A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

eyi:a levágott zokni megoldás nagyon bejött..alá meg egy vizes géz!
dávidnak nem fájt a lába viszont ma is hőemelkedése van estére biztos lázas lesz!
holnap ha hőemelkedése lesz el kell vinni dokihoz mert azt mondta 2nap múlva már nem normális :(
Vendég

[quote="lia0415"] írta:lia0415estére biztos lázas lesz!

NEM LESZ!!!!!
Ne így állj már hozzá!!! légyszi
bszilvi25

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:20-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:13-kor.
hékás

Sziasztok!
Bari, sajnálom, Dávidot, hogy így megviseli az oltás :( Mostmár biztos elmúlik a láza.
Szilvi, az én véleményem is az, hogy vidd el Dévényeshez, nézzék, meg, én akkor lennék nyugodt, ha ott is azt mondják, hogy otthoni torna elég. De ezt ne vedd beleszólásnak, csak vélemény.
Kriszta, mi volt a kórházban, mesélj!
Brigi Boni is ezt csinálta napok óta :shock: Ma meg még alig volt fent, alszik egész nap, csak enni kel fel.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Megkapta Marci is az oltást. Szerencsére nem sírt, most is jókedvű. Kíváncsi vagyok lesz-e láza, mert a második után volt hőemelkedés. Én borogatok, biztos, ami biztos. Az első oltás után nagyon csúnya oltási csomója lett Marcusnak, a másodiknál már nem, szerencsére. A súlya 7610 gr. Csak 180 gr-ot hízott két hét alatt, ami nálunk jó, mert úgy néz ki, hogy leállt a gyors súlygyarapodás. Volt olyan, hogy két hét alatt 980 gr-ot hízott. :shock:

Szilvi! Szeretik az orvosok eltúlozni egy kicsit a dolgokat. :roll: Ne ijedj meg! A torna ártani biztos nem árt. Megmutatták, hogy milyen gyakorlatokat kell csinálni? Én például olyanról még nem hallottam, hogy valaki elvitte a gyerekét egy fejlesztőbe állapotfelmérésre és ne találtak volna valami fejlesztenivaló rajta. :roll: Meg kell élni nekik is valamiből. :roll: Ez a dévényisekre meg a gekkósokra főleg igaz. Aki tényleg beteg, csodát tudnak csinálni vele, de az egészségeseknél is találnak mindig egy kis tornáztatnivalót. :?

És igen, a legnagyobb kincs az egészség! Kár, hogy erre mindig betgen jövünk rá és nem hamarabb.

Eyi! nagyon jó a zsák. Végülis hol vetted? Volt fiúsban is?

Bari! Nálunk a dokinéni nem adta együtt az oltásokat. Így viszont kéthetente jártunk valamilyen oltásra. De ha baj volt, mindig tudtam melyiktől.

Csipisz! Lehet, hogy felületes voltam, de én most hallom először ezt a kulccsonttörést. :shock: Szülés közben keletkezett? Kellett valamit csinálni vele?

Tesó kérdés: engem érdekelne, hogy az idősebbek (persze mind nagyon fiatalok vagyunk :lol: ) terveznek-e tesót. Stella? Tamaraildi? Vagy csak én vagyok aggodalmas e miatt?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Montana, szülés közben törhetett el neki, de ezt is csak 3.nap vették észre, mert egy nagy pukli volt a vállán. Valószínűleg akkor történhetett, amikor a doki rásegített egy kis húzással... Azt mondta, hogy ez elég gyakori, van olyan gyerek, akinek a combcsontja törik. A vállát nem kellett kezelni, de 6hétig nem lehetett hasra fektetni, itthon pedig óvatosan kellett bánni vele.

Bár majd megőrültem, amikor láttam hogy a csecsemősök hogy horgászták a fiamat... az egyikre rászóltam, hogy óvatosabban "dobálja" már mert el van törve a válla... a válasz az volt, hogy "ó persze, a bal válla, ugye? hát kímélve van." na azt hittem lecsapom abban a percben, mert a gyerek jobb vállával voltak gondok.

Szerencsére már csak egy pici kis forradás érezhető, és a mozgása is rendben van, igyekeztünk sokat tornáztatni.
csipisz

csajok valakinek csinál olyat a gyereke ,hogy álmában jobbra balra forgatja a fejét mint a ringlispil..?ezt csinálja dávid kb egy hete!!
nem akarok egy újabb parát de erről mintha rosszat halottam volna!

monti ma már nem divat fiatalon szülni!! :lol: a klinikán tinilánynak éreztem magam...olyan jó volt :lol: :lol:
úgyhogy belefér a focicsapat :lol:

monti:most néztem a nagyobb fiam oltási könyvét.4hónaposan 7800gr volt 5 hónaposan 7750 :shock:
istenem milyen jó,hogy nem volt internet,azt sem tudtam,hogy ez baj :lol: :lol: :lol: dokinéni nem szólt semmit...most tudtam ezt meg 7 év után :shock:
Vendég

még mindíg monti:a második bekezdésedben eggyet értek
Vendég

[quote="bszilvi25"] írta:bszilvi25
[quote="lia0415"] írta:lia0415estére biztos lázas lesz!

NEM LESZ!!!!!
Ne így állj már hozzá!!! légyszi

úgylegyen ámen
Vendég

BARI-bARI!!!

iTT VAGY???
FONTOS!!!!

Kata&Milán

oszman777

BARI-bARI!!!

iTT VAGY???
FONTOS!!!!

Kata&Milán

oszman777

3 órája alszik a tücsköm.kiütötte a szuri
hol van mindenki?

Kép
Kép
eyi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:14-kor.
hékás

kata itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Bari: A nővérem kisfia is forgatja jobbra-balra a fejét álmában, és már 9 éves, amúgy semmi baja, de ez nála egy szokás, így ringatja álomba magát. Mondjuk elég zavaró, de nem tudnak mit kezdeni vele.

Bocsi hogy másra nem reagálok, de nem volt időm még visszaolvasni rendesen titeket, mert csavarogtunk, vettem egy-két cuccot Marcinak. Azért néha majd be-be nézek ide hozzátok!

ancsika82

BARI,MENT PÜ.

Kata&Milán

oszman777

na fél 6 kor kelt fel 2-től aludt.nem irigyellek hékás, hány kiló is Marci?mert nekem Mira alatt is néha leszakad a hátam, pedig sokáig nem szoktam hordozni, 5 perc után már sok-ő még nincs 6 kg sem.

Kép
Kép
eyi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:15-kor.
hékás

JOL VAN BARI,MEGTALÁLTUK EGYMÁST.jÖNNEK AZ ETETŐSZÉKÉRT. PUSY

Kata&Milán

oszman777

de mi lehet vele,front már megjött.vagy megint jön?

Kép
Kép
eyi

Mirukám itt játszik mellettem a tehénkéjével, úgy örülök, hogy nem fáj már neki.remélem már nem fog.láza sem volt eddig

Kép
Kép
eyi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:16-kor.
hékás

nézzük a cápákat.uncsitesóm is bennt lesz valamikor :lol: :lol:

Mónika :shock: komoly fazonok vannak benn.-..egyszer felfedezni véltem egy szombathelyi kukást :lol: :lol: vissza akarta szerezni a barátnőjét :lol: :lol:

Kép
Kép
eyi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:16-kor.
hékás

hÉKÁS!! NE DEPIZZ,NEM SZABAD. INKÁBB CSINÁLJUK MEG MILÁNNAK A VONALZOT.NA????
MEGY pü.

Kata&Milán

oszman777

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:20-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:17-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:17-kor.
hékás

én is csartlakozok a krisztával eggyet nem értők "táborába"

sajnos muszály hinni az orvosoknak ez igaz...mert kisgyerekeink vannak,sajnos szorulhatunk még rájuk,és fogunk is!!!!

DE ha mindent elhittem volna nekik akkor a lányom szive a nyelőcsövére lenne nőve,a fiamat tolókocsiban tologatnám!!

ÉS az első szülöttem makk egészséges tinilány lenne és nem a dunakeszi temetőben feküdne!!
Vendég

azért van elég baj az orvosokkal.máris láttok egyet, ha nézitek a fókuszt nemsokára..megeszik a bacik a nőt, vagy mi, mert a dokik valamit nem vettek észre vagy elszúrtak.
én próbálok hinni nekik..csak van mikor az ember olyanokat hall hogy hu..közeli rokonoktól, ismerősöktöl
kriszta és hogy kell tornáztatni ha enyhe fejeltartása van?

Kép
Kép
eyi

és ezek a csoda tornák bizony valaki zsbét tömik,szarnak ők rá,hogy jó e a gyereknek,ártani nem aszt annyi
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:18-kor.
Vendég

amúgy én is kénytelen vagyok hinni mert én sem tudom meggyógyítani a gyerekeimet!!
de a kérdőjel mindíg ott lesz bennem,vajon jót tesznek vagy hibáznak??????
kurva sokat hibáznak,és rengeteget félrediagnosztizálnak.
kriszti ha jogot tanultál tuti halottál már az orvosi műhiba perekről amiknek se szeri se száma..életeket tettek tönkre..ÉS BENNÜK IS HITT VALAKI..ÚGY MINT TE
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:17-kor.
Vendég

Lehet, hogy most furcsán hangzik, de én most Kriszta álláspontja felé hajlok. :lol: :lol:

Én is azt mondom, hogy meg kell bízni az orvosokban. Basszus, ki a fenéhez forduljunk ha betegek vagyunk, ha már bennük sem bíznánk. Ezt tanulják sok éven keresztül, ezt gyakorolják a kórházakban, némelyikbe még némi emberség is szorult. Az ő dolguk temészetesen, hogy megmondják mi bajunk van és, hogy mit kell csinálni.

De!!!!!Nagyon észnél kell lenni, mert ők is csak emberből vannak. Sokan közülük saját fontosságuk hangsúlyozását fontosabbnak tartják, mint a betegek tisztességes tájékoztatását. Én maximálisan bízom addig egy orvosban, míg azt nem látom, hogy csúsztat, bagatellizál, ijesztget, vagy fontoskodik. Tapasztalatom szerint ez a négy a leggyakoribb. Ilyenkor már csak fenntartással tudom fogadni, amit mond.

A gyógytornászok viszont istenek! Ha jól csinálja, amit csinál, csodákra képes. Az én páromat a műtőasztaltól mentették meg. Gerincsérvvel akarták operálni (ijesztgetős, fontoskodó orvos :roll: ) de azért még elment egy erre szakosodott gyógytornászhoz. Három hónapig tornáztatta és azóta sincs semmi baja a gerincének. Ráadásul SZTK-ban tb alapon. :shock: Nem fizettünk érte egy fillért sem.

Nekem igazából a fizetős, úgynevezett fejlesztők nem tetszenek. Ők még a kákán is csomót találnak. Persze itt is vannak kivételek.

Szegény Szilvi feje felett jól elbeszélgetünk az ő esetükről. :oops: Szóval szerintem természetesen kell tornáztatni Mercikét, meg kell csinálni, amit az orvos mond, csak NEM SZABAD KÉTSÉGBEESNI, MEGIJEDNI. Csak okosan, utána érdeklődni, utána olvasni, megkérdezni más orvost is, ha bizonytalan az ember. És tornáztatni szépen Mercikét, mert csini, formás kislány lesz tőle. Persze most is az! :lol: :lol:

Kép Kép
montana

Kép
Nagyon boldog vagyok. Mert megjött Milán űlökéje,amit irtam hogy megrendeltem innen a netről. Nagyon jó,és élvezte nagyon. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Végre valami jo a napba,mert szar volt az egész napom.
Oltást is ma kaptuk.
eyi,látom ti is.
Ja meg barinak örömet okoztam,és én ennek is örülök,azaz ilyeneknek. :lol: :lol: :lol:
a foto,és mentem. Ja meg még valami másnak is örülök,amihez itt kaptam segitséget. Na mi az???

Kép
Kép Kép

Kata&Milán

oszman777

xxx
hékás

Kata! Szupi szék! Rezeg is? Én még a mai napig nem tudom eldönteni, hogy rezgőset kellett volna vennünk vagy sem. Mindenesetre már megvan a nem rezgős, úgyhogy ez marad.
És mi az a másik dolog? Én nem tudom.

Köszönjük mindenkinek a hófordulós köszöntéseket! :lol: :lol: Engem is mindig meglep, hogy már mekkora a fiam. :lol: :lol:

Kép Kép
montana

kata én ezt nem értem!!ezt a pihenőszéket láttam már!!
akkor valakinek ugyan ilyen van itt!!!!!!!de nagyon szép!!!!

monti..én is ezt mondom amit te...ja és még annyit fűznék a dologhoz,hogy én nem szilviék esetével kapcsolatban nyilatkoztam!csak általánosság!!

"csúsztat,bagatelizál,ijesztget,fontoskodik???
ha ilyenekkel is találkoztál már akkor a véleményed jobban hasonlít az enyémre :wink:
Vendég

Jajj! Rájöttem! Vonalzó!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
montana

áááááá tényleg!!!ha monti nem mondja észre sem veszem!!
na ezért van az,hogy én a hófordulókat sem veszem észre :oops:
Vendég

csajok kb 2 hetente egyszer adok hangot a hiradóra és mit hallok!!

valami nagyon gázos infi járvány közeleg!! :twisted: :twisted:
marha jóóóó!!!!és ha a kicsik elkapják???na ezeket utálom,minden évben van valami amivel bepánikoltatnak...emlékszem volt madárinfluenza ,meg minden sz@r :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Helló csajok!

Sajnos rengeteg dolgom volt ma és Máté is nagyon gyűgös volt,de holnap jövök.
De voltunk ma sétálni!

Jó éjt!

Kép
melike

sziasztok!

Voltunk uh-on. (koponya és hasi) - minden rendben ! :wink:

Nem baj, hogy írtatok a délelöttivel kapcsolatban, én tudom, hogy nem akar rosszat senki.

Kata: végre!!!! szupi a vonalzód! (és a pihenőszék, meg persze Milán!!!)
bszilvi25

Látod Bari, ugyanazt a poharat látjuk, de te azt mondod, hogy félig üres, én meg azt, hogy félig teli. :lol: :wink: :lol: :wink: Ezért vagy te para-mami. :lol: :lol: :lol:

Influenza: még sosem voltam influenzás. :shock: :shock: Bezzeg tüszősmandulagyuszim, az volt milliószor. :? Mígnem 30 évesen megváltam a manduláimtól. (Azért 30 évesen, mert féltem a műtéttől és csak ekkora szedtem össze a bátorságom. :oops: :oops: )

Na, léptem én is aludni. Jó éjszakát!

Kép Kép
montana

szilvi örülök,hogy minden ok!
szerencsére ezeken mi is túl vagyunk de még nem voltunk csipő szűrésen!!remélem nem késő :oops: mondjuk én is 5 hónaposan kaptam meg a kengyelt.
na megyek lefekszem...
jó éjt mindenkinek
Vendég

jó ez a poharas mondás ,és igaz!!

mandulaműtét:inkább 10 császármetszés,de mandulaműtétre nem mernék vállalkozni :oops: :oops:

na jó tényleg megyek,mostmár nem csak igérgetem :o
Vendég

Mi is ma voltunk koponya uh-on, minden rendben, csípő már korábban volt farfekvés miatt.

Viszont Kírának továbbra is megvan a vesetágulata, amit már 18 hetes terhesen diagnosztizáltak. Állítólag kinőheti, hát én minden nap ezt fogom kérni.

Szilvi,ment pü.

Kép
tamaraildi

jó reggelt!
tamaraildi :a védőnőm szerint elég gyakori ez a vesetágulat és ő is azt mondta,hogy ki lehet nőni!!de megértem,hogy aggódsz
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: