Azért lassan vedd rá azt a kiscsajt, hogy jöjjön már ki. Itt az ideje. De ha tudat alatt mégis a csaszi mellett vagy, akkor úgyis kivárja a terminust.
Lilla
Egyáltalán nem vettem magamra ezt a levállást, és semmi sértő nem is volt benne.
Egyébként tök mindegy ők mit akarnak, mert úgyis az lesz amit mi a szüleik akarunk. Ugyanis én már bediliztem volna itthon velük, az meg nem hiszem hogy jó lenne a gyerekeknek, ha idegbeteg az anyjuk. Na meg már kevés is lennék nekik, szükség van a gyerektársaságra, foglalkozásra ebben a korban.
Na amit leírok az Dettinek tuti ismerős lesz, baromi szarul érint. Azzal fogadott a bébiszitter, hogy az ovónő szólt neki, hogy Oli nagyon rossz az oviban, szófogadatlan, csúnyán beszél, vissza felesel stb. Egy Apuka is megállította az Ibolyát, Olira mutatva, hogy az ő fia Olitól veszi át a csúnya beszédet. Azzal fogadta a fia, hogy "Szia buzi Apa" Ibolya mondta neki, hogy itthon sosem beszélnek csúnyán, a hülye a legcsúnyább náluk, mert csírájában elfojtjuk a csúnya beszédet. Oli viselkedését sem értjük, mert itthon tényleg jól viselkedik, Samuval több gond van. A legnagyobb baj az, hogy Olinak kell az irányítás. Mivel Samu az oviban elengedi Oli kezét képletesen, mert másokkal játszik, Oli Laurával bandázik, akivel a bölcsiben is már sokat rosszalkodott.
Az a gond, hogy én ezt nem tudom a munkahelyemről megoldani, ez az ovónőkre vár. Beszélgetek Olival erről, itthon megígéri, hogy nem játszik Laurával, este mindig elmondja, hogy Laura miket rosszalkodott, de szerintem OLi is benne van a buliban.
Ja a másik érdekesség,hogy a másik ovónéni aki reggel van azt mondta, hogy semmi gond a fiúkkal, mindig csak az egyik panaszkodik rá.