jó reggelt
minden kedves druszámnak nagyon boldogat!!!
de örülök, hogy ilyen sok bébifotót tettetek fel!!! már ezért is jól indul nap.
köszönöm a bókokat Beni nevében is, jól esik tényleg!
megpróbálok reagálni mindenre, amire szerettem volna, bár nem ígérem, hogy sikerül

kicsit sokat termeltetek!
Mazska, én úgy 30 körül tudok anyatejet adni neki, max. 60 volt eddig a rekord két ciciből, erre a dokinéni azt mondta, hogy minden szoptatás után adjunk neki 90 tápszert, és akkor amennyit abból elfogyaszt! na, mondanom sem kell, hogy általában az egészet lehúzza!

én homeos bogyit szedek, a sört utálom, meg nem is tudom, hiszen az is szénsavas!?, a laktoherb pedig úgy néztem, hogy pocifájást okozott nálunk...

szóval marad ez, meg néha fejegetem, de nagyon nem sikerül kipréselnem semmit sem a cicikből!
Lei (Ági), én csak arra írtam, mint pl. az én esetem, ha nincs is több a cicikben, mármint tejcsi!

akkor hiába etetem 20 percenként, akkor is éhes marad!

sajnos ez ilyen. de persze nem akartam én Lei a fárszt hozni rád, neked biztos van elegendő tejcsid, meg Csabi még fiatalabb baba is, szóval nincs is feltétlen akkora igénye, bár ez is gyerkőc függő!
Mecsi, nekem a csecsemősök Szt. Imrében azt mondták, hogy garmastant nem kell lemosni, pedig én is olvastam a használati utasításon, de amúgy nem szoktam lemosni... lehet, hogy elcseszem?
Boni, Barbi, hálózsák ügyben Bende mondta, hogy Niki névnapjára kap hálózsákot, szóval ő volt a felajánló, ha jól rémlik!
lányok! ez a hasi, koponya uh ez hogy működik? mondjuk mi hasi uh-n voltunk még a kaki gondok miatt, de koponya uh-ra jó lenne elmenni.
amúgy olvastam még anno a kismamában, hogy a kosztolányi dezső téren is csinálják ezt a vizsgálatot, tudjátok, abban a 4d uh stúdióban (nem jut eszembe a neve...), mert az oep ezt nem támogatja, szóval úgyis fizetős. vagy ti beutalóval mentetek???
séta! ti már bundazsákban sétáltattok amúgy? és akkor mi lesz télen?

annyira gáz, hogy ilyen szar idő lett!
Felícia rég járt nálunk! vajon mi lehet velük!? no meg Katica is, és még sorolhatnám!
nekem most jó dolgom volt, anyum itt volt kb. 2 hétig, minden házimunkát megcsinált, meg a gyerkőcöt is pesztrálgatta, akkor legalább tudtam gyorsban zuhizni, meg hajat mosni! sajnos nálunk nem megy olyan egyszerűen az altatás, a kiságyba beteszem és majd elalszik dolog nem működik...
K vitamin! többen írtátok, hogy elfogyott a vitamin... az hogy lehet? most nem havonta kell adni nekik? vagy ti még hetente adtok egyet? és akkor ebből nem is kell felíratni újabb adagot? (hálistennek!)
Aproo, majd mesélj légyszi, hogy mi volt csipő szűrésen, na meg, hogy Ti hányra mentek!? apa szeretne velünk eljönni, de ő ugye dolgozik, szóval jó lenne minél később menni...
na megyek! majd még benézek, ha gyerkőc hagyja!
szép napot, ez a vacak idő ellenére is!