[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
III ker, Békásmegyeri anyukák! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Szia Anett,

Én írtam választ neked,de kitöröltem véletlenül aztán már nem volt kedvem újra írni.Kép
Mi mint már írtam két céges mikulásra megyünk,aztán én szombaton a békási börzére.
Keresztfiamnak se ajánlották az iskolát az iskolaérettségi felmérő után,de a nővérem nem foglalkozott ezzel.Tudta,hogy a gyereke soha nem lesz egy zseni,ilyen és kész.Keresett egy kisebb iskolát és most ott gyüri a sulit.Utálja,de később is utálta volna.

Hédi
hedvig
 
 


Hédi

Látod ebben tökre igazad van, ha most nem tanulna annyira jól akkor akár 10 éves korában is vihetném akkor sem lenne egy lángész. Természetesen a lányom nem hülyegyerek, hétvégén is én gyakoroltam hogy hogyan kell majd az iskolában szépen írni erre a lányom meg leírta utánam a nevét úgy ahogy azt kell, igaz nem gyögybetükkel, de ahhoz képest hogy soha nem tanítottam írni.

A bababörzére én is lemegyek majd, mert szeretnék megint egy-pár legoalkatrészt venni, te merre leszel, meglátogatnálak, vagy csak vásárolni mész?
Én is megyek a munkahelyemre télapó ünnepségre majd pénteken, kiváncsi leszek mert már 6 éve nem dolgoztam ott a gyerekek miatt, és még én is izgulok hogy ki lesz még ott és ki nem, bár már szerintem senkit sem ismerek, mert szépen lecserélődött a társaság, de a két nagyfönököt még ismerem ez a lényeg. Bár nem tudom miért lenne lényeg hiszen lehet hogy nem fogok visszamenni dolgozni.

Anett
Anett
 


SZiasztok

Mi van veletek, mostanában senki sem ír ide.

Egyébként mindenkinek boldok karácsonyt kívánok.

Anett

Ja és nézzétek meg ezt a linket én is úgy kaptam szerintem nagyon aranyos

4845%2C00.swf,http://web.icq.com/shockwave/0,,4845,00.swf
Anett
 

 
 

Sziasztok!

Húú tényleg nagyon kihalóban van ez a topik Kép
Nekem sajna nem volt időm mostanában jönni nagyon ránk járt a rúd.
Dec első két hetében beteg voltam (influenza) aztán sajna ki kellett húzni a fogamat ami nagyon nehezen ment így 1 hétig szenvedtem utána. Vagonszám nyomattam a fájdalomcsillapítókat Kép
Utána 23-án a férjem belázasodott, 3 napig 38-39 volt a láza egész nap ugráltam neki, egyedül cipeltem és díszítettem a plafonig érő fánkat miközben főztem és a gyerek is belázasodott Kép Komolyan ezek az ünnepek hát teljesen kész vagyok és örülök, hogy vége Kép Mostmár mindenki jobban van de remélem többet nem lesz ilyen karácsonyunk Kép
És ti, hogy vagytok? Hogy telltek az ünnepek???

Mindenkinek nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!

Üdv: Niki
lani
 
 


Sziasztok,

Mi ez a nagy csend errefelé?
Bár én már elviekben nem tartozom ide,de azért nem szeretném,ha kihalna ez a topic.
Megy vki a börzére?

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!
Mi ez a nagy csend...
Mikor lesz a bőrze? Én mentem volna árulni szívesen, mert annyi a kinőtt motyó, hogy hihetetlen, de mindíg elfelejtettem asztalt foglalni. Egyenként meg nincs kedvem a neten eladni.
Húúú képzeljétek, 19.-én megkezdjük az ovit. Febr. 2.-ig csak ebéd előttig, aztán már be van fizetve az ebéd és ottmaradhatnak tovább is. Pisire már minde OK. Mindíg szólnak, de kakit folyton elsunnyogják. Néha szólnak, de nem mindíg. Remélem nem bukunk le.
Mi van veletek???
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Vikics!

Az nagyon jó ha már kezditek az ovit 19-én Kép Mennyi idősek a fiúk pontosan? Szerintem a kaki téma is meg fog oldódni nemsokára, főleg ha látják, hogy az oviba a többi gyerkőc is oda jár Kép)
És otthon maradsz még? Vagy visszamész dolgozni? Azt tudom, hogy 6 év a gyes az ikreknél ugye?
Mindenesetre sok sikert nektek!!!

Hédi: És milyen az élet arrafelé? Jól érzitek magatokat?

Üdv mindenkinek!
Niki
lani
 
 


Sziasztok!

Én is békásmegyeri vagyok, és az ovi-téma nálunk szeptembertől aktuális. A zipernowsky (bocs, ha rosszul írtam) oviról és főleg az ottani óvónénikről tudtok valamit? A montessori módszer miatt érdekel. Jól műlödik?

Anett, szerintem jól döntöttél, az hogy kicsit félénk a lányod, attól egy centit sem változna, hogy még egy évig oviba jár. (Szerintem.) Ez szerintem alaptermészet-beli kérdés, és az alaptermészete már rég kialakult! Gének, első évei stb. Nagyon divatos mostanában, hogy mindenki legyen erős, nagy(szájú és hangú), de szerintem nem lehet mindenki olyan. A lényeg, hogy jó tanítónénije legyen, aki jó gyermekismerő és figyelmes. Ha találtok ilyet a következő tanévtől, véletlenül sem szabad oviban maradni. Tudom, persze, előre ezt nehéz tudni, mármint hogy milyen lesz a tanítónéni. Anyukatársak tapasztalata a legmegbízhatóbb.
Üdv, Kinga
santolina
 
 


Sziasztok,

Jól érezünk magunkat,bár szerintem tavaszal tapasztaljuk meg igazából az ízét a kertnek.Egyenlőre szokjuk a hólapátolást,a gázfűtést,a kandallót.Kép
Március környékén csináltatunk Lilinek egy játszóteret,már most gyűjt rá a család.
Én is keresem már az ovit itt Budaörsön,de elég nehéz lesz.Sok ovi van,de nálunk a szempont sajnos az,hogy 16h-kor né nézzék ki onnan.
+ persze én nem sezretném ha szegényt már az oviban kényszerítenék a tanulásra,mert ilyet is hallottam már.
Békáson az oviknak vegyes a hírük.Vki a Keltára esküszik vki a Zipire.Szerintem ez mint minden az személyzettől függ.Ha kifogtok egy jó ovónénit baj nem lehet.
Börze most szombaton lesz Békáson.
A montessori módszerről azt hallottam,hogy nem gyereknél jó.Menj be nyugodtan Kinga és érdeklődjél.

Vikics,
Ne izgulj,biztos az oviban látják majd a többi gyereket,hogyan pisilnek-kakilnak és ráéreznek az ízére.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Na végre kicsit feléledt a topik Kép

Kinga!
Az én kislányom is szeptembertől megy oviba és én is a Zipernowsky-n gondolkozom, bár lehet, hogy a Keltát is megnézem mert arról is hallottam jókat!
Igen valszeg Hédinek igaza van, hogy az ovónéniktől függ a dolog végülis teljesen.
Annyit tudok, hogy a Zipibe vegyescsoport van.

Hédi: Az nagyon jó a kis játszótér. Nekünk Lovasberényben van telek és tavasszal mi is oda építgetünk Barbinak kis játszóteret. Annyira jó lesz neki majd meglátod!

Sziasztok: Niki
lani
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk a három éves macerán. Egész jól viselték az oltást, csak mikor beszúrták a tűt akkor elégedetlenkedtek. Volt egy kis lázuk, de egy kúp levitte és a Dundi fájlalja a karját egy kicsit. Képzeéjétek 1cm-el és 1,2kg-al több a Dundi (lassan rászolgál a nevére. Kép Kép Kép) Pedíg májusban még közel ugyanannyik voltak. Mondjuk jobban is eszik az biztos. Kép
Kaki miatt csak azért izgulok némileg, mert a Levinek fájt egyszer és azóta inkább visszatartja a végsőkig. Ünnepek előtt a Jánosban úgy szedték ki belőle. És nem hiszem, hogy az oviban úgy figyelnék, hogy ki kakilt és ki nem. A Dundi meg szimplán elsunnyogja.
Lani!
10.-én voltak 3 évesek a fiúk. Én valóban a beiskolázásukig kapom a gyest, de azért valami állást keresek magamnak. Egyenlőre még nem is néztem, mert minsdenkitől csak azt halom, hogy hiába ment vissza dolgozni, többet van otthon mert beteg a gyerkő. Én meg nem így indítanék egy vadi új munkahelyen.
Hédi!
Jó, ho9gy tegnap benéztem, mert ma elmentünk az orthopédiára is és eszembe jutott a bőrze. Képzeld még volt asztal és foglaltunk egyet az Orsival. Úgyhogy megyünk árulni. Kép1/2 8-tól lehet menni?
Kinga!
Nekem csak jót mondtak a Zipiről és a Keltát szidták ahová mi megyünk. De mi oda tartozunk és nem akartam ezzel mahinálni és nekem tetszik is. Max. ha nem jön be akkor lelépünk! Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy a Márti néni valóban annyira jó mint aminek én látom. Kép Ma az egyik védőnéni azt mondta, hogy nagyon jó óvónéni, amolyan mindenki oltalmazója és anyukája. Ez asszem még mindíg jobb mint a mindenki utálója. Kép
Anett!
Szerintem is jól döntöttél! Én nagyon nyuszi voltam kiskoromban, aztán most már senki nem mondaná rólam. Idő kellett amíg kinyílt a csipám, de akkor nagyon tágra. Én nem voltam valami jó tanuló ált.ban, de szakközépben mág az igazgatő győzködött, hogy menjek továbbtanulni, mert nagyon sokra vihetem még. Kép KépAzért a mai gyerekeknek szeintem elég pár hét és beilleszkednek. Kép
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Vikics! Lehet, hogy ma délelőtt veletek találkoztunk a piacnál? Két anyuka volt ott, mindkettő ikrekkel, amikor Lacika harmadszor is visszacsörtetett arra a kis vidámpark féleségre. Mikor végre sikerült rábírnom az indulásra, akkor hallottam (hallani véltem?), hogy az egyik Levinek és Nándinak szólítja a fiait. Nem akartam már visszafordulni, akkora győzelem volt, hogy Lacika végre balhézás nélkül eljött onnan.


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

Márti!
Igen én voltam a szőke hajú. Kép Nekem is gyanús volt Lacika eszméletlen gyönyörű szempárja, hogy már láttam valahol, de nem tudtam rájönni hol.Kép
Képzeéjétek el, hogy tegnap megtaláltam a Vörösvári úti bababizóba az ellopott babakocsinkat. Ma reggel jól bejelentettük a rendőrségen, vittük az összes bizonyítékunkat és nemsokkal késöbb le is foglalták. KépNem tudom mikor lesz belőle babakocsi, de a lényeg, hogy mindenki tudja, hogy ki az elkövető (van egy tisztességes bűnlajstroma itt a háromban) és jól megbüntessék a parasztot!
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Márti!
Igen én voltam a szőke hajú. Kép Nekem is gyanús volt Lacika eszméletlen gyönyörű szempárja, hogy már láttam valahol, de nem tudtam rájönni hol.Kép
Képzeéjétek el, hogy tegnap megtaláltam a Vörösvári úti bababizóba az ellopott babakocsinkat. Ma reggel jól bejelentettük a rendőrségen, vittük az összes bizonyítékunkat és nemsokkal késöbb le is foglalták. KépNem tudom mikor lesz belőle babakocsi, de a lényeg, hogy mindenki tudja, hogy ki az elkövető (van egy tisztességes bűnlajstroma itt a háromban) és jól megbüntessék a parasztot!
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Márti!
Igen én voltam a szőke hajú. Kép Nekem is gyanús volt Lacika eszméletlen gyönyörű szempárja, hogy már láttam valahol, de nem tudtam rájönni hol.Kép
Képzeéjétek el, hogy tegnap megtaláltam a Vörösvári úti bababizóba az ellopott babakocsinkat. Ma reggel jól bejelentettük a rendőrségen, vittük az összes bizonyítékunkat és nemsokkal késöbb le is foglalták. KépNem tudom mikor lesz belőle babakocsi, de a lényeg, hogy mindenki tudja, hogy ki az elkövető (van egy tisztességes bűnlajstroma itt a háromban) és jól megbüntessék a parasztot!
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Márti!
Igen én voltam a szőke hajú. Kép Nekem is gyanús volt Lacika eszméletlen gyönyörű szempárja, hogy már láttam valahol, de nem tudtam rájönni hol.Kép
Képzeéjétek el, hogy tegnap megtaláltam a Vörösvári úti bababizóba az ellopott babakocsinkat. Ma reggel jól bejelentettük a rendőrségen, vittük az összes bizonyítékunkat és nemsokkal késöbb le is foglalták. KépNem tudom mikor lesz belőle babakocsi, de a lényeg, hogy mindenki tudja, hogy ki az elkövető (van egy tisztességes bűnlajstroma itt a háromban) és jól megbüntessék a parasztot!
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Na most jól felpörgettem a topicot. Kép Kép Kép Kép

KépKép
vikics
 
 


Niki, csak most láttam A NŐT a profilodban! KépKép
Abigél még mindig inkább "babás", mint "gyerekes". Meg negyedennyi haja sincs még. Kép
szilvi
h_szilvi
 
 


Sziasztok,

Én már előre félek az oltástól,Lilim nagyon rosszul visel minden ilyesmit.
Remélem nem csak árusok leszünk ott,kénne így karácsony után egy kis pénz.Meg hát az a tönénytelen ruhamennyiséget is eladnám.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Vikics: ez nem semmi, hogy viszontláttad a babakocsit ott. Milyen emberek vannak hihetetlen és szomorú Kép

Szilvi: Barbi is babás még bár már kezdi kinőni Kép A haját meg nem merem levágatni Kép

Hédi: Az oltásokat nálunk is nagyon rosszúl viselte a lány. Hát reméljük nem lesz gond Kép

Sziasztok: Niki
lani
 
 


Sziaazstok,

Niki,miért nem mered levágatni kislányod haját?Mi rendszeresen vágatjuk Lilijét.Most pénteken is megyünk,lesz nagy üvöltés,de megéri.

Hát ez a babakocsi mizéria Vikicséknél tényleg gáz,de sajnos ilyen világot élünk.Midnent lopnak,ami mozdítható,mindenki ott csal és lop ahol tud.Elnézést a kivételtől.

H.
hedvig
 
 


Sziasztok!

Vikics! Sajnálom, hogy elmentünk egymás mellett! Jó lett volna pár szót váltani. Kép Nem semmi, ahogy a babakocsitok előkerült. Kép

A börze itt békáson ezen a hétvégén lesz? Akkor sajnos mi megint lehet, hogy lemaradunk róla. Kép Pedig nagyon kellene már 92-es cuccokat vennem Lacikának. 87 cm., itt most megint úgy tűnik, hogy megállt, de keze-lába hosszú, a 86-os bodyk ujja már elég rövidke, és a nadrágok szára alól is kivillan a bokája.


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

Hédi: Hát azért mert nagyon fél a hajszárítótól és minden hajmosásnál szárazra kell neki dörzsölni, és ez a fodrásznál elkerülhetetlen.
A másik meg annyira saajnálnám mert annyit szenvedtünk vele míg normálisan megnőtt neki. És olyan kis helyeske vele. Tudom, hogy a rendszeres vágatás erősíti a hajat, de majd max ha picit nagyobb lesz vágatunk belőle de azt nem szeretném ha rövid lenne neki Kép)

BMárti? Voltatok idén már a játszócsopiba?

Niki
lani
 
 


Lili se szeret hajatmosni,de a fodrászunk szárazon vágja neki.Ő is végig üvölti általában,de nem engedünk a dologból.Hű,de kegyetlen vagyok!

H.
hedvig
 
 


Hédi: Kép)))))))))))))))))
lani
 
 


Sziasztok!

Márti!
Hát én is sajnálom! Kár... Nem tudom miokor járkálunk megint csak úgy valamerre, mert hétfőtől ovi. Bár úgy gondoltam, hogy bemegyek holnap és megkérdezem, hogy mennyi a megbetegedések száma és, hogy ajálnják-e ebben az influenzás időszakban. Ahhoz semmi kedvem, hogy másnap két tök lázas gyereket vigyek haza és ne menjünk egy hónapig megint.

Nincs valami jó játék ötletetek szülinapi buli lebonyolítására? 6 gyerek leszz összesen és valamit kezdeni kéne velük. Kép

A hajtémához. Nálunk apa vágja a fiúk haját és szerencsére semmi hiszti nincs, pedíg az elektromos szakállnyíróval csinálja. Hajmosás viszont sosincs hiszti nélkül.
Na megyek oviszsákot csinálni. Vagy szerintetek találhatok olyat a bőrzén?
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Lilinek 4 hónapos kora óta vágja a fodrászom a haját,a lány teljesen normális,mindig kedves a Lilivel.Lili így is üvölt.Bár múltkor amikor csak a fufruját igazította ki nem volt semmi.
Ma reggel ígérgette,hogy ő már nagy és nem fog sírni.
A hajmosásnál szintén üvölt,a strandon se bírja,ha a szemébe megy a víz.

Szerintem nyugodtan vidd a fiúkat Vikics az oviba,a betegséget bárhol elkaphatják.A barátnőm két gyereke otthon van,nem járnak egyáltalán közösségbe még is influenzásak.

H.
hedvig
 
 


Sziasztok!

Csillaghegyen lakom a Forrásliget lakóparkban, és iskolát keresek a fiamnak (jövőre lesz elsős). Sokat segítene, ha valaki tudna sulit ajánlani a közelben, vagy a Dózsáról tudna tapasztalatot írni.

Előre is nagyon köszönöm!

Üdv: Krisztina
krisztina
 
 


Szia Krisztina!

A testvérem mindkét gyerkőce a Dózsába jár. Előtte a Fodrosba jártak, de az a suli nem volt olyan jó és átmentek a Dózsába. Nagyon meg vannak vele elégedve, nagyon jó iskola. A pontos dolgokat nem tudom, de ha gondolod megkérdezem neked ha esetleg van valami ami konkrétan érdekel Kép

Üdv: Niki
lani
 
 


Nem értem, hogy az utolsó hozzászólásoknál miért nincs ott a nevem Kép
lani
 
 


Sziasztok!

Vikics! Hogy sikerült a buli? Kép Megkezdtétek végül az ovit? Mi voltunk kuki-kontrolon és bőrgyógyászaton a Heim Pálban, azóta taknyos és torokfájós az egész család. Kép

Niki! Mi azóta nem voltunk a játszócsoportban, amikor veletek találkoztunk. Kép De, nem miattatok! Kép Volt ott akkor az a beteg kisfiú, Lacika másnap ugyanolyan randán köhögött, mint ő. Kép Mire végre meggyógyult, nyakunkon volt a decemberi ünnep dömping, meg eléggé el is vette a kedvem az eset. Most megint betegeskedünk, pedig vettem Vitacolant, és Lacika imádja is. Jutalomfalatnak használom. Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Márti!

Sajnálom, hogy betegeskedtek de ebben az időszakban mindenki beteg. Én sem vittem idén még Barbit pontosan ezek a vírusok miatt nehogy benyeljen valamit. Ha picit lecsillapodik a dolog akkor megyünk mindenképpen mert hiányoznak neki a gyerekek nagyon Kép))

Niki
lani
 
 


Sziasztok!

Márti!
A buli fergeteges volt! Minen gyerek élvezte a játékokat! Persze a végén a spontán sötét szobában lufival püföld akit érsz vitte a pálmát. Kép Ne a Heim Pált okold a köhögésért! Mi majdnem, hogy sehol nem voltunk és csütörtök óta élvezzük a takonykórt köhögéssel. Úgyhogy ovi storno. Pedíg úgy várták már a fiúk. Nagyon sajnálták mikor reggel lefújtam. Nem tudom, hogy van ez a beszoktatás, de gondolom először valamennyi időt nekem is ott kell lennem és én még úgyabbul nézek ki mint a fiúk.

Hédi!
Végül beindult a bolt? Nekünk legalább annyi bejött amennyit elköltöttünk meg mellé egy kis mellékes. Kép Lehet, hogy megyünk február közepén is. A tréning amit melletted vettem nagyon jó lett meg minden amit beszereztem. Kép

Jobbulást mindenkinek!!!!!!! Kép KépKép Kép Kép Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziaszok!
Mindenki beteg????
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Hát nekem nem ment annyira a börze,de nem is számítottam nagy "üzletre"így januárban.Viszont jókat beszélgettem és már ezért megérte kimenni.
Én februárban nem megyek,Lilimnek aznap van a szülinapja és buli lesz.Kép
Viszont márciusban biztos megyek.

Fiúk,hogy vannak?

H.
hedvig
 
 


Sziasztok!

A vevők minket sem szedtek szét, de azért csurrant-cseppent. Én annak is örülök, ha kitermelem amit ott veszek. Kép És vettem egy pár jó dolgot aminek nagyon örülök.
Milyen bulija lesz Lilinek? Hívtok meg gyerekeket is? Húú én úgy tartottam tőle, hogy a miénk nem lesz jó, de annyira tuti volt, hogy minden gyerek elégedetten távozott. Kép Persze szerintem a játékoknak köszönhető amiket csináltunk. Volt gumicukoe evő verseny (partvisnyélre voltak cérnán keresztül lelógatva), csokikereső (mindenkinek a jele fel volt rajzolva egy csokira amit a szülők eldugtak a szobában), papírgalacsinos (6 réteg újságpapír mélyén ajándék volt. Szólt a zene és mikor megállt akinél volt a gombóc az leszedhetett egy réteget. Utolsóé az ajándék)Persze annyi galacsin van ahány gyerek, hogy jusson mindenkinek. A buli végén megköszöntük a gyerekeknek, hogy eljöttek és kaptak 1-1 kindertojást.Kép Kép Kép

A fiúk sajna még náthásak és köhögik fel a cuccot. Kép Nem tudom mikor lesz ebből ovi, de a jövőhét közepe előtt tutira nem.
Szerintetek kell egészséges igazolás ilyen esetben az ovinak? Mert akkor azt is be kell szerezni előbb.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Szia,

Nem lesz sok gyerek,kb.5.Bőven elég lesz,még a ház nem áll úgy,hogy többen legyünk.MEg hát az én lányom csak olyanokkal jászik,nyíl meg akiket ismer.Ha "ismeretlenek" jönnek,csak csendben ülne az ölembe és nézné a többieket.

Fiúk szednek vmi immunerősítőt?Lili három hónapig szedett broncho vaxumot,nekünk eddig bejött.
Szerintem nem kell még igazolás.

A börze abból a szempontból jó volt,hogy 1 db játékon kívül semmit nem vettem.Kép
H.
hedvig
 
 


SZiasztok

Olvasgattam amiket írtatok és látom hogy betegek vagytok. Mi nem voltunk itthon vagy 2-3 hétig így furcsán néztem amikor ma vittem a gyerekeket oviba, bölcsibe és alig lézengett egy-két gyerek a bölcsibe számszerint 3 fő van.

Tegnap volt a fiam 3 éves így lejárt a gyesem sajnos, és most itt ülök és azon gondolkozom, hogy most mi lesz, hová menjek dolgozni. Lehet hogy ma bemegyek a volt munkahelyemre, megbeszélni mi legyen, mivel 8 órásként nem tudnék visszamenni max. csak 6 órában tudok dolgozni, meg mennyi lenne a pénz stb. ezeket meg kell beszélnem.
Igaz én egy állími cégnél melóztem (tűzoltóság) így ideális lenne mert ott annyit hiányozhatok amenyit csak akarok, már mondtam is hogy olyan helyre tegyen ahol nem probléma ha nem megyek, mert a fiam mindig beteg, plusz én még nem voltam az orr polipomat sem kivetetni.
Tehát mondhatnám gondban vagyok.
most írtam az interneten egy csomó bedolgozós cégnek, hátha találnék valamit és akkor maradhatnék itthon, ja meg küldtem egy önéletrajzot a bécsi útra ahol van egy ruhanagyker és oda keresnek havi 1 hétre valakit.

Ti egyébként melóztok? Ha igen hogyan oldottátok meg ezt a dolgot?

Jobbulást mindenkinek
Anett
eszter
 
 


Szia Anett,

Hát nehéz a kérdés,bár nekem meg volt a helyem ahova jöhettem vissza.Először 6 órában dolgoztam - ami itt nálunk multinál nagy kegy -,aztán pár hónapja 8 órás vagyok.
Hogy oldottuk meg?Lili a mhelyemtől 5 percre jár bölcsibe,velünk jön reggel és munka után rögötn megyünk érte.
Ő is sokat volt beteg tavaly,én elég sokat is hiányoztam,de őszintén mondva nem érdekelt,inkább legyen egy egézséges gyerekem mint egy munkahelyem.
Az otthoni bedolgozásban nem hiszek,a nagykerekről is meg van a véleméynem.
Nem nektek van a piacon pavilonotok?

H.
hedvig
 
 


SZia

De nekünk van pavilonunk a piacon, de nem nagyon megy az sem, oké persze megélünk belőle, de nem akarom a férjemet állandóan azzal szekálni hogy adjál 6 e Ft-ot mert a lányomnak cipőt kell venni, most meg a fiamnak kell kabátot venni, ja és nekem sincsen farmerom, na én ezt nem szeretném. Ezért akarok dolgozni hogy legyen arra pénzem amire éppen nekem kell, most pl. szekrényt szeretnék a nagyszobába, vagy jön a tavasz lassan és ugye 2 gyereknem nem olcsó a cipő, dzseki stb.
Terveim szerint én is csak 6 órában kezdenék reggel 8.30-tól 14.30-ig az még nem olyan gond, igaz hogy a gyerekek maradnak békáson, sőt lehet hogy a lányomat nem is viszem suliba így egy oviba mennek (azt is váltok) meg persze néha a nagymamák is besegíthetnek, szerencsére szivesen teszik.

De most olyan fura mert eddig járt a szám hogy hű micsoda monoton itthon, milyen jó lenne dolgozni stb. most meg itt vagyok hogy kéne dolgozni.
Azért megpróbáljuk, holnap már tutira bemegyek a munkahelyemre és akkor meg tudok mindent hogy mit mennyiért, egyébként tök kiváncsi vagyok mert amikor a fiammal eljöttem gyesre (3 éve) akkor lett volna a fizetésem brutto 60 e Ft.

Ja nehéz, gondolom vagyis remélem most már több és azért nem kell megszakadnom, na meg mivel állami cég hiányozhatok is amennyi akarok mert már mondtam hogy olyan helyre tegyenek ahol nem gond ha nem megyek.

Majd akkor holnap minden kiderül addig is sziasztok, ja és akinek van jó munkát (jaj)


Anett
eszter
 
 


Sziasztok

Megint én, felhívtam a munkahelyemet és május 18-ig szabin vagyok, így ráérek még gondolkozni.
Ja és közölték azt is ha éppen beteg a gyerek akkor nyugodtan szakítsam meg a szabit és menjek betegállományba, ez jó. Jó lenne szeptemberig kihúzni valahogy, bár erre az évre még van + 28 nap szabim külön.
De hogy mennyi a fizetésem azt nem tudtam meg, gondolták ajd meglepetés lesz amikor küldik a szabi alatt.

Végülis ennyi történt, nem kell izgulnom még egy darabig.
Közben a lányom iskolagondja is megoldódni látszik, vagyis megy iskolába, nem hagyom tovább oviba. Remélem jól döntöttem mert még mindig nem tudom biztosan.

Sziasztok remélem jól vagytok.
Anett
eszter
 
 


Szia Anett,

Végre egy jó hír!Én a helyedbe bemennék minél hamarabb érdeklődni a mh-re.
Kislányod melyik iskolába megy?Mi vitt rá végül a döntésre?

H.
hedvig
 
 


Anett!

És azt nem tudod, hogy a 2 év gyed és 1 év gyes alatt mennyi szabi jár????
Niki
lani
 
 


sziasztok

A lányom a Mustármag iskolába fog járni. Egyébként szörnyen nehéz volt dönteni. Annyiban biztos voltam hogy az ovodában nem maradhat, mert mivel vegyes csoportok vannak nem lenne neki jó hogy pl. 3 évesekkel is együtt jár, és még magas is tehát szerintem nagyon kitünne, még talán barátnője sem lett volna mert ők elmentek volna iskolába.
Tehár annyi tuti volt hogy ott nem marad. Így maradt két megoldás vagy átviszem a Bárczi oviba még egy évre, ott csak nagy gyerekek között lett volna, vagy elviszem iskolába de akkor csak a Mustármagba vihetem.
A lányom elég félénk gyerek, nehezen barátkozik, fél, pl. le akartam vinni a közösségibe tornázni de nem mer bemenni, népitáncra akartam vinni budakalászra, de oda sem akart menni, ezért gondoltam, hogy nem tenne neki jót ha most elviszem 1 évre egy másik oviba, és utána megint egy másik közösségbe, így a végeredmény lett az iskola. A Mustármag iskola nem a legjobb suli, de legalább ismeri a gyerekek zömét kb. 15 gyerek van egy osztályban, és én úgy gondolom hogy az okos gyerek na meg a buta gyerek tök mindegy milyen iskolába jár mert az okos ittis és ottis okos a buta .....
De még mindig nem tudom hogy jól cselekedtem, de reménykedem benne.

Niki
Nem tudom hogy mennyi szabi jár de én itt a neten olvastam hogy csak a 1 éves gyes idejére jár szabadság a 2 éves gyedre nem, de azt is olvastam hogy ha két gyereket szülsz egymás után (mint én) akkor a két gyerek között ki kell venni a szabit mert azt nem lehet átvinni, így én nem értem hogy nekik hogyan jött ki 78 nap szabadás.

Anett
eszter
 
 


Anett!

Köszi szépen azért, végülis majd kiderül, hogy mennyi lesz pontosan Kép

Niki
lani
 
 


Sziasztok,

Én másfél évig voltam otthon gyeden és kaptam utána szabit.

H.
hedvig
 
 


Én is itt a neten olvastam utána mert a munkahelyemen monták ugyan hogy csak az első évre jár a szabi de nem hittem el, mert nekem mindenki mondta hogy ő bezzeg 3 hónap szabit kapott, ezért keresgéltem és tényleg csak azt találtam hogy 3 évből csak az első évre jár, de még így sem tudom hogyan jött ki nekik 78 nap igaz 6 évre, na mindegy.
Anett

Ja és képzeljétek elküldtem egy munkahelyre egy önéletrajzot mert nem akartam visszamenni a tűzoltóságra melózni, és felhívtak hogy menjek be meghallgatnak majd. Szép nem is tudom mit csináljak, legszívesebben bemennék mert még sosem voltam ilyenen és persze kiváncs vagyok hogy megkapnám-e az állást. Nem egy nagy meló már szerintem írtam hogy a s.oliver nagykerbe keresnek havi 1 hétre valakit, rendeléseket felvenni naponta 9-17-ig kéne dolgozni, és még el is vállalnám de csak szeptemberig, meg persze csak akkor ha nem jelentenének be.

Nem tudom elmenjek-e, gondolom hülyeség csak kiáncsiságból menni ugye?

Anett
eszter
 
 


Anett!

Szerintem mindenképpen menj el, hátha tényleg bejön azzal nem veszítesz semmit ha megnézed.
Én tuti elmennék!
Niki
lani
 
 


Szia Niki

A gyerekek megoldották a problémát mert mind a ketten lebetegedtek, így nem hiszem hogy elmegyek.
Bár lehet hogy valamelyik nagymamát megkérem hogy vigyázzon rájuk.
Egyébként ki fogok próbálni egy bedolgozást, mármint be kell fizetnem 900 Ft-ot és akkor elvileg kapok valami melót. Nem hiszek benne de nekem 900 Ft-ot megér hogy kipróbáljam iga vagy sem. Interneten keresztűl találtam és vissza is írtam a nőnek aki hírdetett hogy én nem hiszek ebben stb. de ő elvileg nyugtatot hogy ő már 2 éve csinálja és ez nem kamu.
Akkor majd lássuk, majd ha érdekel titeket a fejleményekről beszámolok majd
Anett
eszter
 
 


Anett!!!

Engem érdekel persze, hogy milyen feltétlenül meséld el! Kép)
Niki
lani
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: