A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

képzeljétek dávid már nem csak hasról hátra,hanem visszafelé is forul de nem tökéletes mert a keze alatta marad..és csak mert az ágyrácsba és az odafüggesztett járékba kapaszkodik :lol:
és ha megfogom pelenkázásnál a két kezét akkor föláll és diadal ittasan néz..na jó ezt azért nem gyakoroljuk :lol:
Vendég

eiy :3 gyerek!!! :shock: megbolondultatok? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na,ne hurrogd már le Eyit Bari!Hagy legyen már 3 gyerekük!Miért ne?!
Én kettővel megelégszem,de annyit mindenképpen!
Tény,hogy sokba kerül minden,de én úgy gondolom kettő vagy három gyermek is felnőhet úgy,hogy mindene megvan.
Mindenkinek szüksége van egy testvérre és nem csak kis korban.SZERINTEM.

Csajok!!!Nektek hogy viselkednek ma a babák?Mert Máté iszonyat nyűgös! :evil: Még jó,hogy alszik amennyit szokott,de amúgy nyávog,sír.

Kép
melike

[quote="eyi"]g írta:eyiyerekkérdés:
szilvi-most olvasom-nemá ,hogy megálltok egy gyereknél, ebből a helyes Mercikéből minimum még egy kell!

Tündér vagy!!!! (jól esett amit írtál) De Ő tényleg tesó nélkül fog felnőni!!!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:01-kor.
hékás

[quote="melike"]T írta:melikeény,hogy sokba kerül minden,de én úgy gondolom kettő vagy három gyermek is felnőhet úgy,hogy mindene megvan.

Én ezt nem így gondolom, de ne nyissunk vitát erről!!!
Sokan mondják, hogy ahol egy gyerek van, ott jut a másiknak is.
(ok, egy ideig
, és egyszer csak jön a suli, (a most 100.000.- ft-os 3 napos tábor), és még sorolhatnám, jó ha neki ilyeneket meg fogunk tudni adni, nemhogy kettőnek)
És az én fizetésem nem emelik olyan mértékben, mint az árakat!!!! (gondolok itt arra, hogy egy cipő most ami olyan, legalább 10.000.- ft és akkor még jönnek a kitalációk...... - és emellé van jelzálog hitelünk 20 évig, ami havi majdnem 80.000 ft.)
DE AKI MEGTEHETI, ÉS ÚGY ÉRZI AZ NEVELJEN FEL 2-3-4 GYEREKET!!!!! ÉN CSAK ANNYIT KÍVÁNOK, HOGY MEG IS TUDJON ADNI TÉNYLEG MINDENT. (én nem kaptam meg mindent....... :? )
bszilvi25

nem kell mindenből a legluxabbat megadni, ha nem teheti meg az ember, nem akarok prédikátor lenni, de a legszegényebbek a legboldogabba a világban, mert ott sokkal nagyobb a melegség és az összetartás.

Kép
Kép
eyi

Én sem azért írtam,hogy bárkivel vitázzak!
Mindenkinek mások az igényei,máshogy nőtt fel,más a keresete,stb.Ez így igaz.Tehát mindenki maga dönti el!
Nekem van két húgom és el sem tudnám képzelni,hogy egyedül legyek.

Kép
melike

Egy kérdés:nem tudom kinél hhány fok van,de miben van nektek a gyerek?
Máté hosszú ujjú kombidresszben és rajta egy plüss rugi,de hideg a keze.(az orra nem)
Lehet estére befűtök egy kicsit.Nem adhatok itthon agyerekre 3 pulcsit! :shock:

Kép
melike

sziasztok!
jó sokat írtatok, alig bírtam visszaolvasni. Látszik, hogy mindenki a gép előtt ül, szar idő van. Nem lehet menni sétálni a babákkal.

Tesó kérdés: nekünk Andris lombikkal lett, így nem tudom mikor lesz tesó. Ha 2 évet betölti majd elkezdünk próbálkozni, ha egy éven belül nem jön össze akkor elmegyünk újra a lombikra. Még szeretnénk egy testvérkét.

Oltás: mi be fogjuk adatni a pneumo- oltást, de csak ha letisztul ez a támogatásos dolog, dokinéni amúgyis azt mondta majd 6 hónapos kora körül ajánlja. Ha lenne tesója egy óvodás korú akkor az más, mert akkor a tesó hazahozza a bacikat az oviból, de nálunk napi szinten nincs olyan nagy veszélynek kitéve. Viszont a rotát azt már 2 hósan megkapta, most 4 hósan kapja a második részt.

Bettica: én írtam a Vigantolból a 2 cseppet, nekünk annyit írt fel a doki...többiek? írtad, hogy nincs mindig elég tejed. Én tartok itthon More Milk kapszulát és amikor érzem, hogy kevesebb van bekapok 1 szemet. Igaz nem olcsó, de 60 szem van benne és nagyon sokáéig elég. (6000 ft). Ez tutira segít, rengeteg tejet csinál
:D

Nagyon szép mindenkinek a babája!!! olyan jó látni, nemmrég még a pocikban voltak. Nekünk most szept.20-án lesz egy éve hogy volt a beültetés....

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:01-kor.
hékás

Sziasztok

Ezt a pocsék időt.
amióta megszületett kivétel az első héten minden nap voltunk vele sétálni. De ma nem úgy néz ki, hogy megyünk. Biztos nyügi lesz. Most szerencsére még alszik.

Mi is szeretnénk 1 év múlva még egy babát. Nekünk is van jelzáloghitelünk, sőt mi kis lakásban lakunk. Lehet, hogy nem fog 100.000 Ft ért nyaralgatni egyik sem, de megpróbálunk nekik megadni mindent amit csak lehet. biztos, hogy nem lesz 100. 000 Ft biciklijük sem stb. de a gyerekeknél számunkra nagyobb csoda nincs. Semmi sem pótolhatja őket.
Ez az én privi véleményem.
Kép

Kép
Kép
schopin

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:02-kor.
hékás

Melike: Andrisra adtam egy ujjatlan bodyt, rá pulcsi, alulra nadrág zokni. Mondjuk nálunk 25 fok van most is még a lakásban.

elfelejtettem írni az előbb, hogy nekünk meg van egy kis szájpenész. Volt valamelyikőtöknek? Kenem a rózsamézzel, de a nyelvén ott vannak a pöttyök.

Kép

Kép

buci79

A More Milk kapszulát csak a patikában lehet beszerezni?

Kép
Kép
schopin

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:02-kor.
hékás

:P Mi is kislányt szeretnénk Fannikát. :lol:

Kép
Kép
schopin

szilvike-nem akarlak meggyőzni nehogy félre értsd-ti úgy gondoljátok, mi így. pl.. uncsitesóm egész életében egy testvérért sóvárgott,úgy alakult az élete, hogy nem lehetett neki.mi 6-an vagyunk testvérek és mindig mi jelentettük neki a testvéreket.mindig sajnáltam, hogy neki nincs :cry: remélem megfeleltünk neki mi 6-an
én úgy érzem mindent megkaptam, itt megint felvetül a kérdés ki mit ért mindenen. pl ahogy változik a világ a kisebb tesóimnak nagyobb igénye lett mindenben-mobiltelefon?én 13 évesen még azt sem tudtam mi az nekik meg természetes hogy van stb..
szerintem ahogy az előbb is írtam, ha nincs összefogás meg elfogadás a családban, akkor mindegy ki hány gyereket vállal,így se úgy se lesz egység a család.na jólvan most meg azthiszitek hogy valami térítő vagyok, úgyhogy befogom a pofám.

Kép
Kép
eyi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:03-kor.
hékás

Én is örülni fogok, ha megint fiam lesz. De azért a kislánynak még jobban örülnék.
Nálunk is a Nővéremnek 3 fia van, a bátyámnak 1.
Kevés az esély, fiús család vagyunk.

Kép
Kép
schopin

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:03-kor.
hékás

Köszi az öltözéses hozzászólásokat!

Nahát nálunk tele van a család lánnyal,Zoliék meg inkább fiúsak,de nem annyira és mégis ő lett az"erősebb"! :lol: Elsőre.De majd meglátjuk másodikra...

Kép
melike

Hékás:én nem értek hozzá,de szerintem még korai találgatni.
Máté legtöbbször a bal kezét tömi a szájába és sokszor azzal nyúl valamiért.Apja balkezes,ezért apósom állítja,hogy Máté is az lesz.Nem biztos.

Kép
melike

én azt sem bánnám, ha a második is kislány lenne, mert úgy odavagyunk érte apával, ő meg pláne mindig lányos volt, olyan szépen lehet öltöztetni, s még a lányos "karcsúsága " is megvan.rokonunk ugyanannyi idős kisfiának teljesen más a fogása olyan egybe van kis vasgyúró.azt mondja, nincs olyan finom babillata, mint a lányának volt, már ebben is tiszta férfi.persze azt is imádnám ha az enyém lenne, dehát már annyira megszoktam a kis puncist, hogy fura lenne a kuki, azt sem tudnám mit csinálnék vele, majd ugyis jövök, ha arra kerül a sor, s majd kérdezem a fiúsokat, jó? :lol: :lol: megengeditek?persze minden apa vágy egy fiú-gondolom, dehát az én férjem ezt még sosem mondta

Kép
Kép
eyi

More Milk kapszula?
Dm-ben lehet kapni?
Tényleg jó??????????????

Kép
Kép
schopin

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:04-kor.
hékás

Schopin: én a More Milket bioboltban vettem, szerintem nincs a DM-ben. Nekem nagyon bevált... csak ajánlani tudom

Kép

Kép

buci79

Mi (mármint Merci) úgy vagyunk felöltözve, hogy hosszú ujjú body, és egy rugi. (rajta egy zokni) - mert ugye anya lába is fázik. :o

A tesó kérdésben mindenki jól leaírta a véleményét.

Schopin
: a 100.000 ft-os tábor egy példa volt. Ismerős társaságban van egy gyerek, aki ennyiért volt nyaralni. :shock:
De például én nem voltam általánosban nyaralni külföldön az osztállyal, mert az apám nem tehette meg, hogy befizesse. (ez volt mondjuk 7. vagy 8. osztályban, és nekem elég szar érzés volt, hogy nem mehettem el)
Szerintetek én nem örülnék még egy babának??? DEHOGYNEM!!!!!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:04-kor.
hékás

Oké Szilvi,megértettük!

Hékás:akkor most kétbalkezes vagy :lol: vagy mindkét kézzel tudsz dolgokat?

Kép
melike

schopin én is nagyon tudom ajánlani a dm ben tuti nincs én is bio-boltban vettem.de eddig 2 szer volt rá szükség, egyszer 4et vettem be egy nap, egyszer kettőt, s tényleg sok van benn, csak drága.állítolag legjobb terjtermelő a piacon.
buci-te szeded rendesen?

Kép
Kép
eyi

[quote="bszilvi25"]. írta:bszilvi25.. (én nem kaptam meg mindent....... :? )

Látod, mégis klassz csaj lett belőled. :lol: Tehát nem ez számít. Szerintem kifejezetten jellem romboló hatása van, ha valaki mindent megkap.

Nálunk apa az anyagias, szerinte nem tudnánk bevállalni még egy gyerkőcöt. Szerintem beleférne, de én meg egy újabb toxémiától félek. Viszont nagyon szeretnék tesót Marcinak, leginkább miatta. Az már csak a hab a tortán lenne, ha kislány lenne. Marci is Lénának készült, csak megkukacosodott menetközben. :lol: (Nekem egyszer azt jósolta egy jósnő, hogy egy gyerekem lesz, egy fiú. Mondjuk azt is jósolta, hogy 38 éves korom után fogok szülni, úgyhogy nem minden jött be neki. :wink: )

Szóval jó lenne egy tesó, de a jelen helyzetben úgy látom: 90%, hogy nem lesz. És ezt annyira komolyan úgy érzem, hogy én pl. elajándékoztam máris a kinőtt babarucikat. Aztán ha a 10% jön be, akkor vásárolhatok megint egy csomót. :lol: Remélem rózsaszínűt. :wink:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:05-kor.
hékás

Buci! Kipróbáltam a módszeredet a fürdetőkrém feloldására. Most ott pihen a tusfürdős flakonban. Kíváncsi vagyok, hogy hogy megy vele a fürdés este.

Schopin! István nagyon kis édes! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Hékás:azt nem hiszem el! :wink:

Vennem kell pár harisnyát Máténak.De mikor???Szerdáig ilyen időt mondott.
Megbolondoluk a lakásban 3 napig!!!!!!!!!!!!!

Kép
melike

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:05-kor.
hékás

kérdezni is akartam monti, hogy mi volt a baj-szoval toxémia-mi is az pontosan?

Kép
Kép
eyi

Eyi: én csak néha bekapok 1-1- szemet, amikor úgy érzem nincs elég tejem.

Montana: meglátod jó lesz :wink: ugye nem volt nehéz kikavarni szép lassú vízhozzáadással?

Kép

Kép

buci79

Úgy pörögtök,hogy nem győzöm követni... :wink:

[quote]V írta:ennem kell pár harisnyát Máténak.De mikor???Szerdáig ilyen időt mondott.
Megbolondoluk a lakásban 3 napig!!!!!!!!!!!!!

Melike!
Nekünk van esővédő a kocsinkhoz,ma rákínlódtam azt a kocsi tetejére,egyik kezemmel toltam,a másikban az ernyő....
Volt olyan emlékszem a nagyobbakkal,hogy 1 hétig esett...pár nap után meguntam és nekiindultam ugyanígy...utána már nem érdekel ha esett,indig mentünk...
És már úgy várom,hogy kis esőkabátba és olyan ari szines gumicsizmába játszon és ugráljon a pocsolyába... :wink:
Vendég

xxx
hékás

jaj de hogy utálom az esőt!!!és itt sem akar megállni.már fűtünk.zima van

Kép
Kép
eyi

úgy alszik ez a csöppöm már 2,5 órája ebben a jó melegben.fel sem akar kelni

Kép
Kép
eyi

tök cuki Istvánka

Kép
Kép
eyi

Hékás:ez velem is előfordult már párszor!(még zene nélkül is)

Kép
melike

na ennyit nem lehet visszaolvasni :lol:

melike csak vicceltem a 3 gyerekes dologgal :lol: :lol: :lol:
én jövőre nyitom a 2009-es kismamik topikot :lol:
na ez viszont már viccnek is rossz volt!!!

tesó:anyagilag mi eggyet sem engedhetünk meg,de ha ügyesek leszünk és embert faragunk akkor majd mindhárom megállja a helyét az életben...ha tanulnak az eszükkel ha a fiúk esetleg szakmunkások lesznek akkor a kezükkel de megkeresik a lóvét...kocsit lakást valszeg nem rakunk majd a seggük alá(vagy csak valami nagyon alap kategóriásat),de szeretjük őket,lesz olyan amikor 1200ft-os kinai cipő lesz a lábukon,de sosem koszos vagy lukas.rövid ideig gyerekek,remélem jó hosszú idejig felnőttek...és ha én a földalá megyek remélem ők egy család maradnak számíthatnak egymásra..gyerekeik születnek,tele lesznek unokatesókkal és a karácsonyi asztalnál boldogan és sokan ülnek majd!!!
na most megtapsolom magam!!!!! :lol: szép volt bari :lol: :lol:
Vendég

Igen szép és egyet értek!

Kép
melike

Brigi, Monti: :D :oops: :wink: KÖSZI!!

Brigi: én bevállalnám mindkettőt! De a lottó ötösnek jobban örülnék még akkor is ha innen a topikból mindenkinek ugyanakkor lenne ötöse. (most van min osztozni)

Eyi: én is befűtöttem! Most van 23,5 fok, de már nem fázok! Eddig majd megfagytam!

Én is akarok kesztyűt venni!!!!! (már filóztam, hogy milyen kis picike lesz majd erre a falat kis kézre :P )

Én (akit a világból ki lehetne üldözni a sörrel) tegnap óta iszom! hogy legyen tejem. most erre kattantam én is rá! (de csak 1 dl-t)
Ha nagyon úgy érzem, akkor lehet, hogy veszek ilyen more milk kapszulát.
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:06-kor.
hékás

2008. szeptember 17., szerda 5 és 10 °C 8 és 14 °C
2008. szeptember 18., csütörtök 2 és 8 °C 12 és 17 °C
2008. szeptember 19., péntek 1 és 7 °C 13 és 18 °C
2008. szeptember 20., szombat 4 és 10 °C 12 és 17 °C
2008. szeptember 21., vasárnap 5 és 10 °C 13 és 18 °C

Mikor fogunk mi sétálni???? :twisted: :evil: :evil: :cry: :cry: :oops: :cry: :cry: :

Kép
Kép
schopin

Ja és sok sok eső.

Kép
Kép
schopin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: