A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

monti:értem(feltételezem rajtam kívül mindenki tudta) pedig én vagyok az orvos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

és egyből kitaláltad mire gondolok :lol: :lol:
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:52-kor.
Vendég

Kriszta!

Ha nem jön be neki, akkor megeszem én. :lol: Megkóstoltam, amikor csináltam és nagyon finom édes szilvát vettem. :wink: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

kriszta szeretném exkuzálni magam..fölálló hajjal is nagyon szép a fiad őszintén mondom, de nekem mániám a "jófiú" séró :lol:

fodrász?? :lol: :lol: szerintem neeeeee :lol: :lol:
és házilag seee,akkor ,hogy fogod fésülgetni??? :roll:

na megyek megint ébresztenem kell dávidot a fürdéshez...napok óta ilyen szerencsétlenül jön ki a lépés,hogy fürdetés elött fél órával elalszik
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:52-kor.
Vendég

csiri: hogy te milyen jól nézel ki... :shock: monnyuk én meg azt mondogatom a zuramnak mindig hogy ha "vennénk" nekem nagy ciciket, nem is tűnne fel hogy ekkora seggem van. sőt most szülés után hasam is. úgy érzem magam mint egy paca. :cry:

Kriszta: uhh nem semmi mennyiség. mármint úgy értem hgoy pl ma délután adtam Milánnak egy fél almát és egy negyed barackot, mégsem lett ekkora adag. :D muszáj barackot adni az alma mellé, mert ha csak almát adok, akkor nem kakil. aztán félek hogy bedugul mint néha az anyja. :lol:

a haj meg... vááá kéész. mondjuk nálunk az apja is kopasz meg a fia is, de szerintem mindkettő így szexi. nekem a kopasz pasik jönnek be. 8) najó, nem a hurkásnyakú, fuxos, gengszterkopaszok. :roll:

mia_snow

Bari: mi ezért hoztuk előrébb a fürdést. korábban fél9kor volt pancsi. most meg már jó álmos a végére, de nem baj. szóval Milán mostmár fél8-körül fürdik, kb negyedórát pancsolunk a nagykádban, aztán bekenegetem, megmasszirozgatom, felöltöztetem, még egy kis cici, de max 5-10 perc, amíg el nem kezd csukódni a szeme. mondjuk nem várom meg hogy elaludjon, de ahogy látom hogy már majdnem alszik, még ébrenlétében jó éjt kívánok és lefektetem aludni. már alszik. az első ilyennél azt hittem hogy majd korábban is fog kelni reggel, de nem. ma reggel 8kor úgy kellett ébreszteni az uszi miatt. :D

mia_snow

na jóvan eldugulok mára. jó éjt.

mia_snow

Holnap reggel nem jövök, tessék szorítani nekünk, mert 8-ra szurira megyünk!!! :? :? :?

Jó éjt!
bszilvi25

Sziasztok! Bocsi, eltűntem...... :oops: programok voltak :cry:

Csiri: Nagyon jók a képek Rald is és Zoéról is :wink: Nagyon jól néztek ki együtt is és külön-külön is :lol: A csizma tényleg igazi Zoés :wink: Nagyon aranyos :)

Schopin: nagyon boldog hófordulót kívánok Nketek :wink:

Mercikének, nagyon boldog névnapot kívánok :wink:

Zéti kispasi.............. TÜNEMÉNY!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem is tetszik a jolfésűlt arca :wink: (szomszéd felhívta már a bábát?)

Mia: még nem néztem meg a képeket, mert annyi időm sajna még nem volt, de ígérem, mihamarabb megnézem :wink: De én így is nyálcsurgatva fogom nézni :cry:

Bari: Dávidboy nagyon ügyes kispasi :wink:

Bocsánat, ha valakit kihagytam, szita az agyam :oops: :roll:
bluebox

Mutatom, a kincsem így tud integetni a fényképezőnek! 8)
Kicsit sincs hozzászokva a kis 3 hónapos, mi??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
bszilvi25

mia:majd hozol képet az úszásról?vízalattit

márti te meg ne tünj el :o

szilvi nagyon szép a nagy szemeivel,holnap gondolok rátok az oltásnál :wink:

na nálunk így néz ki a jófiú frizura úgyhogy a hajkefét talonba rakjuk :lol: :lol: :lol:

Kép

jó éjt
Vendég

Miért gondoljátok, hogy nem lehet vágni a babák haját még? Én már levágtam géppel :) Úgy nézett ki mint egy őrült tudós felül kihullott, alul a nyakánál meg hosszú maradt :) Aztán nekiestünk. Most legalább egyenletesen kopasz :)
Kriszta, Zéti bébi nagyon édi a kócos hajával :) Nekem az eredeti tetszik.
Szilvi, Mercikének drukkolunk reggel. Nagyon bírom a gyönyörű szemeivel :)
Dávid meg a kis jólfésült :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

JOBB REGGELT!!! :cry:

Ilyen sz@r éjszakát!!!! :evil: :shock:

Zétibébi a tüsi hajjal jön be nekem nagyon...csak én még ide oda raknék 1 kis rózsaszín csitt-csattot és kismasnit :lol: :lol: :lol:

Mercibaba szemei gyönyörűek!!! :wink:

Dávidboy meg zabálnivalóan néz a gépbe...olyan minden-mindegy nyugalommal a szemében... :lol:

Marcell valami nagyon édes a képeken Mia!van egy ahol a nagyival van...(azthiszem Ö a nagyi)...NA OTT GYÖNYÖRŰŰŰ!!!!

[quote]! írta: Almareszelőn lereszeltem 2 kg őszit, 2 kg szilvát, 2 kg körtét és két sárgadinnyét, kis műanyagpoharakba raktam és lefagyasztottam.

De jó nektek,hogy ilyen kis szorgalmasak vagytok!!!Csak ámulok és bámulok...Minden elismerésem! :wink: 8) A hozzátáplálásból a reszelést utálom a legjobban...

[quote]A írta:z a hormon, ami a tejképzésért felelős. Amíg az termelődik, addig (elvileg) nincs menstruáció

Én vagyok az elvileg...A tejem eláztatott,Zoé szopizott non-stop és megjött közbe... :evil: :evil: :evil:

Szilvi!
Lassan túlvagytok a szurin,ha 8ra mentetek!Tuti minden okés,de gondoltam rátok! :wink:

Blue!
Hiányoltalak ám! :wink:

Stella!
[quote] írta:gy nézett ki mint egy őrült tudós felül kihullott, alul a nyakánál meg hosszú maradt

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Még jó,hogy tegnap sétáltunk egy nagyot...

Szilvi:minden oké volt?

Bari:olyan édi Dávid!

Csiri:nem semmi.Pihizzél,ha tudsz!
Különben Mia kisfia Milán! nem Marcell.

Megszületett Stohl Buci kislánya, Franciska!

Kép
melike

[quote]M írta:egszületett Stohl Buci kislánya, Franciska!

és kb 2 utcányira is megszült 1 nő tegnap...

MIA!
BOCSÁNATODÉRT ESEDEZEM!!!!! :oops:AZ ÁTKERESZTELÉSÉRT!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

na, most nem tudom mit szóltok majd!
NEM VOLTUNK OLTÁSON!!!! :roll: :roll:

reggel amikor apa ment dolgozni, felkeltett, de mondta hogy esik az eső. (felvilágosított a 2 lehetőségemről - vagy lemegyek vele (de akkor nem indul el dolgozni), vagy lemegyünk holnap, mert holnap csak az apját viszi reggel a kórházba, és nem dolgozik......)
Hát én a kényelmes formámmal a holnapot választottam, és most telefonáltam oda, de csak jövőhét csütörtökön tudom vinni. Nem viszem a betegrendelésre. Úgyhogy az én drágám nyert egy hetet.
(amit az esőnek köszönhet) - mert persze (még) nincs a babakocsihoz esővédő!!!

de köszi, hogy szorítottatok, át tesszük jövőhétre????
bszilvi25

Prolaktin: én azért nem lettem terhes majdnem 2 évig, mert ez a hormonszintem magas volt, aztán kiderült, hogy a peteérést is leállítota a szervezetemben.
Én is csak szopiztatom a kicsit, de nekem már megvolt (1,5*) - aztán lehet, hogy a drága cerazette-nek köszönhetem!!!!! ki tudja. :roll: :roll:
bszilvi25

Bocs Csiri.Akkor ez csak nekem hír.

Kép
melike

Hát,Mercikének ha tetszik,ha nem jövőhéten szúrják.Ha nem esik az eső. :lol: :wink:

Kép
melike

[quote="melike"]H írta:melikeát,Mercikének ha tetszik,ha nem jövőhéten szúrják.Ha nem esik az eső. :lol: :wink:

HA NEM ESIK AZ ESŐ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Á, nem!! Ha esik is vhogy oda kell vinnem! :oops:
bszilvi25

sziasztok
rossz éjszaka rossz nap...nagyon taknyos dávid :(
és nagyon élesen,köhög...áááááááááá 1hete :( :o
Vendég

valaki akinek 1 gyereke van nem rak fel magának egy téli tájas vonalzót amire rá van írva hogy hány nap van karácsonyig?
rámtört ez a téli hangulat,de olyan kéne aki sokat ír
de ha nem akkor nem :oops:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:53-kor.
Vendég

http://riztejbeg.extra.hu/forum.html

HÉKÁS ÉS TÖBBIEK.VALAMI ILYESMI KÉNE NEM?

akkor téli vonalzó?? :oops:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:54-kor.
Vendég

Jaja,tök jó!De szerintem ilyen is lesz.

Kép
melike

kriszi én nem tudom mi az a"nőivonalas"de ha sikerül az tök jó lenne ha neked nem sok 3 :roll:
Vendég

Na bari!
Írd mit szeretnél és megcsinálom!!!!
Vendég

téli tájas vonalzót de nagyon télieset, amire rá van írva x nap múlva karácsony(x=egy szám) a nyáriban láttam :lol:
Vendég

olyat amilyet most feltettem?
Vendég

A nyáriakét nem láttam,én ide vagyok regelve,ebben tudok segíteni!
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:54-kor.
Vendég

húúú de jóóó. :lol:

na nekem úgy kéne de ez már tuti,hogy bonyolult de megoldható mert láttam másnál,hogy ez csak dáviddal ,és a két nagynak is kéne hely mert megsértődnek,ha más nem csak kiírva a születési dátumuk meg a nevük,mert láttam olyat is
Vendég

bari!
Na az nem megy!Én is töröltem a 2 nagyot... :cry:
Mondjuk már kinőttek a babanetből úgyis :wink:
Vendég

hát ki de szilveszter nézi minden nap,hogy hol jár :? :?
Vendég

[quote][ írta:url=http://www.noivonal.hu/]Kép[/url]

Nekem ha látják,hogy írom behogy babanet,már távolodnak is a géptől... :wink:
Vendég

kriszta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nézd már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

NA EZT,HOGY????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:55-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:55-kor.
Vendég

Kép Apa fürcsi után masszíroz. Kép Alszom.Cseppet nyálas a ruhám...

Kép
melike

na jonapot.

Szilvi: ez igencsak forgás-gyanús fotó lett. ;)

Bari: olyat tutinem. magánháznál van az oktatás, nincs ien vízalatti fotó mint a nagy helyeken... max ha Apa eljön megnézni, ő csinál pár képet, és akkor hozok.

amúgy nemtom írtam-e végül, de 2800 1 alkalom, és 10 000 ft egy 4 alkalmas bérlet. úgy van, hogy szerdánkén 9-11ig bármikor lehet érkezni és bármeddig maradni, amíg a gyerek jól érzi magát. az oktató csaj pedig fejlődéstől függően mutatja meg mindenkinek egyenként hogy mit kell csinálni.

csiri: sebaj, sokan vagyunk, előfordul. ;)

Kriszta: tényleg jó a vonalzó. ;)

Bari: nekem már nyaralásból hazatérve a 15 fokos lakásba egyből karácsonyi hangulatom lett. :D

Melike: milyen pici talpa van Máténak.. bár lehet hogy a fotó csal, de nekem picinek tűnik. :D

mia_snow

Mia: mi még "sajna" nem forgunk egyáltalán!!!!
Néha látok rajta olyat, hogy hason fexik, és kinyomja a kis seggét ballra, de ott meg is áll a tudomány. Aztán ugye anya mögé settenkedik és megfordítja, na akkor kellene látni a tekintetét! Nagyon tetszik neki. Pedig már a kis kezét, is olyan ügyesen teszi a teste mellé, hogy még az sem lenne baj. Szerintem még nincs meg neki, a kellő lendület! :roll:

Jók a vonalzók!!!

Én meg azt nem tudom, hogy tegyek képet elé, mint Ti!!! :twisted: :twisted: :twisted:
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:56-kor.
Vendég

Melike: jók a képek, Máté nagyon cuki!!!! (és hogy élvezi a masszázst)
bszilvi25

Kriszta:érdekes módon Apától úgy lenyugszik,hogy simán elfelejti,hogy éhes! :lol: Aztán mikor elkezdem öltöztetni egyből eszébe jut. :twisted:

Szilvi:jól látod,nagyon élvezi.Teljesen el szokott lazulni. :lol:

Kép
melike

Ja,és 9,5 cm. a lába.

Most ettünk meg egy fél almát.

Kép
melike

nekünk is 9,5 cm :lol: :D
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: