[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2007 legaranyosabb babái - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Üdv Mindenkinek!
A nevem Segbeqr!

Mielőtt bármelyik nagyokos nekiállna faragni a nevem miatt, tájékoztatom, hogy ez a név túlmutat az obszcén perverz és trágár kifejezésen.
Az Én nevem Segbek Úr.
Remélem Mindenkinek tiszta.

Citruska és Orvérzés!

Javasolnám nektek esetleg az álláskereső topikot.
Abból is a "munkát keresek 8 ált-al."
valami betanított vagy hasonló (esetleg takarítónő)

Ilyen értelmi szinttel amivel Ti rendelkeztek elindulnék Afrikába a rokonok után (lámák) és ha már ott vagyok akkor el is kezdeném röptibe őket orálisan kielégíteni (elvégre legyen kedves az ember (láma) a rokonaival)

Továbbá a kedves Mod-ok figyelmébe ajánlanám eme két felhasználó azonnali tiltását az egész fórumról.Ha lehetséges ip ban-nal, hogy még vissza regelni se tudjanak!

Szóval Citromfű és tisztelt társai: húzzatok bőrt a fogaitokra azt irány az audi motorblokk összeszerelő részlege.Ne az Én adómból rontsátok itt a levegőt.Dolgozzatok meg a net szolgáltatás áráért, ne a férjetek buxáját karcsúsítsátok.
Aztán talán ha ez létrejön akkor majd kevesebb felesleges energiátok lesz itt oltani a népet!

Tisztelettel:Segbeqr (Segbek Úr)
segbeqr
 
 


:D:D:D::D

nika70
Salgótarján
 
 


ettike :D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

én is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

láma (ez jó volt):lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Kedves Segg Úr! (bár gyanítom asszony)

Én menjek a 8 általános topikba?!? Lehet, hogy több diplomám van, mint neked, Nikának, Ettikének és Boszinak együtt. (csak mert úgy tudom, hogy nekik nincs, és kétlem, hogy neked lenne...) De nem is ez a lényeg!
Ha írsz valamit, légyszi nézz utána, nehogy marhaságot írj.

Kimásoltam számodra vmit a Wikipédiából, mert ha az tanítod a gyerekednek, hogy a láma Afrikában él, esetleg 1-est fog kapni bioszból! Szóval: :arrow: :arrow: :arrow:


Láma - A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.

A láma (Lama glama) az emlősök (Mammalia) osztálya a párosujjú patások (Artiodactyla) rendjébe és a tevefélék (Camelidae) családjába tartozó faj.

Előfordulása
A dél-amerikai tevefélék 4 faja közül a legismertebb. Kizárólag háziasított egyedek élnek, az emberek teherhordásra használják őket, de szőrméjük is értékes. Valószínű, hogy a guanakó volt a láma vadon élő őse. Állománya Peru déli részétől Bolívia nyugati feléig, illetve Argentína északnyugati részétől Chile északkeleti feléig terjed. A Dél-Amerikában élő lámák számát 3.7 millióra becsülik. Napjainkban a korábbi időkhöz képest kevésbé elterjedt háziállat.




A többi dolgodon jót nevettem, kérlek csajok írjatok még ilyeneket, lehet rászokok a babanetre!!!
orvir80
 
 


orvir: miből gondolod hogy ettikének boszinak vagy nekem nincs diplomám? őriztünk együtt libát hogy ezt te mind meg tudd állapítani? vagy látnok vagy de ha igen annak is rossz
Tudod a diploma nem ad automatikusan intelligenciát az veleszületett vagy hozza otthonról láttam én már karón varjút dr. képesítéssel.van olyan akinek nincs diplomája mégis okosabb min te az ezer diplomáddal.

nika70
Salgótarján
 
 


Kedves!

Orrtampon!

Rendkivűl boldog vagyok, hogy megosztottad eme kis társasággal azt a tényt, hogy Te milyen képzett vagy!
Annak viszont már kevésbé örülök, hogy sajnos ilyen szellemi rokkantaknak* is mint Te diplomát adnak.Bizonyára Anyuci és Apucinak nagyon jó kapcsolatai vannak/voltak (vagy csak a tárcájuk feneketlen)

Hozzáfűzni valóm nem lenne több a dologhoz.Mehet nektek az ip-ban!
:lol:

*mélységesen sajnálom, hogy egyeseknek ennyi idejük van másokban a hibát megtalálni és kritizálni Őket!
még egy aprócska megjegyzés a végére:kár, hogy a saját szemedben nem veszed észre a gerendát.
:lol: :lol:
Maradok Tisztelettel:
Segbeqr (Úr)
segbeqr
 
 


respect:):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


segbeqr :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Nem mondtam, hogy ezer diplomám van. De ha csak egy van, akkor is több, mint a fent említett emberkéknek. És nem azért hoztam fel, hanem mert olyan nagyra vagyok vele, hanem mert nem szeretem ha "le8osztályosoznak", főleg egy ilyen ember, akinek még a neve is nagy IQ-ra ad gyanakvási okot.

Nika!
Tisztelet? Kinek? Az előtted szólónak?
Vagy respect nem ezt jelenti? Most néztem a szótárban meg a 8.-os angol könyvemben is, ott ezt írták. Vagy csak olvastad valahol és olyan jól hangzott???
orvir80
 
 


orvir annyi mindent nem tudsz rólam ne is menjünk bele inkább és tudom mit jelent a respect szó és igenis tisztelem hogy megvéd embereket olyanoktól amilyen te vagy hogy ennyire ráérsz minket ba****gatni máshová miért nem írsz? Személyes problémád van Boszival? mert vele kezdtétek a piszkálódást miért egy nyilt fórumot kell szétszedni ? Miért nem beszélitek meg egymással privátban azért van ez a lehetőség.Senkinek semmi köze hozzá még nekünk sem hogy mi bajod Boszival beszéld meg vele négyszemközt mert ez már unalmas amit csinálsz.

nika70
Salgótarján
 
 


ja és hogy felvilágosítsalak van diplomám :shock: :shock:

nika70
Salgótarján
 
 


Tudom, a postai. Bocs, de elfelejtettem. Akkor visszaszívom az előzőt.
orvir80
 
 


Most már én is szeretném tudni,hogy mi a franc bajod van velem,hiszen nem is bántottalak/nem szokásom a piszkálódás!

De látom nagyon ráérsz,ha egész nap arra vársz mikor ír valamelyikünk,hogy valamit visszavágj!

S a te gyereked ilyenkor kivel van-kérdezhetnénk mi?
Csakhogy mi nem essünk neki a másiknak ok nélkül,meg nem is akarok lealacsonyodni a te szintedre,már bocs!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


idézet:
"Személyes problémád van Boszival? mert vele kezdtétek a piszkálódást miért egy nyilt fórumot kell szétszedni ? Miért nem beszélitek meg egymással privátban azért van ez a lehetőség.Senkinek semmi köze hozzá még nekünk sem hogy mi bajod Boszival beszéld meg vele négyszemközt mert ez már unalmas amit csinálsz."

Tán érdemes lenne megfogadnod a tanácsot kedves Orvírzís!

A legtöbb forumon az ilyen nyilvános ócsárolást, megalázást, célozgatást keményen büntetik.Akár ip bannal.

Neked ez lenne a legjobb megoldás meglátásom szerint!

(hidd el régóta forumozom sok helyen, csak Én az a passziv fórumozó fajta vagyok)

Remélem hamarosan erre téved a Mod és megadja a méltó büntetésed.
segbeqr
 
 


Bocsika hogy közbeszólok, netezés közben idetévedtem és csak ámulok-bámulok. Hirtelen azt hittem, hogy egy óvodának a forum oldalát olvasgatom. De tévedtem. Megjegyezném, hogy emberek tévhitben élnek. Attól még hogy diplomája van valakinek koránt sem biztos, hogy illemmel is ellátták anno! Diplomásan is lehet valaki olyan személyiség akivel az ember nem szivesen tárgyal. És diploma nélkül is lehetsz okos, értelmes, jóravaló ember, akit sokan szeretnek.
Ez nem vitatéma!
Gondoltam néha-néha idelátogatok, de elment a kedvem tőle.
Talán ha abbahagyjátok a gyerekes civakodást.
ejnye-ejnye
 
 


Tenyleg ennyi nyomorek beteg ember jar ide? en regen a varandosagban levo topikba irogattam amikor Ozi,nanett meg a tobbiek.
de ezzekbol a primitiv hozzaszolasokbol en kovetkeztetek vkire aki tenyleg csak ilyen szintre sulyedhet hogy beirogat,
de lanyok kell ez nektek?
ne is figyeljetekra arra megy ez a budos bunko hogy felbosszantson titeket! Boszi en nagyon szeretem nezni a csaladi kepeidet es jo olvasni a mindenapi dolgaidat.!!

Szereintem ez a citrom ki a f@szom meg a masik tobbi majom egy is ugyan az... es annyira nyomorek hogy nem meri valalni magat...!!

Kép

Kép
cirkuszka
 
 


Orvir, Citromka: Ip cím lekérdezve... csomagoljatok és költözzetek :wink:

Veled vagyunk Boszi :lol:

horvviki
 
 


Csatlakozom az előttem szólóhoz!
ejnye-ejnye
 
 


orvir ki a jó franc vagy te ?

Ejnye-bejnye: nem a régi banda szórakozik legalábbis én Gerimamival megbeszéltem ezt és hiszek neki:):)

nika70
Salgótarján
 
 


Boszi,
én is veled vagyok, nem miattad halt ki az előző topik, hanem a hasnolnó "kedves" beirogatók miatt.
Legalább ti megmaradtatok!!!
Vendég
 


Horvviki!
Nem tilttattál még ki?! :cry: :cry: :cry: Nem sikerült?
orvir80
 
 


orvir:

most már tényleg jólenne ha elfelejtenél minket.

bacilivi:

hogy vagytok?hogy bírod 2 gyerkőccel?iwiwen néztem a képeket látom Dalmi szereti az öcsit :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Nika70: Én egy szóval sem mondtam, hogy a régi banda szórakozik. És ki az a Gerimami? Nem látok tőle beírásokat. De mindegy, nem lényeges. Nem ismerek innen senkit, csak véletlenül idelátogattam és megdöbbentem az olvasottakon. Az gondoltam, hogy itt olvasgathatok érdekes dolgokat a babanevelésről, ezzel szemben találkoztam olyan "magukat diplomás embernek mondott" irományokkal, hogy leesett az állam.

Jótanács: Ne foglalkozzatok a rosszindulatú irogatokkal, egyszerűen hadjátok őket figyelmenkivül és ne reagáljatok a primitív megjegyzéseikre. Mondom ezt úgy, hogy tegnap nagyon ráértem, a rossz idő miatt tétlenségemben a gép mellé kényszerültem és olvasgattam az írásaitokat. Egy-két megjegyzést ha nem haragszotok: Boszibaba1980 tényleg egy kicsit sok amikor a részletes időjárást is közli egy egész hétre kivetítve. Ezen nem csodálom, hogy sokan kiakadnak, de ha ti többiek ezt bírjátok és szükségetek van az ő időjárás jelentésére, akkor lelketek rajta.

Csak ennyit akartam. További szép napot!
ejnye-ejnye
 
 


ejnye-bejnye: semmi gond ez már régi történet:D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


ettike,
én is szoktalak titeket nézni :lol: Mi jól vagyunk köszi, de nem titkolom, hogy azért bazi nehéz két kicsivel :shock: Első hat hét volt a leghúzósabb, de ha Apa sokat segit ki lehet birni. Azóta már azért jól elvagyunk és baromi nagy mákom van, hogy Bendi nagyon jógyerek. 2hós korától végigalussza éjszakákat, nem sirós stb... Ami nehéz, hogy egy pillanatra sem szabad őket egyedül hagyni, mert Dalmi tényleg szereti, de szeretetből rádobálja a játékait, ráfekszik,kinyomja a szemét stb... :lol: Úgyhogy a jároka Bendinek most nagyon hasznos :) Kitartást neked és jó pocakosodást :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Mi a ...... történt itt?

Ki ez a sok ....? (bár lehet, hogy csak 1 "személy")
...s miért ír olyan helyre, ahová nem hívták és ahol nem látják szívesen?

Nem is kell elolvasni az ilyen .... hozzászólást.
...ne is foglalkozzatok vele / velük Boszi, Nika, Ettike,...


Már itthon vagyunk hétfő du-tól, csak van egy kis gond.
Mindhárman betegek vagyunk és sajnos Levi a legbetegebb. :cry:
...így nem tudtam még írni...

Lázas már 4. napja (37.5-38.3), köhög, fáj a torka és még szájpenésze is lett.
Szegényke sokat szenved élete első betegségével... :evil:
Sok - sok cseppet, ecsetelőt kell használnunk... na és az orrszívót.

Majd jövök...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


kia:

sajnálom hogy Levi beteg :( :( :(
remélem hamar meggyógyul.
és nektek is jobbulást.

ja küldtem privit :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Ettike!

A férjed a kedves segbeqr?!?!?!

Gratulálok hozzá, és örülök, hogy megismerhettem !!!


(és most gondolkodhatsz, honnan is tudom...) :lol:
orvir80
 
 


Sziasztok!


Jó ideje már csak olvasom azt a rengeteg egymás mellé illesztett (hol kisebb, hol nagyobb sikerrel) betűt, amivel megtöltitek a topik oldalait!!! :)

Van véleményem-sőt diplomám is (egyetemi, s ebből is élek, nem dicsekvésképpen írom), de inkább nem írom le, senkit sem szeretnék megbántani!!!Csupán egy kis békességet szeretnék!!!

Lányok/Fiúk!!! Valóban felesleges a vérszívás mindkét oldalról!!!!El kell fogadnunk a másikat olyannak, amilyen.Ha ez nem megy, akkor viszont tudomásul kell venni, s tudni kell tovább lépni!!!!
Biztos vagyok benne, hogy legalább egy eseményt/dolgot mindannyian tudnánk mondani ami nekünk sem tetszik Bosziban (nekem pl. az állandó anyagiaskodása, régen a pelenkára+bébikajára költött havi összegek feltüntetésével lepett meg a legjobban). Ne haragudj kérlek Boszi, muszály voltam leírni, de anno is elmondtam már ezt.
Orvir és a többiek pedig talán még többet is tudnának említeni, de mégis : "szeressük egymást gyerekek", ettől csak jobb lehet az ÉLETÜNK, s emberi jellemünk is csak fejlődhet, míg a gyűlölet, szurka-piszka csak megbetegíti az ember lányát/fiát!!! :)

KÉRLEK TITEKET PRÓBÁLJÁTOK meg föltenni magatokban a kérdést: egészségesek akartok-e maradni, s gyönyörködni a gyerkőceitekben, vagy megbetegedni, s elveszíteni az értékes csodás perceket, melyeket a szépséges babókáitokkal tölthetnétek???

Nem volt célom a nagyívű szónoklatozás, de így a végére úgy érzem, hogy nekem is jogom van elmondani a véleményem, s mégis élek ezzl a lehetőséggel!!! :)
Ha valakit ezzel megbántottam-bár nem volt szándékomban-, kérem ne haragudjon!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kia!
Jobbulást nektek!!!!!!Teljesen átérzem most a helyzeteteket, Bencus is beteg, már második hete köhög+hörög+folyik az orra, bár hálistennek nem volt lázas!!! :)
Ettike!!!
Édes a pocid!!!!!Vannak már várandós tüneteid????
Nika!!!
Szurkolok nektek a babóhoz, nekünk is már ez a 3. hónapunk, jövő hétvégén kiderül, hogy sikeres volt-e vagy sem!!! :)

Szép napot mindannyiótoknak!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Sziasztok!

A régi topik indulásakor még én is írogattam néha, de mostanában már csak olvasgatni szoktam a topikot. Az utóbbi időben egyre ritkábban teszem....

Igaza van Juditnak!

Szomorú, ami itt történik. :(

Orvir és citrom valóban kissé cinikusan, de legalább kultúrált formában írták le a véleményüket. Az más kérdés, hogy kérte-e tőlük valaki, de legalább nem primitív és trágár módon tették.

Segbeqr hozzászólása viszont nagyon elszomorító....
Egy ilyen babás internetes oldalon az ember csak ámul-bámul, hogy valaki ilyen színvonaltalan, közönséges és primitív módon, trágár szöveggel,( és persze éppen úgy névtelenül, mint az általa bírált hozzászólók!!!)képes fellépni, és másokat bírálni :shock: ?! Azt hiszem, vagyunk néhányan, akik eddig olvastunk Benneteket, és most csak pislogunk.....

Én is azért néztem be néha, mert az egyik gyerkőcöm egyidős az itteni babákkal, és kíváncsi voltam, hogy a Ti babáitokkal mi a helyzet, mit tudnak már, stb.

Erre viszont nem számítottam :(

További jó babázást mindenkinek!

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


jesszusom lanyok mi tortenik itt :shock: :shock: :shock:
csak egy gyors kozvelemenykutatast szerettem volna tartani, remelem meg mindeni nyitott is a normalis beszelgetesre :?

Ti adtok kakaot a gyerekeknek :?:
nekem itt a doki azt mondta tilos 1,5 eves korban, en pedig kakaon nottem fel, testvereim is es semmi bajom. Mi tobb Athina imadja es nem ertem miert lenne karos, a doki azt mondja karos mert sok olyan sok koffein van benne mint a kaveban, en viszont ugy tudom, hogy teobromint tartalmaz mint a tea es ha teat szabad adni a gyereknek miert ne lehetne kakaot :?: :?: :?:

Szoval varom a velemenyeteket es bocs hogy nem tul gyakrn jelentkezem, olvaslak neha titeket, csak munka mellett nehez jonni gyakran. Pusza nektek es a csemeteknek es elore is koszonom a velemenyeket.

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Pannica: szi jó hallani rólad :):) mindjárt újra babázol kevés idő van már hátra:)

én úgy tudom a kakaóban nincs koffein :) nyugodtan adhatsz neki én is adok a teában viszont sokkal több koffein van mint a kolában vagy kávéban :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!
Jó régen voltam látom betolakodók vannak még mindíg vagy hívjam őket beirogatóknak :)
Mi jól vagyunk Balázs már rohan pakol és pörög egész nap. 8 foga van, és küzdünk a többivel. Megvolt a 15 hónapos oltás nem volt gond de elég keményen le kellett fogni szegényt. Bacilivi gratulálok a babához most született Dalmi és már itt is a tesó hogy repül az idő. Visszaolvasgattam a még terhesen írt dolgokat és hát néha megkönnyezek rajta akkor is aggódtam és most is csak már más dolgokon.





KépKépKép
rena10
 
 


Néhány kép :
Kép Kép
Kép
Kép

Kép Kép Kép Kép
rena10
 
 


Nagyjából visszaolvastam és látom hogy a Diploma a téma. Hát nem értem miért ez a fontos, én diplomázni nem mentem 1 év választott el tőle de úgy döntöttem nem folytatom a tanúlmányt de emellett elvégeztem sok hasznos képzést OKJ-t -és?
Ettől senki sem több és nem is kevesebb. Én úgy látom a mai világban is kettéoszlik a társadalom / most a nőkre gondolok/. Van aki kizárólag anyatípus nem vágyik karriere csak a családnak szeretne élni de az tökéletesen végzi/ pl: született felesége BRee/, és van aki a család mellett szeretne karriert csinálni és bizonyítani nem másnak önmagának mert a teljes élethet szüksége van rá/pl: született feleségek Lynett/, -persze ez csak film de van valóságalapja- remélem mindenki érti a példát vagyis azt amire gondolok. Én úgy gondolom mind a kettő anya jó és megtesz mindent csak más a vágyuk és az életfelfogásuk. Én személy szerint bevallom a második csoportba tartozom nekem kell a munka a kihívás de a család marad a legfontosabb és úgy érzem tudom vállalni a kettőt. Remélem nem haragszotok, hogy leírtam amit gondolok csak épp felvetődött hasonló gond a környezetemben és most kijött belőlem.
rena10
 
 


sziasztok.


pannica:

Patrik 10 hós korától kap kakót.én is úgy tudom hogy abban nincs koffein.ha tejet adsz nyugodtan adj kakót is Athinának.

rena:

jók a képek.édes Balázs ahogy mosolyog a kádban:)
én kb. ugyanazon véleményen vagyok mint te.én az első csoportba tartozom.soha nem terveztem hogy 25-26 éves koromban szülök.mindig előbb szerettem volna.na nem ennyire de így alakult és cseppet sem bánom.és azért mert nincs diplomám még jó anya vagyok.sokminden nem attól függ hoyg van e diplomád vagy sem.

tegnao voltam uh-n.tesó tiszta báttya :lol: :lol: :lol: meg sem moccant,a doki alig tudta megmérni a tarkóredőt.
57mm-es(szerintem kiscsaj,Patrik 63 volt)
a tarkóredő 13mm.

dobok képet is.kicsit homájos mert géppel fényképeztem le a képet de a lényeg látszik.

Kép Kép
végig ezt a képet láttuk.de mikor doki ráközelített megszámoltuk az ujjait,láttuk a száját,nóziát,és a szemeit.

Kép
Kép
ettike
 
 


Pannica: a kakóban nincs koffein, ha van is elenyésző. A teában több van. Ezekszerint babát vársz megint? POCAKOS KÉPET! Gyere többet!Mit dolgozol? Visszamentél dolgozni?
Ettike:azért szurkolok, h kiscsaj legyen!Örülök, h minden okés!
Rena: Balázs hogy áll a kilókkal?

Kép
gyanixi
 
 


gyanixi: veletek mi újság? nagyon eltűntél minden rendben?

nika70
Salgótarján
 
 


nika: aranyos vagy, h hiányolsz. Igazából olvasni olvastam eddig is, csak nem nagyon volt időm írni. Betegek voltunk mindketten, Rékának tüszös mandula gyulladása volt, én is elkaptam.2 hétig nem is volt bölcsibe. Én állást keresek, de nem találok, szar így itthon, ettől megint előjött a szorongásos "betegségem", állandóan hipochonder vagyok, mindig félek minden betegségtől, szóval ez a szitu!Biztos sokat segítene, ha lenne állásom és nem magammal foglalkoznék. Rékát meg már nincs szívem kivenni a bölcsiből, egyrészt, mert szeret ott lenni, másrészt meg elvileg bmikor találhatok állást és akkor megint szoktathatnám be!
Csajok: ki hol vesz téli cuccokat gyerkőcének, overált vesztek-e? kezeslábasra gondolok és ha igen mennyivel kell nagyobbat venni? 1 számmal?

Kép
gyanixi
 
 


akkor drukk hogy találj egy jó állást és jobbulást nektek:)

én már vettem egy kabátot neki a tescóba kb 2 mérettel nagyobb de jó lesz rá jövőre is :) már csak egy kantáros téli nacit akarok neki venni ha nincs külön akkor egy kabáttal együtt vagy anorák én szétnézek majd itt az angol butiokban nagyon jó áron lehet cuccokat venni

nika70
Salgótarján
 
 


koszi a valaszokat, akkor ez teljes hulyeseg szerintetek is hogy nem lehet kakaot adni a gyereknek.

bacilivinek olvastam megszuletett a babaja, igy jo keson is sok puszi es nagy gratula, biztos nem konnyu ket gyerekkel, ezt hamarosan en is megtapasztalom.


gyanixi neked sok sikert az allaskereseshez, nekem sajat vallalkozasom van, elso vallalkozas, nagyon buszke vagyok ra, meg akkor fogtunk bele a parommal amikor nem tudtam hogy terhes vagyok. van par kave es snack automatank napi 3-4 ora melot igenyelnek. Nagyon felek, hogy a masodik baba mellett, hogy fogok tudni dolgozni, szuksegem lesz nagymamara vagy alkalmi segitsegre.

ettike remelem rendezodott az eletetek egy kicsit a paroddal, nem olvastam nagyon vissza, csak emlekszem, hogy voltak gondjaitok. patrik nagyon kis helyes gyerek, vigyazz ra, magadra es a pocaklakora :!:

mindenkinek jo babazast es gombolyodest :!: meg azoknak is akik nem varandosak :D boszi, en peldaul imadom olvasni es kiprobalni a receptjeidet :!: :!: :D :D :D

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Gondolom már mindenki észrevette, hogy eltűntek a csajócák...

Az ok: Elköltöztek máshová. Több helyen is próbálkoztak és még mindig nincs meg a végső megoldás. Van ahol lezárták az új topikjukat, mert nem odavaló volt. Hamarosan egy teljesen zárt topikban fogják egymást boldogítani.
Igaz oda nem mehet mindenki, csak akinek szólnak. Már megy a diskurzus, kiket is hívjanak magukhoz, de nem értenek mindenben egyet. Van aki szívesen látna bizonyos embereket, mások már kevésbé.

Csak hogy mindenki tisztában legyen, milyen kedves lány is Boszika, egy kis idézet tőle:

" boszibaba1980
Én csalódtam Judithappyben nem kicsit,ugyhogy itt és az új Fórumban nem szívesen látom! Ettike olvasd csak el mit írt rólam,de ídézem is:

"Biztos vagyok benne, hogy legalább egy eseményt/dolgot mindannyian tudnánk mondani ami nekünk sem tetszik Bosziban (nekem pl. az állandó anyagiaskodása, régen a pelenkára+bébikajára költött havi összegek feltüntetésével lepett meg a legjobban). Ne haragudj kérlek Boszi, muszály voltam leírni, de anno is elmondtam már ezt. " "


Na, ezt a nőt véditek??? Aki a hátatok mögött magyaráz? És ez már nem az első eset...



És hogy Macsek=Orvir??? Hááát, még az is lehet. De az is, hogy nem!!!

"Ettike0120
nekem pedig macsek szólta meg az irásomat annó.
és most ugye azt írta hogy "látja a helyesírásom még mindig a régi"
én rá gyanakszom.
de ha ő is az legyen boldog a hüle felfogásával "






Rena!
Nem a diploma a lényeg, hogy van vagy nincs. Tökéletesen egyetértek mindenkivel, aki azt írta nem az a lényeg. Nem nagyképűsködni akartam, (és elnézést kérek akiknek a nevét mérgemben leírtam, hogy nincs - pedig van akinek van), csak nem tetszett, hogy Ettike férje (nincs kedvem leírni a nevét) le8általánosozott.
orvir80
 
 


Sziasztok!

Már jobban vagyunk....

Néhány kép:
.....holnap jövök betűkkel is :lol:
( Bocsi, egy kicsit sok! )

Mándok:
Kép
Kép
Kép
Kép
Uncsitesóm fiával - Csanáddal ( bő 3 hónappal fiatalabb, mint Levi)
Kép

Nyíregyháza:
Uncsitesók
Kép
Kép

Itthon:
A kis beteg
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Az új szerelme:
...mert most sokszor hallja az orrszívás miatt :P
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kia nagyon helyes Levi baba :):):)

Orvir: nem unod még?

nika70
Salgótarján
 
 


szerintem is unalmas már ez az egész.Tuti nem Macsek, neki több esze van...

Kép
gyanixi
 
 


sziasztok.

kia:

jók a képek.Levi még mindig nagyon édi.
örülök hogy jobban vagytok:)

csak egy mondat orvirnak:

tudod te szólod le boszit hogy mennyit irogat,és hogy Gabikát hanyagolja.
na ha neked van gyereked te vajon nem hanyagolod mikor képes vagy órákat ülni a gép előtt hogy rátalálj a mi fórumunkra????
és még pofád is van ide bemásolni az írásainkat.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!


Kissé meglepve olvastam, hogy Boszi nemkívánatos személyként emlegetett (persze, ha hihetek orvirnek)!!!Nincs időm, s igazából kedvem se, hogy kinyomozzam valóban így van-e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIÉRT OLYAN HATALMAS PROBLÉMA AZ LÁNYOK, HA VALAKI MERI VÁLLALNI A VÉLEMÉNYÉT?????????????!!!!!Én mertem (de már anno is leírtam ezt a Boszi anyagiaskodásáról), nem értem, hogy miért kell az ilyen embereket kiközösíteni, s nem tetszőként eldoboznolni?????
Inkább legyek őszinte "barát", mint hátulról piszkáló képmutató!!!!!!!!
Sajnálom, ha Boszit ezzel megbántottam-mint írtam is: nem volt célom!!!!!!!!!!!!!!!!!Csak mint ahogy az ÉLET is mutatja: el kell fogadnunk a negatív kritikát is (sokszor ebből tanul a legtöbbet az ember), hisz mindenkiben van kisebb-nagyobb hiba. De mint hangsúlyoztam is az előző hozzászólásomban: így kell elfogadnunk egymást, ha viszont ez nem megy, akkor azt be kell ismernünk!!! C'est la vie!!!!
Én elfogadom Boszit így ahogy van, de neki is magába kellene néznie (ismét nem sértésnek szántam)!!!Elvégre felnőtt emberek vagyunk, akiknek példát kell mutatniuk a gyermekeiknek, s nem elsunnyogni, hanem vállalni a rosszat is!!!!!!Hisz az ÉLET nem szépséges események sorozata-sajnos. A rosszra is fel kell készíteni a bébijeinket, hogy tudjanak boldogulni!!!!
Ha megharagszotok ha nem: én ezt így gondolom!!!!
S semmi értelme a sértődéseknek, elmenetelnek, egymás háta mögötti írásoknak!!!!!!!!!
De ha valóban nemkívánatos személynek tartasz Boszi, akkor ezzel engem nem teszel szegényebbé!!!

Valóban nagyon gyerekessé vált már ez az egész, ti nem veszitek észre!!!!!!!!!????????????????


Kia!!!
Levi nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!Igazi kis műszaki zseni!!!!!! :) :) :) Látom a porszívó nálatok is nagy kedvenc!!??? Bence volt, hogy 1,5 óráig is eljátszott vele!!!!!Már kezdtünk aggódni érte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ettike!
Lehet, hogy csatlakozom hozzád, igaz 2 hónap késéssel!!! :) Holnap, holnapután kiderül!!! :)


Mindenkinek szép napot!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Még egy utolsó szó erejéig:

Egyszerűen már nevetséges ami itt folyik!
Szomorúan látom,hogy mi lett a jó kis fórumunkból!
Orvir még mindig nem unod?

Judithappy
igen megbántottál,nem is kicsit!
Lehet szerinted anyagias vagyok,de szerintem meg nem! Egyáltalán,ha téged eddig is zavart amiket leírtam,akkor lehetett volna görgetni szerintem!
Nem hiszem,hogy te benned nincs hiba(én se vagyok hiba nélküli),de azért az elég érdekes,hogy csak engem lehet piszkálni!
Más mindent írhat az tökéletes!
Én se piszkáltam senkit,mindenkit elfogadok olyannak amilyen!
Te is azt írod,hogy elfogadsz olyannak,amilyen vagyok,pedig,ha így lenne,nem hoznál fel mindig valamit velem kapcsolatban?!
Sajnálom,hogy csalódtam benned,nem tudtam,hogy a hátam mögött ilyeneket gondolsz rólam!
Erről ennyit!
És elszoktam fogadni a - kritikát is,de te már túl mentél minden határon nálam azzal is,hogy szerinted mindenki tud rólam valami rosszat/idegesítőt mondani!
Nincs szándékomban itt már írogatni,ezért se jöttem,de erre még válaszolni szerettem volna!

További szép napot nektek!

:wink:

Ettike nagyon klassz a kép! :lol: Ezt a pillanatot már én is nagyon várom!

Rena de jó,hogy újra írtál pár sort! Balázs igazi férfi már! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


no komment:)

Judit mennek a drukkok a pozitív teszthez :)

Rena nagyon édes Bazsi is jók a képek :)

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: