A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Andi! Küldtem pü-t.
Nagyon jó lett! Köszönjük! :D

Kép
dittke

Dittke! Nekem nem jött meg! (Mármint a kép, nem a miku :lol: :lol: )

sz.andi

Andi, Magdi - köszi h megpróbáltátok, mindjárt próbálom én is újra. Totál káosz vagyok. Nem érem otól magam!! Vááá, utánom ezt! Nóri ma apázott és annyi mindent terveztem mára de mindenbe csak belekapok és nem haladok semmivel.

Jah, és voltam csavizni. A Westendben futottam egy kört, aztán rohantam is haza :P

Andi, tudom, még nem küldtem képet, :oops: de nem tudom eldönteni melyiket küldjem! Annyi van! 8) :lol:

Magdi - tényleg szívesen megmutatnám a bundazsákot de nem tudom mikor tudja Apa haverja megcsinálni a gépet. Mindig vacakol. Délelőtt még jó volt... :cry:
Az a baj vele - most hogy már itt van, látom - hogy tényleg óriási! El fog veszni benne a gyerek :? . De a legnagyobb félelmem hogy nem fér majd be a mózesba. Mindegy, hát most már valahogy beletömöm, csak akkor lehet kicsit kényszerzubbonyos lesz Nórinak... :roll:
Jah, és zsák. Ebből nem "tud lenni" kabát meg nadrág meg ilyenek! :lol: :wink:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:06-kor.
20150601134430

Andi! :lol: Elküldtem mégegyszer.
Viki! Elküldtem a skype-ot.

Kép
dittke

Wera!
Teszveszen milyen névvel vagy fent?Vagy az oldaladat muti má :lol: :lol:

sz.andi

Dittke! Nem jött meg... :cry: :cry:

sz.andi

Dittke! Küldtem pü-t!!!

sz.andi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:06-kor.
20150601134430

Andi - szvera vagyok ott. Nicccse nékem ódalam. :lol: Inkább csak veszek.
Vendég

Jajó! Étem én! Csak érdeklődeni próbátam! :lol: :lol:

sz.andi

Vik, nekem nincs msn, a skype-t meg tudod....

Kép
andkata

Én meg simán ittam az urtica mellé Laktoherbet.
Biztos ezért nem lettem tejcsárda :wink:

Kép
andkata

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:07-kor.
20150601134430

Viki!
Jó, hogy írtad, mert én nyomatom a teát is... :oops:

Akkor az kihúzva.
Pedig az ismerősöm közben felhívta a homeós patikát, és ott azt mondták, szopitea mehet mellé... :roll:

Inkább akkor most kihagyom, megpróbálom így.
Vendég

Én is ittam a lactoherbet az urticával. Nem vettem észre h bármi történt volna, bár lehet... fenetudja.... 8)

Szerencsére Nóri már vagy 3 hete nem kapott tápot! Juppiii! :D És még több is van mint amennyit megeszik, újra fagyasztok!!! :D :D

Viki - akkor most lesz egy kis nyugid! Szupi, nem? Használd ki!:wink:

Nekünk is van msn, apával közös. Én analfabéta vagyok minden ilyesmihez :oops: :lol:
Vendég

Nah, kiírták végre a teszveszen h dolgoznak a hiba elhárításán! Hát, ajánlom h igyekezzenek mert nagyban licitálok egy kabátos-bundazsákos témára és ha nem én nyerem pipantyú leszek! :twisted:
Vendég

Bari! Ezt direkt Neked fotóztam!

Kb 15 mp-cel azután készült a kép ahogy a rágókát a kezébe adtam! :lol: :lol: :lol: Nem is értem minek költünk drága jáékokra :twisted:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Hú Andi ez nagyon szupi lett,nagyon ügyes vagy köszönjük szépen. Teszek fel képet Viviről, azt berakhatod majd. :)

Csajok gyerekülésbe bele lehet tenni ilyen kis babát? Mert kaptunk egy tök szupit, ki is próbáltuk, de szegény olyan mereven ül benne. Nem rossz az még a gerincének?

Kép
linda24

Kép

Andi akkor majd ezt beteheted. Köszi! :)

Kép
linda24

Andi!
Küldtem privit. Tele mondókákkal.
20150601134430

Titikém!
Merre csaviztál ma? Fickók jól vannak?
20150601134430

nekem vadi uj bundazsákot igértek olyan 3-4e ft-ért.
itt nem messze az egyik boltban. remélem tényleg igy lesz.
és olyan hogy most zsák, de később összecipzározható.
kivi leszek milyen lesz. azt igérte a csaj hogy október közepe-vége felé kap.
ha ilyen idők maradnak remélem előbb ideér :D

Kép

Kép
timi1982

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:09-kor.
20150601134430

Köszi Viki! Ez király! Jöhet jó sok!

Zenét meg majd teszek fel, ha az öcsém letölti a netről. Ha letudja! Kike!! Most milyen jó lenne az a cd :?

KÉPEKET MÉG MÉG MÉG!!!

sz.andi

Ja, meg arra gondoltam, hogy képeket a taliról fel lehetne tenni. Ha esetleg készülnének még majd a köv. talinál, akkor bővíteni. Hmm?

sz.andi

Sztem elég sok lett :oops:
20150601134430

Jaj! Viki! Nem úgy gondoltam! Tényleg jó sok, csak mesére is értettem!
Bocsi! Nem akarlak bántani!! Ez tök jó! Köszi szépen!!!

sz.andi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:10-kor.
20150601134430

De! Már felraktam!

sz.andi

Dittke! Megérkezett a képed!!

sz.andi

Andi! Szerintem most sikerült!

Kép
dittke

Jaja, már rajta van az oldalon! :lol: :lol:

sz.andi

Végre!
Jó éjszakát mindenkinek! Aludjatok sokat!

Kép
dittke

Na én is lécelek csuccsantani!
Jóccakát!

sz.andi

Vidokata - Te is nagyon csini voltál ám a keresztelőn, nem csak a lányod! :wink: És a hajad még mindig elkéééépessssztően hosssszúúú! :lol: Dóri nem szokott belekapaszkodni? Az enyém kb harmad-ekkora, de Nonó markából csomóstol szedem ki ha véletlenül nem kötöm össze... :roll: Már azon gondolkozom h levágatom. Na nemcsak ezért hanem mert eleve sosem engedem ki, akkor meg minek? :roll:
Egyébként itt nem úgy szokás h a keresztanya tartja a babát? Nálunk úgy volt amikor keresztanya lettem (2x is!! :D )
Vendég

Linda - ebben a dokiknak is megoszlik a véleménye. Az a nagy áltlánosság h rövid ideig használva nem okoz károsodást. Persze azért nem árt ha jó a kiképzése annak az ülésnek! Nóri is nagyon kis esetlenül ült benne, ezért én csak 6 hetes kora után kezdtem használni, akkor is úgy hogy tettem még bele pótlást a fenekéhez és picit hátra is döntöttem az ülést és kitámasztottam h ne üljön annyira. Majd próbálgasd rövid időkre, ha nagyon nyöszörög akkor biztos nem jó neki. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Na, nekünk borzalmas éjszakánk volt....
emma most pótolta be a szuri utáni elmaradt raplit!
Annyira sírt... :shock: mondjuk biztosan a hasa fájt, mert akkorákat pukizott :oops: közben, hogy csak na!
Apa meg is kérdezte, hogy mi volt ez? No, mi!?

1/4 2-ig altattam... éjfél körül bealudt, de csak épphogy, és nem mertem letenni...
Totál kóma vagyok.
Nekem azért kell ilyen korán kelnem, mert ébresztem a lányomat a suliba. Különben tudnék délig aludni... :roll:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:11-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Andi:nagyon-nagyon jó lett amit csináltál,nagyon ügyes vagy! :D :D

A központi füttést én is utáltam annó,mikor még Anyuval,meg a tesómmal laktam-azért kegyetlenség ilyen hidegbe nem begyújtani. :?

Szegény Domimat megint fel kell keltenem,mert visszük Kristit mindjárt oviba.Még egy kicsit azért durmolhat :)

Marcsi:sajnálom a pocsék éjszakát :?

Nekünk jó volt az éjszaka,pedig Domi hétig aludt este,akkor keltettem fel,nyolckor locsi,aztán hami,5-kor kelt enni,azóta is alszik.
:D Szóval egy rossz szavam sem lehet-igaz tegnap kétszer volt hogy nagyon álmos volt és hagytam sírni,úgy aludt el hosszabb időre.

Jaj:és tegnap három nagy zsák ruhával tért haza Apa az oviból,az egyik Anyuka adta őket,igaz van közte lányos cucc is ,amit sajnálok,meg olyan édes kis lányka cipők,csizmák,és nem tudom kinek tovább adni.De elég sok fiú ruha van közte,több mint a lány-meg zenélő forgó az ágy fölé-most kettő van neki :lol:

Szóval tök jó,örülök neki,mert elég sok cuccot beadtunk a bizibe még régebben,mert akkor még nem nagyon gondoltunk még egy babóra-szóval nehogy eladjátok a kinőtt ruhákat-sose lehet tudni :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:12-kor.
20150601134430

Viki!

Vannak a tescoban hosszú ujjú bodyk, én már vettem korábban.

Ma én is oda készülök, mert legutóbb láttam olyan meleg kis kezes-lábast, és azt szeretném megvenni.
Persze akkor 70 fok volt, most meg mindjárt megfagyok! :twisted:

Meg beviszem a bizibe a másik babakocsinkat, hátha valakinek pont arra lesz szüksége... :roll:

De mindez csak akkor jöhet szóba, ha délelőtt megérkezik Emma nyaklánca, mert ha nem, akkor nem tudom, hova tennék. :roll:
Mi van akkor, ha nem tudom átvenni a csomagot?
Milyen az az MPL futár?
Ők kézbesítik.
Vendég

Emma ébredhetne már, mert a cicijeim odavannak... :oops:
Meg hajat szeretnék mosni, de nem akarok nekiállni, mert mi van, ha közben felébred, és eladja a házat... :roll:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:12-kor.
20150601134430

Viki:igen,el tudunk a dokihoz,Apával benn a városban találkozunk,csak úgy engedték el,hogy előbb eljön,és majd ledolgozza valamikor azt a pár órát :?

Hát fel kellett keltenem szegényemet,most én fél kézzel pötyögök,ő meg félig eszik,félig alszik :roll: Na ahogy nézem,ma se érünk oda hamar az oviba-bele se merek gondolni mi lessz jövőre,ikor Verc si megy suliba.

Kép
Kép
Kép
kike

Wera dávid dettó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:17-kor.
Vendég

Elmentem az oviba,és megint egy nagy adag ruhával tértem vissza!!! :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

Csajok!
Emma még mindíg alszik... :shock: Jól elfáradhatott az éjszaka, de most megyek és felébresztem, mert kb 11-kor evett utoljára... :roll:
Vendég

Kike!
Az nagyon jó, hogy ennyi rucit kaptok!
Sajna nekünk nem ad senki...
Vagyis az egyik rokon ígérte, de azt hiszem, ők sosem érnek ide.
Már kb 1,5 hónapja megmutatta az anyukámnak, hogy mit vett, és mondta, hogy azon a héten jönnek.
Még most sem értek ide, pedig ígérte, hogy a lányairól kinőtt rucikból is válogat nekünk.

hát, erről ennyit.
Majd bepöccenek, veszek jó sokat, és akkor fognak jönni!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: