halló,
csajszik,
nálunk alúlmúlták magukat a gyerekek tegnap éjjel
Egyik sem aludt el 23.15 előtt, aztán hirtelen mindkettő elaludt, én már szédelegtem, a Zoli - kell-e mondanom? - már aludt
Mi lehetett, nem tudom, de Szonja sírt, hogy nem tud elaludni, és tényleg gyűrte a kispárnát, forgolódott ezerrel, úgyhogy próbálkozott, csak mégsem aludt el, nyüszített tízpercenként, hogy üljek mellé, meg meséljek - na persze, két órán át csak altattunk
De még a kicsi is nyekergett, meg összekakilta a hálózsákját is, aztán persze meg éhes volt, és utána csak a dili kedvéért még nyüszögött
én totál szétestem, ja és a termosztát meg átment kézi irányításba, mert hajnali 4-kor annyira hideg volt már a gyerekszobában, hogy mindkettő felébredt, de a Zoli lerendezte őket, csak az nem jutott az eszébe, hogy a hideg az oka, úgyhogy bekapcsoltam a fűtést, de fél hatkor meg annyira meleg volt, hogy amiatt kezdtek zizegni a gyerekek - hát, nem vagyok valami frissen vasalt ma reggel!
De igazad van, Ibm, az is jó, hogy legalább be lehet kapcsolni a fűtést
Köszi a babaképeket, olyan szépek!!! Már mindenki milyen élénken mosolyog - meg ordít persze... Anyjuk, Anna is csudaszép! Mi az, amin fekszik? Olyan jó színes...
Patr,
jó Zsoltiról az ilyen volt - ilyen lett kép! Belenőtt a szopipárnába (vagy mi az? Ennyiféle huzatod van rá? Már mintha tettél volna fel efféle fotót, de más volt a párna mintája)
Katák,
a ti lányaitok is gyönyörűek
az az igazság, hogy tényleg minden baba annyira szép, hogy jó nézegetni a képeket!
Timi
tényleg 250 grammot kajolt Bence? Azannyát

jó az étvágya
Dodó
azt írtad, DÉR van felétek? Jajjaj... én még nem akarom azt a hideget! Kérünk még egy kis meleget ide!
Erről jut eszembe, Szonja dalszöveg-változata:
Süss fel, Nap,
fényes Nap!
Kertek alatt a ludaink
megfagynak a hűtőben...
és óriásiakat nevet a saját viccén (hogy honnan vette ezt a hűtős szöveget, nem tudom

)