igen úgy néz ki Alex lessz.csak még azt nem tudtuk eldönteni hogy simánn Alex vagy Alexander.de végülis a hosszabat csak idősebb korára gondoltam hogy ha olyan pályát választ akkor az mégis komolyabb.attól még lehet az oviban,suliban,itthol Alex-ozni.
cat:
én is szeretném tudni hogy mi lessz.azért szeretnék most korábban 4D-re menni(16-17-hét körül)mert akkor még nam tud annyira elbújni,több körülötte a magzatvíz és talán jobban látni.
Patrikkal 27 hetesen voltam és egyátalán nem látszott,(még azt is mondták hoyg lehet lány is)mert behajlított lábbal feküdt.a pofiját sem mutatta meg,belefúrta a méhlepénybe.
én kislányt szeretnék de szerintem fiú(a kisfickók gyorsasága és kitartása alapján)de ha lány sem gond mert PAtriknak van egy csomó narancssárga,piros,zöld,sárga ruhája.kék alig van.de lányra a kéket is rá lehet adni.
az ágyneműgarnitúra is narancsrága.egyedül a nagyobb ruhák azok amiket ha lány akkror nem tud örökölni,na meg a játékok.
ja képzeljétek.a kórházban ugye elviszik fürdetni a babábak.na gyszer mikor hozták vissza mondom a csecsemősnek hogy miért ilyen förös a feje?azt mondja csak megdörzsölték.hát de mondom az én fiamnak eddig nem volt ilyen.nézegetem,nézegetem és ahogy kinyújtotta a kezét RÓZSASZÍNŰ volt a "karszalagja"
a ruha stimmelt csak a gyerek nem.gyorsan vissza vittem és PAtrikot akkor öltöztették a kis rózsaszínű habos babos ruhácskába
szerencsére visszakaptam
jól meglepődtem volna mikor pelenkázom hogy hol a kukaca
persze ez akkor nem volt vicces.de utánna jót nevettünk a kislény anyukájával

[/url]