jó reggelt!
már megint csak azért keltem hogy fejjek... törpe még durmol.
nem akarom elkiabálni de ugy néz ki beállunk arra hgoy végig nyomja az éjszakát.
evett 8 körül, aztán meg 5-kor és még durmizik. igaz már nyöszögött egy párszor, és ha nagyon akartam volna akkor felkel... de inkább hagytam még... tuti a rotyi miatt kelt mert forgolódott és nyögött és nyomott... aztán meg szerintem a piszkos pelus miatt is nyöszögött kicsit később, de hát azért meg végkép nem keltem fel, mikor látom hogy fáradt mert csukott szemmel csinálja mind ezt félig álmában.
ugyhogy majd ha teljesen kelni akar akkor keltem. nekem nincs szivem kelteni az evés miatt. tudja ő ha már éhes hogy most már teljesen kelni kell.
tegnap is lenyomta a 6 órát egy huzamba... igaz be is nyomott 290-et utána de hát ez van.
jah fejés.. este 6-7 körül is fejtem, meg még este 10-kor is hogy ne gyűljön össze hajnalra sok... erre 5-kor törpém kajája után még fejtem egy 20 percet mert be volt durranva. hát nem fejtem ki teljesen mondanom se kell, erre most ahelyett hogy még durmizhattam volna arra keltem hogy nedves a hálókám ugyhogy gyorsan keltem fejni.... mostmár teljesen kigyilkoltam
ugyhogy a reggelije már megvan, sőt az ebédje is. napközben meg szerintem összegyűlik a vacsira való és a hajnali is.
és hát igy ugyebár nekem nehéz hogy nem a normál adagot eszi (vagyis neki normál, csak a védőnőnek nem merem elmondani hogy mennyiket produkál

)
jah védőnő... hát szerintem ki fog akadni, hogy nem ciciztetek hanem üvegeztetek... de hát ha neki igy jó. jah meg az adagot se merném neki elárulni, azt meg végkép nem hogy napközben kimarad 1 evés általában, és utána pótolja
a multkor is kiakadt hogy napközben hagyom aludni és nem keltem ha netán kimarad egy kaja... mostmár mindig igy nyomjuk,akkor még csak elvétve volt ilyen szitu.
nah meg azon is kiakadt hogy tápot adtam neki mert nem volt elég tejcsi. közölte hogy illene 3 hós koráig szoptatni... jó de ha nincs mivel... láthatná hogy most hogy ugy néz ki van mivel igy anyatejet adok neki, hülye lennék a drága tápot
szóval amilyen jó védőnéni volt a várandóságom alatt (emlékeztek?!?! mindig dicsértem) most olyan nem jó.
nem lehetne olyat hogy van várandós védőnő meg babás védőnő??? mert ő várandósnak zsir de babásnak....
viki!
tök jó hogy lackó nem lázasodott be...
nah ugy látom másnak később reagálok... vagyis ugy hallom

puszi megyek etetni