A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Igen Zsuzsi,napi egyet.Ha nem elég,emeli az adagot jövő hónapban.
Hát igen,nekem sem szokásom 40 felett szülni, csk most az egyszer szeretnék.

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D

Na azért Zsuzsi! :D :lol: :lol:

Flóra, én lehet, hogy elboszorkányosodok! :lol: Örülök, hogy megjött, szedd csak a clostit, haladjatok szépen! :D

Csináljak egy tesztet?

Kép
szilzi

Ilyen hülyeséget, hogy nagyven felett nem stimulálnak! :shock:

Kép
szilzi

Csinálj, legalább tudod mi a helyzet! De ha lehetne reggel az északai összegyüjtött pisiből! Én még reménykedem hátha mégis megtudjátok cáfolni az ijesztgető dokikat! :D :D :D De szép is lenne!

Kép
muzsuzska

Az én dokim egy rohadt szót se szólt a koromra! Ez volt a cserencséje! Viszont apuka jelölt koránál mosolygott! :D :D :D

Kép
muzsuzska

szerencséje

Kép
muzsuzska

Szilvi igértél mesét a drága mamáról!!!!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Zsuzska, ha tényleg elboszisodtam, akkor Neked ikreid lesznek! :D :lol: :lol:

Sz...jatok a dokik véleményére! Nem ők vannak a helyetekebe! :evil:

Kép
szilzi

Szilvi, csinálj tesztet! Holnap reggel.Legalább fogod tudni, hogy kíméld-e magad, vagy nem kell óvatoskodni és élvezheted a kirándulást. :wink:

Kép
flóra 11

Mikor indultok Olaszba??????? 29én jöttök! Autóval vagy busszal mentek, vagy repültök? :D

Kép
muzsuzska

Na, menek lányok. Kitaláltuk, hogy veszünk új franciaágyat. Új gyerekcsináláshoz kell egy új ágy. Na, csajok,ha lesz újy ágy,akkor majd olyan akrobatikát lecsapunk, hogy csak lesz annak a gyereknek kedve megszületni! :lol: :lol: :lol:

Megyünk ágynézőbe. :lol:

Kép
flóra 11

Szilvi kettőt bevállalnék, többet nem mert nincs hely a bolondokházában!
Vagy költözünk a szomszédotokban!

Tancsu!!!!!!!!!! Gergőnek sikerült már tisztába tevéskor lepisilnia??????
Mikor először tettem tisztába egy kisfiú babát, és gügyörésztem neki ő meg jól lepisilt !!!!!!! :D :D :D Senki sem mondta hogy a fiuk imádnak pisilni ha kibontják őket a pelusból! :D

Kép
muzsuzska

A drága mama..... Hát ugye az A. évfolyamtalálkozón volt szombaton, tehát vasárnap kicsit "fáradt" volt. Erre mondtam neki, hogy aki éjjel legény, legyen ugye nappal is az! Eree anyukája is kérdezte, hogy ugyan már merre járt megint. Elmesélte és kérdezte nagy felhábrodva, hogy én miért nem voltam??? Hát mondtam, hogy valakinek dolgoznia kell hétvégén is... Erre Ő, hogy bezzeg Ő, mindig elkísérte a férjét, de elment haza korán, hadd mulasson még az Teremtés Koronája! Hát én meg mondtam, hogy engem nem zavar, menjen, majd megyek én is, ha betanult az új kiscsaj és nekem is több szabadidőm lesz. Már régóta tervezzük a kolléganőimmel, hogy mulatunk. Eree Ő teljesen felháborodva, hogy az nem úgy van ám, mert egy nő NEM MEHET EL SZÓRAKOZNI EGYEDÜL. :shock: Na, nekem több se kellett, elmondtam, hogy a mi kapcsolatunkba ez másképp van és nekünk ez így JÓ!!!! Aztán ezt ragozta még egy darabig és jött a többi lecseszés!

Kép
szilzi

Hajrá!!!!!!! Flóra!
Kép

Kép
muzsuzska

Hűűha Flóra! :lol: :lol:

Zsuzska, szólok ha lesz a szomszédban eladó lakás! :D :lol: :lol:

Kép
szilzi

jaj Szilvi! Akkor a mama őskori lelet! :D

Kép
muzsuzska

Mondhattok bármit a mamának, soha a bűdös életbe nem fogja megérteni!!!!!!! Kár bármit is mondani, odamentek és még cseszeget is! Jaj!

Kép
muzsuzska

Még annál ősibb! :lol: De már egész jól kezelem! :lol: De így majdnem két nap elég is volt belőle vagy két hónapra! :D Tudod, velem folyamatosan baj van! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Nem veled a mamával! Szerintem A, nak is! Mert nem olyan asszonyt választott aki anyukára hasonlít!!!!!! :D :D

Kép
muzsuzska

De az a legjobb, hogy elmegyünk és a kisfiával nem beszélget, csak így drágám, meg úgy drágám, nekem meg egyfolytában fossa a szót! :evil:

Kép
szilzi

Tanulság: még ritkábban menj, sose hívd fel, és ne oda menj nyaralni, a gyereketeket se engedd majd oda mert még a végén terroristát csinálna belőle!

Kép
muzsuzska

Pitizik neked! :D Hagyjuk a mamát!
Mikor mentek Olaszba?

Kép
muzsuzska

Én tegnap este lecsesztem a drága, gazdag apámat! Vissza szóltam rendessen, erre azt mondta hogy az én fejemben kéne rendet rakni!
Sose legyen pénzem , ha ilyen hülye leszek tőle! Saját magát is útálja! Senkit sem tud elviselni!Vehet lakosztályt a szoc otthonba! :evil: :evil: :evil:
Ezért is megyek akkor amikor anyám van csak otthon! Ő legalább szeret a maga módján!

Kép
muzsuzska

Írjatok, benézek csak mosogatnom kell és pakolni!!!!

Kép
muzsuzska

Hát apádnál valami tényleg nincs rendbe! :evil: Hogy lehet valaki ilyen a gyereével, akármennyi idős is! :evil:

Drága mama kiesett a programjaim közül az elkövetkezendő hetekre! :lol: :lol: De a legjobb, hogy számon tartja, hogy hányszor, mikor és hány napra voltam náluk! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Olaszország.... Szombat hajnalban indulunk, kocsival és Bibionebe megyünk, ami Füredtől kb 600 km. Az apartmanban van 3 külön szoba, konyha, fürdő. Mivel elég sz...r idő van, ezért elkirándulunk majd Velencén kívül Muranoba, Buranoba hajóval, szeretnénk elmenni Riminibe, Ravennába, San Marinoba, de ezek kb még + 300 km-re vannak! Úgy tervezzük, hogy Riminibe alszunk majd egy éjszakát és akkor ott is tudunk kirándulgatni. De ha már nincs strand idő, akkor legalább lássunk, úgysem gyakran jutunk el arra felé. Én már Velencébe voltam, de a többit még én sem láttam!

Kép
szilzi

Na,kitöltöttem a sok papírt a bankba. Ennyi fizetnivaló!!! :evil:

Most indulok.Párom előrement,neki is volt intézni valója. Aztán randizunk és nézünk ágyat.

Pá...

Kép
flóra 11

Szilvi, nagyon frankón hangzik ez az út. Zsuzsi, én sem kapok apámtól a házból, mi is pénz nélkül maradunk. Ágyat az elmaradt fizetésem pótlásából akarunk venni. Most jól jön, ha visszafizetik.Addig is kinézzük. :D

Pá,tényleg megyek.Már olyan vagyok,mint a Benó. :lol:

Kép
flóra 11

Bár ott még mindig jobb idő lesz, mit itt, 20 fokokat mutatnak! :D

De a gyerekek már teljesen bevannak zsongva! :D Mikor indulunk, hány órát fogunk utazni stb.

Ha haza felé jövünk, beakarunk menni Ausztriában eg helyre itt a határ mellett, ott szoktam mindig vásárolni, mikor még kinnt dolgoztam. Fillérekért, tök jó dolgokat! :D

Remélem minden jól sikerül! :D

Kép
szilzi

Flóra! Azt hittem már az ágyat próbálgatjátok!

Kép
muzsuzska

Akkor autókázhattok! Szép helyek! Pár képet majd tessék nekünk felrakni! Legalább látunk valamit. :D
Miért ne lenne jó, hisz mindent megszerveztetek! :D

Kép
muzsuzska

Sziaasztok

Cupp...
Kisfiammal nem tom mi van,de 11-től még nem aludt egy egészségeset...:(
Fél óra és kel újra,nyügös,stb...
Eljutottunk arra a szintre,hogy itt van mellettem a nappaliban,babkocsiban,jól bebugyolálva,mert a fütést csak 1-2 órája inditották és még nem melegedett át a lakás...

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra én nem kértem pénzt apámtól, inkább leharapnám a nyelvem!

Arra se volt hajlandó, hogy a lerobbant autót behúzza a városba! Hiába az 5 autójából egyik sem képes hazahúzni!
De megoldottam nélküle is! Viszont megköszöntem a gyors segítségét. :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Jah és itt most a kocsiban alszik... :wink:

Lehet csak nem szeret a szobában egyedül lenni,kell neki egy kis nyüzsi köré??????

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu!!!!!!!!!
Sajnálom Gergőt, lehet hogy érzi ezt a hülye hideg szeles ídőt, vagy fáj a pocija!

Kép
muzsuzska

Állandóan tátog,keresi a cicit,pedig már annyit evett,hogy az túlzás....:(
Ha meg cicit kap,akkor 2 perc és elalszik rajta,de amint elveszem,akkor fel is kel....
Az is lehet hogy szüksége van a közelsége,re,.hogy halljon és érezzen hogy ott vagyok...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Sajnos ebben nem tudok tanácsot adni! :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Kép

Na ekkora pocakom van most,ez mai kép...:)

Sztem lóg kicsit...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Nincs több baba benne? :D
Majd lemegy idővel!

Vérzel nagyon?

Kép
muzsuzska

Gergő képet is kérünk!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Kép

Ez ma délelőtti...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Kép

Ez pedig délutáni és éppen a tiszta ruhára vár,mert pelusozás közben összepisilt nekem mindent nyakig!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Az előbb kérdeztelek:

Tancsu!!!!!!!!!! Gergőnek sikerült már tisztába tevéskor lepisilnia??????
Mikor először tettem tisztába egy kisfiú babát, és gügyörésztem neki ő meg jól lepisilt !!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Senki sem mondta hogy a fiuk imádnak pisilni ha kibontják őket a pelusból!

Kép
muzsuzska

Pancsizni szeret, nincs sírás?

Kép
muzsuzska

Ahogy Gergő képeit nézegetem, olyan baba hiányom van! :oops:

Kép
muzsuzska

Megyek vasalás helyett hajtogatni! Pakolni! :D

Kép
muzsuzska

Nagyon aranyos Tancsu!!! :D Biztos hiányzik neki az anyukája ha egyedül van a szobában! :(

Most lelépek Csajok, megyek haza pakolni!

Puszi Mindenkinek!

Kép
szilzi

Bocsika,fiamoztam...:)

Még vérzek,olyam közepes menszesz a dolog....
De vérhigitót kaptam a kórházban,igy nem is csoda...

Menek én is,összepakolom az iratainkat végre

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, csajok! :D
Még csak ezt az oldalt olvastam.

Flóra, kikövetkeztettem, és én sajnálom azért, hogy megjött. :cry: Ne aggódj, én is követlek a klubban, mert marhára érzem az előjeleket. :cry: De majd az új ágy! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bámulatosan aranyos a kis Gergő, akkora, mint ha több hónapos lenne. És ennyi energiád van a kis gyermek mellett pakolászni, Tancsu? :shock:

Zsuzsi, te meddig szurizkodsz? Olvassak vissza.....

Tehát szombaton indultok, Szilzi.... Minden jó lesz, hidd el! :D Csak próbálj kikapcsolni, nem gondolni semmi baromságra! :D Az anyós .......... Nem mondok inkább semmit. Én is szeretnék veled mulatni egy lánybulin, mikor megoldható? Leírom majd neked, hogy mikor megyünk dobolni, milyen csütörtökökön, és hátha az egyik jó lesz neked. :D

Timimamival mi van? :shock: Már tegnap se jött, ugye? Vagy az előző oldalon volt?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: