A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Dorka! +++++++++++++++++++++++++++++++

Steffi!
Bármikor !!!!!!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Dorka mondta, hogy kinek fog írni???
Az én számomat bár elkérte de gondolom másért is! :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

:oops:
szóval elkérte, de gondolom MÁSÉT is!
fogalmazás gátlót szedek :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

tűkön ülünk... :lol: :lol: :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép
gyuzso

benézek, hátha........ :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

én meg elsőre fogamzásgátlót olvastam majdnem, de azt meg ugye nem szedhetsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Én is ideértem, látom, még nem maradtam le semmiről. Veronikusz, tuti neked fog írni Dorka, hogy tudd, indulhatsz te is. :wink:

Megkaptuk a műtermi képeket és a héten táblát is frissítek, még pár nap türelmet kérek, mert most kicsit sok minden dolog van. :)

mtunde

Én is itt várok... :D
vbea

csak bekukkantottam, de látom, Mínea még élvezi a jelenlegi kosztot és kvártélyt :lol:
vagy talán már idekinn nézelődik?

Másik két hölgyemény? Nem túl szép az idő, igazatok van...ilyenkor jobb odabenn..
Vendég

Ezt az izgalmat már nem lehet kibírni! :lol: :lol: :lol:

én meg úgy érzem magam, mint akit láb közön rúgtak. :oops: Nagyon nyom már a lány. :oops: :D Alig tudom felemelni a bal lábam öltözéskor. Mint egy rokkant. :oops: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

NA??????

Orsi

borsa

Veronikusz
Te is mész mingyááááá :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Én még itt, és ez még így is lesz szerintem jó 1 hétig...

De majd meglátogatlak titeket Dorka-Veronikusz!!!

Dorka! Bár már valszeg nem olvasod, de hatalmas drukk neked!!! Illetve nektek!

Veronikusz! Szerintem Zsófi csak úgy ki fog pottyanni!

Na, megyek, adok ebédet Lénának.
Aztán még benézek, mert nagyon kiváncsi vagyok, mikor érkezik Mínea :lol: :lol: (bár szerintem már megérkezet...)

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Halihó!

Jaj már nem bírom...
Sztem telefonáljunk be a korházba...vagy menjünk be :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

:lol:

Kép
Kép
kriszta36

cukipofa!
ez jóóóó :lol:

Kép
Kép
kriszta36

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
látom más se bír már magával
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!
Aprookáékkal mi van? Aprooka gyere, mondjad, milyenek az éjszakák. Javult a helyzet?

Kép
Kép
kriszta36

még semmi?????? :?
Cukipofa az 5let jóóóóóóóóó

emano/Andi
KépKép
emano

Látom ma mindenki csak a frissítés gombot nyomja :D F5 hajrááá :D

Orsi

borsa

Látom még nem késtem le semmiről :D Én is nagyon izgulok, pedig....Na mindegy.

Gabi
Klasz, hogy jöttél! Már azon gondolkoztam, hogy mi lehet veletek. Hova jár Enci oviba?

Borsa
Emma méretei....Hát nem semmi! Jó magas csajszi! Az én húgom esküvője jövőre lesz, de nem igazán tudjuk eldönteni, hogy vajon Iván lesz-e már olyan belátó, hogy azt tegye amit kérünk. Pl. gyűrűpárnával végigsétálni a "kifutón"?! Mindezt anélkül, hogy fel akarná próbálni :lol: Képeket mindenképpen tegyél majd fel! És persze mesélj, hogy Emmus milyen ügyi volt! Mikor lesz? Nov. 29.? Akkor bundabugyit fel :lol: És mit vesztek fel a csini rucira, hogy ne fagyjatok meg?
Egyébként aznap lesz 8 éve, hogy Apuci elhívott randira :wink:

Majd még este bekukk

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

mivel én is csak benéztem a hírekre, és különben sem engem vártok :) , így most megyek is.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Reni!
A mi esküvőnkön a nővérem kisfia volt a gyűrűhordó, de kb annyi idős volt mint Emmus lesz a mostani esküvőn. A tesóm ölében ült az első sorban és a gyürüsrésznél egy ékszeres dobozban hozta oda nekünk a gyűrűt. Ha Emma nem akar bevonulni akkor hasonló lesz a szitu, Papa öléből a Mamihoz hozza a gyűrűt :D
Mivel a ruci sajna bordó így fehér kiegészítőkkel fiatalítom vissza a lányom fehér harisnya, fehér boleró, a ruci ujjatlan így az alá is mehet egy hófehér body :D
Ezek szerint ez a nap neked is forduló pont :D

Orsi

borsa

Én is itt izgulok! Ki a szülésznője? Nem Erika? Valaki hívja már fel :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Borsa
nagyon csini lesz Emmus

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi
nem csináltál vonalzót????

emano/Andi
KépKép
emano

Mi is itt izgulunk!!!!!
Drukkok mennek!+++++++++++++++++++++++++++

Borsa
Emmus bizti nagyon csini lesz. Nálunk a húgom Pati születése óta készül férjhez menni. eddig nem sikerült. :wink: Lassan kinőnek a koszorúslány-fiú szerepéből. :wink:

Manóka
Tündériek a gyerkőceid! :D :D :D
Mindig ilyen angyalok?

Mennem kell....

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

A képek, amiket már egy ideje fel akartam tenni:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta
szépek vagytok

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Iszonyatosan régen jártam erre, de lassan megint aktualizálom magunkat tesó projekben :lol:

Van itt valaki aki 2006 január elején szült? Sajnos senkivel nem sikerült kapcsolatot tartani, pedig jó sokan voltunk akkoriban bent :wink:

Hogyan tudok képet feltölteni a nevem mellé???

VkBrigi: Halihó :P

Pocakosoknak nagyon nagy drukkkkk!

Húgom november vége felé szül Vida dokival, majd rajtuk kiélem magam egy kicsit míg, bár januártól mi is rajta eszünk az ügyön :oops:
cooper

Steffi!
de szerintem Erika....

Adri!
Gyorsan találjatok egx vőlegényt :D

Iván... hát igen a pasi az pasi :D

Orsi

borsa

Reni! Jaj, mekkora Iván!!! Erdős kép nagyon tuti, szeretem az erdőt...

DORKAAAAAAAA!!! ++++++++++++
vbea

És Orsi, komolyan mondod? Rendi tőled. Barinőmtől is kaptam egy rakás rucit, sztem nekünk csak hobbiból kell majd vásárolni... :lol: Szóval mindent köszönök előre.
vbea

Dorka ki fog tőlem kapni :lol: olyan ideges vagyok, hogy csak tömöm magamba a túrórudikat :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mindjárt felhívom Erikát, hogy mikor menjek hozzá ctg-re, aztán írok, ha tudok valamit, ok? Merthogy ő Dorka szülésznője!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Felveszik a nővérpultnál, és rögtön elkezd mássalbeszélni... :evil: Biztos nagyüzem van???

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Húúú de izgi!

Eni!
Hát persze szívesen adom :D

Orsi

borsa

Lányok!
kinek mi a véleménye a saját védőnőjéről??? nektek segítenek valamit???
Nekem eddig semmit. Most jelentkezett a kb 23. új védőnőnk (4 év alatt!!!). Még a nevüket se sikerül megjegyeznem, már megint új van. Ez egy dolog, de most hívott a KÖVETKEZŐ ÚJ védőnő és ő SE TUDTA HOGY HOGY HÍVNAK!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mondta, hogy eljön holnap. :shock: :? Mondtam, hogy most már várja meg hogy megszüljek!!! MAjd jelentkezem. :twisted: Kár hogy nem lehet őket teljesen mellőzni. :twisted: Azt hiszem már nagyon nyűgös vagyok és BUNKÓ IS, de nem látom értelmét hogy most eljöjjön. :oops: :oops: :oops: :oops: szégyellem magam! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
védőnő most minek akar menni?????
én nem nyilatkozok róluk :lol: ....

emano/Andi
KépKép
emano

Beszéltem az Erikával! Dorka szül, ennél többet nem tudok, de mondtam neki, hogy drukkolunk mindannyian!!! De még nincs Mínea! Úgyhogy hajrá!!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Veronikusz! Jó a téma. ELEGEM VAN a miénkből. Egyszer jártam nála, a 12. héten, azóta nem, most megyek a 21.-en. Ja, amikor ott jártam, 2 órát vártam rá, mert nem ad időpontot. Basszus, manapság az ember mindenhova időpontra megy. Szóval ott ültem, majd benn egy órát, Férj kinn marta magát... Nem merek tök bunkó lenni, így olykor felhívom, és elmondom, hogy pl nem megyek, csak afp után, meg ilyesmi. Gyerekek, SEMMIT nem segít, nem mintha kéne. Amikor először találkoztam vele, akkor estünk haza 2 nappal előbb a kórházból, mindannyian kész voltunk, és jött ilyen baromságokkal, mint hogy mióta iszik a gyerek tehéntejet (akkor volt 13 hónapos). Engem nyaggatott a múltkor, hogy leáll a vesém, menjek háziorvoshoz, mert juj a vizelet üledék. Vidadoki meg röhögött rajta. Az előző védőnénit megszerettem, mert irtó óvatosan közelített Bencihez anno, nagyon szerette. De ez... Én is hanyagolom. Amennyire tudom, terhesgondozásban kötelező a részvétele, bár mindannyian tudjuk, hogy a doki igazolja a minima 4 randit... Viszont van lehetőség "papíron" lemondani a jószándékú közeledéséről. Asszem, legalábbis hallottam ilyet.
vbea

DORKA!+++
vbea

Veronikusz:

Mi ugye költöztünk, úgyhogy most másik védőnő van. Múltkori rámenős volt és szar... már bocsánat...

Mostani szerintem felfogta elég hamar, hogy már van tapasztalatom, összesen 2x voltam nála, ő még felhívott néhányszor, hogy minden oké-e, de szerencsére békén hagyott. Azt kérte, hogy majd azért szóljak, ha megszültem... :shock:
Majd meglátjuk, utána milyen lesz...

Na, megyek én is ebédelek valamit.

Ja, és holnap megyek ctg-re. Te is, nem? Mikor? Találkozunk?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Hajrá Dorka+++++++++++++++++

emano/Andi
KépKép
emano

hahooo,

Dorak ha most ezek után is beköszönsz, hogy "Helloénittéskettőazegyben" ... :D :D :D :D

Naggggyon drukkolunk!
Jövök este.
Pusza

Cooper ki is lehetsz????????? Ismerlek????? :D :D :D :wink: Jóóó, hogy Te is itt!

Kép
vkbrigi

Na, Zsófi, hírek? :lol:

Borsa, Emma biztos tündéri lesz!!!

Veronikusz, menj, látogasd meg Dorkát, de ha már ott vagy, maradj is pár napra! :lol:

Reni, Iván - Gyermekvasút!!! :lol: :lol: - nagyon jó kis pasi! :D

Cooper, üdv ismét, akkor itt az idő, gyere gyakran! A segédletek/profil alatt tudsz képet feltenni, de előtte kicsinyíteni kell. Tudsz olyat?

Adri, én 18 évesen voltam koszorúslány, világoszöld ruhában. Volt aki nekem gratulált... :shock: :lol: Patinak is van még ideje, ill. a hugodnak. :D

DORKA! HAJRÁÁÁÁ!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Micsoda forgalom 10 perc alatt! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Védőnéni téma, én sem tartom hatékony intézménynek. Egyedül azért jó, mert a szociális jelzőrendszerben nagy szerepe van, és ehhez szükséges. Nálunk is a második van Ádám születése óta, s folyamatosan azt hallgatom, amikor elmegyek hozzá, hogy pont most akartam kimenni önökhöz... Sajna nálunk is sokat kell rá várni, mert minden kismamával sokat beszélget. Nem tudom miről, én kb. 3 perc alatt szoktam méréssel végezni anno. :D

Kép
Kép
Kép
v30

Dorka!
Hajrááááá!!! :D:D:D:D remélem már nincs hátra sok!!!

Zsófi!
Én csütörtökön megyek CTG-re és SZOFIVAL kettesben. :D érdekes lesz!!! :D

Védőnő:
Nekem most ment el a 22. védőnőm, aki csak helyettesített (pedig aranyos volt és végre egy idősebb nő volt). Vele megbeszéltem, hogy csak 4X fogok hozzá menni a 4 pecsét miatt. Tudomásul is vette. :D Viszont elegem van a havonta cserélődő 20 éves könyvből tapasztalatot szerzett védőnőkből. Még ha jó is egyik másik, nem tudok vele normális kontaktust kialakítani ennyi idő alatt. :oops: Akkor meg hogy adjak a szavukra??? :oops: Különben is mit tud nekem így a 3. gyereknél mondani??? Ha bajom van úgyis meg fogom keresni!!! :oops: Nem tartom magam egy DR GÉNIUSZNAK, de ….. szóval értetek!!!!! :oops:

Vali!
Bárcsak mehetnék!!! :D Kezdek idegbeteg lenni! :oops: ma majdnem nekimentem egy kétajtós szekrény mukinak, mert beszólt! Azt hittem leverem. De visszaugrott mikor kiszálltam. :lol: :lol: :lol:

Azt nem is mondtam, hogy a vonalzóm az én verziómat számolja!!! (illetve minden terhességi program szerinti időpontot) de A DOKIM SZEPTEMBER 20.-ÁT TARTJA TERMINUSNAK!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó! Lerágott körmök RULEZ! Remélem, Dorkát nem fogtuk vissza a szülésben, hogy így rátörtünk virtuálisan. :)

Védőnéni nálunk jó is meg nem is. 3 körzetet lát el, hozzánk nem is jön, csak telefonálok neki, ha van valami kérdésem, vagy ilyesmi. De a terhesgondozást rendesen csinálta és kijött, amikor megszültem, kérte, hogy küldjek sms-t stb. Kedves, és vannak jó tanácsai, de sokan panaszkodnak is rá, hogy nem megy eleget, stb. Nekem szerencsére nem is volt erre szükségem. :)

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: