A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Sziasztok...

Megjöttem...
Hát nem volt kellemes egyáltalán...:(:(:(
Nagyon bele volt már épülve a szövetekbe a cső és a cérna és ki kellett tépni,ezzel picit felszakadt a seb...
Most még 2-3 nap kötés,addig óvatosan,de utánna lehet tusolni,stb....

Kép

Kép[/
tancsu

Gergő 11-től alszik,keresztanyának nem volt vele semmi dolga...
Nem vittük magunkal,mert baromira hideg van kint....
Szerencsére a fütés már megy, a szobában 24 fok van....

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek ebédeklni....

A párom elment az okmányirodába a lakcimkártyájáért,aztán hozza le nagyimat,hogy lássa a dédunokát!!!!
Utánna még kiviszik kicsit a temetőre is,mert tavasz óta nem volt kint.
Most meg ugye a héten nálunk az anyósék kocsija,igy ezt is meg lehet oldani egyben...

Na majd még bekukk...

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Sajnálom, hogy gáz volt a varratszedés.... Most már reméljük, véget érnek a megpróbáltatások.

Timi, szerintem is elég lesz az M-es neked. A Tomi név nekem is tetszik. Tegyél fel képet.

Szilzi, teszek majd fel képet a majdnem azt írtam, babáról. :shock: A dobról. :lol: :D

Pussz

KépKép
benó

Na Csajok én elköszönök! :D Mindenkinek minden jót kívánok jövő hétre és a hétvégére! :D Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!

Puszi Nektek! :D

Kép
szilzi

Timi az L és XL -es ruci rám való! Lüke ez az eladó azt hiszi aki terhes víziló méretű!

Szilvi, jó utat! Érezzétek jól magatokat! Egymást!
:D

Tancsu, a gyógyulás útján vagy! :)

Flóra a closty mellett Dufastont nem kell szedned?

Benó! Szombaton reggel hattól este hatig dolgozunk, mert egy kollégánk nősül és helyettesíteni kell ! Sajnáljuk!!!!!!!!

:evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Nálunk még nincs fűtés!!!!! Rohadt hideg van ! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Azért Gergő tud aludni jó pár órát egyhuzamban! Szerencsére! Érdekes az elönt a tej szindróma, a kismamik mindig a baba miatt nem alszanak téged a tej nem hagy! :D

Én utálom a tejet a szagát se bírom, mi lesz velem? :oops:

Kép
muzsuzska

Na újra itt....:)

Gergő egésszen fél4-ig aludt...:D
Itt voltak nagyimék,anyáék,közben megszoptattam,negyed5-kor újra alvás...:)
Most itt van mellettem babakocsiban,mert ma délután megint nem akart az ágyában maradni....:):):)

Igy szétnyitottuk a nappaliban a nagy sarokülöt,apával elnyúltunk dvd-zni,inas meg mellettünk a babakocsiban és édesen alszik....:D:D:D

Megint a tejre panaszkodom... :twisted:

Már csak este lesz szopi a 7 órási fürcsi után, a cicim meg ismét robban!!!!!

Mehetek megint fejni....

Ilyen pici-ciciben hogy fér ennyi?????????? :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Megjöttem!

Sziasztok! :D

Kép
flóra 11

Esküszöm olyan az idő mintha Szibériában lennék! De mi mazoisták vagyunk és zuhanyoztunk és hajat is mostunk! Végre rájöttem mire való a nagy teljesítményű hajszárító, pompásan felfűti a szobát! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szilvi, köszike a tájékoztatást. Majd közvetítem a csajnak.

Timi,az L-es köntös tuti nagy rád.Okvetlen cseréld be, nem lényeg, hogy hülyének néznek-e vagy sem. Mégiscsak a köntöst évekig hordani fogod,becserélniés esetleg égni miatta csak pár perc. :D

Kép
flóra 11

Szia Zsuzsi! Nálunk már tegnap óta fűtenek. Viszont a suliban nem!!!! :shock: Jég hidegben ülünk egész nap. Majd meg fagyunk! :evil: Kérdeztük a dirinőt,mikor fűtenek be, hát nem is tervezi! Hogy tegnap ellenőrizték még csak le a kazánokat. :evil:

Kép
flóra 11

Tancsu, anyukám elég nagy méretű ciciket hord és számomra nem volt benne egy csöpp se! Egy cigány asszony tejét kaptam, na ezért is nőttem mindenkit túl a családban! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Persze biztos spórolni akar, de marha jól lehet tanítani és tanulni ha megfagy mindenki.
A munkahelyemen is elindították a fűtést!
De a lakótelepen nem! Reggel 5 fok volt! :roll:

Kép
muzsuzska

Nekem sajnos most el kell mennem ,mert 4kor ébresztő! :evil:

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

Tancsu, sajnálom,hogy ilyen durva volt a varratszedés. Reméljük több komplikáció már nem jön.

A tejnek örülj, hogy van. Ne izgulj, egy,másfél hónapés beáll a tejed a normál mennyiségre. Igazodik a baba igényeihez.
Nekem is sok volt. Elsőnél leadtam,másik kettőnél már nem.Akkor a nagyobbiknak csináltam belőle kakaót,főzeléket. Később, mikor nem szopott már annyit, féléves korára,akkor lefagyasztottam, majd csináltam belőle neki főzeléket. :lol:

Kép
flóra 11

5 fok!!!! Őrület!!! Bár szerintem nálunk is ennyi volt kint. Itt bent most kellemes az idő.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,jó pihenést. Akkor bújjatok össze,melegedjetek. :wink:

Kép
flóra 11

Mi ma délután elmentünk még egy bútorosba,de ott nem láttunk jó ágyat. Aztán mentem a bankba,vettem ki pénzt és elmentünk megvenni a tegnap kiválasztott bordó ágyat.Szerintem szép és főleg a matraca nagyon kényelmes. Végre! Éz már eléggé ramaty.
Hétfőn fogják kiszállítani. :D :wink:

Kép
flóra 11

A szekrények feléis kacsintgattam,mert szívem szerint azt is lecserélném.Hát nem tudom... Erre nem tudom,mara-e keret. Ennyivel nem lóg nekem a suli a fizetésemmel,sajnos. De meglátom,mennyit tudok összekaparni. Jó lenne egyszerre felújítani a hálót. Na,és persze akkor nem ártanaparkettázni sem...Ajjaj, arra már végképp nem futja.Ahhhh..... :(

Kép
flóra 11

Látom,nem jött ma már senki. Én most készültem el a drogellenes tantervemmel. Még ilyen ökörséget is a nyakamba varrtak. Drogellenes koordinátor is vagyok az alsósoknál. Hülyeség az egész. Le......om.Mostanában sok mindent, igaz? :oops: Néha már dühös vagyok. Nem fizetnek rendesen,de követelnek.... :evil:

Kép
flóra 11

Álmos vagyok.

Jó éjt!

Kép
flóra 11

Jó reggelt...

Jelentem hulla vagyok...:(

Esti fürcsi után inas nyügös volt,11-ig nem aludt...
Akkor letettem magam mellé szoptatni,és hajnali fél3-kor riadtam,hogy a gyerek ott szuszog mellettem a nagy ágyban...:(
Megmozdultam,ő is kelt,szopott megint fél4-ig...
Akkor kiságy,de fél7-től megint nyüzsi van...
Most éppen elvan a kiságyban,de nem tom meddig....

Jah és hajnalban leesett a köldökcsonkunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bibibibiiiiiiiii

Kép

Kép[/
tancsu

Visszaolvastam mindent,de semmi időm irkálni....
Ugye nem haragszotok????
Látom kivel mi történik,de ennyi....:(

Most kitöltöm gyorsan APEH-os papirjaimat,kávézok,remélem reggelizni is tudok még majd.....
Apa elment bankba átiratni a lakcimeket....

Na majd később remélem újra bekukk....

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

gratula a köldök csonkhoz!!!! :lol:
jövö héten megyek dokihoz a táppénzes papiromért, és becseréltetem azt a fránya köppenyt!! :evil:
képzeljétek az októberi tropikból 2-en megszültek.
1, 34.hétre 2480g és 48cm /fiú/
2, 38.hétre 2480g és 46cm /lány/
szóval a fiúk tényleg nagyobbak !!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló, csajok, hazajöttünk Pestről!

Szilzi, jó utat, érezzétek jól magatokat és vigyázzatok magatokra! Az időpontokat, amikor megyek Pestre, leírom majd, ha hazajössz.

Timi, te mikor szeretnél szülni? Inkább időben, vagy előbb?

Flóra, én is sok mindent le....ok, lehet, hogy azért, mert már nem ezzel szeretnénk foglalkozni. Klassz, hogy hétfőn már meglesz az új ágyatok! :D

Zsuzsi, sajnálom, hogy nem lesztek otthon holnap. :cry: És azt is, hogy nincs fűtés. :evil: A Dettinél se volt tegnap, úgyhogy elég hideg volt éjszaka, de itthon már van. És nem, tudom, mi van, szerintem a Sólyom elszívja az erőmet, mert a múlt héten is, mikor mondta, hogy a fáj a torka, az enyémnek semmi baja nem volt, és másnapra elkezdett fájni az enyém is. Most meg meg van fázva már elég rendesen, és én is tök taknyos vagyok, de csak estére lettem az, mikor hazaértünk. :shock: Addig kutya bajom nem volt. :shock:

KépKép
benó

Tancsu, én is gratulálok a köldökcsonkhoz. És tök jó dolog, hogy van tejed és hogy tudtok dvd-zni meg ilyenek a Gergőtől/vel. :D :D :D :D :D Ez nagyon jó lehet. :D :D :D :D :D Ó, jaj. Pont mondtam a Gy.-nak és a Dettinek, hogy a sok debil lelkibeteg megy a sámánhoz, hogy adjon neki normális családot, szerető férjet, GYEREKET stb. És sajnos én is ezek közé tartozom. :roll: A hagyományok kutatásának vágya biztos csak álca.

Tetszett tegnap a dobolás, bár nem voltunk sokan és ezért a Sólyom elég mérges volt, mert ő Győr mellett lakik, és onnan jött csak ezért Pestre. Viszont nagyon nem mertem dobolni. :cry: :cry: :cry: Voltak ott vérprofi dobosok is (nők), és azok hülyén néztek ránk, mikor mi (a Dettivel felváltva bénáztunk a dobbal) doboltunk, kicsit összevissza. Próbáltam, hogy ne érdekeljen más véleménye, de bennünk volt a görcs. :cry: Jobban tetszett volna a dobolás, ha nem akartam volna én is dobolni, mert akkor simán a zenét, éneket, szöveget, a S. dobolását stb. élveztem volna. Így meg bennem volt az, hogy "de béna vagy". Ráadásul nem volt sötét, akkor legalább nem látszott volna, ki bénázik. :oops: :lol: Szóval, ennyit erről. Majd legközelebb talán bátrabb leszek. Háromhetente csütörtökön lesz dobolás.

KépKép
benó

Este ittunk Tequilát. :lol:
Annyira fáj a hasam tegnap óta, akármikor megjöhet szerintem. Kicsit unalmas már, de ez van, nem igaz? :wink:
Na, most picit bezárom, a Gy. megtiltotta, hogy egyszerre több ablakot nyissak meg.

KépKép
benó

Hamarosan megyek le anyuékhoz. Pussz

KépKép
benó

Na még egyszer egy gyors bekukk! :D

Tancsu, örülök a manó köldökcsonkjának! :D Én azt soha nem bírtam nézni, ahogy a tesóm a gyerekeknek tisztogatta! :oops: :shock: De állítólag nekik nem fáj! :? Vigyázz Gergőre míg nem leszek! :D :lol:
Flóra, gratula az ágyhoz! :D Rajtatok a világ szeme, minden adott a babához! :wink: :lol:
Zsuzska, itt is dög hideg van, de ha Olaszba kicsit jobb idő lesz, majd fújom erre, jó? :lol: :lol: Várom az sms-t! :wink:
Timi, azért Te még tartsál ki Tamással, ne utánozz mást, jó? :lol: :lol: Kell még neki a fejlődés anya pocójában! :D
Benó, Te pedig ne foglalkozz mással! Ők már biztos nem most kezdték a dobolást! Adj bele mindent, apait-anyait! :lol: Hogy lesz így babánk, ha csak félmunkát végzel! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszillak Titeket, gondolok Rátok! :wink: :D

Kép
szilzi

Ui.: Nem jött meg! :evil: :evil: :evil: :evil: A teszt negatív! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
szilzi

Puszi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
szilzi

Hellótok!

Itthon vagyok,de csak most tudtam jönni. Mindent elolvastam,mondjuk nem kellett sokat. :roll:

Kép
flóra 11

Tancsu, gratula a köldökcsonkhoz és kitartást a pindurhoz. :wink:

Kép
flóra 11

Bevásároltam, megfőztem vasárnapra is. Holnapra visszük a kaját magunkkal, nehogy éhen haljunk estig. :D
Sütit is sütöttem! :D
Kitakarítottam, elmosogatttam. Ügyes voltam, tudom az öndicséret büdös!
Viszont jó nagy marha voltam, kaptam kölcsön hősugárzot és otthagytam a laborban. Ott úgyis meleg van! :D
Nem fűtenek még mindig, ma reggel fél 6kor 3 fok volt!
Már jegesmacira kezdek hasonlítani! :evil:

Kép
muzsuzska

A híradó alatt szundíztam egyet és arra ébredtem, hogy megfagyok!

Tancsu, gratula a köldökcsonk elhagyáshoz Gergönek!
Biztos jó fáradt voltál ,hogy elszundíztál mellette! :D Pöttöm biztos élvezte, anya mellet cici kéznél! :D

Flóra gondolom te is hajtottál ma.

Kép
muzsuzska

Benó majd belejössz a dobolásba! Az igazi sámán nem mérgelődhet! :evil:

Timi, ne akarj még szülni légyszíves!

Kép
muzsuzska

Főztem egy fazék karfiol levest, rengeteg sárgarépával! Brassói apró pecsenyét, káposztasalátával- ez lesz holnap is!
Marhapörköltöt- vasárnapra, tésztát majd frissen főzők hozzá. Sütöttem almás-krémest, már ettünk is belőle! :D Fincsi!
Hétfőig max kávét főzők mást nem!

Kép
muzsuzska

Flóra, eltűntél!
Átadom a gépet aztán húzunk aludni!
Holnap én se leszek estig!
Jó pihenést mindenkinek!

Tancsu, főzől vagy valaki főz nektek?

Kép
muzsuzska

Szilzi, saknálom a tesztet. De most ne ezzel törődj. Kiránduljatok egy hatalmasat, ne gondolj most másra.

Kép
flóra 11

Szia Zuzsi! Igen, eltűntem. Azt hittem, nincs itt senki és néztem a BK-t.

Jó sokat főztél ma.Ügyes vagy. :wink:

Kép
flóra 11

Csak dobolj,Benó, gyakorolj.Max a szomszédoknak mész majd az agyára.

Kép
flóra 11

Timi,jól teszed,ha becseréled. Hol vetted egyébként?

Kép
flóra 11

Nekem most kezdett el fájni a torkom. Egész napsemmi bajom nem volt. :(

Munkából hazafele benéztem egyik bútorosba szekrényt nézni. Aztán itthon a F.lehűtött,nincs szekrényvásárlás,sem parketta,pedig azt is kinéztem. Mondjuk igaza van,kell valami tartaléknak lennie, mert mindig valami közbejöhet. Meg azt mondja, a babához is kellegy startoló. Hát szent igaz, hogy nem kevésbe kerül a babakelengye. Szóval szekrények maradnak a régiek. Legalább nem kapkodom el és nem vezsem meg most a legolcsóbbat,mert annyi pénzem van.

Kép
flóra 11

Nagyfiam ma hazajött, előtte telcsizett nekem,hogy biztos legyen vacsora,mert hulla éhes. Szegény gyerek.Valamit ki kell találnom neki, mert lefogyott. Keveset eszik. Azt mondja, vacsira is keveset adnak és októbertől felemelik az árát,nem is fog járni. Többet kell főznöm neki,hogy vigyen magával. Csak mit.Mi olyan,ami eláll és szereti is.

Kép
flóra 11

Képzeljétek,ma a Péterem sütött palacsintát! Életében először. :D De nagyon ügyin megcsináltaés meg is töltötte őket. Egyet-egyet ettünk belőle mi is a F.-nal a többit meghagytuk a gyerekeknek. :D

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Ma megpróbáltam Gergőt minél tovább ébren tartani napközben hogy este alvás legyen..
Erre az elmúlt 2 órában 15 percenként kel fel...
Mit nem csinálok jól????????????????

Na menek is hozzá...
Majd holnap jövök...

Jóéjt...

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!

Hát nincs itt valami nagy forgalom mostanában.

Tancsu,szerintem mindent jól csinálsz. Ne izgulj. Csak a babák ilyen kiszámíthatlanok. De hát nekünk sincsenek egyforma napjaink. Néha mi sem tudunkéjjel aludni,néha meg valami bajunk van. Hát a pici baba is csak így van. Szegénke meg sem tudja mondani,mikor mi a baj.Türelem,hidd el,ezek csak a kezdeti időszakban vannak így. Aztán beáll a napirendje. :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: