utolértelek benneteket
Wera,
nagggyon jó a keddi rágókás kép Nóriról!
Patr,
16 fok volt nálatok????
Zsolti hogy van? A tüszősmandula amúgy magától is elmúlik, ha nem veszik észre? pl. ha épp nem mégy dokihoz?
Remélem, nem tőlünk kaptátok el, merthogy Nándi volt kissé náthás előtte! De nem vettem észree, hogy a torkával bármi lett volna
Marcsi,
hat a borostyánlánc?
Kike
Domi 6850 gramm
Ez igen! Gratulálok a fiatalúrnak! Na meg neked a sok tejecskéhez!
Szly,
sajnálom az autós gondokat, totál megértem! Elég sokat kell rá költeni... Végül eladjátok?
Titi,
lehet, hogy Levi azért nem eszik, mert hurutos, nem? Ha már gyógyulófélben lesz, akkor tuti újra elkezd enni! Biztosan fáj a torka, tele van az orra vagy ilyesmi. Gyógypuszi neki!
Ronix,
na ugye, hogy Léna jó kislány!!! Örülök, hogy ezt olvasom rólatok!
Mikor akarsz visszamenni dolgozni?
Muffin
örülök, hogy tetszett a kendő a találkozón

(jók voltunk, Akata

) Szerintem nagyon jól használható!
Nem tudom, hogy mekkora méretek vannak, inkább próbáld kideríteni centire a hosszát, és ha kipróbáltad otthon lepedőből, akkor tudod, hogy kb mekkora kell neked. Nekem egy 4,9 méteres bőven elég, kétszer is át tudom tekerni a derekamon, meg még lóg is a csomó alatt - de a gyerekem csak nagyobb lesz, úgyhogy többet nem vágok le belőle.
Ha nagyobb lesz a kendő, simán le lehet vágni a hosszából! Én nagyobbat rendelnék.
És ajánlom a
www.bobitaexpressz.hu oldalt, Kimma tette fel a multkor, azon nagyon jó a kendő (nekem régen ilyen volt, sajna elveszett! Most meg már nem rendelek újat, mert hamarosan túl nehéz lesz Nándi ahhoz, hogy cipeljem

)