A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Minden bébi nagyon édes és csípem az anyucikat is!
8) :lol: :wink:
De a véleményem és tapasztalatom merőben ellentétes mint általában a többségnek,úgyhogy inkább csak olvasgatom mi van veletek,néha bedobok egy kis fotót a kisasszonyról...(megjegyzem most is van egy pár... :wink: )
Mi túlvagyunk az első babaúszáson,a leányzó nem forog semerre,viszont aktívan "mászik" háton.... :shock: Szerdán megyünk a 4 hós szurira,jóval 7 kiló fölé tornázta a testsúlyát,mert imád enni!Én már csak éjjel szopiztatok és napközben nagyrészt kanalazunk!
Röviden ennyi!

Pusszantás!
Vendég

Csiri: ha nem nagy kérés, dobnál priviben nekem pár kajaötletet? Meg érdekelne, hogy hogy is készíted el a lakomát :wink: Én teljesen paff vagyok, nem tudom mi lelt engem :cry:
bluebox

Bettica: örök hála a pelusért, köszönöm szépen :wink:
bluebox

Holnap megyünk nőgyogyihoz, most jelentkeztem be :wink: Visszük Kristófot is, múltkor csúnyán leszídott dokibácsi, hogy miért nem vittem magammal legalább egy fényképet...... :oops: :oops: :oops: Hát most nem fényképet viszek :wink:
bluebox

Blue!
Privi ment!
Figyi már!Az a dinnyés kép nagyon jó!DE AZ MOST KRISTÓF??????????? :shock: MERT AKKOR MÉG JOBBBBBBBBB!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Csiri: nem Kristóf, de tényleg hasonlít egy picit :wink:
No megyek, etetek :wink: Hátha szerencsém lesz most :wink:
bluebox

csiri írd le lécci részletesen mit eszik zoé,de az anyatejet mindentírj le ha nem gond..dávid kezd a nagy gyerekeimre hasonlítani az étvágya egyre roszabb alig eszik a tápot utálja a főzelékeket még nem is próbálta,kiváncsi vagyok egy ilyen "kanalazós étrandre"
háááátha dávidnak is bejönne :?
áááá harmadszor is csőőőőd.a másik kettő ilyenkor már mindenevő volt most meg itt állok egy gyerekkel aki a tápot nem eszi más kajákat,egy féle pépen és az őszi konzrven kivül nem ismer :? :? :evil: :evil: :evil: :evil:
kész!!!! betartottam amit a védőnéni mond,most követelni,fogom,hogy jöjjön el és etesse meg dávidot TÁPPAL :twisted:
Vendég

EMLÉKEzTEK??:terhesen meg azt kértem írjátok le részletesen ti mit esztek :oops: :oops:
akkor meg mindenki ilyen 4-5 kiló hízásnál tartott én meg 12-nél(félidőben)
ez a táplálkozás dolog nálunk nagyon el van b....va :twisted:
Vendég

26.-án fogant dávidboy(egy éve) :lol:
Vendég

Bari!
Mi is megpróbálkoztunk a tápival,amikor még tiszta anyatejes korszak volt és elmentünk valahová,akkor azt evett...Viszont mostmár nem fogadja el egyáltalán...Szopiztatni nagyon szeretném még,de megjött és azóta valószínű a hormonok megváltozatták az izét,kevesebbet evett belőle és nem termelődött annyi...én meg nem próbálkozok másfajtával tápszerből....inkább helyettesítem....
Fél 10 körül kap általában tejpépet...(olyanokat vettem,aminek az összetevője ugyanaz mint a tápszeré,csak gyümivel és gabonával,keksszel kombinált)Ezt kap egy kis teával...fél 2,1 körül,általában amit magunknak főzök,azok alapanyagából turmixolok neki...Holnap pulykanyakleves lesz...főtt krumpli,répa,kis hús turmix pépesre...ezek variációjából 2 napra van neki kaja...
Ma még nem ebédelt,mert tolódott és most alszik...de zöldborsó főzeléket csinálok baba módra...Zöldborsót megpárolom kis vízbe és egy kis saját levével összeturmixolom....meg utána valami rostosat iszik...
délután uzsi valami gyümi plusz tea...tegnap paradicsomlé volt az uzsija,viszont ma nehéz volt a kakilás és "szines"...este ha megy,akkor 1 kis tápi,illetve cici...és éjjel is cici....
Vendég

És akkor egy Zoémix:
Kép
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:08-kor.
Vendég

köszi csiri na valami ilyen kajálást gondoltam én is de valahogy még nem tudom,hogy kezdjem el,bevezessem ne vezessem.adjak először 5 kanállal vagy ha valami izlik akkor egyből?hát ezeket ki kell tapasztalnom.miért lettem én ilyen béna?

hékás neked nem válaszoltam:igen szertnék én is főzicskézni,majd kitalálok valamit!4

kata:asszem 178 ft volt a kecskeméti a rossmanban de nem valami sok féle :?

zoé nagyon helyes nyuszika :lol:
Vendég

[quote]z írta:oé nagyon helyes nyuszika

az progival van a fejére szerkesztve... :wink:
Vendég

nem baj akkor is jól áll neki :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:52-kor.
hékás

Blue: Igazán nincs mit ;) Használjátok egészséggel!

Csiri: Szépséges Zoéd van!

Kép

Kép
bettica

Bari, csak neked ;)

Kép

Kép

Kép
bettica

Csiri!!!
Nagyon jok a fotok Zoé bébyről.
A multkor nem vállaszoltál,mi zu a fogzással??? :D :D

Kata&Milán

oszman777

Nahát egy szép kis pasi is van már,itt Zoé után az oldalon. :lol: :lol: :lol:
Már alig várom már a honlapot,milyen jo lesz nézegetni mindenkit.
Nagyon jot aludtunk Milánnal.
Nekünk Milán a napokba fogant,ma vagy talán holnap?
:wink: :wink:

Kata&Milán

oszman777

Tegnap olyan jo volt, kicsitt ki mozdulni Anyóssal voltunk Shoppingolni.
Már vagy 4 napja nem voltam utcán,ami sosem volt még igy. :lol:

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:53-kor.
hékás

Sziasztok!

3kor jöttünk meg a sétából (12kor mentünk el).Nagyon jó idő volt és Máté végig aludta.

Montana egyetértek én is veled!És igazából nem értem,hogy miért nem ír Csiri meg Kriszta.(ENNYIRE más véleményen vagytok?!És akkor mi van?)

Márti:nagyon jó a kép!

Zoé szépen ki van kerekedve!Látszik,hogy nem fogyokúráztatja az anyja! :wink:

Kép
melike

Amúgy meg ha nem is vagytok képesek írni,a kép a minimum!

Kép
melike

Nekünk 25-én fogant Bence ;)

Oszi: Köszi :)

Hékás: Nem lóverseny ;) Elkészül majd, amikor lesz időtök :) Addig csak kihúzzuk valahogy :lol:

Kép

Kép
bettica

De nagyon ügyesek vagytok basszus!Honnan a p...ából tudjátok napra pontosan,hogy mikor fogant?Mi "állandóan" azon voltunk.Én csak tippelni tudok,hogy ma. :oops:

Kép
melike

Hát, a Csiri és Kriszta által írt dolgot én sem értem. Még ha más véleményen is vagytok dolgokban, azért itt nem hurrog le senki, nem? Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mi az, amiben más a véleményetek, ezért nem is akarok senkit arra buzdítani, hogy írjon, mindenki el tudja dönteni maga ;) Persze tény, hogy ti is idetartoztok, véleménytől függetlenül és ezért továbbra is várunk és hiányolunk benneteket ;) Mondjuk én sosem írom név szerint, hogy ki nem jelentkezett ezer éve, mert kis elefánt módjára, úgy is kihagynék valakit :oops: és akkor meg abból lenne sértödés, na ezt nem akarom.

Kép

Kép
bettica

Melike: Én hőmérőztem (utsó ciklusunk volt a nagy kivizsgálások előtt), így tudom, mikor volt tüszőrepedésem. Na jó, ebből a szempontból, ha pontosítani akarok, akkor azt tudom, hogy a petike mikor szabadult ki :D A fogantatás ugye onnan számított 12 órán belül valamikor történt ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Hát mostanában én is csak olvasó üzemben vagyok, nem mindig sikerül géphez jutnom, na meg Marcus sem mindig engedi. Hihetetlen de alig lehet magára hagyni, pedig muszáj hozzá szoknia. Ami persze sírással jár, de talán rájön, hogy nem akarok neki én rosszat.

Eyi: akkor a nyáron majd megbeszélhetünk egy talit én benne vagyok! Bár igaz még csak most lett vége az idei nyárnak, de sebaj!

A babák nagyon-nagyon tündériek Zoé és Bence! Csak azért őket említem mert ők vannak ezen az oldalon fenn. :roll: :lol: Nagyon jó a rózsaszín cumi Bence szájában, gondolom azért Barinak címezted a képet! :lol: :lol: :lol:

A szüléstörténet már megvan, de még nem küldtem el, a héten viszont biztosan eljut hozzád Brigi ígérem :roll: :roll: :roll:

Bari: jobbulást nektek!!!!!!! :wink:

Azt meg el is felejtettem újságolni, hogy a házunkkal már tök jól állunk, kész a konyha, fürdő, a szobabútor is benn áll, meg az ágyunk, már csak részletek hiányoznak a költözéshez, mint pl. az internet, tv. A beígért képeket pedig majd felrakom, de mindig elfelejtem magammal vinni a fényképezőgépet. :oops:

ancsika82

Én sem egyformán kedvelek mindenkit,de mindenki hiányzik,aki nem ír!Mi egy csapat vagyunk és ez olyan jó!Azért csak egy hónapban szültünk és nagyon sok mindent tudunk egymásról! :lol:

Kép
melike

Húúúú majd elfelejtettem, Melike: Máténak utólag is boldog névnapot!!!!

Hát a fogantatás idejével én is hadilábon állok, mi mindent megtettünk a cél érdekében így napra pontosan nem tudnám megmondani én sem, de valamikor ilyesmi tájban az biztos. De az is lehet hogy holnap :? :? :lol:

ancsika82

Köszöni szépen Máté!

Kép
melike

[quote="melike"] írta:meliken sem egyformán kedvelek mindenkit,de mindenki hiányzik,aki nem ír!Mi egy csapat vagyunk és ez olyan jó!Azért csak egy hónapban szültünk és nagyon sok mindent tudunk egymásról! :lol:

Valahogy én is így vagyok ezzel, és én szeretem olvasgatni amiket írtok! Persze van akivel nem értek egyet, van akivel igen, de az már más tészta!

ancsika82

Apa elment a közeli cukiba,mert mára 5órától féláron hirdettek minden sütit!Kíváncsi leszek milyen lesz a választék.Lehet,hogy lesz két féle maradék. :cry:

Kép
melike

na megjöttünk!!!

melike:mi olyan sokat voltunk együtt,hogy nem volt nehéz kitalákni mikor fogant :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsika köszi :lol:

hékás:én még nem küldtem semmit neked .de le ne haggyatok a honlapról!!!!!

igen én is azt mondom jöjjön csiri everyday(így irják?)
Vendég

Brigi elküldtem az "anyagot" majd azért jelezz vissza valahogy hogy megkaptad-e és nem-e hiányzik valami!

ancsika82

Bari:úgy sajnálom a férjedet! :wink:

Kép
melike

Én már ilyenkor sejtettem, hogy terhes vagyok. :wink: De még két napot vártam a teszteléssel.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

[quote="melike"]B írta:melikeari:úgy sajnálom a férjedet! :wink:

én mondtam neki,hogy nyugodtam mehet ahova csak akar...de nem ment :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

tudjátok kit hiányolok(többek közt) és a neve sem jut eszembe :oops: akinek nagyon feszes volt a hasa ezért nehezen nött :roll:
Vendég

ALMAANI MEGVAAAAN
Vendég

Én a dátumra pontosan nem emlékszem,de minden egyes együttlét után (amikor kimentem cigizni...AKKOR MÉG!...)Na akkor "elmondtam" mindig magamba,hogy ha most összejön a világ legboldogabb embere leszek!!!
Mielött továbbírom,annyit tudnotok kell,hogy nagyon a földön állok és nagyon reálisan látom a dolgokat és NEM HISZEKSEMMI MISZTIKUS DOLOGBAN!!!!
Na és az egyik ilyen kintlétkor szintén "elmondtam egy ilyen fohászt"...és 1 fuvallatnyi szélmozgás sem volt és mégis megmozdult a szélcsengő és hangot adott!!!
NA ÉN TUDOM,HOGY AZ ÉN KI ANGYALKÁM AKKOR ÉRKEZETT IDE KÖZÉNK...(csak nekiment a szélcsengőnek közben :wink: 8) )

Ezmost annyira nyálasnak és naivnak tünik....DE TÉNYLEG ÍGY VOLT ÉS ÉN NEM HISZEK BENNE,DE EZT SOHA NEM FELEJTEM EL!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ja és azt kihagytam,hogy azóta tényleg a világ legboldogabb embere vagyok....de csakis utánatok :wink:
Vendég

[quote]Z írta:oé szépen ki van kerekedve!Látszik,hogy nem fogyokúráztatja az anyja!
--------------------------------------------------------------------------------

SZÉP IS LENNE HA FOGYÓKÚRÁZTATNÁM!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:54-kor.
hékás

Csiri:nekem mindig lejön az írásodból,hogy mennyire boldog vagy!
A fogyokúra nem volt komoly. :lol:

Kép
melike

Hozott Apa sok sütit!Kértek?

Kép
melike

csiri ez tényleg szép volt!és biztos is hogy akkor fogant,szerintem ezt mi nők megérezzük!

melike:jöhet, a krémes a kedvencem és az ócsó is :lol: hát még ha fél áron van,akkor 40 forint :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

most bosszuból elmegyek magamnak krémesért...persze csak magamnak,majd elbujok valahova ,hogy a gyerekek ne lássák.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

bari:küldöm!Itt 110 ft. :shock:
Van még puncs szelet,mézes krémes,danubius szelet,csokis-narancsos torta,banános szelet. :lol:

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: