Sziasztok!
Babakaja jól néz ki, de az ízük. Brrrr. nekem nem jön be a turmixolt cucc, még ha darabosan finom is, de én finnyás vagyok, a gyerekek nyomják befelé.
Lányok, mi volt itt éjjel, én meg kimaradtam.
MSE, Andi, szerintem is rosszat álmodott, ráadásul éjjelre nem kért pelust, és be is pisilt, és még reggel is ezt emlegette az ágyát meglátva. Biztos ez volt a trauma+valami rossz álom, és nem mert visszaaludni. Ma is egyszer felkelt, de odajött hozzám, és szépen visszaaludt. Ment is oviba, kicsit itthon tiltakozott, de bent már szaladt.
Kati, az álmok még ovi nélkül is jönnének. Különben is olyanokat tudnak kitalálni-kombinálni, mintha otthon ülő unatkozó feleségek lennének.
Veronikusz, persze, hogy Kata simán ment oviba, őt már beszoktattad egyszer! Nálunk is sokat számított, hogy Bene volt játszóházban, volt itthon nélkülem többször, stb.
Nem tudom, mire nem reagáltam... Ja, nálunk is lesz majd később, hogy nagyszülő vagy barátnő hozza el Benét. Ez utóbbi azért, mert az ő gyerekei is oda járnak, és akkor együtt mennek majd hozzájuk még. És én meg a szomszéd kisfiát fogom többször hazahozni, mert ő sokáig dolgozik majd, ha visszamegy, de valószínűleg nem minden nap. Sokszor nem is tudják megoldani a szülők, ha napi 8 órában dolgozni kell nekik, hogy ők vigyék és hozzák a gyereket. De ő is először még itthon lesz szabin, és akkor ő viszi-hozza, beszoktatja.
UH, de jó, hogy nektek volt, sajnos nekünk nem kérte a gyerekorvos, akit amúgy most fogok leváltani, de nem emiatt.

Viszont Villőnek meg volt uh a kórházban (MÁV)