Veronikusz! Köszönjük, hogy leírtad. Ügyesek voltatok. Tényleg, ilyen tempóban...
Étvágytalanság: igen, amikor hazajöttünk, de nem, már a kórházban is sokszor csak a szopi miatt ettem-ittam. Nem jó, de jobb mint ha nincs tejci. És nekem legalábbis rögtön meglátszott, ha nem nyomtam magamba a vizet meg a kaját.
Tünde, éljen a WC-be kakiló Bene!
Fülészet?
Zsófi, Steffi, nem ér, hogy ilyen csinik vagytok (én meg még most is vagy négy hónapos várandósnak nézek ki

).
Emano, ismételten közlöm, hogy Balu az egyik szívünk szottya. És rülünk a jó hírnek.
A másik szívünk szottya
Mica
[bLetti[/b] jobbulást!
Renata, Berlioznak is. (privi érik)
Cooper, olyan ez a kép Jankáról, mint egy kis virág.

És nagy képet tudsz tenni?
Florka olyan jó dumás lesz, mint az anyukája

no meg KisJankó. Emlékezteka karácsonyi versre? Csak néztem.
Egyébként nagyon jó, hogy ezt leírtad Emese. Nálunk is voltak hasonló dolgok testvér ügyben, bár rövidebb idő alatt megszokta Melinda, hogy nem szabad megütni Esztert se akarva, se akaratlanul. Viszont ha én bántom őt (durvábabn szólok rá, türelmetlen vagyok), akkor az rögtön Eszteren csattan. és igen, az elején én is lopva mertem megszeretgetni Eszert, aztán rájöttem, hogy hülyeség. Csak őt is kell rögtön.
Mostanában egyébként csinálja a tipikust: pl. őt is kell néha újra etetnem kanállal, karonülő gyerekeknek való játékot játszani vele ha látja, hogy Eszterrel azt csinálom.
De egyébként éli az ő kis saját életét: és jelentem ma először bugyit adtam rá, és BELE IS PISILT A BILIBE TÖBB SORON. És olyan kis boldog volt, hogy agyondícsértem. Ha átázik, jön rögtön, kakit is mondja. Remélem egy idő után előtte is és nem csak utána...