Sziasztok!
Katuska: Ez az apafej honlap nagyon jó, elmentettem a kedvencekhez, hogy könnyű legyen megtalálni Apacsának
Nálunk jó a mosógép, és mosni is kellene, de olyan r**adt hideg van, hogy a teregetés után, tuti kockára fagynék, azt meg nem szeretném, szóval várakozó állásponton vagyok, amíg van még tiszta ruha bőven nincs nagy baj
mágnes: Nagyon cuki Bence, jaj már én is úgy mennék 4D-re
csöre: Aztán óvatosan repkedj, kopogj be a pilótához, hogy most különösen odafigyeljen, és vigyázzon a népre, különleges utasai vannak!!
hanna: Nagyon jó ez a szemes kalkulátor, nekünk hasonló eredmény lett, mint csörénél, de a kék-zöld fordított. Hát nagyon kíváncsi vagyok. Apácska barna szemű, és nagyon nem akarja, hogy a jerkőc is az legyen, de olyan szép vágású a szeme, hogy mondtam neki, tökéletes szemei vannak, és ha Milán azt örökli, nagyon csibészes lesz

(Majd vágok be képet apa szemeiről, de pszt!) Amúgy amikor először meglátttam Apát, egyből a szemei fogtak meg, és a csajoknak egyből áradoztam a "szomorú kutya szemű" srácról
Vásárlást ne is mondd, de úgy vagyok vele, hogy egy plüss rugiért 400-500,- Ft nem sok, főleg hogy hibátlan állapotú! Már alakul a készlet, de meghúztam egy határt, amit nem fogok túllépni! Na, és úgy vásárolok, hogy több ruhát, egy eladótól, hogy ne fizessek hatszáz helyre posta költséget, és az a jó, hogy némelyiknél a személyes átvétel is megoldható (a legnagyobb beruházásom éppen ilyen)
kata: Sajna hüle emberek mindenütt vannak, látom nálatok is akad jópár...
vicky: Vérvétel

Lassan kellene egy tábla, nem?
Képzeljétek megyek főzni, ami nálam nagy dolog, mert még csak most kezdem a konyha tündéri szárnyaimat próbálgatni.

Apa már alig várja, hogy hazaérjen, mert ecseteltem neki, hogy milyen fini vacsi várja majd itthon. Egyből jobb kedve lett a drágámnak. Múltkor is főztem, és képzeljétek, úgy nézett rám, amint aki másodjára is szerelembe esett belém. Mondtam is neki, aztán mondta, hogy most még szerelmesebb, pedig eddig is nagyon az volt
Hát ez van, elvagyunk; néha úgy, mint az ovisok, néha, mint a kamaszok, néha, mint a nyugdíjasok, de azért néha vagyunk huszonévesek is