A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

[quote="csiri-biri"]M írta:csiri-biriárti!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekünk babapiskótás van ilyen,csak nem mertem feltenni!!! 8)

jobb is mert azonnal küldtem volna egy emailt a védőnődnek,úgy ahogy márti védőnőjének is fogok... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na megmutatod azért.amúgy anyám is azzal nyúz,hogy próbáljunk a barackhoz babapiskótát rakni mert ugye tápból kb 5x 80-at eszik (vagy annyit sem),és azért gondolom ez a sztrájk meg fog látszani a mérlegelésnél is.ha meg a gyümit megeszi(eddig) akkor legalább annak legyen valami tápértéke :?

dávid még mindíg nem fog.úgyhogy róla ilyen képet egyhamar nem fogtok látni.a védőnőnek még nem is mertem mondani :oops:
mert ő már egy hónapja azt mondta,hogy kéne.tuti kiakadna,és elküldene mindenhova minket.

na megnézem mia képeit :P :P :P :P :P :P :P :P nagyon kivi vagyok!!!!
Vendég

megnéztem írígy vagyok de nagyon :oops: :twisted: tisztára kikészültem :twisted:
nagggyon jók a képek :wink:
Vendég

na megjöttem, mindjárt kezdem a visszaolvasást.
köszi a dícséreteket.

irígykedés... ugyan Bari... 2 napja üvölt a fiam. aszondják az okosok hogy a foga jön. csak azt nem értem, hogyha pl ölben van, vagy sétálunk, akkor megáll a fognövés vagymi a tököm? :evil:
kértem kölcsön egy kengurut, hogy legalább főzni tudjak, na 1 percet sem volt el benne. még jó hogy nem vettünk, csak kölcsön kértem - fölösleges beruházás lett volna. most kiraktam a kertbe hibernáltam. csöndben van. lehet hogy megfagyott? :lol:

azon is gondolkoztunk hogy megszokta hogy egész nap nyüzsi van, jövés-menés, hogy mindketten vele vagyunk, és a nap 90%-át a szabadban töltjük, most meg nem. és talán ez a baj. fene tudja.

amúgy az utat nagyon jól bírta, odafelé a görög határon ébredt, visszafelé volt egy kis nyaff de nem volt vészes. kint minden este étterem, csomó kirándulás, tengerpart, tökjó gyerek volt. eddig sem volt rá panasz, de ott különösen jófiú volt. képzeljétek a görögök annyira imádják a gyerekeket... vagyis ezt eddig is tudtam, de azt nem hogy úton útfélen vadidegenek odajönnek, megdögönyözik, csikizik, beszélnek hozzá... sőt voltunk egy görög vacsin, na ott az első 2 percben volt nálam MIlán, onnantól kezdve mindig másvalaki kezében volt. egyszerűen kivették a kezemből és körbejárt. Milán meg élvezte - egy darabig. utána sem sírt, csak fura képeket vágott (látszik is 1-2 fotón :D).

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:13-kor.
hékás

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:14-kor.
pironya

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:05-kor.
Vendég

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:15-kor.
pironya

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:15-kor.
pironya

Hékás: én Gyulán készültem, azon kívül nem jártam még ott, de tervezzük. talán tavasszal... képek alapján szerintem nagyon szép hely, úgyhogy ne panaszkodj. 8)

mia_snow

a víz nagyon jó volt de Milánt azért nem fürdettük meg benne. :D

Bari neked akartam írni az előbb csak elfelejtettem: ha hízlalni akarod a fiad akkor sztem ne babapiskótát vagy iesmit, hanem főtt krumplit adj neki összenyomva. nekem a védőnő azt mondta hogy a hozzátáplálásnál azoknak a gyerkőcöknek akik lassan híznak, nem a gyümit szokta ajánlani kezdésnek hanem a krumplit

aztán lehet gyümölcsöt krumplival is akár vagy iesmi

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:14-kor.
hékás

Sziasztok Lányok!!!

Tegnap kérdeztem hogy ki mit főz,vagy főzött mostanság. Hát senki sem vállaszolt. :roll: Mindegy.
Én azért adok ötletett.
Hagyma krém leves,leves gyöngyel,+pizza.
Amit Apa csinált,hüha,hát nagyon jol sikerült.
Dobok egy fotot rola,csak már ekkor a felét meg ettük már.

Kép

És eszembe is jutott,milyen jo lenne egy kis süti utána. :lol: :lol: :lol:
Elképzeltem milyen fini sütiket vettetek melike tegnap. Akkor még a képet sem láttam.

Majd jövök,még.
Ja meg karfiol leveske volt mostanság,most meg tejfölös lecsot főzök.

Én tejpépet akarok Milánnak adni,de higgabban. Nem sűrün,mert nehezebb emészteni sűrün.
Mit szoltok???

Kata&Milán

oszman777

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:06-kor.
Vendég

Kriszta: nem fotós, sőt inkább az én hobbim a fotózás, ő csak akkor kattingat ha megkérem rá. :D

kaptunk kölcsön egy szuperjó gépet a nyaralásra, igazi profi szerkezet, azzal fotóztunk - ezért a jó minőségű képek szerintem.

főzés: ma székelykáposzta volt de a hagymaleves is jó ötlet, majd a héten csinálok én is.

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:14-kor.
hékás

mia:a krumpli hizlal????igen én szeretném ha dávid vasgyúró lenne :oops:

piri:szép méretek :roll: örülök,hogy jól sikmerült az oltás!!
dávidnak olyan gyorsan adta a kettőt,hogy szerintem azt hitte csak 1 :lol: :lol: kb fél másodperc alatt szúrta adokinéni..ő a villámkezű dzsó pedig 76évesa rota is izlett neki is.. :lol: :lol:

hékás:én oda akarok menni jövő nyáron egy pár napja mert van valami kircsi strandja :lol:
Vendég

nem napja hanem napra
Vendég

szia kata:jó a pizza!!nálatok hány perc alatt ér oda? :lol: :lol:
itt kb40 :lol:

főzés:ma spenót :? :? :? :? :?

tejpép:azt én is datam már sokszor :oops: vegyes gyümi,de én sűrűn,mert úgy nem lesz olyan a nyaka meg a ruhája :lol: :lol:
hát nem eza fő szempont? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:15-kor.
hékás

kicsi????én úgy tudtam nagy :shock: jaaaaaa kircsi...régen így mondta a lányom hogy KIRÁLY :lol: :lol: :lol: :lol: azt hittem ezt mindenki érti :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:15-kor.
hékás

Sziasztok!

Jó sokat írtatok,csak átfutottam.

Mia:szuperek a képek,tündéri Milán!

Bari:ügyes ez a Dávid baba,jó kép!

Márti:tényleg ette a kiflit?

Nálunk nagyon jó idő van csajok!Olyan jót sétáltunk.Vettem végre Máté ruháinak egy kis szennyestartót,mert eddig csak egy zacsiban gyűjtögettem mosásig. :oops:

Kép
melike

Bari te annyira hülye vagy!Mikor taliztunk nem voltál ilyen vicces...

Kép
melike

Képzeljétek a barátnőmnél (1 utcával lakik arrébb) már jelentkezett az új védőnő.Biztos hamarosan ide is eljut.Kíváncsi leszek!

Kép
melike

Leviszem ma Mátét a doki nénihez,mert hörög egy kicsit meg köhécsel.Lehet,hogy semmi baja,de úgy leszek nyugodt.

Kép
melike

Stella boldog születésnapot!

Kép
melike

[quote="melike"]B írta:melikeari te annyira hülye vagy!Mikor taliztunk nem voltál ilyen vicces...

lányos zavaromban :oops: meg amúgy is el akartam játszani,hogy normális vagyok...ezek szerint sikerült :wink:
Vendég

Komolyan mondom,nagyon jól sikerült! :lol:

Kép
melike

Azért én még szeretném a vicce oldaladat is megismerni. :wink:

Kép
melike

s lemaradt

Kép
melike

megmondjam mit fog mondani a doki:(mert nem csak vicces vagyok és szép,hanem okos is:"nekik még nagyon rövid a garatuk és ezért minden ami az orrmandula mögött van attól szörcsöghet...és mivel fekszik hátrafelé folyik és ettől köhécselhet is..ha úgy érzed szívd neki orrszívó porszívóval...és ennyi" :lol:
de azért hallgasd meg tőle is :lol:
Vendég

Hol vannak a többiek?
Egy fél óra múlva elmegyek,akkor meg mindenki ír!Meg fogok sértődni! :cry: :evil: :wink:

Kép
melike

remélem nyáron lesz rá alkalom :wink: én szeretném
Vendég

Meghallgatom és ha ezt mondja küldök egy diplomát! :lol:

Kép
melike

Lesz hát!Úgy csináljuk!

Kép
melike

[quote="melike"]M írta:melikeeghallgatom és ha ezt mondja küldök egy diplomát! :lol:

ok ...és akkor az iwiwen odaírom a nevem elé hogy Dr :lol: :lol:
Vendég

Hát csajok, csak ámulok, hogy ki mit ad a babájának :)

Bari: Sztem is inkább krumplit tegyél bele. Régen, emlékszem, hogy a hízlalandó babáknak tejbegrízt adtak :lol: Na abban van ám kalória :D
Ja, és mit fogsz mondani a dokinak, hogy kis húsos lett Dávid? :lol: Azt mondtad, hogy ő nem szereti a hurkás gyereket ;) Egyébként a fiad sztem teljesen formás. Nem sovány és nem is hurkagyurka. De ezt már mondtam egy párszor :)

Piri: Jól megnőttetek! :D Tényleg tekintélyt parancsoló méretek ;) Félek mit fogunk kedden majd mérni. Mostanság elég kevéske a tejcsi :( Azért remélem, hízott Bencém is egy picit ;)

Mia: Hú, nagyon tuti hely! És tényleg jók lettek a fotók ;)

Márti: Engem is érdekelne, hogy csak a fotó kedvéért kapott kiflicsücsköt vagy tényleg meg is szopogatta :lol: Édes nagyon!!!!

Oszi: Én azért nem válaszoltam a kajcsis kérdésedre, mert nem főztem semmit :oops: Ma viszont sertés husiból csináltam ragut, holnap sztem vmilyen főzelék lesz (hmm, van fincsi friss tök a piacon) virslivel vagy husival. Tervezek még a héten vmi rakott cuccot is csinálni, pl. karfiol vagy zöldbab, esetleg krumpli. Pizza is jó ötlet, elég régen csináltam. Ti is magatok gyúrjátok a tésztáját? Én úgy szoktam, hogy meggyúrok egy fél kiló lisztből, majd a felét beteszem a fagyiba, így legközelebb csak előkapom és megszúrom jobbnál jobb feltétekkel ;)
A tejpép sztem jó ötlet, mikor akarod adni neki? Ebédre vagy vacsira?

Melike: Igazán jól néztek ki azok a sütik! Nekem apa szokott hízlalás gyanánt hozni a közeli Cziniel cukiból tortát, kb minden másnap (lehet ma is kapok? :) ), na azok is nagyon tuti jók :)

Stella: Boldog szülinapot, ha tényleg mostanság van!!!

Jaj, kit hagytam ki? Ezer bocsi érte!

Nem sokára megyek a fogorvoshoz időpontért. Tegnap ráharaptam valamire a darált husiban és letört a fogam oldala. Valszeg korona lesz a vége. Más sem hiányzott...

Kép

Kép
bettica

Dr. Bari :lol: Hogy van a kisfiad?

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!
nem bírom ki,hogy ne mutizzam meg ezt :arrow:
Zoé első csizmája:
Kép
Vendég

Hú, Csiri, aranyos kis csizma! Hol és mennyiért vetted? Mekkora méret?

Kép

Kép
bettica

szilvi:szerintem mi olyanok sosem leszünk,hogy a dokinéni ducinak nyilvánitsa :?
de szerintem prinya csogija is inkább csak formás mintsem duci pedig vannak kilók bőven :lol:

bettica kösz kérdésed:még szívjuk az orrát rendesen,egy porszívó tönkre is ment,viszont attól félek hogy nekem is és apámnak is(egész nap itt van) mandula gyuszink van :? :? :? :twisted: :twisted:

csiri jó a cipő dávidnak is van egy téli csizója...természetesen lány csizma...minnyá mutatom
Vendég

letakartam,hogy ki küldte a hozzászolást és megkérdeztem anyámat KIÉ A CSIZMA!!
még szemüveg sem volt rajta és rávágta:csiri zoéja :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

[quote="lia0415"]l írta:lia0415etakartam,hogy ki küldte a hozzászolást és megkérdeztem anyámat KIÉ A CSIZMA!!
még szemüveg sem volt rajta és rávágta:csiri zoéja :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pedig mostanában nem is fotóztam a legújabb kollekcióinkat.... 8)

bettica!
turis és nem tudom mennyibe került,de anyós projekt!de 2es méret!és 200ft!!!
Vendég

bari!
Jó a csizma,hasonlót néztem a brendon honlapon is!De anyós beelőzött! :roll: (ismét... :evil: )
Vendég

Sziasztok!

Ma felvásároltam a Minimanót. :) Dorci kenguruban volt velem, tök jól viselte.

Vasárnap keresztelő!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

[quote="csiri-biri"]b írta:csiri-biriari!
Jó a csizma,hasonlót néztem a brendon honlapon is!De anyós beelőzött! :roll: (ismét... :evil: )

na ez az amitől nekem nem kell tartanom...hogy anyós beelőz :lol:

vettem krémest 8-at kettő már lecsúszott,régi szép tavalyi emlékek :lol:

bogi muti
Vendég

sziasztok!

visszaolvastam.. én nem mindig írok mindenhez.viszont mindig elolvasom amit írtok.

nagyon cukik a babák
csiri-ez a szélcsengő...kiráz..

piri,buci-üdv újra-nem semmi méretei vannak Csonginak, nagyon szép baba!ő a férjed?mert mikor férjmutogatóst játszottunk, más volt, igaz azon a képen profilból feszített.mintha meghízott volna :roll: vagy nem?
az anyatejet minden gyerek szervezete másként dolgozza fel, vagy hogy van ez?hogy lehet, hogy van 2 kgos különbség is ugyanannyi idős anyatejes babáknál?vagy hülyeségen elmélkedem?
egyébként már akartam kérdezni anyatejeseket,hogy széklet milyen időközönként van nálatok?nálunk volt hogy 5 napot kihagyott, s a 6.-on lett(1szer volt ilyen).kb 1 hónapja 2 naponta van.

csiri-nagyon cuki a csuzmi-csak nehogy eltűnjön a hóba a gyerekkel együtt :lol: már hogyha lesz hó

Miruka már egy hete olyan mint akit kicseréltek.eddig sem volt egy sírós baba, de most meg pláne. meg sokkal többet alszik nappal, mint eddig.nem tudom mi lelte. ilyen hatással van rá a hideg?

Kép
Kép
eyi

Párásítót vettem, hálózsákot, harisnyát, stb.

majd a keresztelő után teszek fel képeket!

Minekünk minden nap 1-2* van kaki, és mi is csak anyatejesek vagyunk. Érdekes dolog ez a kilókkal, Dorina csak 5200-5300 gramm. Igaz 2770-nel született.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

[quote="d. bogi"]P írta:d. bogiárásítót vettem, hálózsákot, harisnyát, stb.

majd a keresztelő után teszek fel képeket!

Minekünk minden nap 1-2* van kaki, és mi is csak anyatejesek vagyunk. Érdekes dolog ez a kilókkal, Dorina csak 5200-5300 gramm. Igaz 2770-nel született.

Bogi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fellehet hívni dorinát a kilói számával????NAGGGYON MENŐ ÉS EXCLIUSIVE! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: