Jaj, lányok, leszakad a hátam, nem bírom már ezt a tempót!
Ez a gyerek tönkretesz!
Még ki sem nyitottam a szemem (hozzám képest méltatlanul korán), de már cseréltem is az ágyneműt, szedtem elő a téli paplant...
Aztán kicsi netezés, majd indultam a Központba, két Hádát túrtam át (5 felső+egy csuklyás vastag kardigán), kétszer megjártam a postát (először nem mertem tollat kérni, így inkább kerültem egyet és vettem egyet a SPARban, aztán a postán kiderült, hogy ceruzát vettem...), vettem bkv-bérletet, irány haza, aztán a ruhák be a mosásba, és nekiláttam kiselejtezni az EGÉSZ ruhatáramat (sose lesz már rám jó - szemét/sosem lesz már rám jó - vatera vagy valami/jó lesz rám, de nem terhesen) így lett három zsák és egy nagy szatyor, amitől búcsúzom (plusz cipők). Így legalább több helyünk van, és könnyebben átlátható a ruhatár, nem beszélve a költözködésről decemberben!
Aztán már álltam is neki főzni, de a karfiol a mélyhűtőben bebarnult, mintha kávéval öntötték volna le, ezt én terhesen nem merem bevállalni, az kidob, le a boltba (300/kg!!!

), aztán pedig most már fő a kaja, mosom az ágyneműt és várom az uramat...
De ki vagyok, de nagyon!!!
Holnap megint egész nap nem leszek itthon, holnap lesz a Siketek Világnapja, ha valaki ráér, nézzen el a Gödörbe, vagy nézze meg ezt az oldalt:
http://www.sinosz.eu/