Márti... húúú de drukkolok!!!
Honey!
Hát elég érdekes, hogy nem kell menni Nst-re

.. igen, pont a vége felé kellene sűrűbben járni.. ahol én szültem ott annyiszor mész egy héten, ahányszor akarsz.. jól tetted, hogy bejelentkeztél.
csibéről már rég hallottam.. de én nem is tudok minden nap jönni, úgyhogy nem tudom, hogy mikor volt itt utoljára.
Minyu!
Nagyon-nagyon édes pasis ez a drágaság!!! Látom, hogy növesztett babatokát is.. (Adél-nak is van.. nagyon muris, olyan, mint egy kis hörcsög

)
Látom nálatok is apa fürdet..
Ja fürdetés:
Képzeljétek: kedvezni akartam a páromnak, hogy Ő fürdesse Adélt elsőnek... JJJJJJAAAA és azóta is Ő fürdeti
Én csak segítő jobb vagyok a fürdetésnél...
Gyakorlatilag Adél holnap lesz 4 hetes, és én még nem is fürdettem..

No jó nem zavar ez engem.. mert, ha zavarna azért szólnék érte.. de olyan furcsa, hogy van egy kislányom, akit még nem is fürdettem...

Nem akarok neki szólni, mert olyan élvezettel fürdeti a lányát, hogy szinte összeszorul a szívem, hogy milyen szeretettel van iránta, és, hogy mennyire figyel rá.. no és a fürdés utáni masszírozás az sosem marad el.. ezt is a párom csinálja Adélnak. (nekem marad az etetés jóformán .. )
(tanács, azoknak a babásoknak, akinek mindig sír a pici a fürdésnél:
persze, ha nem éhes a baba akkor beválik többnyire: mi mindig fogjuk mindkét kezét..
szóval a párom fürdet.. én meg a kézfejét fogom Adélnak, és így biztonságban érzi magát.. az első fürdésnél sírt csak.. mert éhes volt, azóta egyáltalán nem sír.. sőt élvezi a fürdést.. nézelődik és nagyon figyel.)