Igen Aida! Légyszi színezz kékre. Valamelyik nap írtam, hogy fiú és ígértem jelentkezem majd a részletekkel!
Na szóval kedden tudtunk is menni 4D-re. A férjem is jött. Nagyon jó volt. Ég és föld volt Danié meg ez. Nagyon jól ki lehetett venni az arcocskáját, a kuki zacsi is szembeötlő volt. Most nyugodtam meg igazán, mert eddig nem nézték át tüzetesen és féltem, hogy most derül ki valami gond.
1260 grammra becsülte a doki. Méretei alapján a betöltött 28 hétnek megfelel.
Annyira boldog voltam, hogy végre biztosan kiderült, hogy fiú. A héten el is kezdtem válogatni Dani kinőtt ruháit, ami esetleg foltos azt lekezeltem és már alig várom, hogy beinduljon rendesen a fűtés és el is kezdem kimosogatni őket. Van egy olyan érzésem, hogy nem húzzuk ki a kiírt dátumig, tegnap este nagyon fájt a hasam. Be is pánikoltam. A férjem nincs itthon mert éjszakás. Dani is akkor született mikor az apja éjszakás volt, bár megvárta az apját.
Napközben is elég sokat keményedtem és volt hogy fájt is.
Igyekszem sokat pihenni. Már amikor lehet, mert Dani babától nem igazán lehet.
Nagyon gusztik a kajcsi képek. Főleg a sütike. Mostanában gyakori sütizhetnékem van. Pedig figyelnem kell az édességre.
Fmarti Igen mostmár körvonalazódik, hogy Daninak testvérfellépője lesz, mert sokat ácsingózik és járkálni kell vele. Szerintem nemsokára már egyedül is menni fog.
De annyi kérdésem lenne, hogy ez a fellépő padkánál "hogy működik"??
Vaterán, tesz-veszen én is néztem. Valszínű onnan szerzünk majd be egyet, ha szükség lesz rá.
És köszi a képet.
Nikianya helyes a picur.
És itt a mi 2. gyermekünk, aki fiú lesz. Név eddig Dávid! De még nézelődünk.

[/
[/

kakaós kalács