Sziasztok!
Kata nagyon cépek vagytok ti is, kíváncsi leszek Martin a te hatalmas kék szemeidet örökli-e
picuranyu: nagyon tetszett a görögös sztori, és katuska kontrája is csúcs, jót vigyorogtam
Rita: Nagyon ari apababa, főleg, ahogy a vizet nézi.

Most azért nagyon irigykedem, hogy Attilád olyan helyen nő majd fel, ahol van tenger
Milyen érdekes ez a varázsvíz dolog, nálunk is az van

Főleg ebben a hidegben nincs is jobb, mint beülni egy kád meleg vízbe (nem olyan forróba, mint pocaklakó előtt tettem), és egyből kiengedek, Milán meg beindul

Apának is jót tesz a varázsvíz, mert amíg én abban vagyok, ő játszik a gépen
Ja, és képzeljétek teljesen odavolt a vacsimért! Akkora adagot megevett, hogy csak néztem
Este Milán nagyokat rúgott, és kalandozott odabent, de Apácska csak egyszer érezte, mert ahogy rámtette a kezét, Milán leállt, vagy lefelé rúgott, amit kivül nem lehetett érezni. Apacsa mondta is, hogy szivatja a gyerek

De azért örültem, mert az az egy rúgás, amit érzett nagy volt, és pont a tenyerébe kapta, meg is lepődött

Apa amúgy néha behallgatózik a pocakomba, de ezután a rúgás után nem mert, azt mondja fél, hogy a gyerek akkor rúg egy nagyot, és a dobhártyája látja kárát
Az apafej honlapot is megnézte, de csak a gyerekszobás témát olvasta el, viszont azt nagyon jól, mert utána elmesélte, hogy mi mindent ajánlottak, és hogy mi jól csinált/juk. Aranyos, na!
katuska, mágnes: Elsőszülötteitekről egy babafotót, légyszííííí!
Mindneki pihizzen sokat, ne jöjjenek azok a csúnya bacik!!!!