A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gabi!
Örülök, hogy itt és jól vagytok! A hi5-os meghívót többen mondták már, de én nem küldtem senkinek semmit :shock: csak azt jelöltem vissza aki kérte. Képek lesznek, párom nem hajlandó rólam képet csinálni, pedig már ígértem fűt-fát érte :lol: :lol: Encinek boldogságos névnapot!

Eni!
Akkor még1x Isten éltessen! Ha vigasztal amikor nálunk kiderült, hogy Myrtill lány akkor mindenki: ugye boldog vagy? Hát nem tök mindegy, annyi izé van a világban egészséges legyen minden gyerköc, hogy mi van a lába közt az már másodlagos... Sajnálom, hogy elrontották a kedved, egyesek nagyon értenek hozzá! :? :evil:

Heni!
Gyermekeid szokás szerint szépségesek! Ja és még akartam, hogy miért volt gáz a nagy családi szülizés?Nem a családi szennyesre vagyok kiváncsi, csak most én is úgy tervezem, hogy nem nagyon látom vendégül a családot hárman-négyen akarom elvégre ez a mi ünnepünk elsősorban.

Zsófi?????!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Martin. :D

Én nem értem, honnan jön egyesekből, hogy a puncisoknak nem örülünk. Ekkora marhákat! Én boldog vagyok. Kaptam barinőtől csomó rózsaszín rucit, olyan érdekes ilyesmit látni. :lol:
vbea

Dorka!
Én már megint a szülőszobán kerestelek :lol: most is szült éppen 4 kismama és mivel az egyikhez folyton bejárt Vida doki … :D Ja! Csütörtökön állítólag 8-9 kismama szült :shock: Nekem Gabika és Mészi is azt mondta, hogy már nagyon „pakol” a csaj, csak még nem szedte össze a bátorságát hozzá :lol: :lol: Különben elég szép tüskés lett a CTG. :D Gabika csodálkozott is, hogy ha szombaton 11 órán át folyamatosan 8 perces fájásaim voltak, akkor mért nem mentem be. :D Mondtam, hogy ő már a 3. lesz. :lol: Különben sem esett volna jó a rohangálás. :lol: :lol: :lol:
Sajnos én is meg vagyok fázva vagy csak allergiás vagyok??? :roll: :roll:
Egyébként azóta is jönnek néha a jóslók. (de sajnos most is találtam elintézni valót :oops: )
Csütörtökön megyek megint CTG-re.

Snowwhite!

Nem te voltál a férjeddel most reggel UH-on???

ENI és ENCI!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!! :D:D:D

Manóka!
Ez nagyon tetszik!!! :D:D:D csoportos kedvezmény!!! :lol: ahogy elnézem, örülünk majd ha a folyosón lesz legalább helyünk. :oops: :D

Eni!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Steffi!
Atya ég!!! Hogy megnőtt Martin!!! :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Próbálok visszaolvasni, de csak bekukkantásra van időm.

Veronikusz, Dorka, Zsófi
Mennek a drukkok! Jól bírják a lányok a frontokat!

Kicsit mi is náthásak vagyunk. :cry:
Mennem kell...

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

nem is meséltem!
gondoltam ha már a Kútvölgyiben vagyok, elmegyek a sebészetre a vérző ujjammal, mert elegem lett, hogy minden fürdés (mosogatás) után, folyik a vér mint egy krimiben és moshatom a törölközőimet, früdőszobaszőnyeget. Mit csinált az IQ doki??? 2 méterről ránázett, majd közölte, hogy menjek el RÖNTGENRE!!!! Mondtam, hogy ha nem látná: TERHES VAGYOK és úgy tudom azt ilyenkor nem szabad. Különben se törésem van, hanem sebes a kezem. Na jó akkor belátta, hogy oda nem küld inkább. Majd fel akart írni antibiotikumos kenőcsöt, de végül olyan bizonytalan lett, hogy mondta, CSAK kenegessem BETADINNAL. :shock: :shock: :shock: Majd bejódozták, leragasztották és kitessékeltek. Azt hittem orrba vágom! :twisted: :twisted: :twisted: Oda se jött megnézni. Mondtam, hogy nincs begyulladva, CSAK csöpög belőle a vér ha víz éri. Azt hittem kiégeti az eret vagy valami hasonló de nem. :evil:

Viszont a liftben kísértek egy nénit aki rögtön megkérdezte, hogy ÚGYE KISFIÚ???? :shock: :shock: :D :D :D Hát nem :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Csak bekukk a pocisok miatt!
Anyunál "üdülünk" ebben a remek iőben, mert Apuci munka-buli-munka-leltár hétvégét tartott, szóval hagyjuk pihizni.

Majd otthonról reagálok :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Eni és Enci!
nagyon sok boldog névnapot kívánunk :D

Martin!
Még mindíg tündér gyönyörű :D

Veronikusz!
Hát igen a Kútvölgyi sebészetről tunék mesélni. Nekem a szülés után az aranyeremre ami olyan csúnya volt hogy sírógörcsöm volt tőle felírt egy olyan antibiotikumot+ kenőcsöt+ kúpot amelyek mindegyikén az állt terhesség és szoptatás alatt tilos alkalmazni.... hmmm magándoki lett a vége...

Eni!
Anyós hát igen szupi fejek, mintha nem is lett volna kisgyerekük....

Heni!
Képekből sosem elég főleg ilyen gyönyörű gyerekek képeiből....

Nem is meséltem hogy a legjobb barátném férjhez megy Emmus lesz a koszorúslány de nem is akármilyen a gyűrű-felelős. Már meg van a ruci+ cipő is :D Én pedig tanu leszek végre beszereztem magamnak is a rucit tök izgi.... bár még várnunk kell november 29-ig

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Andi!
Jobbulást nekem is szétmegy a fejem, ráadásul szombat írásbeli nyelvvizsga 2. felvonás Laci állandóan melózik alig van itthon, szombaton is a fent említett barátnőm vigyázz Emmusra.

Vica!
Remélem ma jobb a kedve a csajoknak. Zsuéknál családi banzáj van majd szólok neki hogy nézzen be ha tud.

Orsi

borsa

Borsa
köszi,coldrex már leküldve :lol:
Bálint is non-stop dolgozik :cry: egész7vgn dolgozott :cry:
fúúúúú biztos nagyon csinik lesztek :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Eni, Enci!!!!NAgyon boldog névnapot kívánok!!!

Veronikusz!
Sebészeti sztori azért jellemzi a hazai viszonyokat...(tisztelet a kivételnek)Egyre több ilyet hallok...annyi doki bele van fásulva a munkájába.....ez elszomorító :!:
Nem szülök, itthon vagyok...majd talán holnap....nagyon félek.......hazudnék ha azt mondanám , hogy nem :oops: :oops:

Steffi!
MArtin nagyon helyes kisfiú :)Ahogy nézegetem Nekd sem sok van már hátra....lehet, hogy én megvárlak :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
Ne keseredj el nincs sok!!!!! tényleg!

Andi!
Ezek szerint most ez a sorsunk.... :D

Orsi

borsa

Borsa
:lol:
milyen ruciba lesztek???

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka!
teljesen megértelek! :oops: nem is tudom, hogy mit mondjak. Csak lesz most már valami!!! :oops: Túl jó neki bent. :) Érzi itt kint csak fázhat. :D
Van valami BÍZTATÓ JEL??? fájás?
Neked holnap biztos megindítják??? nem lehet még várni? csak 1-2 napot! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka, tényleg minden rendben lesz! Bár tény, hogy ilyenkor ez nem segít... Engem már 37-38. héttől nem nyugtatott semmi. De csúcs leszel.
vbea

Dorka
minden rendben lesz!tudom könnyű ezt mondani......

Veronikusz
hogy vagy???

Zsófi?????????

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka, Veronikusz! +++++

mtunde

Andi!
Sajna a többi koszorús lány ( ők már 20 évesek) bordó ruhát választottak így Emmus is bordóban lesz de csini nagyon :D Én kosztümöt vettem Ekrü- kávés szín átmenet szeretnék még alá egy fűzős csini felsőt, olyan nyakba kötős izét.... :D

Dorka +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Orsi

borsa

Nekem olyan füzős felsőm volt,mármint a ruhám teteje volt olyan :lol: (törtfehér)
itt lóg a szekrénybe :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka!
Vida holnap tuti burkot repeszt? Ügyi vagy leszel! Mínea meg lehet úgy dönt inkább kijön magától és estére már a kezedben lesz!
beizélne, ha megvárnál! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Látom, teljes még a létszám......

Dorka: teljesen természetes ez az izgalom. De nyugi, minden rendben lesz, hisz jó kezekben vagy :lol: és tuti ügyes leszel!!!!!!!!!!
Ugye küldesz valakinek sms-t holnap, hogy mi van? Tutira repeszt burkot holnap Vida?

Gabi : köszi a dícséreteket ( ezt mindenkinek) és én is boldog névnapot kívánok a kisasszonynak! Biztos rendbe jön az evés probléma is, szerintem játék keretében próbáld kifaggatni, hogy miért nem akar enni úgy, ahogy otthon. Pl. húzz egy bábot a kezedre és az ő nevében kérdezgesd......

Eni: sajnálom, hogy anyósod ilyen beszólással várt. :twisted: Főleg nem értem, hisz az első fiú......Én csak sajnálni tudom azokat , aki egy kislányra ilyen beszólásokat tesznek, hogy "jaj szegény" "majd a következő" " de ugye azért boldog vagy" stbstb. Ez a hülye régi felfogás, hogy csak a fiú a "gyerek"........ grrrrrr........... Ha nekem a második is kislány lett volna, annak is úgyanúgy örülnék, - jó persze lehet picit csalódott lettem volna, de nem azért mert nem fiú, hanem azért mert egy fiú más és ezt nem tudhattam volna meg, hogy milyen.

úúúúúúú, kicsit sok lett a "volna" :oops: bocsi

Steffi: általában nincs bajom a családi banzájokkal, sőt... de most valahogy mindenkinek volt/van valami gondja-baja. Exsógorom élete kívülre csak színjáték s 2 jéger után ezt nem egyszer szóvá is tette, tiszta depi, apukám holt fáradt mostanság, anyu-após rögtön politizálnak, anyósom kicsit depis, öcsém+ barátnőjével alig van kapcsolatom mióta ezzel a nővel van, valahogy az az érzésem, hogy ki akarja sajátítani a tesómat.......és ez így egyszerre sok volt.....

Lányok, senkit nem érdekelnek a kiscipők? Mert akkor felrakom a vaterára.

Heni

Kép

Kép
cancan

Andi,
Én is olyasmi felsőt szeretnék mint azok az esküvői felsők csak barnában mert az megy a rucimhoz :D

Orsi

borsa

Heni!
Kösz, hogy leírtad. Jobb az enyémeket sem összeereszteni, meg annyian itt már sokan vagyunk úgyhogy majd lesz valahogy.

Veronikusz!
Szerdán Zsófia névnap :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Heni nekünk sajna kicsik :( Emmus durván a 22-es méretet tapossa..... :oops:

Orsi

borsa

ezek az első képek, ahol csak ők vannak és együtt mindhárman :) :) (Dórát hamar ki kellett menteni, mert különdben 2 dimenzóssá alakították volna)

Kép

Kép

ilyen kép szerintem csak lányról készülhet, szóval hajrá mindenkinek, akinek lánya lesz :D

Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka
jajjjjjjj megzabálom őket :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Én is kedvet kaptam...
Manóka szupik a képek édesek nagyon :D

Vigyáz kész SAJT!
Kép
A Mami sütije
Kép
Anna babával
Kép

Orsi

borsa

Emmust is megzabálom :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Manóka: tényleg zabálnivalóak :lol: Na, ha ilyet látok, akkor érzem ott legbelül, hogy lesz még nekem egy harmadikom is. Majd........

Atyavilág! mekkora lett ez az Emma-lány! :roll: :roll: :roll: Hány cm?
Természetesen nagyon édes!

Van egy ismerősöm, akinek a kislánya 2,5 éves, s egy hónapja születtek meg az ikertesók (fiú-lány) Na, amikor ő küldözget képeket...... végem van. A két kis csöppséget pesztrálja a nagy. Meg a két kicsi összebújva egymáshoz. Zabálnivalók.

Képzeljétek, jövő héttől megyek hastáncra! :lol:
Most meg keltegetem a kicsifiamat, megyünk ebben a szutyok időben játszóházazni egyet.

Este létszámellenőrzök :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni olyan 83cm körül.....

ikrek hát nézni jó de ellátni.... :D le a kalappal

Orsi

borsa

Enci, végre itt van anyukád és át tudja neked adni névnapi puszimat. Épp gondoltam rátok egyébként, hogy óvoda... Majd mesélj Gabi, hogy hogy megy. Esetleg a kép a szöszke fürtösről... :)

Dorka, ne félj. Hát Berkével is olyan ügyesek voltatok.

Veronikusz, hm. :twisted:

Heni, Benedeked most kétéves nem? Lányod is nagyon szép. Olyan kis boszis. :) Puszi!

Tényleg, Ancsa hol van?

Martin, szerelmünk... :oops: :) Tudom, mondtam már... Én általában szőke-kék szem esetekben utazom, de vele kivételt tennék, ha visszafelé mehetnék az időben.

Megyek, pihenek. Este érkeznek szekrények hozzánk. Végre nem szobainasokon tárolom a ruhákat. Csak hát pakolni kell ugye és a dolgozószoba még kupi.

Amíg nem volt gyerekem, megvoltam az esővel. De most a pokolba kívánom az ilyen napokat... :twisted:

Kép

Kép

Kép
memme

Ó istenem, ezek a képek. (most jöttek, mialatt írtam) Igen, ilyenek tényleg csak lányról készülhetnek. :) De hát Emma is! Manóka, én meg arra utazok, hogy majd a két lány veszi körbe így az öccsét.

No. Tényleg megyek.

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz!
És hol szült a negyedik? :shock:
"az egyikhez folyton bejárt Vida doki " - irigyirigy :lol:

Dorka!
Ne félj kicsike, ha kell burkot repeszteni, hát így kellett legyen, végre találkoztok, minden jó lesz, hidd el. De addig még van egy fél nap, hátha elszánja magát a leányzó. Meg hátha nem is kell indítani még holnap. Vagy tutira mondta Vida?

Kép
Kép
kriszta36

Dorka
hátha meggondolja magát a picur
Nekem annó hétfő reggel mondta a dokim, hogy ebből nem lesz természetes szülés, csütörtökön vagy pénteken megindítja ill. megcsászároz és még hétfőn este elindult magától Balu!!(az egy dolog, hogy végül császár lett belőle :( )

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Én is itt! Lehet, hogy tényleg majd 3an szülünk egyszerre?? Bár Dorka, neked nem kívánom, hogy megvárj engem!!! :wink:

Eni, Enci! Boldog névnapot nektek!

Eni-Steffi! Ezekkel a lány dolgokkal nem kell törődni, én a saját nagymamámon is érzem, hogy "ciki", hogy másodszorra SEM sikerült fiút összehoznunk...

Gabi! De jó, hogy újra itt!

Heni! Mi is már túl vagyunk ezen a cipőméreten...

Orsi! Húú, tök izgi ez a koszorúslány dolog! És mekkora már Emma! Majd kérünk képeket, bár tudom, hogy még messze van!

Mi tegnap Normafáztunk, elmentünk a gyermekvasúttal a Normafától a János-hegyi megállóig. Hát, onnan még egy elég rendes adagot kellett felfelé mászni, mire tényleg elértük a Libegő tetejét... De nem volt semmi bajom, mióta megjött a hideg, kb alig érzem, hogy terhes vagyok... :shock: Aztán fent ebédeltünk a Normafa-síházban, ahol összefutottunk Linoccsal! :lol:

Én szerdán vagy csütörtökön megyek legközelebb ctg-re, de még fel kell hívnom Erikát...
Tényleg jó lenne olyankor szülni, amikor azért van szabad szülőszoba, bár tudom, hogy a nővérpult se rossz... :lol:

Na, megyek azért pihenek egy kicsit!

Szép napot ebben a ronda időben...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Biztosat nem tudok.....de nagyon bízom benne, hogy holnap már történik valami.... :oops: Azt mondta Vidadoki, hogy vigyem a csomagomat.....gondolom akkor készül valamire
NAgyon aranyosak vagytok..köszi mindenkinek az aggódást és a megértést......remélem holnap 4 tagúra (Milli nyulival a kutyánkkal 5 tagúra) bővül a családunk :lol: Kép Berkusz
Kép 2-3nappal ezelőtt

KépKépKépKép
vdorka3

Emano/Andi!
Köszi megvagyok. Bár ezek a jóslók se túl kellemesek. Viszont arra jutottam, hogy 2 percessel is simán lehet vezetni. Szerintem legalábbis onnantól fáj nagyon, miután elfolyik a magzatvíz. Már csak az a kérdés, hogy az hány perceseknél lesz. :D Minden esetre már a szülőszobai cucc is lekerült a kocsimba. :D De jó lenne éjjel együtt szülni Dorkával! :D

Steffi!

Mi április 30.-án fogjuk ünnepelni, Kata névnapján! :D:D:D De azért vicces lenne. :D

Manóka!
képek :D:D:D

Borsa!
Emma nagyon éééédes :D

Heni!
Hastánc!!! WOW! :D de jó!

Kriszta!

Jó kérdés! Nem tudom, hogy hol szült! :roll: Én meg majdnem elsírtam magam, mikor CTG-n ülve felsírt az egyik baba. :oopd: :D:D:D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
akkor úgy legyen ahogy szeretnéd! :D tehát HOLNAP!!!! :D :D :D
még mindig szemtelenül csini vagy! Te belibbensz szülni LÉGIESEN, én meg majd gurulok mögötted. :lol: :lol: :lol:
Berkusz édes pofi! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
Minden úgy lesz holnap, ahogy szeretnéd, vigyázz magatokra és egy kalappal!

Veronikusz!
Én is bőgtem majdnem CTG-n, amikor egy apuka kószált egy pici csomaggal a folyosón...
Neked azt kívánom, amit Te Dorkának: legyen minden úgy, ahogy szeretnéd....

Kép
Kép
kriszta36

Zsófi!
Mindenképpen teszek majd fel képet. Ez volt az egyik nagy álmom hogy ha lesz egy lányom lehessen koszorús lány. Lökött vagyok mi :D Normafa! Hát csajok ügyik vagytok látom minden percet kihazsnáltok....

Dorka!
Hát piszok jól nézel ki......

Orsi

borsa

Benedeknek, Ricsinek boldog születésnapot kívánunk mi is!!!

Eni, Enci, boldog névnapot kívánunk!!

Pocisoknak hatalmas drukkkkkkkkkkkkkkkkkk!! látom még egyben, rengeteget gondolok Rátok, csak ritkán lopok a fürcsi időből :lol:

Ovis-beszoktató csapatnak is hatalmas drukk-királyság!! amint látom, nagyon jól viselik a 3 éves manók!

Fotók fantasztikusak, Emmus nagyon szép! :lol: Martin, Berkusz hatalmas lett!! :lol: Manóka-család édes csapat!! :lol:
Dorka, vov, micsoda gyönyörű pocak!!!!!! :lol:

Eni, hulljon le Rólad anyós összes megjegyzése!! tudom.. nehéz... :shock:

mi jól, család nálunk kecózik, de én főzök, viszem a háztartást :wink: újabb macskaszaporulat :lol: 2-nek még nincs gazdija a 4ből, ha valaki szeretne... :lol: :lol:
keresek fotót majd.. !! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Zsu, dejó téged itt látni... :wink:

Igen, Emmus nagyon csodaszép. Tök jó csaj, hja. :D

Dorka, nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!! Ügyi leszel!+++++++++++++ :roll: Ja, és baromi jól nézel ki...
vbea

Létszámellenőrzés :lol:

Dorka
naddon jól nézel ki, holnapra drukkkkkkkk, nagyon szorítunk :lol:
Berkusz nagyon aranyos :lol:

Gyuzsó
jó hogy jöttél :lol:
minden oké?Mica?

szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok köszönjük édesek vagytok :D

Zsu dejó de a képeket te sem úszod meg!!!!!!

Eni!
elfelejtettem írni hogy ha Steffiék kinövik a rucikat akkor természetesen a ti fejetekre száll :D

Orsi

borsa

Pocakosok,
megy a drukk ezerrel a mihamarabbi közös szobáért. nem akarok ünneprontó lenni, de Dóra jókat nevetett a frontokra, meg arra, hogy én mostam, takarítottam vagy éppen függönyt cseréltem. nem igazán hatotta meg anya igyekezete. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Orsi!
De édes ez az Emma lány! Mikor mehetünk a ruhákért? :wink: :D

Heni!
Hastánc? Wow! Hova és mikor? Férjed mit szól? :lol: :lol:

Memme!
De drága vagy! Nagyon jólesett amit írtál Martinról. Most mondjam, hogy majdnem sírtam? Hormonok... :roll:

Zsófi!
Hát érdekesek ezek a 'régi' felfogások... Velünk inkább azt éreztették, hogy über királyok vagyunk amiért összehoztuk a 'vegyes' párost... Mindegy, nevetséges tényleg az egészség a fő! Jövő héten is mész? Mert én valszeg kedden.

Dorka!
Tényleg szuper csinike vagy! Berkusz meg igazi nagylegény már! Minden rendben lesz, annyira izgulok érted, majd jelentkezz feltétlen!!!!

Zsu!
Képeket ígértél!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

huuuuuuhhhhh nem aludtam valami sokat......kb 3 órát.Köszi a drukkokat remélem minden oké lesz és ma már tényleg túl leszünk rajta :)
Manóka!
nagyon édes a csapat :lol:

Borsa!
Emmus tündéri :lol:

Veronikusz!
Ha maradok akkor várlak :lol: :!: Az új frizut még nem láttam de majd a Zsófi névről felismerelek.....vagy te engem :lol:

Zsófi!
Drukk Neked is++++++++++++++++++++ :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
ma itt fogom lerágni a körmeimet. Nem is tudok másra gondolni csak rád! Úgy irigyellek! Te ma már babázol! :wink: Nagyon ügyi leszel! DRUKKKK EZERREL!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka
már szerintem nem olvasod :cry:
de nagyonnagyon drukkolunk!!!!Ügyi leszel és minden a legnagyobb rendben lesz
Csuriba lesz a kezem egész nap(ahogy a törpöké :lol: )

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka, Veled vagyunk!!! ++++++++++++++++ jó sokan...........
Na, izgulázhatok ezért a lyányért , csak du. kerülök gép elé legközelebb! Remélem addigra már itt figyel a jó hír........ Úgy lesz.

Steffi:
Jászai Mari tér, Yasmina hastánciskola - már kb. 2-3 éve érik a dolog, de most jutottam el. Férjem? Hm. Elején nem akarta, most azt mondja, ha ezt akarom......... Igen, ezt ( is) akarom.
És Martin gyönyörű...... főleg az alvós képen, annyira kis ártatlanok ilyenkor. ( ne haragudj, hogy tegnap nem reagáltam, csak ami emlékezetből megy ugye.......)

Heni

Kép

Kép
cancan

Lányok!
Nagy a csönd...Várunk, várunk.

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: