A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:18-kor.
hékás

hékás:9 hééét na neeee.csak a gyerekeket féltem :?

mandula:nekem torokmandulám születetten nincs!!a doki mindíg mondja,hogy ki van véve..de anyám állitja,hogy nincs kivéve..csak emlékezne nem?? :lol:

hékás:átlag emberek nem aggódnak :lol: én egy hapci miatt is aggódok :oops: :oops: :oops: én nem vagyok teljesen normális.
itt a barinőm a szomszédba.egy hónapos a kisfia,ő százszor lazább nálam,és tökre élvezi ezt a babakort,irigylem
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:19-kor.
hékás

'reggelt!
Nekem már napot!4 óra óta ébren pörgök... :evil:

[quote]i írta:tt a barinőm a szomszédba.egy hónapos a kisfia,ő százszor lazább nálam,és tökre élvezi ezt a babakort,irigylem

Én is nagyon élvezem!Olyan jó látni ahogy napról napra változik Zoé!És napról napra ügyesebb!!!És amiket tud azt mind Tőlünk tanulja!A nagyobb lányokkal még nem élveztem ennyire... :wink:
Vendég

[quote]J írta:a, a tegnap este. Marci 3 órán keresztül üvöltött

ZOÉ IS!!!
A végén márcsak feküdtem mellette és néztem és hallgattam ahoy sikítva sír!!!Tehetetlennek éreztem magam... :oops:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:19-kor.
hékás

dávidboy ma éjjel már kajált is,vagy már írtam??, :oops:
még egy pár hét és az újszülöttek minden tulajdonságával rendelkezni fog..nálun k visszafelé megy az idő :lol: :lol:

aztán magam mellé raktam és néztük egymást 3-4-ig!!
végül elfordultam neki háttal,hogy ne legyek olyan érdekes látvány,na akkor elaludt,és nyomta fél 8-ig.én nem mert ugye a nagyokat készíteni kelett a suliba!!
ha ébren van egész nap dühöng!!!ugye mostmár hátáról a hasára is fordul de nem teljesen mert a karja alatta marad,na ettől begurul és eltorzult hangon üvölt!!!ja és fogni is megtanult,vannak plüssök lógatva a kiságy szélére és tépi huzza őket ezerrel!!
lehet,hogy elfogult vagyok,de én dávidot kirívóan értelmesnek látom. :oops:
majd megpróbálok mindenről képet vagy videót csinálni...nehogy azt higgyétek,hogy kamuzok
Vendég

Jó reggelt!

Nekem az orrmandulámat vették ki 2*, de harmadszor is megtehették volna ezelött lassan 10 éve. (mindig visszanő)
A torokmandulámat a 2. orrmandula műtéttel együtt vették ki.
Viszont amíg nekem megvolt, egyfolytában beteg voltam. Csak olyan gyerekkori élményem van betegségről, hogy mandulagyullladás!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted:
bszilvi25

Jó reggelt!

A tegnapi napunk nekünk is úgy telt,hogy ha nem foglalkozott vele valaki,rögtön bömbölt.
Reggel mindig vidáman ébred,de ahogy haladunk az este felé egyre nyűgösebb.
Tegnap lementünk sétálni de. és ahogy kiléptünk a lépcsőházból már csukta is le a szemét és aludt.Olyan aranyos volt!
Én is élvezem az anyaságot nagyon,de sokszor eszembe jutott,hogy nem bánom,hogy nem vállaltuk hamarabb. :oops:

Kép
melike

Sziasztok!

Mi meg visszatértünk az újszülöttkorba :shock: Éjszaka 2-3 óránként keltünk és ettünk is általában. Persze ennek az az előzménye, hogy napközben 4-5 óránként hajlandó enni és hát éjszaka pótolja. Nem tudom mit csináljak, mostmár ez rendzseressé válik. :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

[quote="melike"] írta:meliken is élvezem az anyaságot nagyon,de sokszor eszembe jutott,hogy nem bánom,hogy nem vállaltuk hamarabb. :oops:

EZ NEKEM IS MILLIÓSZOR ESZEMBE JUT ÁM!!!!!
PEDIG HA RAJTAM MÚLT VOLNA, A GYEREK LASSAN ISKOLÁBA MENNE :oops:
JOBB HOGY VÁRTUNK!
bszilvi25

Stella: mi nappal eszünk 2 1/2 - 3 óránként. Az éjszakákat meg szépen végig alussza. Persze van hogy nem, de a kivétel erősíti a szabályt.
Nem tudod valahogy rávenni, hogy nappal egyen gyakrabban? Mondjuk ha egy PICIT kevesebbet kapna???
bszilvi25

Sziasztok

Tud valaki segíteni?
Rá szeretném tenni a fiam új fotóját a vonalzómra, de nem engedi, a babafalván csinálom. 80X80 pixel 10kb alatt van a kép és semmi.
Mi lehet??

Kép
Kép
schopin

[quote="bszilvi25"]J írta:bszilvi25OBB HOGY VÁRTUNK!

na ezt nem így akartam írni.............. :oops: :oops: :oops:
nem jött össze hamarabb.
De jobb, hogy az előző kapcsolatomból végülis nem lett baba (nem rajtam múlt ) DE HÁLÁS VAGYOK A SORSNAK!!!!

na és az én Óriás bébim:
Kép

meg ahogy tartja magát:
Kép
bszilvi25

Én is rakok képet.

Istvánka nagyon jó fiú, reggel 7-kor kel, olyan 3-4 óránként eszik.
napközben 8-10-ig alszik. Délben is alszik kb 3 órát, 4 után alszik 2 x fél órát. Azán fél 9 kor fürdés, 10-ig elalszik. Kép

Mercike nagyon szép kislány, gyönyörű szemei vannak. :)

Kép
Kép
schopin

Istvánka pedig szép kisfiú! (és király NEKED, hogy ennyit alszik)
bszilvi25

akkor ebben is külömbözünk én nem bántam volna ha sokkal hamarabb születik dávid és szilveszter is,olyan 24 éves koromig lezavarnám a 3-at ha újra kezdhetném...jó ez persze nálunk kivitelezhetetlen lett volna ,mivel nem egy apától vannak,de szerintem az lett volna az ideális!!
de azért így is jó,hogy mire 40 leszek lesz egy 20 ,14,7,évesem :lol:
Vendég

isván nagyomn csábosan néz :wink:
Vendég

na mégegyszer:istván nagyon csábosan néz :wink:
Vendég

Szilvi, Mercike nagyon bájos kislány :)
Schopin, Istvánka pedig nagyon huncut és hálás lehetsz érte, hogy ilyen sokat alszik.
Szilvi, próbálom én "tömni" dehát akkor eszik, ha kedve tartja :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

Brigi: megy Pü!
bszilvi25

[quote]h írta:ogy mire 40 leszek lesz egy 20 ,14,7,évesem
--------------------------------------------------------------------------------

Bari!
Belegondoltam én is!
Mire én 40 leszek,lesz egy 22,egy 20 és egy 8,5 évesem.... :shock: :shock: :shock:
Ha a lányom is olyan korán kezdené mint én,akkor 36 évesen nagyi leszek....DE NEM FOGJA! :wink:
Vendég

Halihó!

Elment a kolleganőm(babalátogatóban volt).Máténak bejöött,mert úgy mosolygott rá folyamatosan,mintha ezer éve ismerné. :lol:
Kaptunk szép rucikat,majd mutatom.

Mercike tényleg egy tündér!
Istvánka pedig csábos kispasi és én is irigyellek,hogy ennyit alszik!

Kép
melike

Kép Kép

Kép
melike

Sziasztok!!!
Bari,csiri és a többiek

Akik olyan merészek voltatok a hozzátáplálás elkezdetekor.
Szeretném kérdezni tőletek hogy mikor ,és mivel kezdtétek is????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Barack?
Ugy adnék Milánnak valami meglepit.
Csak minden ami ithon van,sok kaja,az mindre 4hos van irva.

:D :D :D

Kata&Milán

oszman777

uh melike!!! Ez a narancs bady nagyon tuti.
Tescoba szemeztem vele.

Kata&Milán

oszman777

Nálunk még mindig borús idő van,de du. mindenképpen leviszem,ha nem esik.
Felétek?

Kép
melike

A kislányom ma megmutatta nekem, ő hogy szeret kukucsosat játszani!
ÍME
Kép
bszilvi25

Mentem enni egy kis tejbe grizt. Azt kivántam,
nyammm-nyammm :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Nekem is lenne egy kajás kérdésem:az első falatok mindenképpen gyümi legyen vagy lehet bébi étel is?

Kép
melike

Oszman!
Reszelt alma!Az ösidők óta az első ételek között van!Próbáld ki!Valami édesebb fajtával kezdj szerintem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.17 10:55-kor.
Vendég

itt is borús az idő, de hál' istennek nem esik. Jók a rucik tényleg! Nálam a mókusos a nyerő! :D
bszilvi25

[quote="melike"]N írta:melikeekem is lenne egy kajás kérdésem:az első falatok mindenképpen gyümi legyen vagy lehet bébi étel is?

SZERINTEM IGEN!
Vendég

De van olyanom is,hogy 100% alma.

Kép
melike

Szilvi!
Nagyon édes!
Nekünk is van ma reggelről 1 hasonló!Poncsót adtam rá...kb 2 percig volt rajta,mert ezt művelte:
A KEZDET:
Kép
ÉS A VÉG:
Kép
Vendég

[quote="melike"]D írta:melikee van olyanom is,hogy 100% alma.

Azt nem tudom sajna.... :roll:
Vendég

Többiek nem is írtatok róla:kinél mennyi látogató volt?
Nálunk elég sok,de még kb. 3-4 ígérte.

Kép
melike

Húú Bari ez nagyon durva,amit az iwiw üzenőfalra kitettél! :shock: :cry:

Kép
melike

Köszike csiri,
Van ithon bébiétel,öszi,vagy öszi és alma.
Csak ezeket még vétek melike kibontani,mert ugysem eszik meg mindet,és csak 1 napig szabad nyitva tárolni,hütöbe.

Igy marad az édes alma,
Apa hoz ha jön haza.
Pedig ki akartam hagyni ebből a buliból. :lol: :lol: :lol: :lol
Mert ő ellenzi még.
De most telefonba nem ugy tünt.
Tejpépek??
Gyümölcsös vagy banános??
Ugye azt még csak ne! :roll: :roll:

Az alma könnyitené a kailást??
Mert most is itt szenved szegény.

Csiri! Mi van a fogzással???
Nem nyügi???
Apával ma szereztetem be a homeopátiás golyokat,fogzásra.
Hogy biztos ami biztos legyen ithon,ha kell.
Mert azt hiszem hamarosan fog kelleni. :wink:

Kata&Milán

oszman777

[quote="melike"]H írta:melikeúú Bari ez nagyon durva,amit az iwiw üzenőfalra kitettél! :shock: :cry:

Igen,én is olvastam.
De honnan szeded ezeket???
Pont te?!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Etetőszék????

Kata&Milán

oszman777

csiri!! Kaktusz kiállitás és vásár lesz Egerbe.
Uh de megnézném.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

egy volt pasim rakta ki tőle másoltam be!

kaja:én is azt mondom a kezdet legyen gyümölcs!!kata manapság olyan konzervet nem fogsz találni ami 4hó alatti.régen volt pirostetejű,azok voltak a 3 hósak,csiri valszeg emlékszik.de már nincs.

én adtam már dm-es pépet.azt hittem,hogy banános,de amikor jól bezabált belőle 2x utánna olvastam,hogy minden féle déli gyümi van benne :oops:
amúgy ma nemevős napja van :twisted: ilyenkor mindíg bennem van a kisördög,hogy ígymarad vagy nem marad :x
elöbb tettem a nyelvére egy kis csokipudingot,szerintem nem lenne ellenére

zoé és mercike nagyon szépek
Vendég

kata szerintem az alma nem könnyíti a kakilást...sőőőt
ha nehezen kakil akkor őszit adjál vagy ha konzerv akkor alma -őszi
Vendég

etetőszék majd ideér ha volt férjem ideér :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Oszman:én is erre gondoltam,hogy úgysem fogy el.
Jó,veszek almát. :lol:

Kép
melike

Érdekes nekem jól eszik és elég jól alszik is!
Lehet kezdi megszokni szegénykém a szar időt.

Kép
melike

Jaj,már ugye bentre teregetek és annyira lassan száradnak a ruhák!Annyira utálom!

Kép
melike

[quote] írta:n is azt mondom a kezdet legyen gyümölcs!!kata manapság olyan konzervet nem fogsz találni ami 4hó alatti.régen volt pirostetejű,azok voltak a 3 hósak,csiri valszeg emlékszik.de már nincs

Bari!Nem emlékszem!Tényleg volt ilyen?????én akkor 1általán nem adtam konzervet,legalábbis emlékeim szerint....Most meg még én kotyvasztgatok,amiket megkóstoltunk bébipapikat,az nekünk se fogyott el,de a lányaim rögtön lecsaptak a maradékra....
Olyan tejbegrízszerű bébipapink nekünk is van,meg is kóstoltuk már,de inkább fött kajázunk...
Vendég

nem írtok?
dávid alszik készvan a finomfőzelék ami ehetetlen :lol:
Vendég

csiri volt olyan és ital is volt de az már 2 hós!
kb 10 éve nem láttam,szindinél még volt szilveszternél már nem!
de zömében én is kotyvasztottam.viszont már újra bele kell jönnöm
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: