A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

nálam nagyságra,nálad lehet darabszámra...:)

cupp
Zsuzska
:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tényleg Tancsú! Én kérdeztem hogy anyós örül a mini Rolandnak???????

Kép
muzsuzska

igen nagyon örül neki...:)

csináltak neki apóssal pelenkázószekrényt is...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Mikor nem voltál fürge, állandóan pörögtél pocival is. :wink:

Kép
flóra 11

jah és tényleg mini-Roland
totál olyan mint ő volt kiskorában....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Már az első képnél megállapitottuk Flórával! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Igen, szerintem is olyan. Ezért írtam az előbb,hogy a két tojás. :lol:

Kép
flóra 11

jah pocika....

még van és sztem kicsit lóg is sajna...:(

holnap csinálok képeket és majd felteszem...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Igen, metárgyaltuk a Zsuzsival! Ha nem baj. Remélem nem. :wink:
Irtó aranyos babód van. :D

Kép
flóra 11

Hálás köszönetünk előre is a képekért, most ha lehetne kérni pocak fotó helyett Gergőt kérnénk! :D

Kép
muzsuzska

Ugyan Tancsu, ekkora babó után az lenne a csoda,ha egy picit sem lógna.Ez most nem számít! Majd tornázol, ha begyógyult a sebed.

Kép
flóra 11

Küldhetsz pocak képet is! :D

Pár hónap és szép feszes hasad lesz!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Gondolom vérzel rendessen most?

Kép
muzsuzska

most nem küldök képet,mert kicsinyitenem kell,stb...
de majd holnap
most viszont menek tusolni,mert vége a BK-nak
aztán szunya,mert éjfélkor kel az inas

bocsika

sziasztok
cupp
holnap jövök....D

Kép

Kép[/
tancsu

Ha vigasztal Tancsu,nekem is lóg, nekem nem voltak ekkorák,de három volt. :wink: Bálint volt 4kg. Ő volt a legnagyobb.

Kép
flóra 11

Szép álmokat és puszi az inasnak is!!!!!!

Kép
muzsuzska

Krályfi érdeklődik Tancsuban Duracell van?????? :D :D :D

Kép
muzsuzska

Pihengess,épülgess Tancsu. Gyarapodjon az inas. :wink:

Kép
flóra 11

Hát szerintem biztos, és még abból is van egy tartalék, ha az első lemerülne, átkapcsol.

Kép
flóra 11

:D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Elmegyünk egy közös zuhanyozásra, talán felmelegszünk!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, agyonra olvastam magam a Duphastonról, volt akinek csak a 6-7.napon jött meg a piri.

Kép
flóra 11

Hűűű, közös zuhany!!! Ezt nevezem! Micsoda program! :wink:

Nálunk a F. naponta amint hazajön csak eszik és már alszik is.

Kép
flóra 11

Benó,Szilvi,ti nem néztek be?

Kép
flóra 11

Jó refggelt...:)

Inas kelt 11-kor,aztán újra fél3-kor...:)
3.10-kor tettem le és most még alszik...:D

Viszont a cicim hajnali fél6-ra bedurrant,megint fejős-tehén lettem....:P
Kipréseltem 150 milit,ami azért nem rossz,pláne hogy egyszerre a legtöbb amit megiszik az 70-80...:)

Na felkelt,mene...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok, szép napot!
Nagyon örülök, hogy ilyen jól elvagytok a kis gyermekkel.
:D
Tegnap volt a Vivike 10. szülinapja. :D
Most én is megyek. Már csak 1-et kell aludni a dobolásig. :D

KépKép
benó

Sziasztok :D

Kép
szilzi

sziasztok

benó köszi a hétfordulót :lol:

szilzi: nem jött még meg?

zsuzska: sajnálom a fájdalmas szurit és mire kell a pisi :?: :shock:

tancsu: úgy örülök,hogy már megint itt vagy közöttünk. annyi mindent akartam kérdezni, de most nem jut hirtelen az eszembe semmi :roll: :roll: . gondolkoznom kell

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tök jó, hogy sok tejed van. :lol:
remélem nekem is lesz.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sanyim tegnap, tegnap elött begyújtott a kandalóba, mert az ö kis családja ne fázzon. aranyos. nem? pedig nem is fáztam.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nem Timi, még nem jött meg! :evil: Most már ne is jöjjön, ha nem muszáj, de szerintem olyan szerencsém lesz, hogy mikor elindulunk, akkor fog megjönni! :evil: Gondoltam rá, hogy csinálok egy tesztet, hátha, de szerintem azért a terhességnek lennének jelei, nem? :shock: Mit gondoltok?

Kép
szilzi

Aranyos "Sanyi apu", így is kell, nehogy a pici fia megfázzon! :D Hogy állsz babaruha mosással? Készen van már a táskád?

Kép
szilzi

Zsuzska, remélem ezek a szurik, beválltják a hozzájuk fűzött reményeket! :wink: Ígérd meg, hogy ha teszteltél, üznsz nekem, mert én csak 29-én leszek megint, de a telefonom bekapcsolva lesz Olaszba is és Ti normál helyi tarifával üznhettek! :D

Kép
szilzi

Nekem semilyen terhességi jelem nem volt!!!!!!!! :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Baba ruhákat már régebben kimostam, elkészitettem. :wink:
táskám még nincs, fele cuccom még hiányzik :oops: úgy vagyok vele, hogy ráérek majd a 36.héten. akkora szokták ajánlani az ösze készitést.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Tancsu, örülök, hogy tudod szopiztatni Gergőt! :D Milyen érzés az új lakásban élni? Tegnap este rátok gondoltam, hogy milyen jól összejött minden! Fél éve még milyen messze voltatok az új otthontól, békétől az anyóssal... Örülök, hogy minden ilyen jól alakult! :D Varratszedés lesz, vagy felszívódós? Remélem hamar regenerálódsz! :D

Kép
szilzi

Tessék belehúzni kismama! :lol: :lol: Én ha terhes lennék már holnap bepakolnék! :lol: :lol: A 36. hét mindjárt itt van, szerezz be mindent hamar, biztos ami biztos! Most akkor megegyeztünk a Tamásban? :wink:

Kép
szilzi

Timi, a kicsi kuckójáról nem tudnál képet küldeni?

Tancsu, mintha Te is ígértél volna Gergős képeket! :wink: :D :lol:

Kép
szilzi

Benó, most láttam, hogy nem küldött el egy hsz-t ez a dög! :evil: Boldog szülinapot Vivinek, gratuláld meg a nevemben is! :D A dobolással csak ügyesen! Mikor lehet, benyujtani kéréseket? :lol: :lol: Olyat lehetne, hogy ha eddig nem jött meg, ok, nem keseredek el, de akkor most már vegy másfél hétig ne is jöjjön? :lol: :lol: Kezdhetnénk valami ilyennel, nem kérnék egyből egy akkora csodát, mint egy baba! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Flóra, remélem Neked ma megjött és már a dokit is letudtad! :D Remélem ma nyugisabb napod volt a suliban! :?

Kép
szilzi

Timi a melled sem volt érzékeny?? :shock: Azt mondják az már az elején jelentkezik! :shock:

Kép
szilzi

Hellóka!

Igen Szilvi,ahogy mondod. Ma megjött és az orvost is letudtam. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Na,szóvalmár tegnap zuhanyozáskor láttam,hogy meg fog jönni. Reggelre be is indult barnásan,aztán alaposan. Jelenleg minden jön belőlem, bocsi,de nagy darabokban. Reggel őrült görcsökkel indult,de már elmúlt és elmúltak a stúrások is,amik napok óta kínoztak. Végre!

Kép
flóra 11

Suliból elkértem magam, szerencsémre a kollégámnak csakhárom órája volt,így elhozott haza autóval,még a kórházhoz is kivitt. Orvost elintéztem. Csak adott Clostitnekem,pedig nagyon morfondírozott,mert hogy 40 felett már nem szoktak adni,de aztán azt mondta,hogy mivelén vagyok,nekem ad. :D Még szép! :D

Kép
flóra 11

Rögtön ki is váltottam. 5-dik naptól kell szednem 5 napon át. Ha ebben a hónapban nem segít,akkor jövő hónapban nagyobb adagot ad.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.09.17 14:12-kor.

Kép
flóra 11

Kialudtam a töltöttkáposztát, itt vagyok!!!!!!!!!!!
Igen is Szilvi megy az sms ha tudok valamit! De 30-29 én kell csinálnom! Megvárlak!!!!!!! :D :D

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi!

Kép
flóra 11

Na,doki után átrohantam a teljes várost hosszában,mert a másik végén egy hivatalba le kellett adnom az igazolásokat,hogy a fiaim járnak suliba. Ez a családi pótlékhoz kell.

Onnan haza vettem a fiúknak sportcipőket. Gondolhatjátok mekkora pakkal jöttem haza. 3 pár hatalmas cipő!!!! :lol:

Kép
flóra 11

Flóra napi egyet kell szedned???
Negyven felett nem szokott!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Én se szoktam szülni negyven felett!!!!!!!!!!! :evil: De pont akkorra akarok! :evil:

Szilvi nem érzel semmit se? A. kiskatonái lehűltek!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Most még ebédelek a F.-nal,mert itthon van, megütötte munkában a kezét és ezen a héten betegállományban van.

Ebéd után futok bankba és üzletbe.
Valamikor este majd jövök.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: