bocsi, de annyi minden összejött a napokban, hogy semmi időmsemmire. tegnap végül is nem vettünk pórszívót mert felhívott a férjem hogy vendégségbe vagyunk hivatalosak. majd megint hícvott hogy jönnek az antennások. majd megint hívott hogy ma reggel elutazik olaszba- milánóba 3 napra
szóval káosz
és már el is oindult hajnalban.
és tegnap a vendégség sem olyanra sikeredett.
majdmikor este egy cseppet összebújtunk volna ,mert brutál hideg volt és bebújtunk a takaró alá
nem is mondtam nektek, hogy hétfőn voltam nőgyógyásznál, és a méhszáj zárt szerencsére. pedig féltem mertmár rendszeresek a méhösszehúzódásokés nagyon feszít ott lenn
de minden rendben, csak AFP óta most találkoztam vele és azt mondta a biztonság kedvéért menjek el az istenhegyi útra a géndiagnosztikára, a hajdú doktornőhöz egy genetikai uhura és tanácsadásra 2 héten belül.
bocsi hogymegint csak magamról, de igértm foglalkozom ám veletek, csak ma is jön anyú, holnap vendégek jönnek segít sütni,meg mamuszáj venni porszívót.
a fészerben egyébként van egy olyan mint Cat írt, vízes, csaknem szeretemésnem használom. mert sok vele a macera,.
szerintem este tudok jönni,és akkor veletek is foglalkozom nem csak magammal