Magyarul, vannak olyan pasik akikkel elszalad a ló és néha meg kell húzni a zablát!

Illetve vannak palik, akik csak akkor szeretnek ha szenvednek melletted.....
Huni, Gratula a tesódék babájához! Elhiszem, hogy mennyire várod már!
Dudu, nagyon cukker a poronty! Látom több baba is elkezdett már alkoholizálni .....
Huni, milyen szép kis frizurája van a lánykádnak! Én csak álmodozom, hogy mikor rakhatok bele csitt-csattokat!
Bili: betettem a wc-nk mellé és amikor én megyek, ő is odaül, vagy tologatja a kövön, de csak játszik... Fűrdés előtt ha mezítelen, akkor a víz csobogására és gondolom a hidegtől belepisil, majd beletúrkál és vigyorog.
Iszi: Hipp és Milupa tea, plussz Kubu higítva, a sima víztől prüszköl, köhög, fintorog és a cumisüveget a földhöz vágja! Úgy érzem elrontottam a gyereket... Nem tudom valaha rászokik e a vízre!?
Ági, te mosod a pelust??? Vagy csak félreértettem? Ha igen, az rettenet meló lehet!
Pizsi: rugis pizsibe alatom, mivel sokakhoz hasonlóan ő sem szereti a takarót és éjszaka is kimászik alóla. Tescoba a Cheerookee (nem tudom hogy írják) -nak vannak tök jóalvós rugijai egészen jó áron.
Ma voltunk szurin......rémes! Agyhártyagyull második szuri és úgy üvöltött mintha kínoznák, ő aki csak szájat görbített az eddigi oltásoknál! Ráadáaul a doktornénit is megharapta, utánna meg nagyon csúnyán, mondhatni utálattal nézett rá! Sajnáltam csórikámat, de magamban úgy röhögtem, mert annyira cuki volt ahogyan vérig sértődött!