1-1,5 kg) súlyából – az adatok a szülés körüli időszakra vonatkoznak. A szövetek közötti folyadék és az érpályákban keringő vérmennyiség növekedése is legalább egy-másfél kilogrammot jelent, s némi zsírtartalék felhalmozása is normális jelenség.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Én is a szopiparna.hu-soktól terveztem a bőrzén párnát venni :). Szerintetek mikrogyöngy vagy tönköly? Már én is tűkön ülök...

Én kb. +2,5-3 -nál járok kilóilag ha a kezdetet nézzük, ha a versenysúlyomat akkor +9 úgyhogy azt inkább ne is nézzük :D

Ma nekem is volt egy kis afférom az egészségüggyel... Bemegyek beutalóért a dokimhoz, mindent úgy teszek ahogy előzetesen telefonon megbeszéltük, bejelentkezek, szólok hogy csak ez kell, és bemegyek amikor valaki kijön szólni, hogy itt vagyok, erre az asszisztens úgy rámförmedt és kizavart, hogy rendesen levegőt nem kaptam, tiszta eltorzult ábrázattal, hogy így emberrel nem beszélnék, de én speciel még állattal sem. Rendesen a könnyeimmel küzdöttem, mint egy kisgyerek, pedig mostanában tényleg kiegyensúlyozottabb voltam. Annyira megalázó helyzet volt! :evil: :( Felteszem utána a dokim mondhatott neki valamit mert bájvigyorral 10 perc múlva kiszólt, hogy akkor elkérhetné-e a kiskönyvemet... bent még azt ordibálta, hogy most honnan szedje az adataimat, és egyébként is hogy képzelem... Hogy van ehhez valakinek gyomra, ilyen gusztustalan emberrel már rég találkoztam.

Én tényleg úgy gondolom, hogy az egészségügyi dolgozókat sokkal jobban meg kéne fizetni, és jobban meg is válogatni... de lehet rosszul látom... Érdekes módon, ha itt a vecsési dokihoz elmegyek, aki nem is fogadottam olyan kedvesek tudnak lenni mindig... Ezentúl azt is előre tisztázom a dokimmal, hogy adott napon ki az asszisztens, mert én ezt a nőt nem akarom mégegyszer látni!

Kép
Kép
elif

Elif: Ez gusztustalan! :evil: Hogy lehet így beszélni egy kismamával?! :twisted: Ennek a nőnek nem az egészségügybe lenne a helye! :twisted:

Most én se vagyok jó passzba, rossz híreket kaptam a dédnagymamámról! :cry: Már eddig is gondozni kellett, de most súlyosabb lett az állapota! Tegnap este leesett az ágyról, beütötte a fejét, de szerencsére nem lett nagyobb baja, csak egy nagy kék folt lett neki! De a legrosszabb, hogy már pelenkázni kell szegényt, enni se eszik egyáltalán! Kb. 3 hete láttam, akkor még tudatánál volt, eljárt wc-re is, bár segítséggel! És étvágya is volt! A doki szerint ezzel jár a végelgyengülés! :cry: Fokozatosan leépül! :cry:
zsu83

Nah itt vagyok végre.
Bocsi Vera, h megvárattalak.
Szerintem Áron. :lol: Bár ahogy elnézem Edina hasát,
ki tudja... :P Nah azért fiúra tippelek! Maximum lesz egy rossz tippem is. :lol:
Apucinak fertőző torokgyulladása van, szóval ápolgatom egész nap
majdnem.
Miután hazajöttem, jöttek unokatesómék látogatóba.
Annyira aranyos a picúr. :D Most volt 6 hónapos nemrég. Úgy szeretem. :)

Képzeljétek, az egyik ismerősöm szept. 27-ére (szombatra) volt kiírva.
A kicsivel minden rendben volt, egészséges, nagy baba volt, kisfiú.
Hétfőn voltak dokinál, minden rendben volt. Kedden is mentek, és a
doki közölte, h a babának nincs szívhangja... Szerdán vissza kellett
menni, és megszülni a halott magzatot. Méhen belüli tüdőgyulladást kapott. Már mindene megvolt, be volt rendezve a
szoba, minden... Petikét nem is anyakönyvezik így, névtelenül
lesz eltemetve.
:cry:
Annyira szomorú voltam, el is sírtam magam... Úgy félek, h velem
is történhet ilyesmi. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
gjéti

Gjéti: Jobbulást a párodnak!
Jaj, ez olyan szomorú amit írtál! Részvétem a családnak! :cry:
zsu83

Köszi Zsu. :) Apuci remélem minél hamarabb meggyógyul,
nem akarom én is elkapni tőle...
Sajnos ez történt, azért remélem, h lesz még egészséges
kisbabájuk.

Kép

Kép
gjéti

Gjéti: Én nagyon szorítok nekik, hogy minél hamarabb sikerüljön nekik a baba!
zsu83

most csak kutyafuttában: tettem fel én is egy új pocakfotót :)

KépKép

KépKép
stelly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: