Nekem most akkora betűim vannak!!! Lili megnyomott valamilyen gombot és duplájára nőttek itt a betűk
Most ettünk, tegnapi borsós főzi volt, most azért evett belőle kb. 160-at, ami elég szép adag. Na persze egyfolytában magyaráztam neki a kaksról, akik kukorékol stb. Ez most újdondság volt....
Hogy mikor ehetik amit mi?"lebutítva" ahogy Momoska írta, szerintem már most is ehetik ha elfogadják, bár szerintem a fűszerezéssel kell vigyázni, meg ugye a magvas dolgoktól óvják őket, de egyébként azokat is lehetne.
Én azért várok vele 10 hóig, aztán majd meglátjuk. Nálunk az a baj, ilyen szempontból, hogy én nem főzök, hanem rendelem a kaját és ugye azt azért nem adnék neki, ki tudja hogyan készíti el. Uh. azt hiszem majd neki kell állnom egy-két hónap múlva főzni. Teljesen kijöttem már a gyakorlatból.
Az az igazság hogy valahol szeretek is, csak kitalálni ne kellene hogy mit... meg ne legyen túl bonyolúlt, már úgy értem, hogy amivel sokat kell pepecselni, Lili miatt, egyébként azzal sem lenne gond.
Én baromira félek a darbos kajáktól- kenyérhéj, buláta stb- ha adok is neki ilyet - néhanapján - ott lesem hogy vajon mikor harap le belőle, mert ő aztán nem nyammog rajta, nem szopogatja, hanem harapja.
Orsi
érdekes, hogy Koli este elalszik magától, de nappal meg nem. Akkor ő azért képes rá, el tud aludni. Nappal ezt nem tudod kivitelezni nála?
megyek most úgy tűnik eljátszik magába, elővettem a varrógépet, megpróbálok egy régi farmeromból - kismamnaci - kantáros gatyót gyártani. Pár napomba biztos beletelik majd.