A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok Lányok!

Veronikusz hurrrrááá-hurrráááá! Gratulálunk!!! Remélem, minden úgy volt ahogy szeretted volna. Majd gyere és mesélj! :D

Dorka gyönyörűek vagytok! Még egyszer gartula és pusza nektek is! :D :D :D

Memme, Tünde igazán érdekes és elgondolkodtató volt az eszmefuttatásotok. Köszönjük! :D
Amúgy én is a császártól rettegtem. Meg mindenféle beavatkozástól… A következő babánál a szoptatással való görcseimet kellene majd valahogy megoldanom, mert már most azon jár az eszem,hogy vajon mi lesz... Meg majd remélem nekem is jön a megvilágosodás, hogy miért nem tudtam elengedni Kristófot… :roll:

Steffi azt hiszem Te kérdeztél a hordozókendőről. Nézd meg ezt: www.kangu.hu én simán megvarrtam és imádom. :)

Gabi örülök Neked. Meg a jó kedvednek is. Majd jössz és mesélsz ugye??????? :D :D

Cooper na miz’u az avatarral meg a vonalzóval? :D Mármint Jankáéval? :D

Kriszta nagggyon-nagggyon édes és milyen szösziii!!! Panka meg kész csaj. Tényleg hasonlítanak egymásra.

CfBrigi BOLDOG SZÜLINAPOT így utólag! Jobb későn… :oops: :lol: :lol:

Emese előbb utóbb válaszolok, bocsiii. Ügyesek vagytok, majd megyek Hozzád továbbképzésre! :lol: :lol: :lol:

Tiko Dorcsi hatalmasat nőtt és már pasizik??????? Szép kislány. Felkötheted!

Aprooka tényleg nézesd meg, legalább megnyugszol.

Andi írok este!

Zsófi most már miattad jövünk minden nap! Hajráááá! :lol: :P :lol:

Kép
vkbrigi

Sziasztok!

Tünde!
Na a hallójáratgyusziról kiselőadást tudnék tartani Neked :?
A férjemnek az van egész kicsi kora óta.
7 éve vagyunk együtt és azóta nem is tudom, hogy hány zárójelentésünk, korházi beutalásunk, stb, stb volt már...borzasztó...
Az hogy miért van neki folyamatosan azt csak 2 éve derítették ki...
Ekcémás a hallójárata!!!!!!!!!!! Az annyit jelent, hogy egy kis huzatra, bilizgálásra rögtön bedurran mert amúgy is folyamatosan gyulladásban van csak nem annyira...
Viszont ha stressz éri akkor nagyon durván kijön rajta...
Nem is kell mondanom, hogy az esküvőnk elött, Orsi születése elötti pár napban és amikor Danit vizsgálgatták magzatkorban downkór miatt meg Dani születése elött is be volt gyulladva...
Az érdekes az volt, hogy tényleg szülések elött gyulladt be...mintha a füle előre tudta volna... :shock:

Vbea!
A mi gyerekorvosunknak van ilyen fülkukucskája mint a fülészeknek...pont azért, mert mint mondja nagyon sokszor a füllel baj van, de csak akkor veszik észre, ha már fáj és fülészetre kell vinni a gyerkőcöket.
Nem is érti, hogy miért nincs általában ilyen a gyerekorvosoknál...szte akkor annyiszor el lehetne kerűlni a nagyobb bajt...

Zsófi!
Akartam már kérdezni, hogy Ti hól csináltattátok a tavalyi tablót????? Gondoltam idén kapnának a nagyszülők....gondolom ez nem ilyen photohall vagy ilyesmi...?????????

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!!!
én is itt....
Emano! sajnálom hogy a ilyen anyósod van... mindenesetre elég érthetetlen számomra az ilyen hozzáállás egy nagyitól :?
és miért nincs ennyire ideje??? ennyire elfoglalt? és az sms-edre mit szólt?? és a férjed?

Kép
gablaty

Andi,
akkor mehetünk együtt, ha gondolod. :lol:
Igazatok lehet, téli ruhákhoz még korai, de majd elnézek otktóberben is. Négy overált kaptunk, cipőcskével, kesztyűvel, de hát kell még más meleg holmi is télire.. :lol: (=imádok vadászni :lol: ) Harisnyát most vettem, hát kár, hogy ilyet nagyméretben nem gyártanak.. :lol:

VillőBoró egyszerűen gyönyörű a képeken, nagyon szép, művészi képek, ki csinálta? (lehet, hogy már szóba került, de elkerülte a figyelmem) album téma nálunk is aktuális, karácsonyra nagyszülőknek, dédinek ez lesz az aji. Asszem, jobbat venni se tudnék. Akinek van infója, hogy hol, mennyiért, az lécci meséljen (Vagy visszaolvasok tavaly karácsony előttre :lol: )

Én is megköszönöm, hogy meséltek a császárról, és egyéb (lelki) nehézségekről. Jó olvasni. Terhesség alatt nekem is volt egy időszakom, mikor azt reméltem, hogy császár lesz a vége, aztán valahogy ahogy közeledett az időpont megbékéltem és már nem szorongtam, hanem vártam a szülést. Aztán a kitolás előtti percekben megint rimánkodtam..
de még mindig nem került minden a helyére idebenn, majd szép lassan.. addig nem is gondolkodom új bébiben, majd csak ha már igazán nagyon nagyon akarom. Bogi kicsit korán jött és csak remélem, hogy nem érzett meg sokat a bizonytalanságomból és rossz gondolataimból... :oops: :oops: :oops: ezek még mindig vannak, ha például az emberemmel veszekszünk...
tegnap is például és hirtelen észrevettem, milyen aggódás/ijedtség ült ki Bogi arcára, miközben minket figyelt.... :oops: :oops: :cry: :cry: akkor nagyon elszégyelltem magam és nagyon nehéz volt úgy tenni, mintha minden rendben volna... :cry:
Vendég

Kati! Sztem (majdnem) minden gyerekorvosnál van fülhöz "kukucska", ahogy mondod. Csak (bár ez téged, Tündét, engem nem nyugtat), általában nincs rá szükség státuszon, ha az egyébként panaszmentes, egészséges gyereket viszik. Anno nekünk sem nézték Benci fülét rutinszerűen, de BÁRMI probléma lett volna, állítólag ennek vannak jelei. Tény, hogy Benci túl sokat vakargatta a fülét, de azt mondták, nem fáj neki, ez rossz szokás. :shock: Na mindegy, túlvagyunk ezen is.

Aprooka, mi is a Madarászban voltunk, és ahgoy mondod, nem kell hozzá beutaló. Azt hiszem, 5000 Ft-ot fizettünk, időpontra mentünk, még ők vártak ránk, szóval egy percet sem vártam télvíz idején az akkor egy hónapos Bencivel. Nagyon korrektek, aranyosak voltak. két szoba volt, az egyik vizsgáló, másikban vetkőztünk. Minden rendben volt. :wink:
vbea

Andi,
gondolok rátok holnap!! Minden rendben lesz!!

Aprooka
hogy ment az este kettesben? Csak nyugiiiii 8)
Vendég

Veronikusz!! hatalmas gratula Zsófihoz!!! nem váratott sokat magára!!! Sok boldogságot a családnak!!

Zsófi, most má te gyüsz!!
Zsófiknak boldog névnapot utólag is!!!
Brigi, Neked meg fülhuzogatás és sok boldogság kívánás!!!!

Nagyon jók a fotók:
Dorka Lettije nagyon szép, Dorka mintha nem is szültél volna!
VillőBoró igazi fotogén!!
Dorka nagyon nagylány
Enci meg fürtöskirálylány!!
Anna édes csajszli!!

Köszönjük az érdeklődést/hiányolást, mi jól vagyunk!! szemfognövesztés ezerrel, de azért nem gáz a szitu!
beszél már sokat, 2 szótagú szavakat is, pesrsze az állatok nagyon mennek, meg a brümbrüm :lol:

Tünde,
megkaptam a pocakoscuccaimat!! köszönöm szépen!!
Benének gyógypusszok a fülecskékre!!!!

Memme,
tök jó volt olvasni a pedagógus-pszichoanaliktikus oldalát a császárnak, szülésnek!!

MSE,
nagyon ügyik vagytok!!!! ügyes nagyfiú Janki, te meg okosan kezeled a szitut!!

Eni,
szép néz a Janka!!!! :lol:

Andi,
drukk mamádnak!!!!!

hordozó: törpemanókhoz rugalmas kendő ajánlott, az tartja a legjobban őket
akik ügyesen kötnek, az szövött kendőt is használhatnak
tanfolyás: http://www.hordozo.hu/ pölö itt :)
a kangus cuccot nem ajánlom, én láttam vele felkötött gyerkőt, lógott... de 4 hó alatt semmiképp sem meitai a jó választás
asszem Steffi és Eni is a Ketteskéknek keresi a kendőt, nem a Nagyfiúknak :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz!
Gratulálok Zsófihoz!!!!!!!!! Jó egészséget és sok tejcsit!!!! :D

Kép
Kép
gabi82

MSE
Szódabikarbóna+ecet. Én általában 2-3 ek szódabikarbónára szoktam löttyinteni az ecetet. Legjobb a 20%-os. Kicsit hagyom, hogy pezsegjen (pár másodpercig), aztán egy fél pohár forróvízet rá. Ha nagyon makacs a uccc, akkor azért nem elég és vegyszerezni kell, de általában bejön.

Bori
Én rendeltem tőlük sokáig. Szerettem, mert nem volt drága, jó minőségű a pelus. Az éjszakát is kibírta nálunk, míg a Pampers vagy a Liberó nem :wink: Sok féle pelusuk van. Én a "bénaméhecskéset" szerettem, de annak nem gumis a háta, mint a Liberónak. Ha most sem olyat használsz, akkor mindegy. VAn nekik egy olyan fajta, ami pisijelzős. Egy lila csík kúszik fel az elején, jelezve, hogy mennyire van tele. Állítólag ezt rendelik a legtöbben de nekem annyira nem jött be. Ennek a háta is gumis. Kérhetsz vegyes csomagot is. Sztem az a legjobb elsőre. Meglátod nektek melyik válik be. Van, hogy 2. osztályú pelust hoznak és az mégolcsóbb. Ez annyit jelent, hogy el van csúszva a minta, vagy nincs kivasalva (tehát olyan, mintha már egyszer szétnyitottad volna), esetleg nem egyenesek a külső szélek, hanem van bennük egy kis cikcak. Szóval csak szépséghibásak.

Karácsonyi ajándék nagyiknak
MI első karira a barátnőmmel láb- és kézlenyomatot adtunk. Sógyurmából készült. Jól elszórakoztunk, gyerekeknek sem volt kínzás (4 és 6 hónaposak voltak). Egyedi és személyesebb, mint a fénykép.
Ha fénykép, akkor ajánlom, hogy az IKEÁban lehet kapni olyan képtartót, ami olyan fazonú, mint egy aszatli naptár. Asszem 12 kép fér bele vagy 24? :oops: Az egész 2490,- Ft. Sztem praktikus, mert cserélhető benne a kép.
Iván tavaly Anyumnak krumpinyomdával "festett" képet. Csináltam fenyőfa és harang mintát és azt tunkolta zöld illetve sárga festékbe. Mindezt egy A4-es vastagabb kartonra. Pont egy 10*15-ös képkeretnyi értékelhető rész lett belőle :lol: Anyáknapjára csináltunk sógyurmából szivet. Persze én nyújtottam és szaggattam, de ő festette. Aztán saslikpálcát ragasztottam a hátuljára és beletűztük a virágba, amit vittünk. Ezt lehet karácsonyi formákkal is karácsonyfadísznek.
Idén még nem gondolkoztam mit készítünk, de lehet, hogy már kéne :oops:

Kicsit sok lettem, de talán hasznos :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Manóka!
Buci-Dórka-Maci nagyon zabálnivaló! :D

kicsit lassan olvasok vissza :oops:

Reni,
köszi a tippeket, hasznos voltál!! :lol: lehet, hogy kipróbálom akkor a pelust. csak a próbacsomag is 100db-os..

Képmai séta
(minden tervem ellenére végül csak berózsaszínesedtünk mi is :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Bori
nagyon édessss!!Milyen szép :lol:
ez a pelus engem is érdeklne :oops:

karácsonyra én naptárat szoktam csinálni :lol: itthon megszerkesztem Bálint kinyomtatja vagy a munkahelyemre bepofátlankodok
De Renáta 5letei szuperek!!!!!

Gabi
írtam privit

lányok köszi a drukkokat holnapra!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Halihó!

Judy!
Nem tom mi lesz a randinkkal eddig minden du-ra van valami… De majd alakul a héten és akkor dumálunk! Nekem a csüt. bizti nem jó!

Köszi mindenkinek a jóslófájáshoz való tapasztalatokat!

Eni!
Pont azért gondolkodom én is hordozókendőban, amiket te leírtál! Milyet vettél? Én nem tudok lakást, de majd érdeklődöm!

Vica!
Gyógyuljatok gyorsan és köszi, hogy leírtad a jóslót, mármint, hogy bokros teendőid közepette… Na érted?!

Kriszta!
Gyönyörűségesek a gyerköcök! Le sem tagadhatnák egymást, de téged sem!!!

Cukorfalat!
Utólag is Isten éltessen sokszor még!!!! :oops:

Tünde!
Jajj, nagyon sajnálom, hogy Bene betegeskedik! :cry: Mielőbbi gyógyulást! Olyan rossz látni, hogy szenvednek. Martin sem szászas 3hete fosik és van egy furcsa büfizése amit napközben is többször csinál elalvás előtt és éjszaka is. Félek valami nem oké az emésztésével. :cry: :cry: Héten visszük gasztro szakemberhez.

Zsófi!
Mit néztetek, hol vacsoráztatok?

Tikó!
Mekkora nagylány Dorina! Ovit hogy csípi?

Tök jó, hogy írjátok a beszoktatással kapcs-os élményeket!
Köszi a hordozókendős tapasztalatokat is!
Fül kukucs: szerintem is van a háziorvosnak, csak esetleg, ha nincs panasz nem használja…

MSE-Tünde!
Anno mintha leveleztetek volna testvérféltékenységről… Megosztanátok velem is néhány tapasztalatot?!

Bori!
A Best magazinban volt egy kiscsaj aki ilyen gótika izé stílusban nyomult, elég gáz.
Gyönyörű Bori! Én egyébként kijelentettem, hogy az én lányomon nem lesz kék… Hát lehet hülye vagyok, de az is lehet, hogy ez az egy szem lányom lesz, ki tudja…

Andi!
Drukk anyukádnak! Mondjad mi volt! Figyi nem gond, légy szíves akkor küldj egy nagyot csak a férjem munkahelyére, annyira dicséri mindenki, anyagiakat meg rendezzük! Anyós?!

Dobok pár pocakos képet, ha nem bánjátok :roll:
Előlről
Kép

Oldalról
Kép

Megható
Kép

Jó éjt, szép álmokat!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Andi,
pelenkafutár.hu
vehetnénk egy próbacsomagot ketten és felezünk! :lol:

Steffi
nagyon szépek vagytok!
Akkor sok szép rózsaszín álmot kívánok Nektek!

Na felébredt bennem a képzelt beteg, mert Bogi is sokat nyúlkál a füléhez.. de szerintem inkább csak azért mert mostanában fedezi fel, hogy van neki ilyen... de erre oda fogok figyelni.

Az aloe tényleg jó, 4-5 nap után olyan lett tőle az arcom, mint Bogi feneke... :lol: :lol:

Jócak!
Vendég

Ez utóbbit abszolút pozitívumnak szántam ha nem lett volna egyértelmű :lol: :lol: :lol:

mostmárténylegjóéjt!
Vendég

Steffi!!
anniyra csinos vagy!!Szépek vagytok!!!
First ügybe intézekedek :lol:
ANyós semmit sem reagált :?

Bori
megnéztem az oldalt,de én ott nem találtam pelust :shock: vagy béna vagyok???? :oops:

Most,hogy beszéltünk a manók füléről Balázs is sokat piszákálja a fülét,meg nyúlká bele!!Para mami :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Bori
www.pelusfutar.hu-ra gondolsz??? :oops: :?

emano/Andi
KépKép
emano

jaj nem ezer bocs

pelenkafutar.com a helyes!!

a pelusfutar oldal nekem nem jön be. ott mi van?
Vendég

Andi!
Kösziiii!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szép jó estét!

Steffi! Nagyon szépek vagytok!

Bogi! Bori is nagyon helyes!

Andi! Holnapra drukk anyukádnak!

Kati! Tablót a digilab-nál csináltattuk, ez a honlapjuk címe: digilabor.net
Mindenkinek tudom ajánlani, akár sima fényképnagyíttatásra is, mert szerintem olcsók, és jó minőségűek. És vannak naptárjaik is!

Tegnapi vacsi és mozi jól sikerült, vacsizni egy mexikói gyorskajáldában voltunk, semmi különös, de én nagyon szeretem... :lol: Moziban meg itt nálunk a volt Duna moziban.
Ma este meg még sétáltunk egy nagyot a Normafánál.
Holnap délelőtt megyek ctg-re, megpróbálom meglesni Veronikuszékat, ha még bent lesznek. Utána jelentkezem!

Rólunk is készültek fényképek, amiket profi fotós készített, egy barátunk, igaz, hogy nem műteremben, hanem itthon, meg a parkban meg a dunaparton, de most Tündétől meg Steffitől kedvet kaptam... 2 hete készültek pont.
Léna:
Kép
Kép
Kép

Hátulról:
Kép

Elölről:
Kép

Oldalról:
Kép

Tájkép pocakkal:
Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
Hú, de jóóóóó képek!!!! Szép a pocikád nagyon!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsófi,
aztat, nagggyon megnőtt...Pocak is,Léna is...Ügyes légy!!!

Reni,
kösszentyű.

Steffi,
írok szívesen,ahogy tudok egy hosszabbat a gyerköcöktől, ide vagy privibe? Ti is nagyon szépek vagytok. De ha azt mondod, hogy a 35. héten ugyanazt a farmert hordod, amit egyébként is, csak kigombolva, akkor én most...akkor én most... akkor én most...meghökkenek. Nemsokára 4... :)

Brigi,
csak nyugodtan, mikor fürge Kristóf meg a vasalnivaló engedi. Erről jut eszembe,meg a pelusfutárról, tegnap láttam egy olyan címet, hogy vasalófutár.hu, ha jól emlékszem. Nem néztem meg, de lehet, hogy lehet vasalónénit rendelni?! Akkor a mi vállalkozásunk ugrott...Hacsak nem nyújtunk még valami extrát... :oops: :wink: Rántottsajt sütésre gondoltam.

Orsi,
Emmus, macsesz?

Remélem gyógyulgat mindenki, Andi anyu hajrá negatív ct!!!!!

Veronikusz jön ma haza szerintetek?

Kép
Kép
paklincs

Tikó,
ovit én is kérdezni akartam.Elkezdted a munkát? Hogy viseled, ha igen?

Kép
Kép
paklincs

Aprooka,
minden oké voltaz este?

Memme,
köszi a kedves szavakat Neked is, azért ment kicsivel, mert mégiscsak az újszülötteké most a főszerep...

Bocs, hogy így részletekben...

Kép
Kép
paklincs

Bori,
a tiédhez még gyorsan...én az elején féltem a szüléstől,bár az, hogy nem természetesen szülök, soha nem jutott eszembe. Aztán, ahogy telt az idő, egyre inkább nem féltem,mikor beindultak a fájások, eszembe se jutott, hogy bármi baj lehet, csak sodortak az események. De ahogy olvastalak, bevillant, hogy a vége felé a kitolás előtt én is elgyengültem,megfogtam az orvos kezét és mondtam neki, hogy most már segítsen...és a császárra gondoltam...hát ő nem. De segített...Rámfeküdt(légies testfelépítésű Mészi doktor bácsi-értitek)és kitessékelte Kisjankót...

Kép
Kép
paklincs

Bori!!
Én benne vagyok a pelusba!!!!Nekünk maxi kell :lol:
a pelusfutar.hu-n is pelenkarendelős(lehet,hogy közevan egymáshoz :oops: )

Zsófi
szuperek a képek!!!Léna annyira szép!!!!Neked meg hatalmas a pocid :lol:

Szülés:én nem féltem :oops: a 13 óra vajudás alatt rájöttem, hogy van derekam!!!!Én a császáros sebemmel nem vagyok kibékülve a mai napig!!!(pedig gyönyörű, szinte alig látszik :oops: )

majd még jövök

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi!
Nagyon csini kismami vagy :)Martin is nagyon szép kisfiú :lol:

Zsófi!
a Ti képeitek is nagyon jók....óriási a pocid :lol: nagyon izgulok Értetek......Jelentkezz CTG után :!: :!:
Sztem hazaengedik ma Veronikuszékat.....de ha délelőttmészakkor még tuti meg tudod lesni :lol:

Rólunk!
Sok jóval nem tudok szolgálni :( Lettinek kötőhártyagyulladása van 2 napja és tegnap óta az orra is szörcsizik és köhécsel is néha :( :oops: :twisted: Kivagyok , nagyon sajnálom.......szerencsére az étvágy eddig jó és aludni is tud tőle .....és még láza sincs....volt már valkinek ilyen picikén taknyos a babája?????vagy kötőhártyás?????

KépKépKépKép
vdorka3

Hahó!
A fülbenyúlka miatt nem mindig kell izgulni. Panka, amikor rájött, hogy van neki füle meg orra, nagyjából könyékig benne tanyázott egy pár hétig, aztán abbahagyta. De azért nem árt a para.
Szegény Bene, rossz lehet neki nagyon.

Zsófi!
Szép poci, és hátulról semmi sem látszik. Biztos kérdezték az okosok, hogy ugye fiú? :lol: :lol:

Steffi!
Nagyon szépek vagytok.

Rózsszín cuccokat mi is majdnem minden ajándékba kaptuk, de majd meglátjátok, kicsit nőnek a csajszik, és kerek a perec megaszondják, mit akarnak felvenni. És abban bőven lesz rózsaszín... :lol: Nálunk állandó válogatás van.

Paklincs!
Tök jó, hogy Jankó ilyen ügyi az oviban. Nálunk még mindig van siránkozás, este is meg reggel is az oviban. Most legalább a férjem is megtudja, milyen ez.

ANdi!
Drukk anyukádnak mára, remélem minden OK lesz.

Én a szüléstől az elsőnél egyáltalán nem féltem, inkább az ismeretlentől. A másodiknál azért már bennem volt a frász, főleg a vége felé. Arra ugyan nem emlékeztem, hogy hogyan fájt, csak arar, hogy nagyon. És közben a császár is eszembe jutott, Évi nézett is miatta, mikor ott paráztam neki.

Judy!
Mi van a szopival?

Aprooka!
Na, mennyi volt a heti méricske? Írtad, hogy lesz. És eddig nem akartam mondani, de most, hogy mondod, hogy mindenki szerint okés Levi, nem aggódod túl egy picinyt? Szerintem várd ki a végét (három hónap kb.), hátha minden elcsitul lassan. Tudom, könnyű mondani, főleg, hogy kicsit alváshiányosak vagytok.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Dorka!
Nekünk is volt valami a szemünkkel,mikor hazamentünk a kórházból!!
Kamillázni kellett(olyan lájtos kamillával kellet,mert allergizálhat)Szegény kis manó :cry:

Balázsnak is hőemelkedése van és nagyon nyügi.......,de szerintem nem viszem dokihoz várok holnapig :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Rohanunk baba-mamatornára, csak DORKÁNAK gyorsan:

nem lehet, hogy inkább könnycsatorna-elzáródás van a dologban? az is olyan tüneteket produkál nagyjából, mint a kötőhártya......

csak nem fázott meg a kórházban , vagy amíg hazahoztátok......

basszus, 10 perce még semmmi bajom nem volt, most meg folyik az orrom és prüszkölök :twisted:

Heni

Kép

Kép
cancan

Csajok!

Imádom a képeket!!! Léna gyönyörűséges, mint ahogy Zsófikismami és Steffikekismami! Hát csúcs. Steffikém, nem mondod, hogy ez a "hagyományos" farid, ugye? (Én már a 6. hét után esélytelennek láttam.) Bori, ilyen alvós kép minden babáról kell, édesek. Benciről is van, majd megkeresem (6 hetes volt, és akkor mosolygott először - álmában).

Dorka! Szegényke. De, hallottam, és sztem gyakori, hogy alig egyhetes babák "megfáznak", iszonyat könnyen kapnak huzatot, és amilyen idő van (odakinn), hát ezen nem is csodálkozom. Dokinéni megnézi majd?

Steffi, egyetértek. Nem szeretnék én sem puncstorta kiscsajt, de épp most "szanáltam" a ruhák között, és mindent, ami nem bézs vagy sárga, gyorsan összecsomagoltam barinőm születendő Zazijának. Janka azért csaj, és ahogy Kriszta mondja... ismerős.
vbea

Andi, Balázsnak is drukk. Nem lesz semmi baj. Benci cirka 10. napja folyatja az orrát, szörcsögés miatt még mucoprontot is adtam neki pár napig (nehogymáittkrupp meg izé). De semmi egyéb. Se láz, se semmi...

Csak annyi basztikuli, hogy nem akart éccaka aludni, 3kor keltünk. Igen szokatlan ez a másfél éves gyerekemnél. Most bezzeg boldogan eszik. Én meg...
vbea

Csajok!

Tudom, biztosan én vagyok a béna, de nem tudom a vonalzónkat föltenni az oldalra, illetve a vonalzó elejére képet illeszteni :x pedig megcsináltam, elmentettem.

A képünket sem tudom kicsinyíteni eléggé, hogy elfogadja :evil:

Tud valaki segíteni?????

Köszi szépen :oops:

Zsófi:

A pocak hatalmas!!!!!! Kíváncsi leszek nekem mekkora lesz a másodikkal, mert Jankával nem voltam szétesve 8)

Puszi

Zsófi
cooper

Sziasztok!

A babás képek szuperek, a kismamásokon teljesen meghatódtam! Annyira bensőségesek, szépek vagytok nagyon!!! Kicsit azért irigykedem, bár én most még nem lennék felkészülve hármaskára...

Szülés: szerencsére nem féltem egyiktől sem, úgy voltam vele, hogy már minden mindegy, majd lesz valahogy. A második terhességet viszont sokkal jobban túlparáztam, mint az elsőt. Mintha már akkor érettebb lettem volna, vagy a tapasztalatok miatt. Hiába éltem már át, jobban aggódtam minden miatt.
S ahogy írjátok, szerencse, hogy mások vagyunk, mert így kiegészítjük egymást, s sokat tudunk tanulni a másiktól! Ezért jó, hogy sokan és sokfélék vagyunk!!! :D

Lettike gyógyulj meg hamar, nekünk nem volt ilyenünk, sajnos nem tudok segíteni, de átérzem az aggódást!

Aprooka, Ákos pár hónapos volt, amikor sokat remegett a szája, mindenféle ok nélkül. Emlékszem annyit sírtam miatta, nagyon aggódtam, hogy mi lehet a baja. Kikönyörögtem, hogy elmehessünk neurológushoz vele, aki megnyugtatott, hogy nincs baj, csak még rendezetlenek az idegmozgásai. Tényleg hamar ki is nőtte. Biztos nincs semmi krónikus baja Levinek sem, kicsit még koordinálódnak az idegpályái, s utána minden rendben lesz!!!

Na, mentem is, mert Ádám ébredezik... :shock:

Kép
Kép
Kép
v30

Eni
nekem Balázs szombat éccaka fél3kor közölte, hogy autó és játszunk :shock:

Fúú de most nagyon nyügi,kis bágyadt és szerintem elaludt :shock: , de csak 37-e volt

emano/Andi
KépKép
emano

KVBrigi!

Látom a képemet :lol: :lol:

Vonalzóm is lesz?????

Zseni vagy :D :D

Köszi

cooper

Brigi!

TE tudsz valamit............. :lol:

Köszi szépen!!!!!

puszi

cooper

Cooper
Remélem tetszik. :D :D :D
Ha másikat szeretnél, szólj!
Pusza

Ebédet kell főznöm, majd jövök!

Dorka Kristófnak könnycsatorna elzáródása volt. Sárga trutyi, viszketés... Átmosták a könnycsatornáját (Heim Pálban) a szemészeten és teljesen rendbe jött.

jövök még,
B

Kép
vkbrigi

Lányok!!!
megvan anya ct-je!
NINCS DAGANAT!!!!!!!!!(ez tuti)
hanem gyulladás ill arra utaló jelek...............

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
mi volt? Írj, ha megvan az eredmény.
pelusügyben: nekünk a 4-10 kilós kell, de hát a próbacsomagban vegyesen lehet rendelni. én a II. osztályút szeretném kipróbálni, mert Renáta azt mondta, az csak szépséghibás (az első osztályú pedig drágább, mint a bolti libero)
csak a kérdés, hogy kihez hozassuk? :lol: XiX ker - xii. ker. közti közös többszörös?? :lol:

Tényleg, ti nem vettétek észre, hogy az újfajta libero (ami olyan fülecskés) valami granulátumfélét hagy a bőrükön? :shock: valamit biztos kispóroltak belőle újításképpen :?
(Bori összeesküvéselméletei III. kötet :lol: )

még mindig megvannak a pampers kuponok. (hátha valaki múltkor nem olvasta :oops: ) de ha nem használ senki ilyet, akkor kérdem én: miből él meg a cég?? :?: (ez meg a IV. kötet :lol: )

Emese,
igen, ismerős a helyzet. :lol:
én konkrétan azt siránkoztam a kitolás előtt: "vegyék ki!" :oops: De mintha senki meg se hallotta volna, :) aztán jött a könyökölés én meg mondtam, hogy "hőőőőrrrr"... :lol:
de legalább mostmár tudom, hogy mire számíthatok. :lol: :lol:

Steffi,
ezt a farmer dolgot én is néztem ám :shock: ... vissza kellett tenni a szemeimet. :lol: Nemsemmi, milyen csini vagy!
Ja, és azért valami vagány farmer cuccot csak adsz majd a csajszira, nem? :wink:

Lettikének jobbulást! :(

Brigi,
mi jót főzöl?

Cooper,
Üdv!
már úton a második? (Nem figyeltem korábban :oops: )
annak hol a vonalzója? hihi, csak gonoszkodtam..
Hol tartasz?

Léna gyönyörű, és nagyon jól pózol!
Az az ücsörgős kép nagyon tuti!
Hogy érzed magad Zsófi?
Vendég

Húú de jó!!! Ennek nagyon örülök!!! HURRÁ HURRÁ :D
Vendég

Andi ez NAGYON JÓ HÍR!!!!!!!! SZUPER!!!!!! Gondolom, mit érezhettek most.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jövök majd később, most értünk haza, sütök gyorsan egy kis krumplit BüdösBencinek ( Eni én is így hívom ha rossz ) :lol: :shock: aztán ah alszik reagálok és mesélek, most nem hagy......

Heni

Kép

Kép
cancan

Bori
jó a II.osztályú nekünk is!!!Mehet hozzátok és elugrok érte,ha bent leszünk anyunál,jó így???

Pempörs kuponjaim nekem is vannak szept.30ig jók-rossmannba vagy tecsóba :lol:

Brigi
írtam mailt (szemvizsgálatos dolgot kihagytam :? hogy vizsgálták Kristófot??)
mi lesz hamhamham :lol:???????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emano 2008.09.22 11:04-kor.

emano/Andi
KépKép
emano

már kibőgtem magam örömömbe!!!
kemény 4 órám volt :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Az összes baba, mama kép, gyönyörű... :lol:

Kriszta,
Petya milyen nagy legény. TE hogy csinálod, lefejed a tejet? Mert hogy írtad, hogy üvegből issza meg.... Nálunk nincs cumi zavar, mert Lili olyan mint a nővére, nem fogadja el :cry: csak jobban behergeli magát.
Eléggé parrantok,hogy mi lesz, ha esetleg kevés lesz a tejem... Megint kiskanalazhatok.

Aprooka,
Köszi ma már jobban vagyok! Sikerült aludni éjszaka egy hatalmasat! Ti hogy vagytok? ÉJszaka milyen volt? Sajna átérzem a helyzeted az egyedülléttel, az én férjem is 24/72-ben dolgozik. Szóval szombat éjjel én is egyedül voltam a csajszikkal. Mi volt a mérésen? Mekkora Levi baba?

Emano,Örülök, hogy anyukáddal minden rendben van! Remélem, hogy most már Te is lazítasz egy kicsit! Bazsinak pedig jobbulást.

Steffi,
Na Te sem panaszkodhatsz! Olyan vagy mint egy tini. :lol: Szép a pocakod és tök megható ahogy Martin puszit ad a hugicának :lol:

Zsófi,
Ti is nagyon szépek vagytok... Szülés jelei még nem mutatkoznak? Meggyógyultál már?

Bogi baba nagyon tünci :lol:

Benének jobbulást!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Andi,
oksi, összerakom a rendelést és előtte még lecsekkoltatom veled.

de most húznom kell, mert apjuk mingyá jön oszt én még itt az ágyban, pizsiben... pedig nagyon szorgosnak kell látszanom, különben nem tudom felrakni a "jaj de sok dolgom van, vedd má át a kölköt egy kicsit" lemezt.. :lol:

délután kinézünk az andrássyra, nem jöttök?
Vendég

Bori,
mi az, hogy hőrrr?! :D :D Én arra a Pamperszös granulátumra(vagy mi), azt hittem, hogy feláztattuk a pelenkát és a pelenka "bélésének" darabjai...A másodiknál se kínlódás, se hőrrr, jön,mintha Gábor Áron segítene(szóval,mintha ágyúból lőnék ki, vagy puskából, vagy mit szoktak mondani,teljes képzavar...)Na csak, hogy nehogy azt hidd, hogy tudod, mire számíthaccc...Ha mesélnél még Bogi baba popsijáról...már, hogy elképzeljem az arcodat... :DSzemvisszatét előtt és után...formában vagy!! :D

Andi,
nagyon örülök, na ezért engedélyezem a pityogást!

Dorka,
nálunk kötöhártya nem, taknyosság egyből, mikor hazahoztuk, én belázasodtam, folyt az orrom, ahogy hazaértünk, Jankó meg persze elkapta. Nagyon figyelte a doktor néni, vért is vett tőle, de végül minden rendben volt, meggyógyult. Arra nem emlékszem, hogy ennyi idősen szíttuk e már a nozit, kérdezz rá, és ha lehet, próbáld neki tisztogatni, viszont a szeméhez én nem tok okosat...Kitartás, ügyesek legyetek, az meg tök jó, hogy eszik szépen!!!

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok,

Bocsi, hogy nem reagáltam, de nem igazán jutottam géphez...

Kriszta: szopi katasztrófa, eddig legalább éjszaka ment, most már akkor se mindig :( Ma is elkezdte a cumisüveget követelni hajnalban... Úgy látszik így jártam... Szóval én is fejek mint az őrült, Tejci még van elég, remélem egy darabig így is marad...

Aprooka, kaki nálunk is hígabb és nem túrós... De most kicsit megmozdult a mérleg (5,62-ről végre felugrott 5,70-re), meg az egy hónap alatt megvolt a kötelező 600g, úgyhogy doktornéni várakozó állásponton van, figyeljük a súlyát és meglátjuk...
Nálatok mi volt a heti mérlegelésen? Milyen volt az éjszaka egyedül?
Engem tegnap teljesen meglepett Anna... Elég sok inger érte, voltunk kertészetben + dédinél Gödöllőn, utána még jöttek anyuék + hugomék, estére csak ordított, nem tudtam sehogyse megnyugtatni. A végén beletettem a kiságyba, szájába cumi, zenélőforgó bekapcs és már húzta is a lóbőrt... :shock:

Steffi, szólj, hogy mikor jó neked és összehozzuk!! Nagyon jók a fotók, és te is szemtelenül csini vagy... Hogy ezt hogy csináljátok??

Szülés: nagyon fura, de én nem is a szüléstől féltem igazán, hanem az epiduráltól... Úgyhogy én érzéstelenítés nélkül futottam neki, aztán a vége felé már én is segélykérően néztem a dokira, és a segítség nálunk is úgy nézett ki, mint Paklincsnál... (és a doki is Mészidottorbácsihoz hasonló adottságokkal bír ;) )

Képzeljétek, kislányom egy kitanult boszorkány mind a 3 hónapjával... Már akkor elkezdett ordítani, mikor doktornéni még csak az oltóanyagot szívta fel a fecskendőbe... :shock: Aztán az első szúrás után úgy ordított, hogy még levegőt se vett közben, és után még 15 percig ment a műsor... Mostanra talán lehiggadt, de még itthon is mondta a véleményét...

Lányos anyucik, vizeletgyűjtő zacsinak van valami extra trükkje, hogy elsőre (max másodikra) sikerüljön? :oops: Doktornéni vizeletvizsgálatot és tenyésztést rendelt a vesetágulat miatt...

Akartam még reagálgatni, de lyukas az agyam.... Majd visszaolvasok még, ha lánykám engedi...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Andi, örülök, hogy nincs daganat!!!!

Fotókat nem merem felsorolni, de mind nagggyon jó!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na, itt vagyok...
először is a képek.........
Bogi, Steffiék , Zsófiék - mindannyian gyönyörűek vagytok és fantasztikusak a pocakfotók.

Szerintem nem kell annyira óckodni a rózsaszíntől, elvégre kislány. Persze vannak habos-babos rucik, na, azokat én sem szeressem, de vannak vageszak is. Szandusnak a mai napig a fő szín a ruhatárában a rózsaszín-mályva, pink..... valahogy ezekből van a legnagyobb választék.

Steffi annyira szépek és meghatóak vagytok. Én is kíváncsi vagyok ám a farmeres kérdésre.......
Lénának is mekkora szeme van :shock: és milyen huncut pofija.......

Zsófi hol vagy? Mi volt ctg-n? Találkoztál Veronikuszékkal?????

Hát ez a mai baba-mama torna nem éppen olyan volt, mint amire számítottam ( ma voltunk először) Ez rendes torna mamáknak és a kölkök ott rohangásznak körülöttünk. Én azt hittem , hogy a gyerkőccel együtt van a foglalkozás , de nem..... mindenesetre izomlázam az lesz, Beni a végére belejött a súlyzópakolászásba, meg a fitness labda gurigatásba, de én valami olyan foglalkozást szeretnék, amit ő is ( jobban ) élvez. Most kutakodom a neten, mi az ami van a közelünkben, legalább heti 1x.

Heni

Kép

Kép
cancan

BüdösBenci még mindig ébren, ahhoz képest, hogy 3h óta nyomja... :lol: :lol: :lol:

Andi :D :!:

Bori, megtaláltam a képet, hát ilyen volt ez a kölök anno.

Kép
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: