Macsi gratula!!! Várjuk hogy gyere megint!
Kreiszi nagyon szépek a te képeid is!!!
Elif az energiád átjött, nem tudom pontosan hol laksz de ma reggelre ért ide

csupa pozitív dolgokat tudok most írni. Zéti este lázas lett, ezt írtam, szinte ájultan aludt el nurofennel, de nyikk nélkül átaludta az éjjelt és jó kedvűen ébredt, a lábamra húzta a papucsomat hogy menjek játszani

Tűrhetően van, látszik a szemén hogy nem minden oké, de jó a hangulat. Már én sem vagyok olyan sírós mint tegnap, csak szédülök, de azt ki kell bírni.
Apa tegnap egyszerűen tökéletes volt...hazajött "rendes" időben (este7kor...) és tök jó kedve volt, elmosogatott (tegnap egész nap csak termeltem a mosatlant, egyetlen kanálra sem volt erőm/kedvem) csinált magának vacsit, segített beadni a gyógyszert Znek (nem akarta bevenni pedig cukrozott gyárilag) és nagyon jó fej volt. Mostanában be voltam rá rágva mert kicsit közömbösnek éreztem őt úgy kompletten az egész család iránt, de a tegnapi teljesítménye miatt minden meg van bocsájtva. Sokat túlórázik és fáradt, nyilván amiatt nincs még ránk is annyi energiája amennyi kéne
Az egyetlen rossz dolog hogy ma még nem éreztem a kicsimet

Direkt nem vettem be reggel egyből a gyágyszert és megittam egy kapuccsínót, és megcsináltam Andus gyakorlatát és még feküdtem is oldalt egy kicsit de semmi, úgyhogy felhívtam a dokimat (még sosem beszéltem vele telefonon) és megkérdeztem mennyi idő után kezdjek aggódni ha nincs mozgás, azt mondta amíg nem telik le a 4-5 nap hozzászokási idő addig semmin nem szabad meglepődni, viszont ha ma délutánig nincs semmi mozgás akkor menjek el (délután 3-6ig rendel a lakásán, mindig oda járok). Kicsit megnyugtatott mert már a sírás kerülgetett megint, de most hogy el is van mosogatva még berakom a mosógépet és beülünk Zvel a játszósarokba, szigorúan legózni fogunk, hátha beindul a kicsim is. (most épp talán mintha lett volna egy box)
Ma elkezdte festeni apósom a babaszobát!!!

Elvileg 2 nap alatt végigér a házon, a száradás 6 óra, úgyhogy a festés része meglesz csütörtökre, addig megpróbálok összerakni néhány dobozt is hogy lehessen lassan szállítani. Jujj de jó