Cat!
Biztos rosszkor próbáltál vele kommunikálni.
Lehet lustizott a drága!
De majd biztosan tudsz vele hamarosan. És elárulja a nevét.
Én a helyedben, valahogy megfűzném apát, hogy engedje az Oberont!
Olyan szép, és illene a kicsiteknek.
cat ebben igazad van hogy jobban szét tudunk nézni de mikor a múltkor is az ügyeleten kötöttem ki akkor is úgy hiányzott ez a rosszcsont nem tudom majd hogy bírom ki
Csak egy gyors bekukk, mert mindjárt indulok gyakorlatra! Olyan izgatott vagyok! Ma megyek először, és kíváncsi vagyok, milyen lesz! Majd ha hazaértem jövök beszámolni!
Mindenkinek legyen csodaszép napja!!! (ne olyan mint ez a buta idő!!! )
Rossz idő ide vagy oda, ez a gyerek most ki akar menni motorozni.
Megmutattam neki milyen hideg van, esik az eső... De nem számít.
Az sem, hogy taknyos és köhög.
Az sem, hogy nekem feküdnöm kellene
Mi lesz így velem?
Pici!
Az Oberont most én sem akarom. Valahogy nem érzem úgy, hogy ehhez a gyerekhez illene.
Az a név a Benié volt. Szerintem neki tökéletes lett volna.
A gyerekek élő ékszerek, és a mennyből küldték őket közénk egy időre. Az angyalok azért tudnak repülni, mert könnyű a szívük és nem veszik túl komolyan magukat.
Van nagyobb áldás, mint gyermeket dédelgetni karjainkban? A gyermek álmai - napsütés felhős napon. Nevetésük a mennyek harangjátéka. Vegyél részt a csodában, amikor legkisebb angyalaid szemén át látod a világot.
Nagyon jók a képek rólad és a tesoidról. Szerintem hasonlít rád a hugod És persze nagyon csini csaj vagy (most egy kicsit irigykedem )
Az orvos nem volt semmi, de nyugi ugyse tudsz mit csinálni. Apa nagyon rendes volt, hogy inkább kifizeti csak ne sirj Anyósod hát nem semmi (nincs komment)
Sziasztok.
Tegnap nem jöttem nagyon hodeg volt és fáztam na meg fájt a hasam. Fránya mensi meggyötör most.
Hihetetlen az idő komor semmihez nincs kedvem. Na de ma már van dolgom bőven. Takarítani akarok meg elővenni a téli őszi dolgokat.
Ma én mákos gubát csinálok hú de régen ettem. Vanilia öntettel:)
Levest is kéne csinálnom valamit na majd kigondolom.
Pici: Igazi csini pici mami jelölt vagy:) Nyugi lehet nem is kell hormonvizsgálat lehet a doki tudott már valamit
pici ez nem most volt hanem tavasszal valmikor megörcsöltem de úgy mint még soha:) bent tartottak ájszakára de elmúlt a görcsoldók hatására.azt mondta nődoki hogy extra pém lehett
én ma székelykáposztát csináltam de apa hívott hogy ma korábban jön és csinálna pizzát megkívánta :):)vagyis káposztát mi esszük a ygerekkel ebédre és akkor marad még bőven holnapra meg utánra is :):)
Megjöttünk a sétából, Márknak vettem kis csizmát.
El is aludt hazafele erre miután hazajöttünk megpróbáltam betenni az ágyába de felébredt .Kb 1/4 órát aludt remélem máég le tudom ma tenni.
Nálunk tepsis krumpli az ebéd,még tegnap este megsütöttem.
Csucsu:örülök,hogy jelentjkeztél.
Pici:nagyon kiváncsi vagyok mit titkol a jósnő.
Anfy:sok sikert a gyakszihoz.Majd ird meg milyen volt.