Úgy bírom az apáitokat, popsitörlős doboz, pelenka, kisruhák

tényleg a legfontosabb és legsürgősebb dolgok!
Kreiszi szépek a lányneveitek!
Hajni olyan szépek voltatok! Megnéztem néhány esküvői képet! Hihetetlen harmónia van köztetek ahogy egymásra néztek...

irigylésre méltó.
Hú pelenka nélkül?

nem olvastam utána, de biztos okoz viccesen kellemetlen helyzeteket
Gjéti ha lehet olyan kocsit válassz, aminek a karját át lehet fordítani a másik oldalra, amíg picike a baba feléd néz, ha lát téged tudja hogy jó helyen van, ha nagyobb és már fel lehet dönteni a háttámlát akkor átfordítod és nézelődhet. De ha csak az egyiket választhatnám akkor olyat vennék amiben engem lát.
Macsek gratula a mocorgáshoz!

Én is hihetetlen bőgős vagyok...reklámok, filmekben ölelések, híradó, bármi megrígat...annyira ciki

de viszont jól esik könnyezni egy kicsit
Hú Kreiszi, tényleg csecsemős vagy?

Istenem de jó, hogy idehozott a sors!!!
Abencze: én ezt olvastam, és szerintem beválik, mert úgy néz ki nekünk pont így jött ki: van a peteérés, ha tudod hogy nagyjából mikor van (a legjobb ha a pontos napját tudod) akkor ha pár nappal előtte akcióztok akkor valszeg lány, ha pár nappal utána akkor valszeg fiú lesz. Ez a pár nap csak 1-2 nap legyen. Z tuti peteérés után foganhatott egy kicsivel, a mostani baba meg előtte kb 1-2 nappal, és úgy néz ki lány.

Ez valami olyasmi miatt van így, mert a lány sejtek tovább élnek, így meg tudják várni ha még kell egy-két nap a peteéréshez, a fiúk lassabbak és nem olyan sokáig bírják, úgyhogy nekik jó ha már ott van az érett pete. Meg olvastam valamit a hüvely kémhatásáról is, a lány hímivarsejt aszem a savasat szereti, a fiú meg a lúgosat, vagy pont fordítva.
Légyszi ha nagy hülyeség valaki szóljon rám, ne osszam itt az észt
Már csak 3 óra ééés dokiiiiii!!!

Alig bírok magammal, megyek fürcsizni, ruhát választani, cuccot összerakni, jajj Istenem de izgulok!

A végén az lesz hogy a nagy lelkesedésben kiderül valami rossz az uh-on...áhhh, pozitív energia
Stelly ez nem semmi!

Kész kabaré ami nálatok van a melóhelyen!

Menj el táppénzre és fütyülj rájuk!
Z: tegnap kapott kenőcsöt, antibiotikum+szteroid egyben, de nem használtam tegnap, egyből új pelust adtam rá és már egy napja nem kap az állottból, és úgy látom kicsit javul a kis bőre, úgyhogy (nem tudom jól teszem-e) úgy döntötem ma estig várok azzal a kenőccsel, ha kicsi javulást is látok nem kenem rá. Jó lenne megúszni ezeket a vackokat. Hátha leküzdi egyedül a fertőzést...most abba gondoljatok bele, ha egy egy-két hetes babára adnak rá ilyen pelust és ő kap gombás bőrfertőzést, akkor őt is antibiotikumozni meg szteroidozni kell??? Ne is gondoljatok bele inkább, borzasztó.
Estére úgy bekeményedek mostanában...annyira kemény hogy fáj az egész, érzem a méhem gömb-féle formáját...a fekvés meg a magne b6 segít, de amíg az is hat addig nagyon rossz. Lehet hogy elkezdem állandóan szedni hogy megelőzzem. Túl sokat stresszelek, költözés, suli, anyós...
Kérdés: lányok télen mi lesz velünk? Nem nagyon gyártanak kismamakabátot...vagy ha igen biztos méregdrága, és lehet hogy soha többé nem vesszük fel. Hogy tervezitek? Már most ősszel is necc, de nekem van egy férfi M-es melegítőfelsőm, kapucnis, vastag, kényelmes, azzal kihúzom a kabátos időig. Egy barátnőm úgy oldotta meg hogy sima kabátot vett, csak épp xl-eset.