A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

"Szilvi nem érzel semmit se? A. kiskatonái lehűltek!!!!!!!!!!" - ez mit jelent? :shock:

Szerintem ne csinálj tesztet, Szilzi, de én azért kérni fogom holnap a doboláson, hogy 9 hónapig ne jöjjön meg neked.... és a Zsuzsinak se.... ha lehet. Akár vezeklek is érte. :lol:

Én is örülök, hogy Tancsuék révbe értek, én is szoktam rajta gondolkozni, hogy nemrég még hogy fájt a szívünk érte, a lakás miatt, az anyós miatt, a sógornő miatt stb.

Timi, nagyon örülök, hogy jelentkeztél az előző oldalon. :lol: Szerintem még nem gáz, hogy nem pakoltál össze. Persze én értek hozzá. :lol:

A doki miért nem akart Clostit adni, Flóra? :roll:

Flóra, sajnálom Flóriánt. :cry:

Köszönöm a jókívánságot a Vivike nevében is! :D Sok puszi érte. :D

KépKép
benó

Mi szombaton elmegyünk Abaligetre, elvisszük a Gy. anyukáját, mert szülinapjára ezt kapta, egy szállásfoglalást (szerdáig marad) ott, ahol mi voltunk az őszi szünetben. És mi levisszük, és a barátja meg megy érte.
Írtam, hogy a Petinek van barátnője? Tök nagy öröm ez nekünk, azóta nem olyan mufurc, pedig még is rádióztak. :shock: (Kb. 3 hete vannak együtt. :shock:) Bocsánat, én ilyen izé vagyok, nekem ez furi. :lol:

Úgyhogy holnap max. a suliból jövök, mert utána egyből megyünk dobolni, aztán ott alszunk a Dettinél (holnap este mit csinálsz, Szilzi?, jó, tudom, már mész Füredre), aztán ott maradunk pénteken Pesten, mert elhozzuk a Gy. vadászigazolványát, aztán anyuék, Vivikéék, de estefelé lehet, hogy jövök. Szombaton Abaliget, vas. még nem tudom. :roll:

Ja, tényleg, visszafelé bemenjünk, Zsuzsi? :D Vagy hogy dolgoztok?

KépKép
benó

A 3 fiú ajándéka a szállásfoglalás, nem a miénk, a félreértések elkerülése végett. :D

KépKép
benó

Na, jó, megyek a tételekkel szüttyögni. :wink:

KépKép
benó

Hellótok!

Megjöttünk,kicsit kajcsiztunk is már,most kávézunk. Körbenéztük a bútorosokat,egy üzletbe már nem jutottunk el, de az egyikben rengeteg ágy volt. Mindegyiket kipróbáltuk. :wink: :lol: Na nem úgy,de elterültünk rajtuk.Nagyon jó volt! Aztán választottunk is egyet. Itthon lemértük a helyet, befér. Mutattak rengeteg színkombinációt,milyet lehet rendelni, nekem leginkább a bordó tetszett. Tudom,nemilyenre terveztem a szobát,de az tetszik. Legfeljebb átcsinálom a szobát olyan színűre. :D

Kép
flóra 11

Tancsu, szegény Gergő! Nekem a fiúk akkor voltak ilyenek,mikor túlették magukat. Én sem tudtam eldőnteni,hogy most éhes, vagy a hasa fáj.Aztán kellett hagynaom két-három órát pihizni,addig nem adtam neki enni, aztán rendbejött. Viszaállt az alvás is és a rendszeres evés. Most szerintem biztos a pocija fájdogál kicsit,mert sokat evett.

Kép
flóra 11

Szilvi,anyós beszűkült. :evil:

Ja, én nem is meséltem az én sztorimat. Ugye engem anyós hívott, hogy menjekel,mert régen beszélt velem.Megígértem,hogy megyek, ezért mentem el.A csúcs,hogy anyós mégsem várt! :shock: Csak 4 embernek volt megterítve,a fiának és a három fiúnak. Na,mit szóltok? Mikor kérdeztem,mit segíthetek,mert persze az ebéd még nem volt kész,azt mondta, először is terítsek meg magamnak, tegyek fel még egy terítáket,mert nem terített nekem, mert azt hitte, úgysem megyek el. :evil:

Kép
flóra 11

Benó, a doki adott Clostit, csak mondta, hogy 40-en felül nem szoktak adni. És még azt is, hogy csak azoknak szoktak adni,akik primáris meddők, vagyis eleve azok,nem úgy,hogy már szültek és a korral adódóan azok.

Szerintem ez hülyeség, de mindegy.A fő,hogy adott. Le se micsodázom,hogy mi miatt kell nekem, hogy valamikor simán összejött, most ez van és ezt kell kezelni és kész. Az ő dolga,hogy javítson meg! :lol:

Kép
flóra 11

De bunkó! :twisted:
Helló, Flóra!
Csodálom, hogy mégis mindig elmész, ha hívnak, anyukád, anyós, hátha....

KépKép
benó

Szióka!

Hát tudod,ilyen naiv vagyok.Biztos magamból indulok ki, én pedig szeretem az embereket.

Kép
flóra 11

Helyes, javítson is meg. :D

Nekem meg megvarrta az anyós a dob tartóját, az is bordó, mint a ti ágyatok lesz :D, fantasztikusan szép. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Örülök, hogy sikerült a dob tok. Vagy inkább dobtok? :lol:

Kép
flóra 11

Csak sajnálom, hogy ilyen szemét módon viselkednek mindig. :twisted:
Amúgy én is naiv vagyok, mindig bizakodom. :wink:
Szép a dob, csak azt bánom, hogy a Gy.-nak el kell kéredzkednie a munkahelyéről korábban, hogy odaérjünk.

KépKép
benó

Juj,már megint fáj a hasam! Biztos rengeteget sétáltam,futottam,lótottam, ezért. :( Most már pihizek, csak egy bablevest dobok oda főni,hogy legyen holnapra valami. Az meg elfődögél magában.

Kép
flóra 11

Na és? Egyszer ő is elkéredzkedhet. Nem? :wink:

Ma én is elkérdzkedtem orvoshoz és még ki tudja hányszor fogok. És le se pö.... m.

Kép
flóra 11

Nekem is kéne valamit főzni holnapra. :roll: Tegnap szívesen csináltam volna hagymalevest tejszínesen, pirítóssal, de már későn értünk haza, pedig direkt vettem hagymát és tejszínt is. A Gy. annyira nem kedveli, úgyhogy lehet, hogy nem azt kellene. Na, mindegy, majd megbeszélem vele.

KépKép
benó

Most nézem,hogy lassan Te is a ciklus végére érsz.

Kép
flóra 11

Az milyen? A hagymaleves?

Kép
flóra 11

"És le se pö.... m." Én ma semmit nem értek. :oops:
A Gy. nagyon komolyan veszi ezeket a dolgokat. :roll:
Sajnálom, hogy fáj a pocód. :cry: Az enyém is fájdogál, és nagyon nagy. Meg fog jönni. :?

KépKép
benó

Felraktam a levest. :D

Kép
flóra 11

Le se pöttyözöm,vagy esetlegle se pöcsöm,válassz.Nem mindegy! Le se sz...om. Igy jobb? :lol: :lol: :lol: Mikor írtam,éreztem,hogy rá fogsz kérdezni. :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok

Olvaslak titeket,de annyira nincs erőm és időm reagálni....
Leirom mi van velünk és már menek is tovább...:(
Bocsika érte... :oops:

A ma esti fürcsi végig üvöltés volt... :? :? :?
Most evet,és alszik.
Összeraktam dokibácsimnak a csomagot,holnap délre menek varratszedésre.
Szoritsatok nekem,remélem nem fog nadon fájni.

Kép

Kép[/
tancsu

Még fürdenem kell, aztán bezuhi az ágyba,mert hulla vagyok...:(

Ennem is kéne valamit,kicsit éhes vagyok,vagy csak nikább nasiznék... :wink:

Na menek,holnap újra bekukk....

Szép álmokat majd mindenkinek... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Kösz a pöttyözést! :lol:
Tancsu, ne aggódj, nem haragszunk, hogy nem társalkodsz angol úrinő módjára. :lol: Drukkolunk a varratszedéshez! :idea: :idea: :idea: :idea:
Flóra, jó főzést, én is azt teszem, meg fürdök stb.
Puszi, jó éjt, holnap tali! :D
Jó éjt, és pihenj, Tancsu!

KépKép
benó

Sütöttem egy kalácsot közben,megnéztem a BK-t. A levesem még fő. Ápolgatom a páromat. :lol:

Visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Tancsu,csak pihenj,hogy ki ne borulj most. Fő, hogy kiegyensúlyozott légy.
Holnap szorítunk neked ezerrel.

Puszika...

Kép
flóra 11

Vettem be egy enyhe bigyót és már nem fáj a pocim. :D

Kép
flóra 11

Ja, még nem meséltem,hogy tele vásároltam magam gyógyteákkal,cickafark és palástfű. Na ebben a hónapban ezt is iszom majd ezerrel. Munkába is viszek belőle. És szedem tovább a homeos cseppeket. A kolléganőm azt mondta,hogy mióta szedi, pontosan jön a menzije.

Kép
flóra 11

Megfőtt a leveske is,lesz holnapra ebédje a beteg páromnak. :wink:

Kép
flóra 11

Szilvi,ha még utazás előtt benéznél, kérlek írj valamit arról az utazási csekkről a lánynak,persze ha tudsz valamit. Vagy hol hol vannak olyan szállodák,amelyek babát is fogadnak,fel vannak készülve babára, egy hét hónapos babáról van szó.

Köszike. :wink:

Kép
flóra 11

Látom mindenki pihen. Nekem még meg kell varrnom egyik tanítványom tolltartóját,mert összeszaggatta,aztán ráfogta a másikra, az tagadta, anyuka bejött panaszt tenni, követelte, hogy vegyenek újat, de nem tudnak újat venni, mert akire ráfogta,annak a szülei munkanélküliek és öt lányuk van, erre az anyuka nekem szegezte a kérdést, hogy miért nem intézem el,mondtam elintézem, megvarrom. :evil: Szörnyű,mik vannak. Szaros tolltartó miatt! :evil:

Kép
flóra 11

Ja,új vonalzót is kellene csinálnom. :lol:

Kép
flóra 11

Hát nem alegszebb,de megteszi. :?

Kép
flóra 11

Nos,elköszönök.Jó éjt mindenkinek.

Kép
flóra 11

Jó reggelt...:)

Inas éjjel 11-kor kelt,aztán 4-kor...
Onnantól pedig óránként jött hozzám cicilni pár percet...:D:D:D

Aztán nyugi volt,apával maradtak a szobában,beszélgettek,gagyaráztak.
Én közben megkávéztam,elmosogattam és csináltam reggelit.
Amikor elaludt,apa ügyesen betette kiságyba,azóta nyugi van...
Bár már ennie kéne, a cicim szétdurran!!!!
Mehetek megint fejni...:(
Még a tegnapi tej is a hütőben van...
Lassan fagyasztanom kell le...:):):)

Na majd jövök délután is..

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Puszi, drukkolok ma, Tancsu! Örülök, hogy ilyen természetesen és egyszerűen megy minden.
Flóra, megvarrtad az új vonalzód is, látom. :lol:
Én meg a kislányaimmal vagyok, de nem nagyon tudok írni, mert tételeket kellene kidolgoznom.
Úgyhogy majd jövök.
Ma megyünk dobolni! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Sziasztok,

Flóra, Timi ez mit jelent? Azt hiszem szlovákul van. :? Vsetko bolo v poriadku, objekt sme hned nasli. Köszi :D

Kép
szilzi

Tancsu, remélem nem fog fájni a varratszedés! :? Drukkolok nagyon! Gergő addig apával lesz vagy viszed magaddal? Remélem már beindították a fűtést, mert kezd tényleg nagyon hideg lenni!

Benó és nem is kapunk képet tokostól a dobról? :D Jó szórakozást mára, csak ügyesen! :D

Kép
szilzi

szilvi: magyarul:
minden rendben volt, épületet /területet/ egyböl megtaláltuk

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szilvi:
én már eldöntöttem, hogy Tomi lesz, csak a Sanyim még nem tud róla. még nem mondtam el neki. :roll: :roll:
Törpe kuckója még nincs összeállitva, de amint meglesz, dobok fel róla képet :lol:
a mellem is csak pár hét elteltével lett érzékeny, ahogy elkezdett nöni :wink: . szóval az elején tényleg tünet mentes voltam :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

flóra
mi köze a dokinak ahhoz, hogy hány évessen akarsz gyereket? ez bunkóság :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tancsu
nagyon aranyos a fiad. olyan kis zabálni való :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Köszönöm a fordítást, Timi! :D

Sanyinak mikor szándékozol bemutatni a fiát? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Remélem rólad és Tomiról is fogunk majd látni képeket! :wink:

Kép
szilzi

tancsu
azok utánn amiken átmentél a varrat szedést már észre se fogod venni :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

nincs mit. :lol:
megvárom a "megfelelö" pillanatot!
csináltál tesztet?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tanácsot kérek.
alapból S-es méret vagyok, hálló ingböl M-eset vettem a kórházba a pocim végett, ami jól is áll rajtam.
köntösböl az eladó L-eset adott, mert szerinte ilyen kell. kicsit lóg az ujja és olyan nagynak látom magamon.

szerintetek becseréltessem M-esre vagy hagyam meg??????? :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szerintem nem fog kelleni az L-s köntös! Ha meglesz a baba, úgy mlemegy a hasad és szerintem Te elvesznél egy L-s köntösben! :roll:

Kép
szilzi

én is erre gondoltam. csak az a poén, hogy a nö elöször az xl-eset csomagolta be nekem az L-es helyett, amit csak
otthon vettem észre és már egyszer voltam nála becserélni.
komolyan mondom hülyének fog nézni

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

XL-t? Ez bolond??? :shock: :shock:

Flóra, azért nem válaszoltam a kérdésre, mert azt hittem nem fontos, én amúgy sem sokra tartom ezeket az üdülésre jodgosító csekkeket. Ez egy elég homályos dolog, elég kevés helyen fogadják el, de én még kimondott katalógust nem láttam! Itt az irodában mi ezzel nem foglalkozunk, szerintem a csekk kibocsátójától kellett, hogy kapjon egy listát hova utazhat. Elvileg kéne lennie egy netes katalógusnak is. Többet nem tudok róla, nem olyan elterjedt dolog ez.

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: