[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 májusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jaj lányok írtam egy csomót és eltünt! :twisted:

Először is nagyon köszönöm a jókívánságokat és a kedves szavakat! :)
Szofi, örülök, hogy jobban vagy, és remélem minden betegeskedő gyorsan rendbejön!!!

Kutyafüle, szerintem erre (is) jó a fórum, hogy gondunk, bajunk megosszuk, hogy ne érezd magad egyedül a gondolataiddal, hiszen más is gondolkodik hasonlóan!
Amit a dokidtól tolmácsoltál, számomra nagyon hasznos volt, köszi! :)

Annus, lenne egy ötletem a táblához. Esetleg be lehetne írni a táblába azt is, hogy ki hol lakik, persze nem pontos lakcímre gondolok, csak hogy Bp., XIII., vagy II. ker., stb. Talán vannak, akik közel laknak egymáshoz és nem is tudják. :wink: Ráadásul majd hasznos lehet, amikor babatalit szervezünk! :D Természetesen nem akarok plusz munkát neked, csak egy gondoloat volt. :roll:

A kaja témához annyit, hogy én is úgy gondolom, ahogy Tinu: ne már! :mrgreen: Rengeteg anyuka van, aki nem is tudja hosszú-hosszú heteken át, hogy kisbabát vár, eszik hát mindent, sőt cigizik, alkoholt fogyaszt, azután mégis egészséges babája lesz! Nekem 15 éve csak annyit mondott a védőnő, hogy egyek sok vastartalmú ételt, illetve sok tejet/tejterméket. Valószínüleg többször is nyúltam nyershúshoz főzéseim során, mégsem lett a kisbabámnak semmi baja, szerencsére!
Ezzel persze nem az akarom mondani, hogy ne vigyázzunk, és ne tegyünk meg minden tőlünk telhetőt a kicsi egészségéért! Én úgy gondolom, hogy képtelen lennék gumikesztyüben Brassóit főzni, viszont nyilván alaposan megmosom a kezem a hús szeletelése után! Nem tudom képes lennék-e 9 hónapig májkrémet nem enni, amikor ráadásul jelentős vasforrás! :roll:

Mindenkinek émelygésmentes szép napot kívánok! :)

Puszi: évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Jó reggelt!

Oké,felőlem mehet a lakhely pontosítása a tábliba,nem gond.

Vanni!
neked is beírom ami kimaradt.

Szerintem hasznos lehet az a testvérfellépő is vagy mi,amit a babakocsi után tudtok csatolni.Mostmár sok ilyen kiegészítő van...mi anno ikerbabakocsiban voltunk,mivel csak 10 hónap van öcsém és köztem :wink: Bár már tudtam járni mikor megszületett,de azért nem kilómétereket!

annus11
 
 


Sziasztok!

Évi, Szofi, remélem már jobban vagytok! És mindenki más is, aki megfázással, ezzel-azzal küzd... Fura, h most ilyen sokan lettetek betegek hirtelen, a kolléganőm orvosa szerint vírusjárvány van (még nem influenza)...

Apropó influenza: valaki tervezi beoltatni magát? A rádióban hallottam valamelyik reggel, hogy ha a kismama beoltatja magát, a baba is védetté válik az adott influ-vírussal szemben, és állítólag egyéb felső-légúti fertőzést is ritkábban kapnak ezek a babák. Szerintetek lehet benne igazság, van értelme az oltásnak?

Ami a kajákat illeti: a camambert, feta sajtot én is nagyon hiányolom... :( Viszont, ami azt illeti, mikor a dokimmal beszéltem a hányingerről / hányásról, ő annyit mondott, hogy az első 12 hét az az időszak, amikor azt kell enni/inni, amit a kismama jónak érez - ha ez koviubi-lé, akkor azt, ha fekete-erdő torta, akkor azt. :D :D Érzés szerint. Persze azért a nyers tojás / nyers hús más sztori, de a májkrém-tilalom még viccnek is rossz! :evil:

Jah, Annus, ha kiegészíted a táblát: XII. kerület

Kép
zsüci
 
 

 
 

Sziasztok lanyok!

Esetleg csatlakozhatok en is hozzatok igaz en 4+1 hetes terhes vagyok es junius 2-ara varom a naptar szerint a babat de ha nem baj jonnek ide hozzatok....eddig is olvastalak am titeket!

Nekem is vannak derek fajdalmaim es alhasiak...na meg a napvegere hulla...mi lesz meg itt?!
Es van egy 2 eves kislanyom Jazmin!O meg aztan egy energia bomba!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Annus: én X. kerület.

Zsüci: én is gondolkodom ezen az influenzaoltáson. Majd megkérdem a nőgyógyászt is, ha el nem felejtem. Basszus, most volt itt a védőnő, őt is megkérdezhettem volna, meg arról is, hogy Tüncinek beadassuk-e. Kicsit félek most az influenzától, az annyira azért nem jó terhesen. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Üdv közöttünk, Ági! Mesélj magadról egy picit!

Tina, a szomszédom reumatológus, és kérdeztem az oltással kapcsolatban, mert ők maguknak be szokták adni, állítólag még nem érkezett meg az új fajta vakcina, aki most kapja, az a tavalyit kapná. Október közepén fog megérkezni. ha jól emlékszem. Én is elfelejtettem megkérdezni a nőgyógyászt. :roll: Ha lehet, én is be szeretném adatni, tavaly is beadattam és nem betegedtem meg.

Annus, én II. kerület
vanni
 
 


Szia Ági!

Üdv itt!Dokihoz mikor mész?Látom te is jó korán teszteltél :wink:

Na mire megcsináltamam táblit írtatok,szóval újra javítottam.Most beteszm hogy állunk :wink:

Kép


A dokilátogatásról kérünk beszámolót!!!:Edua,Panndi,Dius,Ancsa!!!!

annus11
 
 


Olyan nagy a tábli...gondolkozom h kettő szedem,mondjuk középen elválasztom vagy ilyesmi...mert ha még jönnek...akkor a végén nagyon apró lesz az egész.Szóval még dolgozom a jobb olvashatóságért.Persze ha látható akkor marad így,szerintetek??

annus11
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokitól, és van egy 2 mm-es dobogó szívű kisbabám!!
Annyira boldog voltam, bár az ultrahangos néni, elég bunkó volt!
Most aztán fekvés, és sok pihi, meg védőnő, meg a többiek!
A doki azt mondta, hogy majd csak 4 hét múlva találkozunk újra!
Kaptam down és AFP szűrős lapot, meg csekket is! Ti is kaptatok már ilyet?

Puszi

KépKép
ancsika80
 
 


Annus, hat igen teszteltem a tegnap ez volt mar a 3 honap probalkozas szoval mar nagyon nagyon vartam azt a 2 csikot es csinaltam mai az is 2 csikos lett!
Dokihoz nem megyek meg majd csak a jovo het vege fele hatha addig mar lesz szivhang is!

Szerintem tok jo a tabla! :D

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Ági köszi!
Te is bekerülhetsz ha gondolod,csak írd meg az adatokat!

Ancsa!

Gratulálok a babócához!!!Én még nem kaptam semmilyen lapot,meg csekket sem :shock: A csekk az mire és mennyi?

annus11
 
 


Tinu

Sógornőmék pont így jártak az Imrében. Nem akart szopni a gyerek, a csecsemősök olyanokat mondtak neki, hogy csináljon valamit kismama, mert így éhen hal a gyerek stb. Végigbőgte azt a pár napot. Császáros volt, így néha leadta a babát, akkor meg jól betápszerezték. Még jó, hogy nem akart szopni, meg emiatt nem is volt mit. Nem tudom Istvánban mi lett volna, de Maja velem volt végig.

Van testvérfellépőnk, nem tervezek testvérbabakocsit.

IV. kerületben lakom, jövőre építkezünk, de a baba még ide jön.

Üdv Ági! Névnapomra vagy kiírva :-)

Ancsa, grautálok a szívhanghoz! MÁr én is várom az érzést! Csekket mire kaptál? Én afp-s beutalót csak a 12. heti UH után kaptam. Jó előre gondolkodik a dokid.

Én biztos nem oltatom be magam.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál és egy 3,5 mm-es petezsákot látott!
De megbeszéltük hogy pénteken reggel visszamegyek hozzá, mert elvileg ma vagyok 6+2 napos,de nekem 32-34 napos a ciklusum és így kisebb 6 hetesnél. Ha pénteken minden rendben lesz(mondta a doki hogy péntekig sokat nő) és kitudunk zárni minden rosszat, akkor megkapom a papírt amivel mehetek hétfőn a védőnőhöz!
Nagyon bízom benne hogy minden rendben lesz pénteken!

Betegeknek jobbulást kívánok! Gyógyuljatok meg minél hamarabb!

Annus, én Baja mellett lakom!

Szép napot és vigyázzatok magatokra!!
dius02
 
 


Sziasztok!

Ma megint melós napom van, így nem tudtam korábban jönni... Én nem hallottam még az influenza oltásról, igaz nem is jellemző, hogy betegeskedjünk, így nem nagyon járok a témában nyitott füllel.

Ma nagyon extra hányingerem van, szevedek rendesen, de hánynom továbbra se sikerült. :cry:

Annus, én Százhalombattán lakom.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Dius!


Nekem se 28 napos volt a ciklusom,én kapásból úgy számoltam hogy a kalkulátorba is 1 hetet hozzáadtam az utolsó menszi napjához(35 napos ciklusnál).És így jött ki az a dátum ami a vonalzón is van!Tehát szerintem kb 5 hetes lehetsz!

annus11
 
 


ancsika, gratulálok :lol:

Nekem még pár órát várnom kell a dokiig, hűdenembírommár...
Vendég
 


panndi, én nagyon megértelek, a múlt héten doki előtt én is nagyon kivoltam, már rémeket láttam, és sírtam egész úton befelé.... tiszta cikinek éreztem magam :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Sziasztok!

Minden lábadozónak jobbulást!
Én is tartok a betegségektől, a játszótéren sok a beteg gyerek, meg hát jön a tél és sokal több vírus lesz a levegőben. Az influenza oltásról ma kérdeztem Alíz gyerekorvosát, Ő azt mondta se a gyereket ne oltassam 3 éves koráig, se magamat terhesen.

Vanni, Ági üdv! Vanni a mellem nekem sem feszül, de már egy számmal nagyobb melltartóra van szükségem.

Szopipárnára visszatérve nekem nagyon jó volt az előző terhesség alatt és a szoptatásnál is, sőt a mai napig azon tudok a legjobban pihenni.

Kajakérdésben Tinuval és Evemamával értek egyet. Én is mindennap főzök, nem hiszem, hogy bajom lenne a nyers hústól, alaposan kezet kell mosni. A nyers tojás és pasztörözetlen tejtermék fogyasztása már más kérdés. Kolbászt én is ettem a héten, de az előző terhesség alatt is többször, de nem lett bajom.

Vegyész ismerős szerint a koffeinmentes kávé annyira veszélyes, mint bármilyen kész vagy félkész élelmiszer.

Gratulálok minden szívhanghoz! nagyon irigykedem, úgy látom rajram kívül lassan mindenki eljutott már az orvoshoz.

Annus! Én XI. kerület

Kép

Kép
hean
 
 


Annus,
Persze hogy, szeretnek belekerulni akkor az adatok:26 eves vagyok ,Nagyvaradon lakom Erdelyben,Jazmin 2 eves,doki neve Samuel Geza es Nagyvaradi korhazban szulok,a szules allitolagos ideje junius 2-ika, a kovetkezo vizsgalatot meg nem tudom mennek mar minnel hamarabb de azert jo lenne ha mondhatna valami bisztosat mindenkeppen jovo hetre tervezem! :)

Nekem is vannak neha enyhe hanyingereim de ennyi az elso terhessegnel is volt de csak reggel.

Pumukli akkor Anita?vagy Karmen?Isten eltesse kislanyodat!Latom most volt elso szulinapja!

Sziasztok!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Dius,nálam is így volt.Ennyi idősen pont ekkora volt a petezsákom 34 napos ciklussal. Ez normális ne aggódj!!!!Utána nekem ugye lelassult a fejlődés,le is írtam fent a dolgot,de az amiatt volt, hogy nem tudott beágyazódni a pici rendesen.De ezen is segítettek. Ne aggódj,bízz az orvosodban, és higgy a legjobbakban!!!!Ez nagyon fontos.:)
Lányok,van egy nagy dilemmám, kérlek segítsetek megoldani. Bocsánat, hogy hosszú leszek, de le szeretném írni a részleteket, mert tényleg a tanácsotokat szeretném kérni.
Szóval,mikor terhes lettem felkerestem egy mások által nagyon ajánlott dokit, aki nekem is borzasztóan szimpatikus volt. Igaz, az első vizsgálaton hamar voltam és még nem látott semmit. Ettől idegbeteg lettem.Aztán mivel egy izgulós kis hülye voltam,felkerestem anya dokiját, mintha nem lettem volna azelőtt még másnál. Utána vissza az enyémhez. Aztán mikor beteg lettem és más egyéb bajok is kiderültek kétszer is felhívtam az enyémet. Kdves volt és nagyon segítőkész. De mikor a hasi uh-n a belgyógyásznál kiderült,hogy nem igen látszik semmi a peezsákban,visszarohantam anya dokijához. Ő írta fel a hormont és ő vizsgált egy héttel később is. És jövő hétre vár vissza. Viszont az én dokim is vár mostmár,de ő még nem is tudja a történteket. Tudom, hogy mostmár választanom kell a két doki közt. De nehéz. Az egyik ugye állandóan rendelkezésre áll a kórházban, akármikor hívtam néhány óra múlva már bent is voltam.Idősebb,és nagyobb a tapasztalata. Ez anya dokija. Az enyém nagyon elfoglalt,ilyen sürgősen nem tudok berohanni hozzá, de nagyon segítőkész.Minden vizsgálat után szakít időt beszélgetésre, kérdezhetek,és rendkívül naprakész mindenben. Ő rögtön tudta pl.az én problémám kihatásait a babára, míg az anyáé,pl meg kellett, hogy kérdezze a kollégáit. Mit csináljak?Kit válasszak? Segítsetek kérlek!!!!Tényleg érdekelne a véleményetek. A szívem az enyém felé húz, de kétségtelen, hogy a bajt anya dokija(meg a bent lévő másik kettő) vette észre,ráadásul anya régi barátja is. Olyan hülye hisztis és ijedős vagyok.Most jól benne vagyok. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Ági, üdv köztünk, szeretettel Gratulálok! Egy nagyon jó barátom jelenleg a nagyváradi vizilabda csapat kapusa. Nem tudom mennyire ismered őket?

Ancsi, szívből gratulálok! Ez annyira nagy megkönnyebbülés lehet. Már én is alig várom, hogy 1 hét múlva legyen...

Annus, szerintem a tábli olvasható, és tök jó. Én is a XI. ker-ben lakok. Hean, ezt azért jó lehet tudni, hogy egy kerületben élünk.

Kedves Kutyafüle! Teljesen átérzem az egész helyzetet. Számomra, ha érzelmek nélkül nézem végig az eseményeket, akkor anyukád orvosa tűnik jobb válsztásnak, hiszen mindig elérhető, és ő vette észre a bajt, ő is húzott ki belőle. Szerintem az ugyanolyan jó, ha az ember tudja, hol kell egy adott információt gyorsan megszerezni, mint, ha tudja ő maga. Végül is a lényeg, hogy segíteni tudjon, tehát azt, hogy megkérdezte a kollégáit nem feltétlenül értékelném negatívumként...
Viszont ha az érzelmeket visszatesszük, (amik nagyon fontosak!) akkor már nem ilyen egyszerű a képlet. Én azt mondom, azt kell választanod, akiben úgy érzed, hogy jobban megbízol. Ha a történtek után úgy érzed, hogy a másik orvosnál jobb kezekben vagy, akkor szerintem hallgass a megérzésedre, az sohasem véletlenül van! Esetleg gondold végig, hogy mi az a tényező/tulajdonság, ami miatt a szíved hozzá húz inkább?
Valószínűleg én a helyedben maradnék a saját orvosomnál, és ha nagy gáz van, és hirtelen nem tud fogadni, akkor biztos vagyok benne, hogy anyukád barátja továbbra is örömmel fog neked segíteni. Csak ezt valahogyan úgy kéne neki tálalni, hogy ne sértsd meg azzal, hogy nem ő lesz a terhesgondozód... Ez kivitelezhető?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hát Szofi,pont azt írtad le,amire én is gondolok. De mivel anya orvosa főorvos,az enyém adjunktus csak,nem tudom mennyire csinálna presztizs kérdést belőle. De köszönöm a véleményt!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok! :lol:

Ági!
üdv itt 8) 8)

Ancsika!
gratula a 2 mm-eshez :lol: :lol: meg a szívecskéhez :P

Dius!
drukkolok, és nem lesz semmi baj pénteken 8) a petezsák az már jó!!!! :P

Kutyfüle!
hűha....nem is tudom, szerintem amit a szíved diktál :roll:
sokszor fontosabb lehet 1-2 megértő és kedves szó, mint a hatalmas lexikális tudás...van akinek meg nem lényeg a kedvesség csak a profizmus :roll: , én az előzőre szavazok, persze csak ha szakmailag is meg tudsz benne bízni :)

én ma vettem 2 db kismamabandage-t(amit a pocakra lehet tenni, gumis, ha már szoros a régi gatyó :oops: ) :lol:
Vendég
 


Ági, isten hozott itt köztünk! Nekem június 2-án van a születésnapom... :D :D :D

Kutyafüle, a véleményem hasonló, mint Szofié, én az anyukád orvosához járnék tovább. De persze nem ismerlek sem Téged, sem a két szóban forgó dokit, úghyogy ezt Neked kell eldöntened... Szerintem bízz a megérzéseidben!

Két nap szünet után, lightosan ugyan, de visszatért a hányinger... boáááá.... :( :?

Kép
zsüci
 
 


Vanni, azért kell ennyiszer pisilni járni, mert a méh elkezd durván nőni és emiatt a hugyhólyagnak kisebb a kapacitása. De ez kb a 14- hét körül elmúlik, akkor feljebb kerül az egész cucc. De a végén megint visszatér, amikor a gyerek feje beékelődik. Én az utsó 2 héten már éjszaka is kijáram :-(
pumuklii
 
 


Én mindig kijárok éjjel, szülés előtti hetekben kb ötször mentem ki egy éjjel, horror volt :roll:
Vendég
 


Énis kijárok éjjel...mikor hogy 1-2szer általában.

Kutyafüle!
Nehéz kérdés ez...Szülést mindkettő vezet le?Helyileg hol rendelnek?Melyik van közelebb?
Mivel mindkettőnek vannak pozitív és negatív dolgai,talán mérlegelj,és a számodra hasznosabb dokit válaszd!Én mondjuk pont fordítva csinálnám.Anyud dokijához járnék,max néha benéznék a másikhoz.Csak ugye jönnek a kötelező vizsgálatok stb,ne küldjön már mindkettő!
Az én dokimnak pl szerdán van magánrendelése,de a kórházban akár mikor el tudom érni,és itt van 5 percre!

Szerintem örülj neki h 2 jó dokit is találtál,ha gond van az egyik bizti tud majd fogadni :wink:

annus11
 
 


Panndi!
De jó, hogy írtad, az éjjeli pisilést... :) már kezdtem megijedni, hogy normális-e...én már most 1-2szer kijárok éjjelente.

Vuk újra támad...b6+ Torecan ellenére, de legalább 'megúszom' napi 2-vel, ami nálam már haladás.

Furi, hogy a napokban többen is írtatok a tiramisuról.... :D ...pont azt kívántam, és csináltam is egyet. 1 tojássárgája volt csak benne, a 3 fehérjét simán ki lehet váltani tejszínnel...speciel nekem így még jobban is ízlik. Ha nem kívánjátok a kávét (mint én pl.), akkor mandulaaromás kakaóba is mártogathatjátok a pisótát, a rétegek közé egy kis mir.málna...nagyon fincsi.

Ti hallottatok valamit a szójáról?...kvázi, hogy tilos terhesen inni-enni (én a soja joghurtot imádom) Dilemma... :?

Kép
mozza
 
 


Jól van Annus! Te is 'pisis' vagy. Megnyugodtam, akkor ez normális.
Ja a táblába: Mozza- Budapest, 2.kerület

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Köszi a gratulációkat! Nagyon fogok vigyázni rá!

Annus, ez itt Győrbe egy kombinált vizsgálat, és azért kaptam meg ilyan hamar, mert a 10-12 hétig kell elvégeztetni az első variációt!
Van 3 féle szűrési mód, az első 9.000.-Ft és egy vérvétellel jár és AFP meg Down szűrés van benne UH-val.
A másodikat a 13-16 hétig végzik és 20.000.- Ft, ez is u.a. az eredmény, de 2 vérvétel van!
Aztán még egy harmadik, az 29.000.-Ft, ez valami integrált, de ezt csak jóval késöbb nézik!
Azért kellett már most a csekk, mert be kell fizetnem, ha szeretném a vizsgálatot a következő dokilátogatásig! (4 hét)

KépKép
ancsika80
 
 


Amúgy a XI.kerületben merre laktok?Én oda járok suliba,de ugye nagyon közel van,mert 2 villamosmegálló és ott is vagyok :lol:

annus11
 
 


Ancsa!

És ezért mind fizetni kell?te akartál ennyi kombinált izét?Vagy a doki?Ami kötelező azt ingyen is megcsinálják,nem?Ez kapásból 60 ezer FT :shock: Nagyon durva!!

Igen én is pisis vagyok :lol:

annus11
 
 


Pumukli: az Imrében is veled lehet végig a gyerek, velem is volt TÜnci, csak sírt éjjel, és mentem segítségért mindig. Ott bőgtem, mikor tápszert kellett adni neki. Erre kivette a csecsemős a kezemből a gyereket, hogy síró anya ne etesse. Majd megszakadt a szívem, hogy nem tudom táplálni a gyerekem. Remélem, most hamarabb beindul a tejem. Meg ha egy ágyasban lennék, talán jobban bírnám, hogy sír és nem pánikolnék be olyan hamar.

Én is pisilek éjjel, de kibírnám reggelig is, csak a lányom éjjel ébreszt, és ilyenkor érzem, hogy kell és kimegyek.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kutyafüle: én feldobnék egy pénzt. KOmolyan. Mindkettőt úgy látszik, hogy el tudnád fogadni jó szívvel. Ha egyszer már döntöttél, onnantól meg fogsz könnyebülni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Tesóbaba korának megfelelő, 12 mm-es, dobogó szívű kisbaba :lol: :lol: :lol:

Azt mondta a doki, ne fogyjak többet, ha fogyok, irány a kórház :?

Köszi a drukkolást :D
Vendég
 


HU de jó, Gatula!

Mostmár tényleg csak párunkért kell izgulni.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Annuska, ezek közül csak az egyiket kell választani ami neked szimpi!
Ez azért van állítólag, mert már az AFP sincs ingyen, és így összevonták a Down szűréssel!
Én még választhatom az olcsót, mert még bőven a 10. hét előtt vagyok!

KépKép
ancsika80
 
 


Pumucli,ne izgulj!!Egy héten belül dobog majd neked is az a kicsi szivecske!Mikor kell menned?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Értem...én meg pont azt olvastam h ingyenes...na kíváncsi vagyok mit mond a dokim erről.Azért megnyugtató h egy tizesből is meg lehet úszni :wink: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Panndi, GRATULÁLOK! Én egy hét alatt még meg fogok zavarodni...

Kutyafüle, szegénykém, úgy látom nem lettél tőlünk sokkal okosabb. Már én is arra hajlok, hogy dobj fel egy pénzt. Vígasztald magad azzal, hogy más egy normális dokit se tud találni. Bárhol kötsz ki, biztonságban érezheted magad. Ezen kívül, szerintem, ha az orvosok elég intelligensek, a "nem választott" meg kellene, hogy értse a helyzetet. Ha anyukádét választod, akkor mondd el a sztorit a réginek: Ő írt fel hormont, ő kezdett el kezelni, sorry, de mostmár ottmaradnál. Ha az eredetit: köszi a sok segítséget, nagyon hálás vagy. Elnézést, de a zavarodottságtól nem mondtad, hogy van állandó nőgy-d, aki épp nem ért rá, és reméled, hogy megérti, nála kell maradnod. Szerintem aki ezen megsértődik, azt jobb is, hogy nem választottad! Ha meg nem, akkor ott marad talonban, és bebiztosítod magad két tök jó fej dokival!

Holnap már bemegyek az irodába pár órára, de csak pénteken kezdek gőzerővel dolgozni.
Jó éjt mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Nálunk is lesz egy 12. heti komplett szűrés vérvétellel, ultrahanggal, de nálunk ingyen lesz :roll:

Jajj lányok, én nem akarok kórházba menni :?
Vendég
 


Panndi, reméljük nem kell. Igyekezz sok folyadékot inni, ne feledkezz meg a sóháztartásról. És a VUK szünetében sok-sok fehérje meg szénhidrát kellene. Esetleg többször keveset enni, és vagy csak szénhidrát, vagy csak fehérje, mert az gyorsabban megemésztődik (max.4 óra, míg egyszerre evésnél 8), talán nem lesz idő rá, hogy visszajöjjön.
(Mondjuk a probléma számomra ismeretlen, én sajnos a túlsúlyosak táborát gyarapítom:))

Annus, azt elfelejtettem, hogy én a Kosztolányin lakom, biztos tudod, a Feneketlen Tónál!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Az a napszemüveges orca attól lett az előző hozzászólásomban totál oda nem illő helyen, hogy azt akartam írni: nyolc majd zárójel bezárva, azaz 8 ), de közvetelen egymás után írva ennek hatására ilyet rak be, bocsi.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Igyekszem inni, de azis csak kortyonként megy, de hát ez van, nagyon dolgozom rajta, hogy legalább stagnáljon a súlyom...
Vendég
 


Sziasztok,

Kutyafüle,
Én azt hiszem a te helyedben választanám a tapasztaltabbat mert ő csak hamarabb észre vette a bajt még ha szolt is másnak de tényleg tudta kinek szoljon es végul is észrevették és ez a lényeg....persze kőnnyú mondani gondolom, neked meg jo nehéz lehet a dőntés.

Szofi,
Hát ismerek egy párat a vizilabdásaink kozul de a kapust pont nem...a tobbit is csak azert mert még régen együtt jártunk úszni... :D


Panndi,
gratula a szivhanghoz ez nagyon jo hir!Es hát sajnos ezekre a roszullétekre es hányingerre nem igen van mit kezdeni próbálj meg az ágyban fekudni ébredes után ne egybol szálj ki, és a keksz evés?!

Es köszönom hogy, jöhetek én is veletek ide! :)

Sajnos nekem is mar el kezdottek a korén reggeli émelygések ez még csak enyhe de mi lesz még késöbb!
Nekem ez már a második terhesség de sokkal sokkal jobban izgulok mint az elsőnél.Jővő hét csütortokon megyek dokihoz nem birom ki tovább :) .
Pisilni nekem is kell töbször mult heten még arra gondoltam bisztosan fel fáztam :D , az tuti az utolsó héten az elsónél szinte 10 percenkent jartam pisilni!


Na felkelt Jázmin mennem kell....

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Sziasztok!

Panndi, gratulálok a kis szivecskéhez! Vigyázz magadra! Fog az a a súly fel is menni...

Pumukli, én is nehezen várom a következő UH-t... Én 6+5 napon megyek...

Kutyafül, sikerült döntened? Nem egyszerű... a szivedre hallgass szerintem..

Lányok, nekem megszűnt majdnem teljesen a hastájéki izomláz szerű érzés, és nem is feszít már, csak néha... Hányinger továbbra sem semmi.

Én amikor az SZTK-ban megkérdeztem a dokit, hogy vállal -e, mondta, hogy hát finanszírozott betegként nem, erre én mondtam, hogy persze nem úgy gondoltam, akkor azt mondta OK, amennyit gondolok, adok. De mondta, hogy készüljek fel, mivel 34 éves vagyok, kell genetikai vizsgálat, ami 30ezer ft lesz. (Az Istenhegyin, ha jól emlékszem.) Szóval én arra megyek. AZt nem tudom,mi van a 30e ft-ban.

Vicuska, te már vásárolsz is? :) Én még a katalógusgyűjtő fázisban vagyok.... És a szívhang után mondjuk el a nagymamáméknak, és akkor végre mehetek a padlására, megnézem, milyen babaruhák vannak eltéve, még az unokatesómtól kaptam őket...
vanni
 
 


Panndi!

Remélem h nem kell télleg bemenned!!!Próbáld megtalálni azt ami lecsúszik.Gyümit se kívánsz?Amúgy gratula aszívhnaghoz!!

Vanni!

Nem kell ám állandóan érezned a has feszülését!Persze ilyenkor az ember rögtön parázik,de ez nem jelent bajt!Gondolj bele h pár mm-es növekedésről van szó odabenn,szóval nyugi!!!

Szofi!
Persze h tudom hol van,akkor télleg nem vagyunk messze mi se :wink: Én a Mester utcánál lakom egy kis utcában,a körút kb 7 perc séta,amúgy a Klinikák metro is max 5 perc :lol:

annus11
 
 


Köszi lányok a biztatást, aranyosak vagytok :)

vanni: fog feljebb menni a súlyom, tudom, persze, Zsófival is sikerült majdnem kilenc kilót híznom a végéig, csak akkor 7 kilóval több volt a kezdősúlyom, mint most. Nem is a kórháztól félek, csak nagyon hiányozna Zsófi :cry:

De hát majd csak lesz valami. Jövőhéten megyek vérvételre Pestre, az is izgi lesz, úgy döntöttem, megkíséreljük babakocsi nélkül véghez vinni Zsófival kettesben ezt a mutatványt :lol:
Vendég
 


Hát Panndi...én azért vinnék babakocsit,vagy kengurút...szerintem fárasztó lesz neki.Na meg te se haladsz rendesen :lol: De nagyon ügyes Zsófi ha már ilyen korán ennyit tud menni!Kitől örökölte ezt a túrázó tehetséget? :lol: :lol:

annus11
 
 


Hát nem kell neki olyan hű de sokat mennie, mert a villamoson ül, akkor átszállunk egy másikra, ott lépcsőn le-fel, úgyis én viszem, villamoson ül, és már a kórházban is vagyunk. Ott úgyis rohangálna, hazafele szintén ez. Kengurut kihízta, meg nem is nagyon javasolja a doki, babakocsit meg azért nem akarom vinni, mert úgysem marad meg benne, és akkor még cipelhetem azt is :roll: Ááá, nem tudom. Nyilván hozom majd ölben is, amennyit kell. Izgi lesz, na :) Amúgy kicsi kora óta járunk vele kirándulni, bár akkor még kenguruban jött :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: