Sziasztok Csajok!
Viki
Fogszámlálás - hát az gond nálunk is. Én is csak kb-ra tudom a számát
Panni
Csodaszépek a lánykáid, még a - szerintem egyébként jól sikerült - amatőr fotón sem látszik kevésbé
Keresztelő jó lenne nekünk is, de apával nem értünk egyet. Én akarom, ő nem.
Oltás
Pneumo - beadattuk, eddig nem volt gáz. Viszont bárányhimlő ellen nem oltanám. Bár laikus vagyok, szerintem az tényleg egy olyan betegség, amin azért át kell esni, vagy tévedek?

Szóval Ildi egyet gondolunk. De Panni és Mamiblue hatására újragondolom, és megkérdezem a dokinkat, hogy mit gondol.....
Mona
Fogmosás - ne röhögj ki. Én énekelem egy egyszerű kis dallamra, hogy "mosi-mosi fogacska", és Ati meg hagyja, hadd csináljam. Persze előtte és utána is övé a terep, anya csak segít egy picit

Egyébként rendes fogkefét használunk, csak nagyon pindurit. Vinnyogtam én is eleget előtte. Ráadásul ezt Ati is meg tudja fogni, és tudja csinálni, amit kell.
Cipő - mi egy számmal nagyobbat vettünk. A kettővel nagyobb már óriásinak tűnt, és szerintem a gyerek sem tud menni benne.
Edit
Ati is rámol, de azért én ennél szigorúbb vagyok

Így is olyan a lakás, ha adok neki 10 percet, mintha házkutatást tartottak volna.
Pasi - csak te tudod, hogy mi a jó neked, nektek. Csak alaposan gondold meg. Ne kapkodj el semmit. Alapjában véve a házszám változik......bocsánat a kivételektől, de ahogy hallom az ismerőseimet, a többségre ezt láttam igaznak. És amíg nem vagy az ővé, a csillagokat is lehozná, de amint változik a birtokviszony, azzal együtt sokminden változik.
Panni, Mamiblue
Gratula az évfordulóhoz!!!!
Mamiblue, ez naggyon tetszett: "már régen akar nekem venni, én meg nem engedtem...". Na, ez velem nem fordulna elő

Jobban tenné a nagynéni is, ha nem csinálna ilyeneket
Bili
Én úgy olvastam, hallottam, hogy akkor kell elkezdeni, ha a gyerkőc már rendesen ki tudja fejezni magát. Mi még egyelőre ott tartunk, hogy Atis mondjuk 10-ből 5x maga mondja, hogy "kaka". Ez annyit tesz, hogy kaka van a pelusban.
Nóra
Pöttyeszek elmúltak?
Sziszike
De jó, hogy írtál, örülni viszont a rossz hír miatt nem tudok
www.neera.hu, nézd meg. És ne add fel!!!!!! Kitartás, kitartás, kitartás!!!!!!
Márkanyuka
Ez szerintem minden pasinak bejön: azt csinálhat velem amit akar. Szóval a tuti ajándékra utazol.
Mi is fűtünk egyébként már egy ideje.
Takaró Atin egy percet sincs, szóval marad a vastag pizsi, mert éjszakára nem csinálunk túl meleget. A takaró csak dísz. A hálózsákban szerintem nem tudna felállni, és attól nagyon ideges lenne.
Jucu
Remélem már minden ok. Bálintnak jobbulást. Atis is még beteg, ha kel, ebéd, aztán irány a kontroll. Még mindig a füle. És sokat piszkálja, és ebből gondolom, hogy nem jött rendbe
Dudu
Ha hiszti felé hajlik a dolog, én inkább a) elterelem a figyelmét. Ha nem működik, akkor b) ráhagyom.
Mona
Ati is imád takarítani

Ő még kétszer alszik. Délelőtt és délután. És fél 8-kor már hulla fáradt. Viszont újabban éjszakánként 1-2x sírva ébred, nagyjából ugyanabban az időben. 1/2 3-kor.
Bogesz
Okt közepe eddig jó. Én nagyon szívesen látnálak már végre Benneteket élőben. És te egy hős vagy, hogy bevállaltad a szervezést
Víz-üdítő
Volt egy időszak, amikor Ati csak üdítőt volt hajlandó inni. Már a színéről megállapította, hogy ő azt nem fogja meginni. Aztán higítottam az üdítőt, egyre jobban, aztán lett a víz. Üdítőt (=100%-os gyümilé) étkezések után ihat, de étkezések között és éjszaka szigorúan csak víz.
Viki
Doki - pénz: nálunk bizony a kiszállásnak díja van. Nem adható kategória. Remélem Fannival már teljesen rendben van minden. Olvastam a javulásról.
Most ennyit tudtam írni. Igyekszem nem hanyagolni benneteket. Nov3-tól kezdjük a böcsit, év végéig átmenetileg több időm lesz majd mindenre. Januártól dolgozom normálisan. Most intézik az új munkaszerződést - nov 5-től vagyok szabin, 39 napom van, én meg intézem a gyes igénylést apa nevére. Azt tanácsolták, mert hogy így jobban jövünk ki, ha lesz 2. gyerkőc, illetve a táppénz is jobb lesz majd nekem, mintha én kapnám a gyest, és úgy mennék táppénzre ha Ati beteg.
Ja, és kaptunk Apeh-től levelet. 31Ft-os adótartozásra fizessünk be 7500 Ft-ot, de ez még nem a vége, mert ez csak 2007 dec 31-ig (azt hiszem) tartalmazza a késedelmi kamatot. Idénre ezt még meg kell fizetnünk. Jó, mi???????
Pusszantás mindenkinek!!!! Kiváltképp a kis babócáknak