A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Andi! Bocsi! Csak most olvasom, de látom már nem kell a tábli. Egyébként csak a babás tábli van meg, a várandós elfogyott és teljes verziót meg nem mentettem el, vagyis mindig azt mentettem, csak módosítva és a végén elkopott.

Kimma! Újra egeretek van! :shock: Rolinak is az egeres nóta a kedvence. Már kezdi énekelgetni, olyan édes.

Ági! Te fogod fehér tipegőben a babát?! Én azt hittem az Muffin!

Titit, Vidokatát, Andkatát felismertem, Ágira azt hittem Muffin, és egy valakit nem tudok ki.

Kép
szly27

Na jó megmondom, de még nincs kész teljesen...
Aki nem látja a babóját és magát, az küldjön már képet légyszike!!!

Nem működik minden rajta, de igyekszem. Küldhetnétek mondókákat és meséket!!

Na akkor tessék :oops: :oops: :

http://nyaribabak.extra.hu/

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:15-kor.
Vendég

hát ez nagyon zsir király!!!!! ügyes vagy!!!!

ez a kép pont jól jön most :D

Kép

mesékhez légyszives tedd fel az öreg néne őzikéjét!!! nálunk az a menő. remélem a gyerekem kivülről fujja majd :D :D :D
ejnye-bejnye lesz ha nem tudja anya kedvenc meséjét :D

Kép

Kép
timi1982

lányok, nkeem milyen zabagépem van.

megevett 120 tejcsit és még benyomott 60 tápot.

Kép

Kép
timi1982

Andi! Tényleg nagyon jó! Ügyes vagy!

Kép
szly27

Andi, nagyon ügyes vagy! Köszönjük! :)

Kép
andkata

Andi! :shock: :shock: :shock:

Te egy igazi mágus vagy! Szuperjó lett az oldal! Köszönöm!

Kérdés:
Lányok, aki szedi közületek az anyatejserkentő homeós bogyót, az mennyit vesz be naponta, és milyen adagban?

Mert sikerült vennem a helyi patikában. de felvilágosítást nem igazán tudtak adni... :roll:
Vendég

Marcsi! Én tegnap vettem Utrica Urens 5 CH-t és reggel este veszek be 5, 5 golyót

Kép
szly27

Timi! Jelentem, fent van! :D

sz.andi

Timi! Tényleg zabagép...:) Adél idősebb és 150-től kidől...

Marcsi
! Urtica urens 3x5 bogyó,e lőtte utána fél óráig nem enni, inni, fogatmosni. Én két hét után hagytam abba.

Kép
andkata

Mára ennyi! De a szöveget ha elkülditek nekem, akkor nem tart sokból feltenni!

sz.andi

Meg rendeltem Ricinus nemtudommit is az majd csütörtökön jön meg, de arra is az van a könyvben, hogy 2X5 golyó / nap

Kép
szly27

marcsi én is csatlakozom andkatához.

urtica urensem van ch5-ös.

3X5 bogyesz és előtte nem enni-inni-fogmosdani. (én az ivást nem mindig tudom betartani, mert én szomjan pusztulok egész nap...
habár én ugy tudom hogy 1 óra előte-utána a mérce. szóval azért 2 órát nem birok ki innivaló nélkül...

Kép

Kép
timi1982

talán vizet szabad is inni...

Kép
andkata

A másik Ricinus communis (csodafa) 5 CH

Kép
szly27

szilvi! az a ricinus commmunis jó?
azt nem próbáltam...

Kép
andkata

Tesóm védőnő lesz, idén végez. Ő hozott nekem egy füzetet Szoptatás homeopátiás segítséggel címmel

Kép
szly27

Még én sem próbáltam, mert nem volt a patikában, csütörtökre jön meg, de a füzetben hamarabb van mint az urtica. Majd beszámolok, csak most az urticat próbálom.

Kép
szly27

Csak egy gyors bekukra jöttem,de érdemes volt!

[color=darkred]ANDI!!!! ASSZEM MINDENKI NEVÉBEN ÍRHATOM,HOGY NAGYON KÖSZÖNJÜK,EZ ANNYIRA ARANYOS!!![/color]

Nagyon ügyes vagy!!!
Annyira tetszik!
Nagyon rendi vagy!
Jó kis csapat voltunk,vagyunk,leszünk!

Húzok teregetni mert lassan megint hammaidő! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Köszi :oops: :oops: :oops:

sz.andi

Andi! Szopik még Viki?

Kép
andkata

Az a fekete piros akart lenni!
Közben elment a babanet!

Na lépek asszem ma már nem enged ide a főnők!

Nyugodalmas jóéjt mindenkinek!
Holnap jövök!
Legalábbis szeretnék! :roll:

Andi! Mégegyszer köszi!
Nekem nagggggggggggggyon bejött!
Viki baba nagyon rendin viselkedik,ha ilyenekre is jut idő! :lol:

Kép

Kép
ibm

Már keveset. De nem lakik jól.Sokszor csak azért teszem mellre, mert nekem is jó meg neki is. de nem jön belőle sok...

sz.andi

pedig egyedül vagyok vele. itt ül most is az ölemben :lol: :lol:

sz.andi

Sziaasztok!

Andi!
Hát ez szupi lett!!!!

Nálunk most a Paff a bűvös sárkány nóta a menő!

Most jöttünk meg a védőből. De most csak súlymérés volt. Cm-t nem is nézte. Pedig tuti nőtt 2 hét alatt, mert tegnap már megint nem tudtam ráadni egy rugiját. És ilyenkor csak sulymérés miatt utálok lemenni...jól be kell öltöztetni, mire leérünk pont elalszik, aztán ott meztelenre levetkőztetni, amitől ugye jól felkel, a védőben van vagy 30 fok. Aztán visszaöltöztetni. De vissza persze már nem alszik (még jó hogy vittem kendőt, abban elaludt). Aztán vihetem ki a hidegbe, aztán csodálkozunk, ha megfázik. Na bocsi hogy csak panaszkodok.
Szóval a lényeg. 2 hete 4320g volt, a mai mérésen pedig kereken 4600g. Legközelebb okt 2.-án kell menni, akkor kapja 3 hós oltást.

d.dodó

Lányok!

Nem bírok belépni a teszvesz-re! :shock: Már vagy 10 perce próbálkozom! Ha valaki van még oda regisztrálva légyszi próbáljon már meg belépni hogy megtudjam hogy az oldal vacakol vagy csak engem nem akar!

Köszi!!!
Vendég

Engem sem enged Wera!!

sz.andi

Andi, ez szuper jó lett! Hová küldjek képet???
magdolnam

Magdi!Itt is jó!

sz.andi

Mármint pü-ben.

sz.andi

Wera, nekem belép! Képet mikor tudsz felrakni a zsákról?
magdolnam

Nekem is belépett a teszvesz

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:16-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:04-kor.
20150601134430

szünetet kell tartani? nah nekem ezt senki nem mondta

Kép

Kép
timi1982

Bizony kell :wink:
20150601134430

basszus lányok most mondták hogy volt osztálytársamat vasárnap elütötték. állítóleg repült vagy 7 métert.
sjanos nem élte tul a sérüléseket... :cry: :( :( :cry: :cry:

Kép

Kép
timi1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:04-kor.
20150601134430

Többiek, képeket kérlek küldjetek!!
Magdi! Köszi, betettem!

sz.andi

Timi! :shock: :cry: Szegény!

sz.andi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:05-kor.
20150601134430

Timi :shock: :shock: :shock: :shock: jaj :!:
Nagyon jó képek a keresztelőről! Nekünk is kéne, csak nem jutok el a paphoz :cry:
magdolnam

Viki! Cmbba
magdolnam

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:05-kor.
20150601134430

Lehet fürdetni. Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor a szuri helyét, amit sonkiba adnak, borogatod.
magdolnam

Magdi!
Köfi!
20150601134430

:wink: már teljesen be vagyok sózva a bundazsákk miatt. Bár van olyan lábasos, de én olyat szeretnék, ami később kabátnak is jó
magdolnam

Viki! A szüléstörténetet Potykának küld el, azt Ő csinálja! Én csak beraktam linkbe. De persze, az is kell!!!

sz.andi

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Nekem is kell beszereznem meleg rucikat. Holnap megyek/-ünk vásárolni.
Ma szereztem be néhány meleg cuccot a turiból, már kimostam őket.

Emma ma nagyon keveset alszik. Szerencsére legalább elvan az ágyikójában a kis haverjaival. :wink: [/url]
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: