Sziasztok Lányok!
Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat. Sok erőt adtatok. Olyan jó megint itt lenni.
Heni!
Kata DE 10-kor született (8-kor kezdődött), Szofi jött hajnalban 5.30-kor
Brigi!
Bocsi, hogy csak utólag, de SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Talán elfogadod az igazolt késést!
Tünde!
WOW! Ez a kis GOMBSZEMŰ!!!

:D:D Címlapra való képek!!!

Zsófi szeptember 19.-én született

majd átírnád!!! Köszi
Zsófi!
További jobbulást!!!
Dorkával mi is taknyosak voltunk szülés előtt.

Ez is egy előjel (???)
Dorka!
De jóóóóó képek!!!
Kriszta!
Naddon naddon édi!!!!
Steffi!
Ez a puszis kép !!!!!

:D:D:D:D
MINDEN KÉP ANNYIRA ÉDES!!!
HAJNI/HANNA, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!
VÉDŐNŐ:
Most ment el a védőnőnk.
Mindamellett hogy végtelenül aranyos, csak annyit mondanék - minden megjegyzés nélkül, - hogy mikor elkezdtem sorolni, hogy milyen homeopátiás és egyéb dolgot használtam, szedtem a szülésre felkészülés végett, akkor elkezdett jegyzetelni.

Végül odaadtam neki a papíromat amin fel voltak ezek sorolva.

Egy hét múlva jön megint.
Bocsi lányok ha valamin vagy valakin átsiklottam, de még mindig nem tudom hogy fiú vagyok-e vagy lány. Talán lány, mert itt szuszog mellettem valaki
Szülés történet:
Csütörtökön ugye Mészáros megnyugtatott, hogy teljesen zárt vagyok. Nagyon „öröltem”.

Majd este teljes nyugalommal lefeküdtem aludni, majd éjjel arra ébredtem, hogy Szofi bedugta a kezét a kiságy alá és nem tudja kihúzni és ordít. Szerencsésen Katát is felkeltette.

Férjem Katát, én Szofit vigasztaltam. Még jó hogy otthon volt a férjem, mert már éjfélkor el akart menni dolgozni.

ez meg hajnali 1:20-kor volt. Mikor végre visszaaludtak a lányok le akartam feküdni, de olyan menstruációs görcsöm lett. Alig nyúltam ki az ágyon, már jött is a következő, ami viszont már az összetéveszthetetlen „lórúgás” volt. Szépen beágyaztam (utána), még kimentem pisilni, de rögtön jöttem is vissza, mert már alig tudtam mászni így szóltam a férjemnek. (mondta, hogy az ágyazásból sejtette, hogy akció van de még várta hogy szólok-e

) Én gyorsan szóltam a szülésznőmnek Keszeg Évinek, ő meg hívta a kolléganőjét hogy jöjjön vigyázni a lányokra. Férjem mondta, hogy átrakja az én kocsimból az övébe a kórházi csomagokat de a tekintetemből rögtön látta, hogy arra már nincs idő. Mire lemenetem a garázsba, már itt is volt a kolléganő, majd ezerrel, piros lámpákon át, berobogtunk, egymásba érő fájásokkal. Évi mázlinkra ügyeletes volt. Mondták Mészáros most ment haza 1-kor. Hegedűs volt az ügyeletes. Nagyon rendes volt. Mondtam neki, hogy ha már ott tartok, akkor ne hívják be Mészáros, mert még 1x nem fogok senkire se várni még 5 percet se. 4 ujjnyira voltam kitágulva mire beértünk. Mészárost úgy hívták, hogy vagy helikopterrel jön, vagy ne is jöjjön. Hát tényleg gyors volt, mert alig feküdtem fel a szülőágyra (a CTG beugró utáni első szobában voltam) már jött is a doki. Mondta még le se tudott feküdni az előző után.

Szóval most se kaptam se beöntést, de kanült se semmit, mert már nyomhattam is. Gátvédelemmel szültem. Nem volt semmi vérzés, se sérülés. Zsófi is nagyon ügyesen csinálta és végül 2.18-kor ki is bújt közénk.

:D:D Nagyon boldogok voltunk/vagyunk. A köldökzsinórt megint a férjem vágta el. Az utófájásoktól viszont 2 napig kapartam a falat. 3x szedtem egy nap fájdalomcsillapítót. Még jó hogy legalább gátsebem nem volt.

Mészáros szülés után azt mondta, hogy ha a fájásokra ébredek, lehet, hogy otthon szülök.
Lányok tegnap este látták. Teljes extázis és meghatódás volt. (utóbbi részemről főleg) Azóta nem hagyják egy percre se magára. Szofi is csak „baba, baba” meg „baba eszik” „baba sír” meg simogatják, puszilgatják. Megeszem őket.

:D:D:D Sajnos Kata pont taknyos, így meg olyan rossz pont most rászólni, hogy ne nyald már össze a hugit.

majd csak túléljük ha mégis!
Most megyek, mert ezt a hozzászólást is reggel 7 óta vagy 15 részletben írom.
Jövök ha tudok és persze képekkel.
Még egyszer mindenkinek mindent köszönök.