A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:08-kor.
20150601134430

gondolom olyan koordináció lesz majd ami mindkét félteké érinti. gondolom mászás, járás, ilyenek. nem tudom. de nagyon erősen hiszem, hogy ha eddig mindenből beleestünk a legkisebb százalékba, akkor most a 30-ba is beleférünk. :)

KépKép
muffin

az a baj, hogy már egy jópár napja nem eszik rendesen és meg is állt a növésben. szerencsére a fogyásig még nem jutottunk el és nem is igazán stressuelne a dolog ha nem ilyen kevés időnk lenne a műtétig... dehát sokmindent nem tudok tenni... megtömni mégsem lehet...

KépKép
muffin

Hát a gyomorszonda is felsértheti kicsit esetleg, de az elvileg nem megy a hangszalagok közé... nem tudom...lényeg hogy egyen. Asúlya miatt meg ne aggódj, október 6 még messze van, sokat hizik még addig...

Kép
andkata

Kezd fájni a fejem. A fenébe.....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Andkata - neked nincs egy privid véletlenül?????? :D
Csak mert múlkor tali előtt kérdezted vki telószámát én meg elküldtem neked a tel.számos listát. És most látom h még mindig nem nyitottad meg... :lol:
Vendég

Eveli: át tudom érezni a kajaproblémát...
Mióta eszik nehezebben és kevesebbet?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera basszus észre se vettem...
elolvastam, köszi!
Ági akkor átküldte a számát...

Kép
andkata

Titikém!
Gyógyölelés neked!!!
20150601134430

Titi, jobbulást! nekem tegnap fájt tompán egész nap. Mondjuk legalább mióta Adél született migrai nem volt. Régen megkeserített az életem. Pedig többet nem alszom, mint régen...

Kép
andkata

Sziasztok!

Újra itt! (bár senkinek nem hiányoztam)

Muffin! Nagyon ügyes volt a kisfiad, hogy nem sírt, nem akart feleslegesen még pluszban idegesíteni! Holnapra kipiheni magát!
Szorítok a hangyáknak, meg a 30-as számnak!

Talis képek nagyon jók, érdekes volt őket nézegetni! De a következő talis képeken mindenkit szeretnénk látni!

Kike! Hűha! Tényleg kinn a foga Dominak! Amikor Rolinak kijött én is féltem, hogy megharap, volt is próbálkozás, de aztán ment foggal is!

Timi! Nem semmi mennyiség egy 7 hetes babának! Ezt tényleg nem lehet cicivel győzni, bár azért abból kevesebbet enne, mert üvegből jobban jön.

Nem mondom egyesével, mert nem is tudnám maradéktalanul felsorolni, de minden baba nagyon szép.

Táblit majd bővítem, mert van már egy pár új adat.

Mi jól vagyunk, bár kicsit küzdünk a tejcsivel. Jázminnak elég, de már a napi 2 dl leadnivaló is nehezen jön össze. Próbáltam az Urticát, majdnem elapasztott, most Ricinus Communistet próbálom. Majd meglátjuk.

Roli kicsinek és Jázmin:

Kép

Ja és én is overalt akarok venni, de nekem lábas kell, mert a zsákot nem tudom bekötni a hordozóba. És én legalább 80-ast szeretnék, mert az alá lehet öltöztetni és még jövő télen is tud benne szaladgálni csizmával.

Andi! Jók a képek!

Nagyon csapongok, de már rég nem írtam és hol ez, hol az jut szembe!

Ma megint babanézők jönnek hozzánk!

Andkata! Eddig nem is tűnt fel, hogy Adélnak milyen szép kék szeme van, nagyon szép kislány.

Kép
szly27

Köszi, Szilvi...Nem tudjuk honnan ez a kék szem...Csak a hugomnak volt ilyen...Vagy a postás??? :D :D :D

Kép
andkata

Szly!
Jázmin milyen édesen feszít! ;)
20150601134430

Rolinak is kék van, pedig nekünk mindkettőnknek barna. Bár a papának kék, szerintem onnan örökölte!

Kép
szly27

Szerintetek hasonlítanak?

Kép
szly27

nem is kicsit Szilvi...

Kép
andkata

Pedig mi úgy látjuk, hogy nem annyira, mások meg azt mondják, hogy nagyon!

Kép
szly27

Szly!
Nekem is azt mondják, hogy Bubu rám hasonlít, én nem látom benne :oops:
20150601134430

Szerintem is rád hasonlít Viki! Valahol láttam egy esküvői képeteket a pároddal.

Tényleg!

Anyjuk! Sok boldogságot kívánok nektek!

Kép
szly27

nem tudom hogy lesz ebből éjszakára alvás... a gyerek eddig még csak aludt ma... na megyek és megpróbálom megint felkelteni... nem tudom mennyi altatót kapott... :)

KépKép
muffin

Mennek kepek: Andi! Ebbol ki tudod szedni?

Kép Bence apó
Kép vigyorik
Kép Csaba manó
Kép Csaba láma
Kép a volt ágyunk:)
Kép Bence bubu szunyál
Vendég

Muffin,
Eliot nagyon ügyes kicsi fiú! Szerintem éjszaka is aludni fog, olyan rendes! Meg így gyógyítja a torkát!
Fura, ahogy olvasom a veletek történt dolgokat... mindig elétek kerül valami megoldhatalannak tűnő dolog, és akkor a jóisten küld nektek egy alig észrevehető szalmaszálat, és te rögtön észreveszed és újra túljuttok a nehéz időszakon... Hogy a fenébe lehetne másképp, hogy a volt tanítványod apja éppen az a főfőorvos, akire vártok?
Muffin, benneteket angyal kísér, én mondom. Ettől persze nem lesz könnyebb semmi, de sikerülni fog! Ti meg tudjátok csinálni!

KépKép
szkagi

sziasztok

látom téma a bundazsák,én 80-ast vettem a veterán amiböl tudok overállt is csinálni, most meg elég az a ruci neki amiröl a multkor tettem fel képet,

CSAJOK LÉNA NAGYON JO BABA LETT MOST IS FÉL 12-TÖL ALSZIK KINN A TERASZON BABAKOCSIBAN

ÉS 3-3 NAPJA 4 AZ AZ NÉGY ORÁNKÉNT ESZIK IGAZ 180 -AKAT
ÉS ESTE TIZTÖL ALSZIK REGGEL 5-6IG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

persze néha vannak nyügös oráink de sokkal de sokkal jobb mint az elején amikor azt hittem itt a vég

a nyagy lányom beteg lett elvittem a dokihoz és ma megy vissza a koleszba,ragaszkodik hozzá(persze felpakoltam c vitamin,méz citrom vizforralo és egyebek)
egészhétvégén lámpáztam megkuráltam hogy rendbe jöjjön és rettegtem hogy a kicsi el ne kapja
ja MARCSIKA:NEKED AKAROM IRNI!!!!!!!!!
NE AGGODJ AZ ÉN LÁNYOM TAVAJ KÉZZEL -LÁBBAL tiltakozott a kolesz ellen most meg imádja
és én egész decemberig minden hétvégén bögtem (persze nem elötte)
mert annyira hiányzott
meg lehet szokni de nagyon nehéz

mindjárt viszem vissza a buszhoz,ma vettem neki kabátot télit, meg a kisebb csajnak is, már csak a fiamnak kell téli kabát meg persze majd bakancs és téli pulcsi
áááááááááááá
nem is mondom.
csütörtökön megyünk a kardiologiára pestre

szerdán léna szuris
jövö héten kedden csipöszürés
holnap szülöi értekezlet
nem is mondom jo??????????

volt ma védönö és mondtam hogy én már adok gyümölcsöt semmit nem szolt rá azt mondta mehet
ha jol megszokta jöhet a tejpép is
hát röviden ennyi rolunk

sajálom a nem alvos nyügi babákat.teljessen átérzem a helyzetet

muffin minden elismerésem a tiétek!!!!!!!!!!!!!!!

nagyon szupi és krativ anyukák lakják ezt a topicot a babaképekböl itélve
és édi kis babocák vannak itt

anyjuk gratula a ""férjes asszonyok körében""

én is csináltam tesztet egy csikos lettű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja és erre tegnap megjööttt..............de olyan modon hogy ....................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kike,
Dominak jön a foga?
Na, ezt hozta a fogtündér? Két legyet (vagy hányat :D ) egy csapásra: elvitte a Vercsiét, elhozta a Domiét :D

Maverick,
a végén még kedvem támad ikreket szülni, olyan aranyosak a fiaid :wink:

Sajna fürdőszobát kell takarítanom, úgyhogy elvonulok.

Ja, a kisBencés versből kimaradt két sor, most pótolom! Az én eszem kurtább, mint a lányomé! Viki, ezt a változatot tedd fel, légyszi! Köszke

Volt egyszer egy kemence,
belebújt a kis Bence.
Kormos volt a kemence,
fekete lett kis Bence.
Nézi őt a mamája,
nem ismer a fiára...
Becsukta a kemencét,
jól elverte kis Bencét.

(na és ezek után győzzem meg a gyerekemet, hogy senkit nem szabad bántani :roll: )

KépKép
szkagi

Ági :D :D :D

Maverick, ezekután el nem hiszem hogy ezek az édes manók egész nap sírnak...

Kép
andkata

Sziasztok!

Még nem tudtam visszaolvasni teljesen, mert benyelt valami virus gép! :twisted:

Lányok, orrcseppből ti milyet használtok, ami fellazitja egy kicsit! ?
Tudom, h már sokszor irtátok de nem jegyeztem meg! :oops:

Egyébként a tali pontosan hol lenne, helyileg, hol van ez a meki?
bencuri

A kis Bencés vers nálunk Nagy-nagy Kedvenc!! :D
bencuri

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:08-kor.
20150601134430

Bencuri- Viki,

Sterimar- tengerisós oldalt, mellyel lazítani lehet a váladékot, Nasivin Baby melyben gyógyszer is van...

Óbudai -McDonald's Vörösvári út, kb a Szőlő utca magasságában...Nem messze a Flórián tértől..Én a Szőlő utcában lakom. :)

Ronix, örülök, hogy Léna ilyen édes kislány lett...Én csak reménykedem, hogy Adél alvókája is megjavul idővel...Sajnos Wera Nórija nem a legjobb példa erre, pedig kb, egy hónappal idősebb, mint Adél.

Kép
andkata

Viki, Kata Köszike4

Kata akkor tudom, hol van a meki! Csak egy kicsit messze van nekünk! :cry:
bencuri

Muffin!

Eliot egy igazi kis hős!
Remélem, hamar helyreáll a rend.

Ronix!

Köszönöm a bíztatást, rám fér...

Bár ma egy kicsit jobb kedve van, mert elengedtük egy nagy londoni kirándulásra.
Azért nagy, mert jó sok mindent megnéznek.
Először Stonehenge, majd London 6 napig, Brüsszel, Párizs...
Jó borsos ára van, de még mindíg nem olyan sok, mint ha egyedül utaznánk. Így csoportosan mennek a suliból. most fülig ér a szája...

Jelentem megvettem a tesztet, holnap reggel megcsinálom.
Tavaly ijenkor is ezt csináltam, akkor még nega volt. Remélem, ez holnap is így lesz...
Vendég

Sziasztok!
Nagyon édes Babákat láttam-cuki mind! :D

Muffin!
Nektek külön gratula mindenhez-ügyesek voltatok-remélem azért este hagy majd aludni Eliot!
További kitartást-jól csináljátok.Pedig nagyon nehéz lehet :roll:

Ó,igen:fogtündér elvitt egyet,hozott egyet,nemsokára még egyet visz,és a másik kettőt is hozza,ami még nincs kinn Dominál,de látni hogy közel van a célhoz,az egyik pedig egyértelműen áttörte a célvonalat :lol: Remélem nem fog nagyon harapni :roll: Vercsi elég harapós volt-bár néha a mai napig az :lol: :lol:

Marcsi:szorítok hogy negatív legyen a teszt :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Hát csajok, nem semmi hogy máris tesztelgetünk! 8) :lol: Én úgy döntöttem nem veszek, csak ha már nő a hasam! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akit érdekel, láttam a teszveszen/vaterán jó kis bundazsákokat egészen jó árakon, érdemes szétnézni. Már aki nem ragaszkodik hozzá h új legyen. Én is vettem onnan már 2-t is és semmi bajuk, mintha újak lennének. Hagyományos tipusú, egyszerű van már 500 Ft-ért is!

Nóri ma megint nagyon nyűgi, a változatosság kedvéért. Elolvasok pár hsz-t és már rohannom is kell vissza hozzá. Most Apja rázza a seggóját.

Muffin - nagyon-nagyon szorítunk nektek azért a 30%-ért!! :wink:

Vidokata - nem semmi mennyi tarcsi tejcsid van! :shock: Nem gondoltál még leadásra? Pénzmagnak sem utolsó... :)

Nekem is lenne most már többlet csak lusta vagyok fejni :oops: Pedig lehet h érdemes lenne mert Nóri újabban 1 ciciből kajál egyszerre és még abban is hagy. Nemtom h most kevesebbet eszik-e vagy csak több a tejcsi :roll: - nincs már mérlegünk.

Maverick - tündéri fotók!!! :D :D :D :D
Vendég

szép estét mindenkinek!

kérdés: az lehet hogy a táptól irtóbrutálbüdös a kakija Bencének?
és egy kicsit sárgászöldes. mármint hogy olyan más sárga mint eddig.

Kép

Kép
timi1982

timi!
Bár mi nem tápozunk, de azt tudom mondani, hogy ha a gyerkőc egy kicsit náthás már akkor más színű kakija van, és szerintem büdibb is... Nekünk mikor nagyon náthás volt, akkor egy pár napig szinte teljesen zöld volt.

d.dodó

Andi, Kata átmentek a képek?

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Húú, nagyon sok mindennel vagyok adós...elsősorban, hogy visszaolvassak. :oops:

Nagyjából átlapoztam és látom, hogy

Anyjuknak gratulálhatok és sok boldogságot kívánok a házassághoz!

Babák gyönyörűek! Nem győzöm mutogatni Apának!

És látom Magdolnám leizzadt amíg megszületett a teszteredmény! :lol:
Ezügyben Marcsi neked is szorítok, hogy ne legyen gond!

Apával már mi is huncodkodtunk, hát mit mondjak, nem volt valami jó élmény. :(

Fog? :shock: :shock: :shock:
Akkor lehet mi is ezért nyáladzunk mint a csiga, mert lassan bújni fog?

Timi! Szerintem a táp miatt lehet más a kaka. Végülis nem anyatej, majdnem teljesen más. Szaghoz kezd hozzászokni, majd hozzátáplálás kezdetétől egyre büdibb lesz! :lol: :(

Na néhány kép Rólunk is:
Kép Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

A kendőset mire lefotóztam, addigra csak kitornázta a vállát a drága! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

koszi a kendos infokat!

wera? lehet, hogy mar kesz a kisteso??? :shock: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Á, nem hiszem! 8) :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 09:06-kor.
Vendég

Timi - naná h lehet, no para! :wink:

Kriszta - gyönyörű ez a gyerek!!! És ő is milyen kis kerek már! Tüncimókus!!! :D :D :D Ha nem bánod, ezt az édes kis vigyori fotót kivilágosítottam h jobban lássuk! :D
Kép
Vendég

Kata - értem.

Én is úgy vagyok vele, hogy majd jó lesz később. Asszem ráveszem magam h tegyek még el párat a fagyóba. Bár Nóri lassan már kaphat rendes kaját is, azért még sokáig szeretném szoptatni. De ha lenne valaki itt a környéken akinek kellene, akkor többet fejnék és odaadnám ingyen is. De nem tudok ilyenről. :lol: :wink:
Vendég

kriszta!
Nagyon édes Levente baba!

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 09:07-kor.
Vendég

v.kata!
De hát ha egyszer neki ennyi elég, akkor minek egyen többet! :lol:

d.dodó

Ma megpróbáltam az esti szopi után még adni Jázminnak anyatejet cumisüvegből! Hát mit ne mondjak, kiröhögött vele! Nem kellett sehogy sem, pedig próbáltam becsapni a cumival, meg is szívta a üveget, de ahogy megérezte a tejet, ordítás. Akkor ezek szerint nem marad éhes este. Én ezen paráztam mostanában, mert estére kevesebb a tejcsi. Meg mostanában megint kel 2, 3 óra fele. Akkor marad továbbra is a leadás.

Vidokata! Én egyedül széklet és vérmintát küldtem PEstre postán, meg tüdőszűrőre mentem el és kértem igazolást. Már adhatam is le a tejet. Még bőrgyógyászatra kéne mennem, de nem izgatja a nőt, aki az anyatejgyűjtőben van, úgyhogy engem sem zseníroz nagyon. Úgysem sokáig adom már le!

De persze megértem, hogy gyűjtöd, csak nehogy a végén a csapban végezze az a sok finom tejcsi!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 09:07-kor.
Vendég

Nem kaptam meg, Pati....

Kriszta, könnyebb már Leventével?

Adél szenved, most a változatosság kedvéért este sem tud elaludni... :evil: :evil: :evil:

Kép
andkata

Akartam is kérdezni, mizújs Kata a sógornőddel...
Jaj, kicsit irigykedem, én sose tudtam Adélt egy ciciből etetni...

Levente igazi helyes kisfickó lett...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: