EZT GORDIUSZ IRTA:
"A hálapénzrendszert meg kell szüntetni.Első lépésként a tisztességes óradijat kellenne megállapitani ( amelyik eléri a jogászokét)
Majd a biztositási rendszert átalakitani ahol
megjelennek a magánbiztositók is. A jelenlegi
rendszer kárvallotjai pontosan azok akikről az szól ( betegek és orvosok ) Méltánytalan e két
kárvallott csoportot egymásnak uszitani. Rend
csak akkor lesz ha a társadalom (és a politika)
felismeri, hogy az orvosok és az egészségügyiek
fizetését nem a betegekre kell átháritani."
Teljes mértékben egyetértek Vele, azért is masoltam ide az üzenetét!!!
En is valami ilyesmit szerettem volna irni, de nem sikerült ilyen Röviden, frappansan, érthetöen fogalmaznom!!! CSI! Amikor azt irtam, nem vagyok a halapénz ellen, akkor arra gondoltam, hogy ha valaki akar adni valamit, mert meg van elégedve a dokival, az adjon, aki nincs, az meg ne. Svajcban igy van. A KOTELEZO halapénzzel nem értek egyet!!! Otthon sajna nem keresnek eleget a dokik, igy MEGERTEM, hogy sokuknak szükségük van a pluszmoney-ra. Ha megértem, az nem azt jelenti, hogy jonak is tartom!!! Es amikor a smucigokrol irtam, arra gondoltam, hogy szerintem (de ez az én egyéni véleményem), ha 1 doki sokaig, jol kezelt valakit, akar iccaka is, (OK, ez a dolga), valami kis ajandékot (nem feltétlenül pénzt) megérdemel. Igy mar érthetöbb???
Virag! Titok, hogy milyen orvos a férjed???

Fruzsi jol van??? Te???Pajzsmirigy hogy viselkedik???

Nem célom tvsztárnak lenni.
, hiszen sohasem beszéltünk még!!! Hogy mondjak a nagypofajut arra, aki nagypofajuuu stilusban ir???