A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Kép

Kép
vickybabe

szép laptető :lol:

Picuranyu, én csak azt láttam, hogy törölte magát a bnetről, úgyhogy kivettem a táblából.
Hát igen, nem olcsóak a babaholmik :roll: de hát egyszer élünk :lol: szerintem 20 hetesen hasonló volt a pocid, meg fog nőni, nyugi! :lol:

Hanna, látod a változást? :wink:

Mágnes, átírjam a szülés várható idejét és a nevet?

Krisz, a korodat jól tippeltem meg a 78-ból, vagy rossz a logikám?

Kép
vickybabe

Halihó!
Nevet azért változtattunk, mert nekem az Áron név egy komoly, nyugodt kisfiúhoz illik, és valahogy nem passzol az én örökmozgó, folyton csukló babámhoz. Így hosszas vita után a Bence mellett döntöttünk :) Szóval Viki át lehet írni, ez már végleges :)
Ja és a szülés ideje... Nem is tudom.. :) Maradjon, egyenlőre. A dec. 31-et nem is tudnánk hová írni :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

A pocakfotók nagyon szépek :) Most kezdünk majd el igazán gömbölyödni :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vickybabe, szép lesz a szoba, a pocakod pedig lenyűgöző! Köztünk egy hét van, de közel sem akkora, mint a tiéd :( .
Mikor fordult ki a köldököd? Én pár napja már azt hittem, hogy kinyomódik, de azóta mintha visszahúzódott volna :( . OK, nem hasonlítgatok.
Nekem most ebédre fogyott el a rakott krumplim. Csak az volt vele a baj, hogy a hülye megfázásom miatt alig érzek ízeket.
Köszi a táblát.

Picuranyu, milyen az a babaleves :) ?

Kép
petne

Sziasztok!
Két órára eltűnök, és nem győzök olvasni? Ejnye :lol:
Na akkor gyorsan :)
Kata: ez hihetetlen :evil: talán annak kéne aktivizálnia magát, aki kidöntötte a cuccost, nem?
Picuranyu: eddig nekünk is előre kiírták, ha nincs gáz, villany vagy víz :evil:
Bigacsiga: pedig milyen szép is a barna szomorú kutyaszem :wink:
Viki: szuper a szoba :) látom, hasonló a lakásotok színvilága, mint a miénk :) legalábbis, ami látszik belőle :wink: Kispocok szobája ugyanaz a kék, ami Leventéé, vagy legalábbis nagyon hasonló, csak tiszta kék (a plafon is). A lámpa is szuper :) meg a minták is aranyosak.
Poci: ez igen :)
Tábla: 2 tesó: Mesi és Zalán, Kispocok nevét még ne írjuk be :)
Mágnes: hát, a kis huncut pofi alapján én is virgonc kisfiúra tippelnék nálatok :wink:

Csöre
csöre74

Petne: ne hasonlítgass :) én két nappal előtted járok, és nekem is sokkal kisebb a poci, mint Vikinek, és a köldököm sem nyomódik ki :) Teljesen alkati, eljön még a mi időnk is :wink: Én ma érzem úgy, hogy Kispocok nagyobb átrendezésre készül, és esetleg tágítana a helyén egy kicsit... meglátjuk :)

Csöre
csöre74

Az én köldököm is néha bukna már.. :) Érdekes, mert Annával az utolsó hónapban jutottam el idáig.. :)

Nálunk rakott húsos rizs van , Anna végre így hajlandó megenni a rizst :) Holnap túrós csusza.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vickybabe! Látom!!!!!!!! :lol:
Nagyon szuperek a szobai díszek.

Jajj Csajok. Mi még sehol nem állunk. Ha így haladunk a Zsebi velünk fog aludni. :oops:

Köldök: fura, de nekem szerintem már kifelé áll.
Csöre szerinted?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Tábla: ha jól látom, még mindig a kispasik vezetnek. :wink:

mágnes: nekem a Bence jobban is tetszik, mint az Áron. A Bence olyan huncut, zsiványos név. :D

petne: nagyon fincsi lezz a bableves, Apácska 3 tányérral is bevágott belőle. :shock: A végén azért a színe is jó lett. :lol:

moffli82: most látom csak, mi egy napra vagyunk kiírva! Dejó!!!! :lol:
Vendég

lezz= lett :oops:
Vendég

Képzeljétek, újra rákattantam a narancslére. Képes voltam ebben a latyakos időben fél órát sétálni a boltig, csak hogy ilyen 250 ml-es Topjoy 100%-os narancslevet tudjak venni. :D Már bevágtam 5 üveggel. :shock:
Vendég

Hanna: szerintem is :wink: mondtam, hogy alkati :)
A szoba miatt ne aggódj, még 4 hónap :)
Picuranyu: van ilyen :) a narancslé néhanapján nekem is az átlagosnál jobban csúszik :wink: most gyümölcsteázok, a múlt héten meg literszámra ittam a citromos vizet... ez egy ilyen időszak, dilik jönnek, mennek :wink: gratula a bableveshez :)

Csöre
csöre74

Csöre! Köszi :wink:

Kép
hanna30

Most kaptam hírlevelet, hogy a bimbomarket.it-en akcióban van sok Peg Perego babakocsi, ha esetleg valakit érdekel.

Kata, néztem azt is, hogy vannak új színek a pliko p3-ból, gondolom ez már a 2009-es kollekció, és zöld nincs.
Otthoni meló: nálunk sem volt szokás előtte, de én nem kérdeztem a főnököm véleményét, azt mondtam neki, hogy vagy így vállalom a nyarat, vagy sehogy :lol: Meglepő módon beleegyezett rögtön az otthon melózásba :lol: Azóta már egy másik kismami követi példámat :lol:

Csöre, Mágnes! Átírtam!
A Bence aranyos név, igazi izgő-mozgó rosszcsont jut róla eszembe :lol:

Csöre, hát a lakásunk színvilága egyelőre fehér, tavaly épült és még nem festettünk, gondoltuk megvárjuk a repedéseket. Manóé az első színes szoba :lol:
Egyébként mi lesz Kispocok neve? Ígérem nem írom be :wink: Vagy teljesen titok?

Hanna, nyugi, még bőven van időtök a szobára :D

Petne, kb 2-3 hete fordult ki. De tényleg fölösleges hasonlítgatni, a lényeg, hogy a babócáink jól érzik magukat odabent :lol:

Kép
vickybabe

Viki: a fal nálunk is fehér, a fenyő-kék cuccokra gondoltam, de lehet, hogy csak az csúszott a képbe :wink: A tetőtér, a gyerekbirodalom lett színes :)
A név: írtam pár napja: Borbála és Sarolta áll szoros versenyben :)

Csöre
csöre74

vickybabe: nálunk is hasonló a szitu, mi januárban vettük át a lakást, minden totál fehér egyelőre. Egyedül a gyereszoba van kifestve. A többi majd jövőre. :wink:
Vendég

csöre: köszi a gratulációt, tényleg jó lett ahhoz képest, hogy első próbálkozás. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Na, itt vagyok kajcsi már régen kész, ebédeltem is, de a mosogatáshoz még nincs energiám :oops: A menü amúgy gyros fűszeres, lilahagymás, Gold kukoricás sült csirkemell rizs körettel, és ahhoz képest, hogy teljesen improvizáltam, jó lett :lol: A szakácskönyves főzésnek is eljön majd az ideje, egyelőre az egyszerűbbekkel kezdem, hogy legyen sikerélmény :lol:
Picuranyu grat a leveshez! Nálunk Apa este jön csak, majd holnap megírom, mit szólt az én alakításomhoz :wink:
Nekünk vannak gyerekkori, meg babás képeink bescannelve, mert kellettek. (Írtam már, hogy volt egy videónk az esküvőn, jó kis pityergetős, na annak egy részét képezték a mi gyerekkori képeink :D )
Mindjárt nézek, aztán teszek fel. Melyekre vagytok kíváncsiak, kicsi babás, vagy totyogós, esetleg bölcsis/ovis? Nekem nehéz választani, de csak egyet-egyet szeretnék feltenni.

A narancslé az nálam is nagyon nyerő, de néha befigyel kis ananászlé is, amúgy pedig csokifüggő lettem és vanilíás krémtúrós is, gyümiben meg szőlő, valamelyiket kell ennem egy nap, mert különben szenvedek :oops: Ma mindegyiket fogok enni, mert van itthon mindenből, készültem :lol:

biga.csiga

Sziasztok!

A lányom éppen fonni próbálja a hajamat lehet hogy mindjárt visítok! :D
Nem mégis inkább hagyom egy kicsit kibontakozni! :wink:

Ma voltam a házi dokinál és minden rendben volt.Megnyugtatott hogy nincs baj csak valóban pihenjek mikor úgy érzem és mellőzem a strandolást :lol: nem mintha aktuális lenne ebben az időben.

Babaszobák nagyon szépek! Nálunk még nem lesz festés mert felújitjuk a szobákat és ott még nem tartunk.

Kép

Kép
poszani

húú megint aludtunk egy jó nagyot összebújva Annámmal :)
2-fél 5-ig.. :)

köszi a megerősítéseket névválasztás ügyileg :)
Csak nehogy a névadás befolyásolja a fiam személyiségét.. :wink:

Csajok, be kellett fűtenem.... :cry: Majd megfagytunk ébredés után. Be is állítottam a termosztátot, dea kazán nem akart bekapcsolni. Már kezdtem kételkedni képességeimben, és mint a vakegér, rohangáltam a termosztáttal ,keresvén a leghűvösebb szobát. Nagy nehezen beindult... Előre félek a gázszámlától...

picuranyu:
narancslé :lol: Ém mindig mást kívánok. :) Most a bundáskenyeret, úgyhogy vacsira az lesz :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csöre, akkor ebben tényleg megegyezünk :wink: A bababútor is fenyő lesz :D A neveket tényleg írtad, csak kihagy az agyam néha :oops: Mindegyik szép név :wink:

Poszani, örülök, hogy megnyugtatott a doki! Pihenj ezerrel!!!!

Biga.csiga, ügyi vagy a főzéssel! Én a babakori képre szavazok :wink: Esküvői videót miért nem tudod feltölteni pl a youtube-ra? Kíváncsi lennék :D

Kép
vickybabe

Mágnes, mi már 2 napja fűtünk (egyelőre csak a klímával, de anélkül megfagynánk, 18-19 fok volt a lakásban :? :roll: )

Kép
vickybabe

Vickybabe! Tudom, hogy van idő, de ha így haladunk, akkor..... :oops:

Biga.Csiga! Nekem is van gyerekkori képem, az iwiw-en is. :)

Kép

Kép
hanna30

Már mi is fűtünk és most nem én mondtam, hogy hideg van pedig én vagyok a fagyos a családban!

Hanna30 nagyon jó ez a kép! :D
Hogy csináltad?

Kép

Kép
poszani

Biga.csiga! én is vaníliás krémtúró faló vagyok:) igaz csak titokban mert Máté is igen kedveli...

Nekem nem volt kifordulva egyáltalán a köldököm, inkább csak úgy elsimulva. Szerintem ez függ attól is kinek milyen a köldöke. Akinek mélyen van és lapos annak nem biztos, hogy kifog állni.

A kismama aki meg kiborult, hogy fia lesz és nem lánya, bocsássatok meg de szerintem kamu volt....ilyeneket nem mond az aki hetekig picsog, hogy jaj csak megmaradjon a baba stbstb..aztán meg görög drámát rendez abból, hogy kukija is nőtt... különben minek törölte magát? Fátylat is boríthattunk volna rá....
katuska79

biga.csiga: Apa tuti odalesz a kajcsiért! :D
Vaniáliás krémtúró. Nyami.
Én most is szőlőt eszem. :lol:

mágnes: nekem is megfordult a fejemben, hogy befűtünk. A termosztát 21 fokra volt állítva, de levettem 17-re, most már csak 21 fok van a lakásban. Egyelőre bírjuk. :wink:
Bundáskenyér. De rég ettem. Citromos teával. Azt hiszem megvan a vacsi. :lol:

hanna: de édes ez a kép. Kis tündér vagy rajta!
Vendég

Poszani! Itt tudsz ilyen képeket készíteni: http://www2.photofun.od.ua/

Katuska! Véleményunk egyezik.

Nálunk vacsi: mákos guba.

Kép
hanna30

Na, dobok én is 2 képet, én vagyok rajtuk. :)
Kép
Kép
majd ha találkozom anyósommal (ami nem a közeljövőben lesz, az tuti), kérek majd tőle Apácskáról képet.
Vendég

Picuranyu! Nagyon édes vagy!!!

Rólam az első sztárfotó:
Kép

(A nevemmel a kis táblát levágtam)

Kép
hanna30

Bocs, hogy ilyen nagy lett. :oops:

Kép
hanna30

mákos guba.... Imádom :)
Csak Anna nem szereti... 2 hete csináltam, és kiköpte... Na de majd az öccse szeretni fogja.. :)

katuska:
Valahol másik topicban olvastam a csajt, aki kiborult.. Állítólag megbékélt a helyzettel.. Vagy tényleg kamu volt, vagy szerintem nem kellett volna még babát vállalnia, mert nem tette túl magát a vetélésen..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna nagyon jó kép! :D Az iwiwen nekünk is volt fent, de most az esküvőik vannak pár hónapja :roll:

Katuska! Már én is előre tartok tőle, hogy Milán is nagy vanilíás krémtúró fan lesz, aztán én is ehetek dugiban :lol: Bár jobban belegondolva, akármilyen nasit eszem is, már most van valaki, aki kuncsorog (és az általában nem a macska) :lol:

vicky: a lánykérős, az esküvős meglepi, és az esküvői videónk közül egyik sem olyan, amit feltennék youtube-ra, de pl.: mi iwiwen sem vagyunk teljes névvel fent, az oka megvan, majd személyes talin elmondom, ha érdekel, nem nagy dolog, de az ördög soha nem alszik 8) Majd egyszer talán lesz lehetőség DVD-zni valahol/valakinél és akkor dicsekszem majd :lol:

biga.csiga

Biga.Csiga! Na, megkereslek iwiw-en, ha priviben megírod a nevedet. :) Mivel engem sem találnál meg.

Kép
hanna30

De jó, hogy írtok kajákat, nem kell gondolkodni, mi legyen a vacsi. Ez a bundáskenyér nekem is nagyon megmozgatta a fantáziámat, és csak nyelek nagyokat. Nemsokára neki is állok, a férjem épp most ért haza, 2 óra múlva meg megy énekelni. A kettő között bundáskenyerezünk!

Kép
petne

na le is főzöm a kancsó teát..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

NAgyon jó képek!!! Még-még!!! :D

Teszek én is, remélem nem lesznek óriásiak... Ezek baba fotók, nem hasonlítunk mostani önmagunkra :lol:

Én újszülöttként:
Kép

Apa baba:
Kép

biga.csiga

Édesek vagytok. :lol:

Kép
hanna30

Még 15-20 hét és a karjainkban is ilyen édes babák fognak szuszogni.

Kép
hanna30

Hát jó nagyok lettek :oops:
Hanna: :D Mindjárt felteszem egyik kedvencemet Apa kriskapekról is. És küldtem privit. :wink:

biga.csiga

Én meg válaszoltam. :)

Képet várjuk a többiektől is ám!

Eltünt kismamik tessék jelentkezni!!!!!

Kép
hanna30

Moffli! Mi volt az uh-on?????

Kép
hanna30

Apacsa:

Kép

Hát nem gyönyörű: szöszi haj, hatalmas barna szemek (itt még nem szomorú kutyás :lol: )

biga.csiga

Nagyon jók a baba képek ! :D
Nekem sajnos nincsenek mert sokat voltam beteg . :(

Mákos gubát én is kérek!!!

Kép

Kép
poszani

Hát, Apácska képe megint hatlamas lett, na nem mintha nem lennék rá büszke, de fura, hogy betölti az egész képernyőt :lol:

Jöhetne ide is egy kis mákosguba, vagy bundáskenyér :roll:

biga.csiga

Csajok! Küldöm a mákos gubát! :)

Kép
hanna30

Aranyosak a fotók nagyon! :lol: milyen szép babucijaink lesznek :wink: :lol:

Iwiw-neveket nekem is lécciiii, én is szeretnélek Titeket megkeresni!

Kép
vickybabe

Hanna30 köszi!

Kép

A kislányom ha már rólam nincs! :D

Kép

Kép
poszani

Hú csajok, most néztem egy videót. Külföldi reklámokból van összeszedve autóbalesetekről. Nagyon durva, nem bekapcsolt öv, csajt megnéző sofőr és az eredményei stb... Ha akarjátok bemásolom ide, de csak az erős idegzetűek nézzék meg! Én elpityeredtem rajta :cry:

biga.csiga

Vicky, ha priviben megírod a neved, rád keresek, mert mi Hannával nehezen találtuk meg egymást.
poszani: gyönyörű kicsilány :D

biga.csiga

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: